Домашно насилие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Домашно насилие
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 4567 пъти
Здравейте. Имам голям проблем. Брат ми е Социопат и бие баща ми. Събира курви в нас ядат и пият и баща ми плаща тока ако не плати яде бой до припадък. Псуван е обиждан баща ми руган...

Аз се принудих да напусна града за да не гледам това което се случва. Полицията казва така вие сте ваши хора оправяйте се. Не ме питайте от къде намирам 200 лева да си платя квартирата и за ток отделно и вода. Дайте някаква идея хора какво може да се направи някой ден ще наточа ножовете и ще му реша проблема обаче при мисълта, че в затвора ебът не искам да го правя.

Баща ми е на 63 години и не може да бъде тормозен това не е нормално. Яде бой баща ми и аз ядях като бях там цяла нощ музика се чува от спалнята в която живее простака и не се спи не в това не в онова време си идва пиян и пие и почва скандали да вдига. Псува ме на майка майка ми почина от него получи инфаркт.

Хора този човек не трябва да живее разберете го. Той е за убиване. Майка ми почина от неговите проблеми. Жена му го изгони от апартамента си, защото я биеше всяка вечер. Въпросния идиот е на 39 години дребен е 160 см то и аз не съм вискок де ама моля ви помогнете ще ви дам адрес да отидете и да му счупите гръбнака да остане инвалид за цял живот.

Нека да разбере, че не трябва да посяга на родител. Баща ми спи на студено и ползва само една крушка и оня го кара от пенсията да си я дава за ток. Това е постоянен терор. Ако не ми беше кръвен брат щях да го убия честно ви казвам аз и така мога да го направя обаче всеки ще ме помисли на психопат,че съм убил собствения си брат който е за лечение във психиятрия. Ако имам пари честно ще му пратя килър и искам главата му отрязана. Направо си нямате представа какъв е идиот. Имам приятели които са по 120 килограма и спортисти само да им кажа ще го бият обаче като стане дума за осъкатяване да остане на инвалиден стол никой не се хваща. Те ако го набият той ще се оправи и ще направи пак беля пак ще пребива баща ми той е ИДИОТ моле яи помогнете със сълзи на очи пиша. За полиция и дума да не става не искат да се занимават. Този кошмар продължава вече 2 години.ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: e5dc898d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти защо остави баща си сам да живее с него??? Защо не го взе със себе си, а брат ти да се оправя сам?

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: fae0f0b475
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи баща си при теб, дори ще си помагате взаймно. Другият вариант е съд , но задължително адвокат. Минала съм по този път и, ако ти е нужен съвет пиши :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: b4c37e8eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Взимай баща ти и бягайте далече!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c7dff361bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оле, това е ужасно.. Как може да биеш собствения си баща?! Този е за психиатрия. Пробвал ли си да викнеш тези от лудницата да го прибере..? Може да стане, не знам ..

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9ac0673577
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами вие с баща ти сте 2-ма, не можете ли да се оправите с 1? Хванете го 2-мата с баща ти и го пребийте, счупете му краката. След това го изхвърлете от жилището, сменете бравата, или направо вратата. Кажете му, че ако само припари до жилището, ще умре.
Другия вариант е баща ти да се махне някъде, да не живее с него. Примерно, при тебе.
Такива трябва да бъдат оставени съвсем сами. Той е психопат, както сам казваш, и който и да има покрай него, ще го тормози. Това мисля аз...не знам баща ти как разсъждава, как му се оставя, но това се сещам.
Не мисли за килъри на които да плащаш, и подобни глупости. Другите хора не са заинтересовани да ти помогнат, дори и срещу пари. Стегнете се вие с баща ти, теглете му един як бой двамата, и нека баща ти се махне оттам. Ако пък баща ти не иска, остави го, и спасявай себе си.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: eaf50ed6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи прочетох ви коментарите.Ако не мога да отговоря на всичкине ми се сърдете.не мога да взема баща си при мен защото мен самия ме издържа приятелката ми не може баща ми да му посяга защото е паникьосан не можем да го набием двамата защото той е психопат и нас ще обвинят.Най добрия начин е анонимен човек да му счупи гръбнака и да остане инвалид да видим кой ще го издържа.Тогава ако има малко от птичия си мозък може да го осъзнае.Аз сега не смея да звънна на баща си от страх да не чуя,че пак е пребит и да не се ядосвам.Не мога да го взема при мен.Ако можех щях да го сторя.Социопата яде пие и събира не само ку*ви ами и разни пияници и пред тях е драг и дори и те самите не знаят истината.Опитах се да им я кажа на част от тях,но те си мислят,че не е сериозно ами само някакъв семеен дребен скандал.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: eaf50ed6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Апартамента е на баща ми и Социопата иска да го погуби в най скоро време за да продаде апартамента и да го сподели с кучките и пияниците.Абе какво да ви разказвам той майка ми погуби по такъв начин.Благодаря на всички които дадохте съвет,но няма решение на проблема.......

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9ac0673577
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   С лудницата не става, за да го приберат трябва да е освидетелстван.
Адвокати и т.н. - не вярвам. Начина е този, да му теглят един бой за назидание, и да се махнат оттам с баща му. А и баща ти що за медуза е, прощавай. Да търпи такова нещо...не се чуди, вземете решение и действайте. Постави му ултиматум на баща ти: Кажи му, че ако не напусне брат ти, ти ще се откажеш от него. Не знам, измислете нещо, само не стойте така и да търпите това!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 695cf9fc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   №8 там приемат само с ЕКСПЕРТНО РЕШЕНИЕ доказващо диагнозата, след продължителен период на лечение във психиатрични болници . След което се прави Молба до АСП за настаняване в подобна институция. От своя страна АСП прави пълно проучване и чак тогава лицето се настанява в институцията. Адвокатите играят роля само когато близките на лицето предяват някакви претенции спрямо него.

п.с. Тези институции вече са преименувани в ДОМ ЗА ХОРА С ПСИХИЧНИ УВРЕЖДАНИЯ

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a212996ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №8 Трябва да има психоза за да го вземат в лудница а той не е луд а социопат и е хитър и проявява респект пред органите на реда.А ти номер 8 запомни едно!Баща ми е наплашен до смърт затова е такава медуза.Страха няма лек!

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5e781c3b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Добре, номер 9. Докато го "проучат напълно", и издадат "експертните" си решения, ще има един куп съсипани хора, ако въобще оживеят и бащата, и сина, и жена му на психопата...ще се мъчат, ще се мъчат, накрая ще ги убие психопата /напълно е възможно, нали така/, и тогава може би ще издадете "експертните си решения" - когато има трупове.
Но за тези "институции" май е важно всичко друго, но не и човека. А какво тогава е важно за тях, не знам.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1615d93ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11 така е винаги когато стане инцидент,тогава се търсят причините и виновните.Аз съм потърпевшия тоест брат на социопата и незнам какво повече да кажа.Нямам вече думи.Тук само се дрънка а ефект никакъв........Ако не ебът в затвора ще грабна ножовете и за час и половина съм във Ямбол и го коля ще му извадя червата и ще ги сдъвча до като дойде полицията умрялото му ще бия.Само още малко ми трябва и няма да се замисля дали ебът или не ебът в затвора и кой какво ще каже като му изтече мозъка който почти няма :X :X :X

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ec7b8b0729
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Значи аз съм брата на въпросния идиот сега е 03:50 ч. По-рано тази вечер бях събуден с SMS който ми беше отправен от собствения ми брат и в него пишеше следното: цитирам"маикати ибаам ако доидеш насам си умрял"То е ясно,че иска да каже,че ако се прибера в нас ще ме убие.Поради незнайни какви причини аз получих този SMS и реших сам да взема вече мерки.Тук всички само на приказка се намирате а ефект никакъв.Ето и снимката на социопата която успях някакси да извлека

[изтрита от администратора - не може да публикуване лична информация свързана с трети лица!]

Такива мерки съм му предприел,че повече няма да има нужда от вилици и лъжици.Всичко е нагласено и изчислено.Вижте го боклука който ме псува и не ми казвайте,че е пиян и от алкохола може да си позволява да се държи така с мен и по такъв начин и да отправя заплахи и разни от сорта.както е казал Крум ''Като не щеш мира на ти секира''.....

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5e781c3b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А какво искаш да направят хората тука? Да дойдат да се оправят с брат ти ли? Имаш проблем, решавай го!
Успех.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7131bec6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мое мнение, че не само единият брат е психопат...Авторът на тази история е не по-малко луд. Не че искам да обиждам някой, но според мен, цялото семейство са психопати.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: edd200fba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   намери си работа

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f5047c48cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   № 11 аз просто дадох информация какъв е реда за постъпване в подобно заведение. Проблема не е в изготвянето на документите, а в това доколко своевременно семейството вземе съответните мерки за настаняването му. И не ми пиши какви могат да бъдат последствията, защото работя в тази сфера и на главата ми стоят 80 болни като него. Риск има и то огромен...
Сега ще попитам братът на въпросния идиот, колко време тъпите подобен тормоз и какви мерки предприехте Вие, като потърпевш?

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: dfb76869c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Вече 2 години търпим тормоз. И не напразно съм се махнал от града поради простата причина да не гледам какво се случва с баща ми.Значи щом искам той да си получи наказанието съм психопат добре.Мерките които СМЕ взели със няма да кажа кои са следните:Даваме го на прокурора и след няколко дни със съгласието на баща ми той да напусне апартамента,ще му бъде наложем ултиматум да напусне жилището в което се е самонастанил и си развява байряка както си иска.Той самия ни върти като самолетна перка към всички останали проявява респект след което ги ругае как щял да ги убие изкорми е*е и т.н.т.

Само дето съм защитавал баща си щял да ни кара да правим лизеви опори цитирам 'раз два раз два раз два"така го казва той.Лично на мен ми е казвал да предам на баща си следното"Кажи на онова умряло куче ,че ще му е*а пу*ката майна да плаща тока или ще го е*а .Това приказки за приказване ли са към родител.Да добавя още нещо тези номера ги предава на жена си,на мен и на баща ми на никой друг не ги прави.За другите само лае зад гърба им и псува по телефона и като дойдат на вратата да го търсят се крие.Казва на баща ми следното: "женати беше боклук като теб и ти си като нея цял живот си ял и пил и срал и нищо не си ми оставил"Не си мислете,че като го мразя след всичките тези приказки и терори и побоища съм като него.просто той пречи на себе си и на околните.Всичко се случва след употребата на алкохол.Като е трезвен е кротък и мълчи и само злобее,но не на глас.който иска да научи подробности за него,може да ме намери на скайп no6ten_pi4 Във интернет се дразни със всеки и много хора му имат зъб.Просто не знаете за какъв опасен тип става дума идея си нямате!!! Номер 14 като си имам проблем решавам си го не ти искам мнението лай си колкото искаш все ми е тая!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5e781c3b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   не искаш мнение, ама се молиш да ти помогнат.
И бълваш тука мърсотии за психопатското си семейство...исках да ти помогна, да окажа поне морална подкрепа, но явно не заслужаваш такава. и такива псета като тебе наистина не заслужават ВНИМАНИЕ.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7ead9684a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   КАЖИ НА ПОЛИЦИЯТА ВЕДНАГА, АКО ТИ Е МИЛ БАЩА ТИ!

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 02b9170dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер23 ти за каква полиция говориш бе човек ? абе тук става въпрос за опасен ТИП ти схващаш ли нещо изобщо от коментраите ?????

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 49af81a2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Zначи има си хора за всичко, ако си от русе мога да те сваржа с някои биачи да му видят сметката. Това е решението приятелю, не се надявай на полиция или каквото и да е , в тази дьржава сами трябва да си оправяме бакиите , аз с удоволствие бих ти помогнал но сам в условна.
Кадето и да си в страната си има такива хора , плащаш им ведьж и гаранция този изрод няма да ви докосне повече

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 35c0d3c4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   хората тук ти дават съвети,а ти им се репчиш и недоволстваш.ти кво искаш някой да му начупи на брат ти кокалите вместо теб,ее няма как да стане.май и ти не си в час изобщо.според мен ти си по зле и от брат ти,тои поне действа под въздеиствието на алкохол,а ти и трезен се държиш като луд,и все едно някои тук ти е длъжен.тук нищо не правите и тн,ами направи ти нещо,ти имаш проблем.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3e2e120d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Запази ли СМС-а които ти е пратил ако да просто го предай в полицията при конкретни доказателства не може да те върнат

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 887affb56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Момчета спокойно аз ще му реша проблема аз съм брат му ще го пребия и осакатя. Номер 25 мерси за подкрепата, но аз ще се справя

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 887affb56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   НОМЕР 27 ПАЗЯ ГО СЪЩО ПАЗЯ И ЗАПЛАХИТЕ ПО СКАЙПА. Абе ще се нагласят нещата не може той да ме псува и ругае и заплашва със убийство.незнам дали ще мога да го осъдя,но ще опитам.Лошото е,че е на 90 километра от стара загора и незнам тия дела колко ще ме забавят.Лека и пръст на майка ми не знаех че е родила толкова лош човек :( като брат ми :( Баща ми го е страх да подаде жалба питах го каза ми,че можел да го убие след това.Бах си тероризма абе едно човече 1.60 като пийне 2 ракии и става звяр на зверовете.Не мога да ви опиша с думи колко е лош просто няма такива в речника.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 87d6281900
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Куче, което лае не хапе!
А иначе цялото семейство сте за психодиспансера.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6f398afa0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   28 последно кой е брат му на пиянцата ти или 29.
24 за какьв опасен тип ми говори6:за пиянде високо 1.67, виждал си ти опасни типове!
28 ако го оакатиш или както там каза най много и ти да си условен после...
Ако бях аз този човек нямаше да тормози баща ми , и да пиша по форуми, но не сьм и това е което мога да те посаветвам 25 коментар
не си цапай ти рьцете

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 69aa2570d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   докато четох всичко това се натъжих ужасно много моля те кажи си градът ще се опитам да направя едно нещо но не давам гаранция :(

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2a8c18d9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   АЗ имам същия проблем. Брат ми като се напие тормози мен и сляпата ми майка! Той никога не е работел и търси пари от нас. Тормоза е неописуем! И него го остави жена му и дъщеря му след 20 г. заради алкохола и тормоза. И така остана мен и майка ми да ни тормози!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: abd5fd48b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Хей авторе, като изчетох коментарите и ми стана жал за теб. Вярно е, че други могат да свършат черната работа, но после ще си зависим от тях, а и няма гаранция дали няма да те подведат под отговорност съдебните органи, ако се стигне до разследване. Най добре ще е сам да си свършиш работата, а начини има много, стига да си изобретателен. Щом този изрод брат ти се напива, от това по-хубаво за теб няма. Само трябва да го проследиш без той да разбере кога и къде ходи, и по кой път минава сам. Ще избереш момент когато е достатъчно пиян и далеч от дома ви ще го причакаш с бухалка или подобно нещо. С един доста силен и точен удар във врата ще го оставиш в несвяст да лежи на земята. Внимавай само да не го уцелиш в малкия мозък, защото ще го убиеш. Трябва да си сложиш латексови ръкавици, за да не оставиш някакви следи. След като си го повалил в несвяст, с двата си пръста на дясната ръка бръкни дълбоко в очите му и ги извади. После се прибери и ни лук ял, ни лук мирисал. Когато намерят брат ти ще го настанят в болница, докато се възстанови, и после ще е осакатен за цял живот. Няма да може да издевателства повече над баща ти и теб. Всичко това ще е само твоя тайна и никой не трябва да знае за нея. Подсигури си някакво алиби за часа в случая и изпитвай привидно съжаление за брат си при разследването, ако въобще има такова. Има много начини да се оттървеш от него, но този е най безболезнен за теб. Ако го заколиш, все някога може да се разбере, че ти си го направил. А, ако го ослепиш, ще разиграеш театър на състрадалец и ще ти се размине, а животът у дома ще върне нормалното си състояние.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker