Оп, май обърках половинката! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Оп, май обърках половинката!
преди: 8 години, 14 дни, прочетена 1665 пъти
Здравейте, аз съм на 25 а той на 29... пиша Ви защото имам нужда да споделя с някой.
Заедно сме от 6 години, живеем заедно от 5, предложи ми преди 3 години (знаете- на колене, рози, заветните думи- романтика ) но само толкова впоследствие ми каза че просто ми е подарил пръстена и последва ШОК! Скандали, паники, раздели, събирания и т. н. От около година имам фикс идея -БЕБЕ :)) Но когато заговоря за това се връщаме на старите скандали и стерии. Следователно спрях да говоря за това, но станах раздразнителна, неуверена, загубих уважение към себе си, защото мисля че проблема е в мен. Когато видим приятели с бебе/дете той така им се радва все едно още малко и ще го отвлече... Говори ми за деца колко били сладки, мили и невинни а когато аз кажа "хайде поне да опитаме" не можете да си представите какво се случва.... Сега само се обиждаме, сърдим и караме... Заспиваме с гръб един към друг, когато някъде чета за влюбени хора които се разхождат някак си ми е смешно след това ми става тъжно... Когато кажа да се разходим все повтаря че няма пари... Как да му обясня че аз не искам пари искам просто да вървим заедно, да гледаме природата или там каквото няма значение или просто да седнем пред блока или дори вкъщи да седнем на дивана и да си кажем по 2 думи- като нормалните хора... Ето днес почиваме и двамата а аз като станах той тъкмо излизаше някъде, дори не каза къде или защо. Цял ден не е звънял, нито се е прибирал. Все си мисля че аз бъркам нещо, но май ще се окаже че съм объркала НЯКОЙ а не НЕЩО... Какво да правя? Да си тръгна или да остана? Да говоря или да мълча? Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 12 дни
hash: f695f5e652
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке по добре помисли какво бъдеще би имала с този мъж-без деца, мълчание от негова страна и незаинтересованост, мисля че знаеш отговора.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 13eb8cb1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами не го чакай-може би не иска деца.. Изнеси се за няколко дни, да остане малко сам..

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 750ba96d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто е - не е сигурен в теб.
Жена съм, но това вманиачаване на тема бебета не го разбирам.
Повечето мъже тази фикс идея ги отблъсква. Ако ти толкова го искаш, а той - не, намери си някой друг. Пълно е с хора, които държат да имат бебе и не подбират с кого ще го създават. Пък после реват по разни форуми.
Може би трябва да изчислиш финансово готови ли сте за бебе. Какви заплати взимате, какво майчинство би получавала евентуално ти? Не е толкова просто в днешно време. Не знам дали имаш представа какви разходи са самите прегледи и изследвания по време на бременността, след това колички, шишенца, пелени... едно 200-300 лв. на месец си трябват допълнително, освен ако нямаш намерение да го гледаш като циганите. Ще ви трябват повече пари от сега, а доходите ви ще са по-ниски.
Може би момчето мисли рационално, а ти си преди всичко емоционална. Сигурно затова не му е приятна темата и гледа да се скрие. Продължавай в същия дух и ти гарантирам, че ще му писне и ще си тръгне.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: 856aaf8841
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как да му кажеш? - В пряк текст!
Скъпи обличай се излизаме.
Ама миличко нямам пари! Къде ще ходим?
Няма да харчем пари само ще се разходим.
О не ми се излиза.
Не те питам, казвам ти!
Не!
Няма не бе! Излизай бе!

Говори му човешки.
Пък ако те разбира като говедо си тръгни.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: da0c430860
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами вие вече сте се раделили, какво ви държи още заедно май само навика, или се раздерете или н най-добрият случай си дайте почивка поне 2 седмици без да се чувате и виждате и решете какво ще правите. Толкова сте млади още. В така обстановка ли ще гледате деца.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 дни
hash: d932a173d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката към номер 3: ние доходите си ги имаме, помислила съм за всичко ии т. н.
Не знам нямам думи ии мисля че си губя времето с него но го обичам и не искам така да свърши всичко.... иии не искам дете от кого да е, щом с него ми влетяха тези мисли значи искам и съм сигурна че е той човека, това че за него не съм аз жената е друг проблем....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 дни
hash: df512810ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей авторке,
Пише мъж на 36г.
Преди време приятелката ми, вече моя жена все повтаряше че не искаше да се жени и не иска дете. В крайна сметка се оженихме и имаме дете. Нищо не се промени. Преди се карахме сега повече. Винаги ми натяква че е знаела какво я чака и затома не е искала семейство. Винаги ще има проблеми, ще трябват и пари но ако човек не е настроен положително и самият той да иска семейство просто няма смисъл. Сега и аз много често си мисля че сбърках човека. Така че ако той не иска семейство и мислите различно и да продължите напред караниците ще си останат. Сега и ние с жена ми много често се караме, заспиваме сърдити има напрежение не зная как да ти го обясня предполагам че и при теб е същото и ще разбереш. Човек трябва да е спокоен и да има сходни виждания за живота с половинката. Макар че живота стана материален няма ли разбирателство всичко става мъчение.
Успех във взимането на решение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker