Несбъднати очаквания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Несбъднати очаквания
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1526 пъти
Семейство сме от около 2 години. Втори брак ни е и на двамата, нямаме общи деца, аз съм на 37 тои е на 44 години. В началото когато се запознахме всичко беше чудесно. Мислех че съм срещнала най-добрият и чудесен човек но тази самузаблуда не продължи твърде дълго, и както се казва човекът си показа рогата. Принципно никой не е идеален, всеки има своите плюсове и минуси но отношението му спрямо мен е под всяка критика, започна да ме обижда, да ме унижава при всеки подходящ повод. До скоро го правеше само вкъщи но от известно време го прави и пред колеги и приятели, това ме кара да се чуствам много неудобно. От околко шест месеца сме в Германия, работим заедно и положението вече стана нетърпимо. Когато опитам да говоря с него казва, че аз съм го дразнела и предизвиквала да се държи така. Лошото е, че и колежките ми казват, , Мъжът ти се държи много лошо с теб. Защо си с него? "Започнах да се замислям... заради една обич, струва ли си да си съсипвам нервите и живота?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: c5b7782218
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми не, не си струва. Оставяй го спешно, вреднага, завинаги и официално.

По - добре да живееш сама и примерно някакви селячки да те обсъждат, че си сама, докато те се натискат да търпят от одавна опротивялите им половинки, за да не са сами нали и защото такива са "традициите", но да си запазиш нервите и здравето. Ти ако останеш с този емоционално нестабилен и комплексиран "мъжкар" ти гарантирам, че след 10 години не само, че ще изглеждаш супер застаряла от емоционалния тормоз и униженията, които ще ти налага все повече и по - агресивно, ами и ще си докараш някое яко заболяване на нервна основа примерно.
Хайде, горе главата!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aef27e9d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така с мъжа ми, само че на мястото на любовта е привързаността и детето ни, може би и страха от новото не знам и аз какво да правя. Но щом за теб е втори брак и нямаш деца от него какво те спира? Щом от първият си тръгнала с дете да се разделяш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6412c0bb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ох... И аз съм в подобна ситуация и не знам какво да ти кажа. Обич ли е това?
Давам ти подкрепа. Не си сама.
Ще следя... :(
Ж31

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3455f408e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе да ти кажа честно, не си струва.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fe62475da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "Започнах да се замислям... заради една обич, струва ли си да си съсипвам нервите и живота? " Това да те обиждат, някои го смятат за обич!? Нямам думи!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5a7a4a6c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мила, когато сте се събрали не си била на 20, че да ти е първа връзка и да си тотално заслепена. Не помисли ли за това, че първо трябва да поживеете малко, да се поопознаете по-добре и после да се жените. Пишеш, че и двамата сте имали по един предишен брак. Нищо ли не научи от предишния си брак? Уви, животът не е като сапунка или приказка на братя Грим и рядко нещата завършват с "и заживели дълго и щастливо", особено ако и двамата не са положили усилия това да се случи. Така, че щом нямате дете (това поне е добре) събирай си багажа, подай молба за развод и се махни от него. За какво да търпиш? Майките поне се оправдават, че е заради децата, за да имало детето "нормално" семейство. Ами теб какво те задържа? Или си някоя мазохистка и искаш да видиш до къде могат да стигнат нещата? Мислиш ли, че нещо ще се промени? А, всъщност да... скоро ще почне и да те бие. Така, че обич, обич, ама самоуважението е по-важно. Толкова ли нямаш такова, че си готова да се превърнеш в боксова круша, само защото го "обичаш"? Това твоето дори не е обич, а направо Стокхолмски синдром!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5e9f808ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря номер3 а между другото човек които не е преживял това няма идея за какво става на въпрос лесно е отстрани...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6396b169e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   №7, явно е авторката - това какво ще изтърпиш зависи само и единствено от ТВОЯ праг на поносимост. Прекалено драматично гледаш на нещата - ситуацията е такава в резултат на твой избор и продължава пак поради твой избор. Е, какво му е толкова трагичното и извънредното. Ти позволяваш всичко това и го понасяш. Поведението ти не е на човек, който има един брак зад гърба или на човек с житейски опит. Коментарът на №6 е много точен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker