Ад у дома - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Ад у дома
преди: 8 години, 5 дни, прочетена 1595 пъти
Здравейте. Скоро навърших 15 години и сега карам 16-тата си година, но изобщо нямам нормален тинейджърски живот, ако са замесени родителите ми. Аз съм диабетичка от както съм навършила 3 години и проблемите ми започнаха осножно от това, защото родителите ми постоянно ме лишаваха от това което искам за ядене и в втори клас аз се научих да лъжа. Впоследствие родителите ми ползваха всякакъв метод за да ме накарат да правя нещата както те мислят че трябва-биехаме(истински бой ), крещяха ми обиждаха ме, но никога не поговориха нормално с мен. Така продължи до 6 клас когато майка ми малко се осъзна, но само до толкова че да спре да ме бие. Тя виждаше че се старая да поправя нещата и постоянно ми повтаряше как всичко трябвало да започне от мен. Баща ми обаче се озлоби още повече. Той се държи като пълен кретен, обижда всички за вссичко, не отдава капка уважение на никого, но иска всички да уважават неговото и когато това не стане-бие. Преди седмица получих 2 цицини и три синки защото не му дадох дистанционното на телевизор. Имам брат на 13 години който се държи като мой родител, обиждаме когато поиска и мисли че това няма последствия- накратко мислиси че има привилегиите на баща ми, а когато си заслужи да бъде бит или наказан например че ми е ровил из личните вещи баща ми го защитава и той приема това за правилно. Когато не реагирам на нищо което ми казват или правят обидите и боят се увеличават двойно и дори тройно и това просто скапва психиката ми аз просто не издържам. Моля ви дайте ми някакви съвети как да се справя с това защото накрая просто ще рухна, а не искам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 дни
hash: 947ba951d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами момиче единственият начин за тебе е да се обърнеш към закрила на детето, но за да не те пратят в някой дом, ако имаш баба, леля, дядо, който иска да ти стане като настойник и при него ще си по- добре, при него да отидеш, а родителските права на мамка ти и баща ти ще бъдат отнети.
Но ако нямаш баба, леля, дядо, при които да си по- добре, то от това, което чета, в дом ще си много по- добре. Съжалявам, че трябва да го кажа, но е така.
Михаил Петров( АТАКИСТА)

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: e2862b23df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оплачи се в Закрила на детето!

 
  ...
преди: 8 години, 4 дни
hash: a6a72ba6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако имаш роднини, при които можеш да живееш, потърси помощ. Изглежда сте семейство, в което мъжът е главният и това е проблемът - брат ти също е възпитаван така. Когато порасне, той също ще реши, че има право да те бие.
Не е нормално родител да бие детето си. А баща ти бие ли майка ти? Майка ти наясно ли е, че си бита? И ако да, какво прави още с него? Ако не, говори с нея и й обясни какво мислиш.
Говори с някой учител, на когото имаш доверие, посъветвай се с училищния психолог... Права си, че можеш да рухнеш в такъв дом, ако нещата продължават. Вече си голяма и ще можеш да напуснеш дома, когато станеш на 18. Ако не виждаш други варианти, устискай до края на средното образование, а след това се изнеси. Ще трябва да работиш, за да се издържаш, но предвид силната мотивация да не се връщаш там, ще се справиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 дни
hash: f9247cd08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи на психоложката си в училището или на класната, ама ВЕДНАГА!!!
Живееш сред изроди...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker