Родителите ми ме карат да се омъжа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Родителите ми ме карат да се омъжа
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 3289 пъти
Здравейте, аз съм на 36. Ето какво е положението. Имам професия, добра работа с добра заплата. Доста често пътувам до различни страни по работа, защото говоря 4 езика и шефът ми ми плаща да превеждам и тем подобни.
Всеки път, когато се прибирам в България, минавам да видя и родителите си и да им давам армагани... Но когато и да ги посетя, все ме питат дали съм си намерила приятел, дали ще се омъжвам, с което нямам проблем, но като вземат да четат едно конско, че ще съжалявам, че съм изтървала момента, че ще си умра сама (нямам и много приятели - 2-3ма в България). Те са стари хора, имат си и те проблеми, сестра ми е скарана с тях. Баща ми не веднъж ми е крещял, че ще ме накара да осъзная, че са били прави, като ме изгонят от вкъщи и остана без нищо, което е глупаво, защото аз се прибирам за седмица, и после пак у чужбина за месец, а от работата ми ми плащат апартамент... Мисълта ми е, че повечето от темите ни за разговор са за това, че аз трябва да се омъжа или ще ме оставят на улицата. Не, че нещо в живота ми се е случило, но не съм готова да стана съпруга, още повече пък майка. Какво да правя? Вече започвам да си мисля да търся квартита в Русия (там съм най-често). Помощ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 99a6771623
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   прави това което ти се струва правилно това е твоя не техния живот. аз имам приятелка много натискаа да се ожени е ожени се не изкараха и година разведаха се. ако ти е добре така карай така ако не се чувстваш готова не се връзвай на техните приказки

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c47e77f47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че родителите ти са прави... Все пак си на 36г, кога ще се жениш, кога ще раждаш. На 56г ли?
И сестра ми така се мота, а сега е на 45г и с инвитро опити за дете и все не става....
А пък ти щом не си готова на 36г явно нямаш никакъв майчински инстинкт. Твоя работа...
Ако искаш се жени, ако искаш раждай.... но да знаеш, че после времето назад не се връща.... и ще си останеш сама. Ако така ти харесва.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 40687ba137
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   №2, не е ли по добре сам да живееш, отколкото зле придружен? Насила хубост не става. Щом авторката не е намерила човек, който й допада, как да се омъжи, като в миналото ли? Родителите й посочват някой и тя се примирява с техният избор. Тогава те ще са доволни, а тя нещастна за цял живот. Това по добро ли ще е за нея, отколкото да си живее сама. Може пък един ден да се задейства някакъв майчин инстинкт и след време да си осинови дете, с което ще осмисли живота си и няма да е сама. Но аз не виждам смисъл от написването на темата, с какво ние можем да въздействаме на родителите й, че да не я тормозят? Решението е само на авторката, щом получава неразбиране от тях, просто да не го търси там, а тук и да го получи, с нищо няма да й се промени живота.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 15eccd6731
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Реално си стара мома и трудно някой би те взел. Действай инак лошо.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4cfa90460a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Седни и обмисли какво ти искаш от живота. Къде се виждаш след 10-15-20 години?
Ако искаш да имаш собствено дете един ден, сама знаеш, че след определена възраст нещата стават много по-трудни и е добре да се замислиш.
Искаш ли да имаш човек до себе си? На някои хора си им е ок сами, на други не.
Но не живей за работата си, особено щом не е твой бизнес. Утре ще решат, че вече нямат нужда от теб, ще те заменят или фирмата ще фалира. И ти оставаш без нищо в живота си.
Не позволявай родителите ти да те изнудват, но приоритизирай нещата в живота си... Не за друго, но да не съжаляваш в един момент.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0dc41c2edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Изпускаш влака, пиле. Още малко и никой няма да иска да те вземе. Дъртите чанти не са на мода, а не теб ти остава още много малко време и влизаш в тази графа. А може и за някой бляд да се омъжиш, че да го гледаш всяка вечер кьоркютук пиян и ще ти е много добре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f89c1e1a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Явно си има причина сестра ти да е скарана с тях.
Те са хора от друго поколение, с други разбирания. По-добре се махни изобщо и тогава МОЖЕ БИ ще осъзнаят, че не могат да ти диктуват как да живееш. Малко е странно на 36 г. да живееш още с родителите ти. Не казваш какъв е личният ти живот, дали имаш някой или не, но ако нямаш човек до себе си, вероятно е защото си твърде заета, вкл. с родителите ти.
Не знам защо всички говорят за изпуснати влакове - не всеки има за цел в живота си да се размножи на всяка цена. По-добре по-късно, но човекът да е подходящ и наистина да го искаш, отколкото "защото така трябва". И на 40 можеш да станеш майка, не слушай хейтърските коментари. И дете можеш да осиновиш винаги, ако поискаш. Имаш стабилни доходи и ще ти позволят.
Живей си живота, както на теб ти харесва, и не се съобразявай с родителите ти.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fe0032953a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Донякъде имат право. Ако имаш намерение някога да се омъжиш и да имаш деца, наистина нямаш време. До 40 години, ако не си родила, после как ще го гледаш едно дете? Ако изобщо не искаш деца, вече е ясно. Естествено, че няма да се омъжиш и да раждаш, само заради вашите.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9a42878f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това е твоят живот, твоят избор и е добре да кажеш на родителите си, че ковкото и да се притесняват все пак решенията взимат те, ако не застанеш на твърда позиция, ще ти вгорчат живота, не че вече не са го направили. Насила нещата не стават, нали? дано намериш подходящ човек, да наистина часовникът тик-така, но няма как всичка да са по калъп, работа, съпруг, деца. Ясно има кажи, че не желаеш да говориш повече на тази тема и го кажи така че, да престанат. Това постоянно дуднене и месене в живота на другите е типично за масата българи, всеки си има глава на раменете.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3f84072b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хич не ти трябва мъж, големи прасета са. По цяла вечер гледат по коя програма има мач и се наливат до припадък. Бе гадна работа. Ако ти се прийска някой винаги може да си намериш някой за времено ползване. После шута отзад и пей сърце. Е дано съм била полезна. Целувки

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: eba2d98f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Кажи им, че си голяма жена и ще правиш каквото решиш. Също, че ако не прекратят въпросните разговори, няма да ходиш повече при тях, защото те натоварват и ти е неприятно.
Аман от егоистични родители. Децата ни не са наша собственост и не са тук за да изпълняват мечтите и щенията ни.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: efcbe3e211
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе на 36 не си като на 18г.
Но любовта няма граници.
Тъй че и на 60 пак може да се намери някой.
И на 36 какво слушаш тати и мама?
Я вместо да се омъжваш - върви си събери играчките, ще идват гости.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: af1583c66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   В какъв смисъл "помощ"? Гадже ли да ти намерим? Твоите родители са прави за себе си, за тях това е висша ценност. Ти си права за себе си, щом не се чувстваш готова, животът си е твой. Но защо те дразни толкова тяхното мрънкане? Дали ти не се потискаш от самотата си? Дали търсиш на 36 години все още тяхното одобрение? Защо те терзае тяхното мнение толкова много?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 056f3b2400
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мила авторке, абсолютно на твоя страна съм. Ти си пълнолетен и достатъчно зрял човек и имаш пълното право сама да бъдеш господарка на живота си. Как ще подредиш личния си живот си е изключително твой избор. В това дали или кога да се жениш или да имаш деца няма право да ти се меси никой, дори и собствените ти родители. Що за глупост е това? Не разбирам такива родители, които си налагат своето мнение и не ги е грижа как ще се чувстват децата им и дали ще бъдат щастливи. Да не би твоите родители някой на времето да ги е оженил и накарал да имат деца насила? Кое биха предпочели - да видят дъщеря си омъжена, но нещастна, или без семейство, но щастлива и удовлетворена от живота си? Нямат никакво право да те заплашват. Ти си пряк наследник на този дом. Извинявам се, че толкова се афектирах и се нахвърлих върху родителите ти, но ми се струва несправедливо налагането и притискането човек да направи нещо против волята си. Но, тъй като ти имаш стабилна работа и си финансово независима, това, което аз мога да те посъветвам е ако имаш възможност да си наемеш или да си купиш собствено жилище, където прецениш (в България или в чужбина), като по този начин ти ще си живееш напълно самостоятелно и независимо от тях и вече не би трябвало да се бъркат в живота ти. Ако е възможно, би могла и да поразредиш контактите си стях. Това е единственото, което бих те посъветвала. Пожелавам ти здрави нерви, късмет ида си щастлива така, както ти пожелаеш.

Жена на 32 г.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0f4b68f9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   На 36 години не била готова за съпруга, още повече пък за майка? ! Кога мислиш, че ще си готова? След 4 години вече си дърта бабичка. Тогава родителите ти вече няма и да те питат нищо, само дето за теб ще се говори със съжаление и неудобство, все едно че си влязла в лудницата.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a9ad2ada4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ако не си изпитала вътрешната необходимост да станеш майка, няма смисъл да създаваш дете, което не е желано. Гневната реакция на родителите ти според мен е знак на безсилие - като виждат, че няма с какво друго да те контролират, прибягват до "заплахи" как ще те изгонят от къщи. Разбираемо е желанието им за внуци, а и за тяхното поколение нормалното е жената да се омъжи и да има деца, но в крайна сметка ти живееш своя собствен живот, а не този, който те са ти предначертали. Не виждам какво можеш да направиш, освен да поговориш с тях спокойно и да им обясниш гледната си точка, дали това ще помогне е доста спорно.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 981490d610
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Просто хората искат внуци, а дали ще се жениш си е твоя работа. След като са скарани със сестра ти разчитат само на теб.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 35065e90b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Стара мома не е толкова страшно, а стар момък. Аз съм такъв и мъдете ми са провиснали като дисаги.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 99cd313187
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Много ти съчувствам! Моите пък са си навили на пръста, че задължително трябва да родя, пък аз изобщо нямам желание да ставам майка и честно казано на моменти ме довеждат до ръба с това вечно дрънкане за биологични часовници, внучета и т. н. глупости. Та ти поне ги виждаш твоите по-рядко, ама аз живея близо до тях и ги виждам всяка седмица и почти всеки път се почва: "Вчера срещнах еди-си-коя, нейната дъщеря е по-малка от теб, пък вече е бременна с второ. " Или "Почни на 35 си. За кога го отлагаш? ", "Догодина се пенсионирам. И искам внуче, с което да си осмислям времето, че иначе какво ще превя по цял ден? "... така, че добре ми е познат този маниер на роднините да ти дават акъл. Обаче най-култовото беше когато се оплаках на майка ми, че имам проблеми на работа и мисля да си търся нова. И вместо съчувствие, тя ми изтърси "Ми защо не вземеш да родиш? Точно ще излезеш в отпуска по майчинство и няма да могат да те съкратят! " Щях да се застрелям!!!
Винаги съм смятала нашите за готини хора и те наистина са си такива, ама на някои теми просто превъртат! Наумили са си, че едва ли не са се провалили като родители, защото аз съм на 34 и нямам деца, а сестра ми е на 31 и дори не е омъжена. Та и двете сме под постоянен обстрел, защото хората не могат да проумеят, че 2016 не е 1980 и съответно няма как животът ни да е като техния с ергенския данък и всички останали простоии. Та не знам какво да ти кажа. В началото просто се опитвах да пропускам всичките приказки покрай ушите си, но в един момент ми писна и директно им заявих да спрат, защото единственото, което ще постигнат е да ме откажат да им ходя на гости. Е, сега малко се кротнаха, ама пак от време на време си промърморват нещо. Не знам какво да правя вече! В крайна сметка не искам да се изпокарам с най-близките си хора заради това. Обаче по-лошото е, че и други хора ми се бъркат, включително и хора, които познавам доста бегло. Не мога да разбера от къде е това вечно желание на хората да поучават другите вместо да погледнат собствения си живот. И ако на майка си и на баба си все пак мога да простя, категорично няма да простя на някого когото почти не познавам и който като чуе, че нямам деца започва да задава въпроси и да дава съвети. Тия хора елементарно чувство за такт нямат ли? ! В крайна сметка и техните животи не са идеални и ще стане голямо мазало, ако аз вместо да се усмихвам глупаво и да се чудя как да сменя темата им изстрелям в отговор нещо от типа "А ти защо се разведе? " Не обичам да съм груба с хората, ама ако продължават да си врат носовете в неща, които не ги засягат накрая ще почна да им го връщам. В най-лошия случай може и това да е решение, но не и за близките. Както ти казах, не искам да съм груба с тях и да си развалям отношенията.
Лоша работа! Всеки си мисли, че неговият живот е образец и задължително всички трябва да живеят точно като него и ако някой иска нещо различно се почва едно бълване на огън и жупел как "Един ден ще съжаляваш! " Да, бе да. И на 100 няма да съжалявам, че обикалям по света вместо да се вържа до печката и да сменям памперси. Ама според по-възрастните ми роднини от една жена на моите години се очаква точно това. Да се откаже от работата и мечтите си и да се превърне в покорна съпруга, майка и домакиня. И като откажа да стана такава се сещаш какво следва.
За това, горе главата, не си само ти в това положение! Май 70-80% от младите хора днес са така. Или не са се омъжили/оженили когато е "трябвало" (разбирай до макс 25), или нямат деца, или не са "идеалните" родители...
На моя приятелка дядо и дори беше и поставил срок до който да се омъжи! Е, познай, вече е на 35 и не иска и да чуе за никаква сватба! Точно защото с години и беше набивано в главата, че тя ТРЯБВА да се омъжи до 25.
Тия хора дори и не осъзнават ли, че с това вечно натякване накрая постигат точно обратния ефект? !

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f291fc4405
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Авторке аз пък те разбирам и напълно те подкрепям. Всеки разбира живота по свой начин, а това, че болшинството от хората мислят, че всеки трябва да се ожени и да създава деца си е лично техен проблем. Мъж съм, над 40 съм и въобще не ми пука, че не съм женен и, че нямам деца. Живота ми малко се различава от твоя по това, че аз постоянно живея в чужбина. Когато живеех в БГ (до 29 г. ) имах много приятен живот с момичетата. Приятно ми беше да си ергенувам. Сетих се за женитба когато мойте приятели се изжениха по на 26, 27 г. Точно на тази възраст аз бях вече решил да напусна БГ. Имах 2 приятелки от които или за едната или за другата можех да се оженя. Но защо да се женя след като вече твърдо бях решил да напусна БГ. Не напуснах БГ на 27, а две години по-късно на 29г. Всеки знае, че живота в чужбина, поне в началото, не е лесен. Взема време, понякога години, докато човек се стабилизира с хубава работа и добре заплатен. При мен този процес малко се поудължи, но накрая всичко се нормализира. През тези години си имах приятелки, но това не значи, че всяка приятелка става за съпруга. Да, ама вече станах на 40 г. и като се поразмислих и анализирах живота си то този момент прецених, че на тази възраст няма смисъл да се женя и да създавам деца и така я карам и до сега. Интересното е, че много обичам деца и когато около мен има деца много им се радвам, а и на тях им е приятно да се забавляваме заедно. Майките им (това са все познати семейства) винаги ми казват защо не съм се оженил и да си имам свои деца, а аз им отговарям, че не можах да намеря подходящата съпруга. Имал съм връзки с разведени жени с деца и винаги съм третирал децата им като свои, но решението ми беше окончателно-да не се женя. Не съжелявам, нищо не ме подтиска, че нямам деца. Живея сам и ми е много приятно така. Познавам семейства с деца, които имат много мизерен живот, дори някои съжеляват, че са ги родили. Ами кой както разбира живота така да си го живее, никой няма право да ни съди защо не сме се оженили. Много хора се чувстват самотни и нещастни ако не са женени и ако са без деца. Аз не съм от тях. Предполагам, че и ти споделяш мойто мнение. Желая ти здраве и си живей живота така както на теб ти харесва. Горе главата.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4eb32b4b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Боже! Това си е твоя живот! Ако, искаш ще се омъжиш, ако не искаш-няма! Никой не може да те задължава за такова нещо. Аз съм млада, но планирам деца някъде на твоите години, ако реша, че съм готова, де! Всяка може да роди, чудо е и не оспорвам -колко е невероятно да имаш дете, но това което ти си постигнала не го може всеки. Живей си живота както ти харесва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3f84072b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Нормални ли са тези родители
Всички изперкват вече.
Не давай никой да ти се меси.
Като срещнеш човека сама ще го решиш дали или...
Вземай квартира където е изгодно...
А като идваш в бг отсядай другаде
Баби дядовци лели сестра...
А може ли да не си идваш и да си живееш в русия и от там да те препращат...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e1aa41963b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Кажи им, че жиеотът си твой и те нямат право да ти се бъркат в него! А и не е задължително да имаш мъж до себе си за да имаш дете може и ин витро да заченеш. ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e7b864e8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз не живея с майка си и баща си, но след като идвам в България за седмица, а и нямам много приятели, с които да излизам, няма смисъл да си взимам жилище там. А писах тук, защото реших, че някой в подобна ситуация ще прочете написаното и ще даде съвет. Благодаря на хората, които го направиха. Казах им, че ако не престанат да ме заплашват, нищо не ме спира да си стегна багажа и да отлетя за нула време. Е, казаха ми по едно "прав ти път и айде". После ме видяха да си опаковам нещата и малко се постреснаха. Сега не гъкват по темата. Благодаря много! Всичко хубаво!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1152862438
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Още нещо едната ми класна е на 50 и има син на 15 и дъщеря на 12, съответно ги е родила първото на 35, второто на 38 и изобщо не се притеснява от това. Братовчедка на майка ми на 50 -51 дълго време не можеше да има дете, и роди някъде на 43. В момента със съпругът и италианец се радват на прекрасно 8 годишно момиченце.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e94c9ebe5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз пък номер15 искам да ти кажа, че за лудницата са точно някакви родители, които като са направили дете и супер много са си запуснали външния вид, ходят чорлави, с шкембета, вечно с някви анцузи, позволяват си да повишават тон на обществени места, защото просто не се осъзнават колко зле са станали, а не и им дреме, щото са истерясали.
Ама иначе спрямо връстниците и колегите си от работата са мега комплексирани и все са с наведена глава, особено мъжета, а само пред децата си се правят на големи" и им крещят за глупости и кат не им се получи пристъват към бой. И даже някои от тях чак по интернет се оплакват от децата си, ма иначе продължават да дуднят, че да си родител било най - хубавото нещо.
А и вечно се оплакват, че държавата им е винована, че не изкарват достатъчно пари и изобщо все трябва да обвинят някого или държавата...
Ми да, определено ето точно тези хора са за лудница!

А така наречените "стари моми" са хора, които на никого не пречат, гледат си живота и единственото нещо, което желаят е да не бъдат осъждани за това, че не им се занимава с деца.

И освен това според мен авторката се е опитала да ни каже, че наследството от родители й изобщо не й е нужно:
" като ме изгонят от вкъщи и остана без нищо, което е глупаво, защото аз се прибирам за седмица, " - тя може би изкарва в пъти повече от тях двамата взети заедно и като нищо може да си вземе някое апартаментче, та дори и в малко градче да е в България и по този начин да си осигури дом за старините си. Не се притеснявайте за това вие.
А и дори да "стане нещо" с сегашната й работа с 4 езика навсякъде в областните ни градове ще я вземат като "топъл хляб" както се казва, ако ще и на 56 години да е станала.
Аз за безработни/безпарични хора с 4 езика не съм чувала.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d8646065dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Твоя си работа! Но ако някога решиш да се омъжваш, повери избора на мъж на родителите си дори да ти звучи смешно! Отдавна е доказано, че младите хора у нас все избират неподходящите, та после пълнят криминалните хроники или реанимацията. За доброто на България е да спрем да избираме всякакви чавки или смотаняци.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7187f44d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   4 и 6 са супер глупави мнения. Стара мома е комунистически израз, от комунизма, когато държавата е принуждавала хората да се женят, и дори ги е стимулирала с ергенски данък. Сигурно сте над 50 годишни, а ако не сте, сте с остаряло мислене. А за авторката - щом има възможност е добре да си наеме квартира, и да живее самостоятелно.
Познавам такива, които са се оженили рано, на 20, да не останат неженени, и на 40 са разведени, някои самотни бащи с по 2 деца, които наистина нямат никаква възможност и точно тях никой не би ги взел, с багаж, а необвързаните не ги мислете.
6, май ти си стара чанта, знаеш ли поне 1 чужд език? Може би цигански?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker