Помощ!!! Бившия ми приятел тормози мен и детето ни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Помощ!!! Бившия ми приятел тормози мен и детето ни!
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1595 пъти
Здравейте. Имах връзка с женен мъж, от която имаме дете на 2 години. Жена му знаеше за нас и за предишните му изневери, тя също е била с други мъже. Те имат 2 деца, бракът им е сама за пред хората. Тя е криела мен и мъжът и, за да не разберат родителите му защото ще го оставят без наследство. Разделих се с този мъж преди 6 месеца, когото разбрах, че жена му няма да му даде развод. В момента го е яд, че не съм с него и ме тормози. Един негов приятел се опита да ме блъсне с колата си и ме преследва на всякъде, снимаме с телефона си и какво ли още не. Бащата на детето ми в същото време, обижда мен и дъщеря ни във Фейсбук. Че не съм я отглеждала добре, че не е негово дете, че детето е измет, че аз съм мърша, че спя с други мъже, че правя тройки и мъкна детето с мен на пиянските сбирки на който ходя!!! В това, което говори няма нищо вярно. Не знам кака ще се по чувства детето ми когато прочете това, баща и е писал. Има ли право да я отрича пред хората при положение, че я е припознал доброволно.? На мен ми писна да давам обяснения на всички, че детето е негово. Иска да ме очерни пред хората. Подадох жалба в Полицията, но това продължава... Моля за съвет, към кого да се обърна за помощ. Към Агенция за Зарила на Детето или... не знам. Вече психически не издържам. ИИ ме е страх за живота на детето ми, защото той каза, че ако съм разкажела истината на хората за семейството му, той щял да съсипе моето семейство и детето ни.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: adaebd7822
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай се да заживеете с детето в друго населено място и да започнете нов живот. Потърси помощ от роднини, приятели. И по-добре изтрии Фейсбука или го блокирай

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4aabe1c33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди в прокуратурата и в съда с разпечатка на всички обиди и заплахи! Ако вината му се докаже ще му изкарат ограничителна заповед да не доближава теб и малката на по -малко от 100 метрра. После може да се устроите в друг град с нея за да си по -спокойна, но повече нр крий, той разчита на страха ти и може и да стане по -зле. Веднага отиди при адвокат той -добре ще те посъветва как да решиш проблема.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fa697aea22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако живееш под наем, смени жилището за да не знаят къде си, даже ако може смени града. Ако продължи можеш да принтираш обидите от социалните мрежи и да ги добавиш към доклада за полицията, а ако не се спре там, мисля че е добър вариант да останеш без социални мрежи за известно време.. или да ги смениш, можеш да го блокираш..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 42874b41f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена му и да иска, не може да му даде развод. В България, пък и в целия свят, развод се дава от съда, в случай, че един от двамата съпрузи пожелае. Когато единият подаде молба за развод, другият може и да не е съгласен, но нищо друго не може да направи, освен да протака за известно време, но в крайна сметка съдът пак ще даде развод. Във вашия случай явно никой не е имал желание да се развежда. Просто този мъж е искал да си има две жени под ръка, като е разчитал, че ще може да си те балалайка до безкрай. Сега това за теб е горчив урок, но това е твоят избор, ти си избрала този мъж като достоен да бъде баща на детето ти. Блокирай го във фейсбук, отиди да живееш в друг град, просто да нямаш никакви контакти с него. Така полека нещата ще стихнат, но за следващия път си отваряй добре очите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 78f59450ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бившият ти припознал ли е детето, т. е. вписан ли е в акта за раждане, като негов баща?
Отговори на този въпрос и мога да ти дам адекватен съвет.
Използвай също и писанието му във фейсбук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker