Майка ми е властна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми е властна
преди: 16 години, 14 дни, прочетена 4948 пъти
здрасти, имам проблем с маика ми, винаги контролира живота ми, нехаресва прителите ми, казва ми каде е добре за мен живея и работя, вапреки моите 26 години, не издаржам омразна ми. По телефона немога да говоря спокоино, кои беше? какво иска? каде отиваш сега? сас кого? каде ходиш цял ден? напрово ужас.

Даже наскоро намерих работа в Белгия в един малак град там Беринген се казва, в еврофутбол, но такъв скандал ми вдигна, била съм наивна, незнам си какво, вапреки собственика казва да доиде и тя да види с мен, но не и не, аз даже видях работното место по камерата, показаха ми го, но даже и паспорта си да изпрати пак нямало гаранциа за моята сигурност. Не знам как да постапя и много ми се ходи, затова реших да пиша тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 14 дни
hash: 500634b182
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май вече си доста пораснала, за да се оставяш на майка ти да ти чертае живота. Просто не й се оставяй и й дай да разбере, че вече си голяма, самостоятелна и трябва да си имаш свой живот. Мисля, че е време да й се противопоставиш, но не знам дали да избягаш в чужбина е правилното решение. Просто бъди твърда и й покажи, че можеш да се грижиш сама за себе си, ако е така де.

 
  ...
преди: 16 години, 14 дни
hash: 60461e26c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си на 26 !!! Изнеси се от тях и живее някъде сама ... Не може тя да контролира живота ти !!!

 
  ...
преди: 16 години, 13 дни
hash: cd96b8c29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен майка ти е много загрижена за теб. Не и се сърди. Моята майка е същата. Един ден просто се замислих над тези неща и си дадох сметка, че тя е права в много отношения. Аз много исках да следвам някъде, далече от вкъщи и го направих. Сега следвам на 200 км от родителите си. Майка ми ми казваше, че ще съжалявам, но аз не исках и да чуя за това. Сега наистина съжалявам, но няма как да върна времето. Мислех си, че мога да се оправям сама... да бъда самостоятелна, но уви не е така лесно, както си мислех. Според мен трябва да я послушаш. В Белгия ще бъдеш абсолютно сама и когато се наложи да потърсиш помощ-няма да има към кого да се обърнеш. Там ще си на чуждо място, а и едва ли ще успееш да заделиш повечко пари. Според мен и тук можеш да си намериш доходна работа. Моят съвет към теб е да се вслушваш повече в съветите на майка си, защото тя иска да ти помогне. Никой родител не иска да навреди на децата си. Послушай я!

 
  ... горе^
преди: 16 години, 13 дни
hash: 3c5d95e0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочетох историята ти много внимателно и мога да ти кажа че преди отношенията с майка ми бяха абсолютно същите като при теб и още сатака до известна степен. Знам че е много дразнещо да ти досажда постоянно и да се опитва да ти дърпа конците но тя го прави от любов. Тя просто неможе да приеме факта че вече си независима и нямаш нужда от постоянните и грижи. Вместо да се караш с нея седни и и обясни че можеш да вземеш нещата в свои ръце. Колкото и да ти е досадно позволи и да се намеси в живота ти-казвай и къде ходиш и с кого, постоянно и искай съвети, дръж се с нея като с приятелка (преструваи се ако трябва). Мисля че майка ти иска точно това. При мен нещата да успокоиха дано и при теб стане така..

 
  ...
преди: 16 години, 13 дни
hash: 1d37ffed79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отностно това в белгия маината му, ама тя се меси навсякаде, един тел разговор неможеш да проведеш, нито да отидеш някаде спокоино, тази била незнам каква, няма да излизаш с нея, кои ти се обади, какво иска и тем подобни, постояно трябва да се криеш, то не се издаржа.

 
  ...


...
преди: 16 години, 12 дни
hash: 7ff089b4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Явно доста само си търпяла и слушала какво ти казва майка ти, и затова тя има такъв контрол над теб

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 3111b4e101
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти на 26 ли си, или на 6 години????? Я стига глупоти и отчаяние! Вярно, родител е, трябва да се уважава! НО животът си е твой! Вземи се в ръце и не позволявай да се меси така. Утрешният ден ще ти казва и как да се чукаш с мъжа си!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: ddaca031d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте, и аз имам подобен проблем. Майка ми си няма никой друг освен мен и откакто се изнесох от нейната къща, от 4 години живее сама. По същия начин и тя задава въпроси за всичко възможно и не се усеща как се бърка. Иска да знае всичко около мен до най-малката подробност. Пример: при разговори с мъжа ми и семейството му за негови служебни проблеми взема становище, без никой да й го иска, с което обижда него самия кат оличност!!! Просто не знам как да й кажа, че е адски нетактична! А същевременно е доста чувствителен и уж съобразителен човек, и ако й го кажа директно, ще се обиди с абсолютна сигурност! Моля ви за съвет.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: a31eaa2478
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Към 8: здравей, според мен е грешка да гледаш на майка си като на чужд човек, а мъжа си и семейството му да считаш за свои. Не го прави, само защото живееш с тях...Може да ти се струва, че майка ти "досажда и се бърка", и си казва мнението без да и го искат, но именно тя ти е близкия човек, а не те.Това ако не си го видяла през тези 4 години, по-късно ще го видиш.Спомена, че искаш съвет: съвета ми е да не отхвърляш майка си, независимо какви са отношенията или къде живееш, независимо от всичко.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 40bc4f4b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може би първо трябва да опознаеш себе си, да пораснеш, да се ОГРАМОТИШ и да разбереш по-вързастните.

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3ee35f0018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз те подкрепям изцяло и те съветвам да не се страхуваш да направиш това, което смяташ за правилно. Аз на твое място бих заминала и бих станала самостоятелна. Живота си е твои и тя няма право да ти се бърка. За жалост обаче много майки постъпват точно така и не усещат, че задушават децата си. Лошото е това, че има такива дето го прават от егоизъм и смятат, че го правят заради децата си - всъщност се оказва, че си станал на 30-40 и си изпуснал толкова много от живота. Живей за себе си - не за някого. Успех!!!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ce6705238e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моята майка е много властна,винаги иска да се налага,ситуацията ми е сходна като на момичто,отворило темата................вдига ми луд скандал,че не съм си оправила леглото,а това се случи веднъж за 20 години........постоянно намира недостаъци за нещата,които правя......,постоянно ми казва,че от мен не става нищо,че не сртувам 5 пари,а аз съм студентка по право в Софииския униерситет,гоеоря три езика-англииски ,италиански и гръцки,винаги съм била дете за пример,никога не е имала проблеми с мен,винаги съм се прибирала на време,не съм общувала с изметта на обществоо,като цяло съм порядъчен човек,чистя апартамента основно веднъж в седмицата и й казвам,че не винаги ми се чисти,все пак съм на 20,а тя чисти всеки ден...ужасен перефекционост е!

Това ме натоварва,като говоря по телефона ме пита кой е,пита ме какво си говоря с гаджето ми,с кой си пиша по скайп,какво си говоря с приятелките ми,когато излзиаме на кфе.....абсурдно е...........вярно.че дължа всичко на нея,но това ли е начина да се отплатя,давайки точен отчет за всяко свое дейсатвие!?????????

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker