Дайте съвет (искаме бебе!) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дайте съвет (искаме бебе!)
преди: 8 години, 27 дни, прочетена 1842 пъти
Здравейте, ако може да получа съвет - с мъжа ми вече година опитваме за бебе, но без резултат. Преди две години имам спонтанен аборт. Преди 5 мес. ходихме на гинеколог, който назначи изследвания на него за спермограма. Оказа се че стойността на едни от хормоните е доста ниска и му каза да взима трибестан. Мойте изследвания от хормоните са в норма, матка яйчници всичко ми е ок и лекаря каза че не вижда проблеми с който да не мога да зачена. Мъжът ми взима известно време от хапчетата и каза че не може да ги пие повече, защото му дразнят стомаха въпреки че взимаше по едно на ден. Прехвърля топката на мен че след аборта аз имам проблем и причината е в мен. Колко се опитвам да му обясня че не винаги причината идва само от жената но въобще не изка са ме чуе. Карам го да си направи отново изследвания на спермограма но и това не иска. Не знам какво да му кажа вече какво ли не сам му говорила, но той не иска да ме чуе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 26 дни
hash: 48fb74d0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжът ти трябва да отиде да му изпишат други лекарства, но ако не иска му кажи, че ще си купиш датска сперма по интернет и ще си забременееш - хем детенцето ти ще е русо със светли очи. Дори не ти трябва по интернет да поръчваш - във всяка клиника по инвитро има такава сперма, но ако ти си здрава просто няма да ти правят инвитро, а ще ти я вкарват с пипета и ще си забременееш почти естествено. Донорите са проверени, умни, спортни мъже и у нас белите бебета със светли очи много се харесват, а мъжът ти да обяснява после на хората защо детето му не прилича на него! Ти дете ще имаш така или иначе - изборът е негов.
Струва такава сперма между другото 200-300 евра или нещо такова. Не е инвитро процедура, а просто ти вкарват спермата и дори ти можеш да си поръчаш както казах по интернет, доставят ти я по пощата в специална опаковка и си действаш. Една жена винаги има избор - от съседа ще забременееш и пак ще имаш дете
Стига само да заплашиш с това и ще видиш как мъжът ти ще си пие хаповете.. а ако се сърди ще кажеш - ами нали съм ялова, какво ти пука

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 722281d5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изяснете се и му кажи, че искаш дете и ако той няма желание да има просто да ти каже и да не ти губи времето. Мъж ще си намериш.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: a2abb81a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ние чакахме 6 години. Накрая се случи, когато започнах да взимам едни прахчета - Андроситол мисля, че се казваха. Но не мога да кажа със сигурност дали са повляли тези прахчета.

Месецът преди за забременее жена ми, пак имахме съмнения, че жена ми е бременна. Тестът показа лека розова черта. И аз си казах "Е това е, ще ставам баща". Но се оказа, че тестът нещо не е бил наред. Но в деня, в който видях тази розова черта, бях убеден, че жена ми е бременна и някак си нещо се пречупи в мен. Почувствах се баща, въпреки, че все още не бях. На следващия месец се случи. След 6 години чакане. Не мога да го обясня. Случайност или не... не знам. Но знам, че и вътрешната настройка е много важна. Сега се радвам на дъщеря си, която ми е одрала кожата :)

Вие чакате едва 1 година. Имайте малко търпение и мислете положително.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: 2cd4c76a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не става защото може би сте го приели като фикс идеа. Спрете да мислите за това и бебето само ще дойде когато сте готови и двамата.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: f40c23a16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поговори пак с него този път в присъствието на лекаря ,за да му потвърди и той , че проблемът е в него , а не в теб .Ако пак продължи да ти натяква и нещата не вървят най -добре се разведете и си намери някой ,здрав и прав мъж , който ще те обича и уважава и си родете детенце .ж.22

 
  ...


...
преди: 8 години, 26 дни
hash: cec1a7967c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не ходете по обикновени гинеколози, а посетете специалист по репродуктивните проблеми, напр. д-р Стаменов.
И извинявай, но мъжът ти е голям идиот. Вместо да се държи като ощипана госпожица, да положи усилия да си оправи здравето. Ако не ти съдейства, изобщо какво ще правиш с него??

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: bf968fb805
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поговори с него сериозно и се разберете иска ли дете или не. Защото ако иска, поведението му е меко казано глупаво! На него са му открили проблем, не иска да си пие лекарството и е направо смешно при това положение да обвинява теб, че нямате дете. Така, че просто го питай "Искаш ли дете или не? " и ако отговорът е да, да започне да се държи сериозно, да се лекува и изобщо да следва съветите на лекаря. Иначе просто няма да стане.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 6e7f51eafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Коментар номер 1 ме уби, караш жената да дава 200-300 евро за някаква вносна (? !? ) сперма, и изкара, че едва ли не някой Бог я е дарил? Потресен съм, някои хора са си изгубили акъла, или нарочно се подиграват.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: b50a3cdea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Типична реакция по български на мъжа ти, бягане от проблема, вместо да сте единни в тази посока. Настоявай да се подложите и двамата на изследвания и да видите реално какво се случва с вас. Не ходете в кварталната поликлиника, при вашият случай е добре да посетите специализирана клиника и да погледнете всестранно на проблема. Ако мъжа ти все още се инати, му дай да прочете написаното тук. Докато се инати, времето ще си минава. Очевидно проблемът е бил при него, да не се прави на голям герой сега.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 18 дни
hash: 347e0ef92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А бебето иска ли ви вас? Грубо звучи, но се замислете колко егоистично създавате деца, без да се замислите в какво ги въвличате тук в този цирк....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker