Баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми
преди: 8 години, 1 ден, прочетена 2270 пъти
Здравейте. Аз съм Лили - на 15 г. съм, имам нужда да споделя мъката си на някои. Сигурно няма да ви трогне това, но моля за съвет.
Накратко... когато съм се родила баща ми постоянно е бил във затвора. Той наивен и глупав все там ходел като слушал шефовете колко пари ще изкара да се прави на полицай и така нататък. Поискал бебе от майка ми и ето ме и мен... :(. Но все пак нито един ден не ме е гледал. Толкова ми е болно. Но аз не му се разсърдих, всеки казваше, че на мое място няма да говори с него, но... Работел като таксиджия главно и не се прибирал през ноща и изобщо не се е грижил за мен. Бях на 6 години, когато много добре си спомням, че една нощ бях в детското си креватче и го видях да става от тяхното легло. Обу се и дойде до мен, целуна ме по челото и излезна от стаята. Не знаех, че това е последният ден в който го виждам. Заминал да продава наркотици, но в Перу го арестували. Когато излезнал на свобода се срещнал със сегашната си приятелка. Още не е разведен с майка ми и до днес. Толкова съм плакала за него. С години се молех на Господ да се появи от някъде. Един ден сестра му (леля ми) ми написа СМС, че ми пратил покана във фейсбук. Умрях от щастие!!! Говорихме си.. Това стана преди две години. Праща ми по 100 лева през 5 месеца :(... От както си тръгна дори детски не взимам. Сега е с приятелката си във Еквадор. Има си собствен бизнес... :) а преди 4 дни се роди моята "сестричка", но аз не знам как да реагирам и как да се чувствам. Постоянно ми праща нейни снимки или снимки, на които я е гушнал, а аз нямам такива снимки със него. Детето е чак в Еквадор... Не знам как да реагирам. Много често плача, че не знам какво означава да имаш баща, а сега си има ново дете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 12 часа
hash: 38aaa5396e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Животът е шарен, явно и а него не му е било лесно, поел е по своя път, обичал те е, но така са се стекли нещата. Комуникирай с него, но приеми нещата такива каквито са, не можеш да ги промениш.

 
  ...
преди: 8 години, 11 часа
hash: 5cad27bc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, той не заслужава твоето внимание!!!
Майка ти е направила грешка, че се е занимавала с него - вземи си поука и внимавай с какви мъже се захващаш.
Той, макар и доста повече години от тебе, да кажем на 40 примерно че е, изобщо не е зрял човек и изобщо не може да осъзнаее колко много те е наранил емоционално и продължава да те наранява. Може би след 10-20 години ще си осъзнае грешките към тебе със сигурност и ще съжалява за това, че те е пренебрегвал.

Според мен той е трябвало да направи така, че да ти обръща редовно внимание, независимо в какви отношения е с майка ти и как си изкрава парите. Както казах - след години със сигурност ще се осъзнае и ще съжалява какво ти е причинил на чувствата. А ти си мисли колкото можеш по - малко за него, защото той това заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 4 часа
hash: 2e1a575b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Забрави го! Не е баща, този който си е поставил семето, а този който те възпитава и отглежда. Вземи се в ръце учи и просперирай в живота. Не се надявай, че ще те вземе при него. Най-много да ти се натресе да го гледаш като остарее.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 час
hash: 9e799a6a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Съжалявам мила.
Баща ти е боклук.
Извинявай, но е така.
Ти не заслужаваш това.
Какво те занимава с тъпите снимки на новото дете и те дразни. И ти праща мижави пари и се подиграва.
Че и не те търсил с години.
Гледа си новото семейство и не го вълнува.
Обича тях повече.
Така е като не те е гледал.
Не го заслужаваш.
Пожелавам ти един ден да имаш истинско семейство истински мъж до теб и деца да те радват.
Относно баща ти използвай каквото можеш.
Искай му пари
За обувки
За блуза
За танци
За море
Да ти прати билет на гости да идеш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 час
hash: 5fd2b7bfc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му, че не искаш да имаш контакт с него повече и го забрави. Нито ще го върнеш, нито той доброволно ще дойде за теб. Откажи се, загубена кауза е.
Аз лично бих го блокирала във фейсбук, за да не гледам как си вее байряците с новото си семейство. На практика за теб той е станал чужд човек и това си личи от факта, че няма елементарното само усещане да не праща весели снимчици с новата си дъщеричка...
Съжалявам за сполетялата те съдба, НО е време да го преглътнеш и да обърнеш страницата. Да живееш в миналото е нещо ужасно, не си го причинявай, моля те.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 07090726ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Лили, вече си на 15, почти жена, вече разбираш живота, гледай философски на него, никой не може да го промени, може само да се нагажда по него. Направи и ти това, с това което имаш се опитай да се нагодиш на собственият си живот. Баща ти ти е дал най ценното в живота, самият живот, какво по прекрасно има? Е, по добре би било, да е до тебе постоянно и да ти помага, но така е решила съдбата. В твоето положение са милиони деца, но се примиряват със живота, порастват си и стават пълноценни хора, пълноценна ще станеш и ти, защото имаш съвест и разум. Единственото положително нещо с което баща ти ти въздейства е това, че ти е показал и негативната страна на живота, т. е., лошата. Виждайки я и от реакцията ти се разбира, че ти ще бъдеш добра майка и децата ти ще са щастливи с тебе. Ти вече познаваш лошото и никога няма да го допуснеш в твоето бъдещо семейство. Много малко пишеш за майка си, дано поне тя е по разумна от баща ти, и дано се разбирате и сте приятелки, насочи вниманието си към нея. Дано не се разочароваш и от нея. Вече си 15 годишна, още малко и ще станеш пълнолетна, ще си изградиш собствен живот и ще си го подредиш по свой вкус, а сега слагай розовите очила и си гледай детството спокойна, няма смисъл от плач и тревоги, те не променят живота, само го тровят и усложняват.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8bb672e539
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Господ да те пази само това ти желая Лили!
От друго нямаш нужда в тоя живот... виждаш сама.
Бог да те пази!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5a308f188b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Привет момиче:
Разбирам те как се чувстваш! А ти пита ли го защо го е направил? Аз на твое място щях да му искам сметка.
А с тези 100 лева веднъж на пет месеца какво иска да направи? Да изкупи вината си ли? Тоест идва, че на месец по 20 лева ти дава!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f1eee63408
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка този изобщо не заслужава да го погледнеш камо ли да се нарече баща. Излъгал е две жена изоставил ви е с майка ти аз на твое място въобще не бих го погледнала! Още сега кажи на майка ти да намери начин да се разведе с него сигурно и другата жена ще го остави научи ли що за стока е. Той не заслужава, нито едната от двете, нито пък децата си! Между другото и моето име е Лили (Лилия ).

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: da0cb824d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Много съм благодарна на всички, които изказаха хубавите си мнения...
Със сигурност ще послушам всеки един от вас. Аз съм свикнала да съм без пари. И майка ми сега е с нов приятел, живееме при него обаче с него изобщо не си говорим... В пети клас и тя ме остави за една година при баба ми, за да живее с този.. Обаче трябваше да ме вземе на следващата година. И тя е страдала в началото сама с малко дете, но така се е случило, живота е много труден!

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 22b99cc369
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ти не си грешка. Ти си КЪСМЕТЛИЙКА с това, че се учиш от грешките на родителите си. Когато му дойде времето да създадеш свое семейство, ти ще знаеш, че Човекът не бива да е който и да е, моментът не бива да е какъвто и да е, така че ти един ден ще имаш чудесен съпруг и прекрасни деца, ще станеш майка. Трябва да си твърда и решителна. Няма връщане назад, ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД! :()

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6aed4f4347
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Моя съименичке, много съжалявам - трогна ме. Усещам, че те обича, но няма как... Кажи какво стана, добре ли си... Надявам се да си супер, а майка ти да те обича! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker