Той си има семейство. Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той си има семейство. Какво да правя?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2691 пъти
Приятелят ми е с 7 години по-голям от мен. Запознахме се преди 2 години в едно заведение и от там тръгнаха нещата. Ходим вече 1 година. Проблемът е там, че има две деца едното е на 13, а другото на 3. Имам желание да се запозная с тях, но той не. Не знам на какво се дължи, тъй като жена му знае за нашата връзка и са заедно единствено заради децата. Винаги когато започна да говоря за това отмята темата. Започвам да си мисля, че ме има за интерес само. Направил е ужасно много неща за мен и съм адски объркана. Моля споделете вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: c83b70e8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти добре ли си? Наистина ли си мислиш, че можеш да заместиш МАЙКА ИМ и че изобщо тези деца ще им е ОСОБЕНО ПРИЯТНО да се запознаят с теб? Със следващата жена в живота на баща им? ! От опит, ще ти кажа, че не само че НЯМА да се запознаят с теб и НЯМА да те ПРИЕМАТ НИКОГА, а ще те НАМРАЗЯт заедно с бащата. И ТОВА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТАКИВА КАТО ТЕБ, НАТРАПНИЦИ В ЧУЖДИ СЕМЕЙСТВА. И второ, ти какво очакваш всъщност, да те приемат с отворени обятия и да си пиете заедно кафето с майка им ли? След като имаш такава връзка и глупака те е допуснал да му развалиш семейството(за което той е по-виновен от теб) НЕ мисля, че е учтиво и комфортно да се запознаваш с някой от семейството му. Ти имаш връзка с него, не с тях. Децата са си негови и от друг човек. Нямаш място там, само ще развалиш картинката. По-добре стой настрани и не им се мяркай пред очите НИКОГА. Бъди си с бащата, но настрани, далеч от очите им.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 47d51667ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво си объркана. Ясно е за какво е с теб. Къде се вреш между шамарите. Нормално да не иска да те. запознаеа с децата си, те хабер си нямат. за тебе и ти каква се явяваш в случая. Не съм сигурна, . че и жена му знае за теб. Много. ме е. яд. на такива. като тебе, които развалят семейства. Толкоз не можа ли да. си намериш. свободен мъж?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8404958e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   " Започвам да си мисля, че ме има за интерес само. " Не от интерес, а за отдушник на тялото си. Щом не иска да си напусне семейството, значи интересите му са там, тебе те ползва само за секс. Ако си му по важна от семейството, ще остане завинаги при тебе, а децата си ще вижда периодично. Един ден десерта ти ще свърши.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: b0fcc1e4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не намесвай децата, защото губиш бащата. Той не иска децата да знаят за проблемите им с майката и да живеят в постоянно напрежение, кога ще загубят родителите си. Не си мисли, че ти си човека, който ще замести майката. Можеш единствено да я заместиш само в леглото. Между другото съм мъж в подобна ситуация, също не допускам допир до детето ми. Когато той реши, че е настъпил момента да те срещне с децата си, ще го направи (ако е все още с теб). Не си насилвай късмета, ще изгориш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9ca3248ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   от какво си объркана: човекът иска хем жена му да гледа децата и домакинството, хем с теб да се мотае нагоре-надолу. иска 2 в 1 и му се получава като гледам. дали са заедно само заради децата можеш само да предполагаш, тъй като това е неговата версия.
кое не ти е ясно?
Ж44

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 52c6b5876d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Те всички така казват, че са с жена си само заради децата. По удобно им е, иначе как ще вържат поредната наивница за любовница. Няма да се разведе с нея. А на теб годинките ще ти минат и един ден като се огледаш - ще си сама. А той пак ще си има семейство и следващата по-млада от теб любовница.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: ad3a6699e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сигурно има и други :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7d99937abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И какво е направил за теб? Наистина просто ми е интересно в какво се изразява грижата му? Иначе най - вероятно не иска да обърква децата си, а и те навлизат в трудна възраст сега. Може и да те обича, но обича и тях. Не знам на колко си години, но ако си към 30 се ориентирай някак си и подреди живота си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9e961af58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо не прави, ти вече си му развалила семейството. Цоцай му паричките, и след време пусни един пост самотна съм, нямам никой до мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5ec37dce25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Със сигурност не ти се иска да го чуеш, но обикновено такива мъже никога не зарязват семейството си. Няма значение дали обича повече теб, просто в 99% от случаите само си гледа собствения кеф.

Той вече си има дом и семейство, в които е вложил време и средства. Вероятността да зареже, това което му е сигурно и да почва отначало е минимална. Жена му вече му е нещо като майка - пере, чисти, гледа му децата. Той знае, че тя е там и му осигурява домашния уют. Обича я като майка и приятелка и едва ли вече го привлича сексуално. Със сигурност е влюбен в теб и затова както казваш "прави разни неща" за теб, но това не е достатъчна причина да се откаже от дома си.

Жена му знае, но се прави че го приема, защото ако вдига скандали, може да го подтикне да я остави. Затова си трае, защото иска да има някой до себе си - не любовник, а просто мъж, който да плаща сметките и да бъде баща на децата и т. н.
За съжаление този интерес е много по дълготраен от любовта/привличането.

Представи си, че си дете и играш с приятелче навън. Майка ти те вика да се прибереш, но ти предпочиташ да си играеш още и да не тръгваш. По интересно и по-приятно е.
Но ще предпочетеш ли завинаги да си играеш и никога да не се прибереш вкъщи при мама? Иска ти се да останеш, но ако може и майка ти да те чака вкъщи, където ти е мекото креватче, топлата храна и детската стая.
Така и той, иначе досега да е предприел нещо. Такива винаги имат оправдание. Сега не е удобен момент да й каже, чакай малко децата да порастнат, и т. н.

Не се отказвай от него - ползвай го и ти докато имаш чувства към него. Просто не очаквай много и не го идеализирай. Все пак има жена, която мами. Ако все пак случайно се събере с теб, утре може ти да си мамената.

Съчувствам ти напълно, много е гадно да си влюбен в неподходящия.

Успех и дано скоро ти омръзне от него и си намериш по-готин.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f0f23594a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако са заедно единствено заради децата, значи се опитват да им създадат илюзия за нормално семейство - как според теб се вписваш ти в нея, че искаш запознанство??? Не само, че не се вписваш, но и бъдещото ви съжителство и евентуалните ви деца също нямат място там... Идеята ми е, че ако той е решил да запази брака си поради някаква причина (даже и само заради децата), ти нямаш друго бъдеще с него освен на тайна приятелка. Докато си играе на семейство с първата си жена, никога няма да заживее при теб, нито да ти направи дете - сега виждаш ли капана... За да започне нещо сериозно с теб, първо трябва да се разведе - ти си знаеш някога споменавал ли е развод и има ли изобщо намерение за такъв - това са само факти - изводите ще си направиш сама.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1d5dbfcb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Не ти се струва това си е самата истина! Моят съвет е зарязвай го този и си намери някой, който наистина ще държи на теб!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1d3afe42a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не разбирам какво е толкова атрактивно изобщо да се коментира такъв тип тема. Нямам конкретна позиция, защото ми е безралично и за теб и за този мъж. Смятам, че истории като твоята ги има от векове и за това няма абсолютно никакъв смисъл от размисли и анализи.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3e753b6893
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   За него си развлечение! Какво ще кажеш на децата, ако те запознае с тях? Здравейте аз съм любовницата на баща ви. Правя майка ви нещастна докато баща ви си гледа кефа с мен. Ако му пукаше за децата никога не би се хванал с теб или друга на твое място. Просто си пропиляваш с младостта с женения мъж. Ще го осъзнаеш късно. Жал ми е за разбития живот на дечицата, дано никога не разберат за теб и следващите любовници на баща им.

фифи

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 14b134890b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не се занимавай с него... Не си губи времето с женен мъж. Нямаш място там.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 14831dd17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   какво да направиш ли питаш, ми зарязваш любожника си (тои не ти е приятел) и си намираш момче без жена и деца и си започвате семеиство ако стигнете до там, ако не продължаваш докато не намериш подходящия. съветче не прави това на ората което не искаш да ти направят много е различно като си от другата страна и вярвам че няма да ти е приятно някоя непозната да си играе на семеиство с твоите деца та събери си ума и помисли

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 852bf4d76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Жена му знаела за вашата връзка? А ти откъде знаеш, той ли ти го каза?
Ти си наивно младо момиче, и той те баламосва зверски, за да си мислиш, че между вас е много сериозно. Я му подметни ей-така някой път на шега, че искаш да се запознаеш с нея. Или внезапно го потърси у тях, щом уж е толкова широкоскроена. Да видиш какво ще последва. Бурен скандал, и ще избяга с 300. Не се оставяй да бъдеш мамена и използвана.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1609c4a475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Поискай да се разведе. Ти не му разваляш 'семейството', защото такова няма, щом има трети човек. Нито се месиш някъде, нито правиш женицата му нещастна, като не иска да е нещастна, да се разведат. Това е техен проблем и провал, не твой. Но с децата му можеш да се запознаеш, само след като е разведен, и ако те пожелаят, и ако жена му, не ги настрои срещу теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker