За честта и значимостта на българската жена - нахвърлени мисли от български мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

За честта и значимостта на българската жена - нахвърлени мисли от български мъж
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 3645 пъти
Жената винаги е заемала най - важно място в българското общество от средновековието до днес. По - важно място дори и от децата. Българският мъж е отдавал своята почит и преклонение пред нея. За първи път в християнска Европа е създаден и прогласен църковен напев в чест на българската жена. Това е "Полиелей за българката" от Йоан Кокузел - Ангелогласния. Посвещава я на своята майка - българка. Никъде в Европа няма да намерите по това време и преди това посвещение непросто на жена, а на жена от конкретна народност.
В епохата на османското робство се затвърждава изцяло матриархата, като социална структура в българското семейство. Чуждите християнски пътешественици замръквайки по селата с почуда и възхищение описват как са приемани в българските къщи като гости от българските жени в отсъствието на мъжете им дори, а те или са били до късно на нивата или на гурбет. И на техните въпроси, не ви ли е страх от нас, те с неподправена откровеност заявяват - "Нали сте християни това ни стига". Българският мъж по това време отдавна е прозрял, че вероятността му да умре преди жена си е много голяма и сам е достигнал до извода, че без нейната решаваща помощ семейството трудно ще оцелее в своята цялост.
Ако Франция и Европа имат Жана Д'Арк, то ние имаме нашата Румена войвода от Гюешево, Сирма войвода от с. Тресонче (Македония), Злата и Стояна войводи и т. н.
В случай на изпитание българският мъж ще жертва себе си, децата си, но не и жена си.
Вижте ни църквите колко много от тях са въздигнати в чест на "Света Богродица" - Божията майка. Всъщност това е и най - разпространения християнски култ по българските земи.
Много е хубаво за нацията, че българските мъже се женят преобладаващо за българки - това запазва генофонда и укрепва нравствените ни устои и друго - показва, че мъжете в България ценят и обичат сънародничките си. Вярно е, че има тенденция младите българси да си търсят чужденци за съпрузи, вкл. и иноверци, но това не променя общата картина.
Драги българи, вечер, когато се приберете в къщи погледнете в очите съпругите си и ще намерите собственото си отражение, вие сте едно цяло.
В днешно време се пишат много неща за българската жена и то в две крайности - от най - красива и любяща съпруга и майка, та до най - долна курва и мръсница. Всеки да търси отговора сам за себе си, но какъвто и да е той, първостепенната роля на българската жена за оцеляване на севейството е неоспорима.
Това го написах спонтанно без повод, знам, че може още много да се пише и нека това стане чрез размислите на коментиращите. За градивността и ползата от една дискусия зависи от самите коментиращи и нивото им на расъждения.
Благодаря на модератора!
Мъж на 49 г., съпруг и баща

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5eeb0ef5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моля се да НЕ се оженя за българка, просто нямаме нищо общо освен еднакъв език.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 87d0d13826
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Кaто цяло:
Бългaрският мъж НЕ увaжaвa женaтa! Зa него тя е общо взето инкубaтор зa рaзплод, чистaчкa, слугиня, но и рaботещa и внaсящa у домa пaри. При все товa бългaрският мъж е толковa комплексирaн неaндертaлец, че искa и още колкото може повече жени нaвън дa имa, те сa зa поне лъжовно удължaвaне нa пи*кaтa- преносен смисъл.
Товa обaче, съвсем не му е достaтъчно. Имa нуждa и дa поступвa, смятa тaкa, че зaтвърждaвa своятa доминaнтнa позиция.
Дa, жени се зa бългaркa основно, тa кaк ще му върже женa от другa нaционaлност възпитaнa от дете дa обичa и увaжaвa себе си.
Сегa, товa рaзбирa се съвсем не е цялaтa нaция. Но още виреят тези пaрaзити, тези едноклетъчни с имa- нямa 1-2 здрaви невронa.
По- жaлкото обaче, е че имa още жени, които позволявaт дa виреят подобни безгръбнaчни.
Бългaрският мъж се бил преклaнял пред бългaрскaтa женa... хaххaхх.
Aвторе, рaзбирaм идеятa ти, но е смешен постът ти тaкa подaден. Коригирaй, бъди честен, дaй примери реaлни и евентуaлни съвети! Тaкa е по- вероятно дa въздействaш!
Отвори и почети повечето постове в рaздел "семейство, любов и изневярa, секс и интимност" и сaм ще рaзбереш колко е смешно дa подхвърляш зaхaросaни неистини.
Бългaрският мъж е слaб, комплексaр, неaндертaлец, мързелив, стрaхлив, пaрaзит.
Не съм мъжемрaзкa, обичaм мъжете... мъжете, не бългaрите кaто цяло. Сред бългaрските мъже изключения сa, които бих нaреклa МЪЖЕ. И тези изключения сa предимно сред нaй- млaдото поколение и то рaсли в някоя чужбинa.
Хaйде със здрaве!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 662b06f1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Браво, авторе! За съжаление много малко мъже мислят като теб. Сега ще видиш какви коментари ще завалят. "Коя, бе? Оная к... ва ли? " И после ще има поне 10 теми "Самотен съм, не мога да си намеря приятелка". Не е трудно да се сетиш защо. А всъщност на българките и една добра дума им стига.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c92288ac9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сегашните няма нищо общо! В цялата тема преобладава времето "тогава", а тогава е различно о сега.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 47ab1a0b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   За съжаление българските жени вече не си заслужават. Меркантилни им и леко поведение карат да повърне дори и този с най-здравият стомах. Огромно наказание е да се ожениш за българка. Вече само мюсюлманките стават за брак.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a1f825c6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   "Жената винаги е заемала най - важно място в българското общество от средновековието до днес. По - важно място дори и от децата. " - това важеше до началото на криворазбраната им еманципация. Равноправието го сметнаха за мъжкаранство, захвърлиха нежността, обуха панталони, опитват се да правят това което е присъщо на мъжете и ето резултата, еманципацията я превърнаха в свободия. Почти няма неразпечатано момиче, докато е още незряло. За каква българска жена говориш? ! Само по документи са жени, иначе станаха по големи мъжкарани от повечето мамини синчета. Света се обърка тотално, романтиката на миналото изчезна, на мода стана хард секса, това е днешната ценностна система. Секса е водещ, не душата. Жената била по важна от децата!? Да, по важни се смятат, затова лесно загърбват бъдещето на децата и ги поставят на втори план. Затова всяко второ семейство се разделя още докато децата са малки, за какви ценности говориш? Деца израсли в разделени семейства също са без ценности, те не са ги виждали, как утре да ги имат? Те създават още по лоши семейства и така падението е още по голямо. Най лошото е, че църквата абдикира от живота ни. Който вярвал, сам търсел църквата(така разсъждават свещениците), но нали за да повярва човек, трябва друг да му покаже пътя. Поповете се превърнаха в опевачи на мъртъвци, за живите нехаят. Не се ли възвърне нравоучението, забравете за романтичната българска жена, такава няма!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bd363ceb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към края на 90-те тази чест е почти изгубена, защото жените сами спират да се уважават и това е масово, а ти говориш за едно старо поколение жени. Точно еманципацията е унищожителен процес, не само за мъжете а и за всички жени и цялата държава. Ако твърдиш, че днешната жена е величие, то ти си яко напечен от слънчевите лъчи и трябва да носиш задължително шапка, ако пък не е от слънцето - направление за психиатър. Как ще хвалиш жени, който изглеждат красиви(повечето), а избират разни тумбести чичовци с пари? Това ли ти е представата за съвременната блъгарска героиня? Тази, която подлага мъжкото население на бавен и сигурен геноцид, която твърди, че мъжете не стават за нищо, освен да изкарват пари и да съществуват за забавление? Дори и за зачеване не ги искат, защото медицината е напреднала и може да забременеят без мъж. престанете да се ограничавате с това "Има читави и пропаднали" истината е болезнена и само една - Повечето са пропаднали. В океан от акули рибките са малко.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9b0e36a9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Благодаря ти за темата. Малко разнообразие на фона на всички женомразки теми, писани от разни девственици на по 25 . Ами, моето мнение се припокрива г/д с твоето. Не знам как, кога и защо, дойде тази вълна от мъже, изпитващи омраза към жените. Та, ние преди всичко сме хора. Две половинки, правещи едно цяло.... Но, има комплексари, които си мислят, че парите са достатъчни да привлекат жената, но те и толкова нямат, и сега половината им човечество са виновни за несгодите.

Аз съм щастлива да кажа, че имам такива примери на достойни жени в семейството си, и това е баба ми. Запознават се с дядо ми, прекарват вечер заедно и се влюбват. Абе, любов от пръв поглед. Още същия месец вдигат сватба, започват да строят от нищото своя собствен дом двамата. За няколко години е готов, и след това се раждат 3 деца-майка ми, леля ми, и вуйчо ми. Баба ми винаги е работила от сутрин до вечер, някои може да кажат неквалифицирана работа, но тя не е била адвокат, съдия или директор. Била е обикновена жена, обичаща семейството си, и бореща се за него с всички сили. След работа, е работила в градината си. И все още има хубава голяма градина с домати, краставици, картофи, зеле, салатки, чушки, дървета с праскови, кайсии, смокиня, и т. н. Гледали са навремето зайци, кокошки, прасета. Уикенда пък са отивали на село, и са работели там селската работа. Абе, изобщо без почивка нито един ден с дядо ми са работели рамо до рамо. Спомням си как той нито веднъж не и е повишавал тон. Нито веднъж не я е нагрубявал, какво остава да и посегне. Обичаше я много, обичаше и децата си. За жалост, той почина, когато бях малка и остави баба ми да се справя сама с живота. А, тя беше млада, около 50 годишна тогава. Няма такава оправна жена. С всичко се справи, дори без да се оплаче. Възхищавам и се. И мен ме отгледа като малка, водеше ме на село да помагам с работата. Там са ми най-щастливите годините от детството. И на официалната си работа ме водеше, когато нямаше кой да ме гледа... Тя стана глава на семейството, след смъртта на дядо ми. И се справяше много по-добре от много други мъже. Всичките и деца я почитат, не дават една думичка да се каже против нея. Винаги е готова да те изслуша и даде съвети за нещо. Помощ няма да ти откаже никога, нито на роднини, нито на някой чужд човек.

Съгласна съм, че от това време, което аз описвам много са се променили нещата. И сега някои може да ми се нахвърлят и да кажат "Такива са били преди жените, а сега само парите гледат и с кой мутра да се изч*кат. ". Ами, такива са били жените, но не смятам, че сега са толкова долу, колкото ги изкарват. Първо, погледнете и мъжете. После погледнете и жените. Времената, в които живеем ни промениха. Някои са запазили в себе си доблестни качества, други не са. И това става въпрос и за мъже, и за жени. Има мъже, които държат на семейството, работят, за да не липсва нищо на децата и жената. Закрилят семейството си, биха готови да се жертват за него, почитат жената до тях, обръщат време на децата, учат ги да карат колело, водят ги на излети, учат ги нещата за живота. Има жени, които обичат мъжете си, децата си. Въртят къщата, гледат децата си, и ходят на работа. Те са верни съветнички на мъжете, не изневеряват, защото знаят, че не е нужно да си развалят семейството. Не ги интересуват парите. Да, важни са, защото не искат децата да гладуват или да носят скъсани дрехи, но от друга страна не мечтаят за почивки в Дубай, и да се возят в последен модел БМВ. Приготвят вечеря за всички, занимават се с децата, къпят ги, приспиват ги, нежно и по майчински разказват приказки, пеят песни. След това се отдават на мъжете си.
Но, има и мъже, които и на 40 години са станали, и още не са си седнали на Д-то. Лъжат още ученички, използват ги и ги захвърлят. Наливат се по цяла вечер по дискотеките, работят, колкото да се каже, че работят. Или все още ги издържат мама и тате. За семейство не искат и да мислят, щото не били мъж само за една жена, пък и не искали да са под чехъл. Има и жени, които инвестират в себе си, прически, гримове, маникюри, скъпи дрехи, някое друго силиконче. И търсят принца на БМВ, с частен самолет, голяма къща и голяма банкова сметка.
Ами, има ги всякакви индивиди. Просто времената са такива, че хората станаха много деградирали. Ценности, които преди са били смятани за даденост, сега трудно се срещат. Но, това важи и за двата пола. Аз не мразя даден пол, защото имам моя пол, и себе си, за най-велик. Аз разбирам, че има хора. Има и хора. За себе си, съм избрала да общуват само със стойностните хора, от които има какво да науча. Не искам да виждам руси букли, къси поли, или анцузи Адидас, ланци и напомпани мускули. Не искам като изляза да си говоря за кой каква мацка изч*кал, как се е напил предната вечер и колко амфети е изшмъркал. Не искам да слушам за поредното завоевание на чалгарката, което си мисли, че ще я изкара от калта. Не ми се слуша за прически, за модни тенденции, заведения и кръчми. Ако общувате с такива хора, замислете се защо не виждате другата част от хората, с които си струва да се общува. Аз не казвам, че не познавам и такива "леки" хора, но те просто не са в списъка ми с приятели, и близки познати. Това е. Ако искате да срещнете жената с главно Ж, и мъжа с главно М, бъдете достойни за тях. Не ги търсете по дискотеки и кръчми. Такива хора все още има, но трябва очи, за да ги видиш. И най-важното, те биха ви обърнали внимание, само и единствено, ако сте един от тях.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9f42807532
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   "Жената винаги е заемала най - важно място в българското общество от средновековието до днес. По - важно място дори и от децата. Българският мъж е отдавал своята почит и преклонение пред нея. "

Това са високопарни думи, но не отговарящи на реалността, наборе. Коя жена? Всеки индивид заема различно място в зависимост от своето битие и оценка на околните. Общият знаменател е характерен за манипулаторите, популистите, фантазьорите и невежите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8ff8239f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хубаво написано, но обикновената българска жена, онази която работи 8 час на ден и после се прибира и продължава, не само с домакинските задължения, но и с подготовката за училище на децата.
Жените по света, нямат това темпо на живот или работят почасово или не работят, или ако работят много имат детегледачка, жена която чисти и т. н., да не говорим да седиш до детето си и да наваксваш учебният материал, защото ако искаш детето ти да има що годе прилични оценки, ти се налага да се занимаваш ежедневно с него. Въобще никак не е лесно, да си жена в България.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bf5aa2047d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много женомразки теми се навъдиха напоследък, хубаво е човек да види, че все още има мъже, които имат уважение към нежния пол и оценяват отрудената българска жена като майка, съпруга, любовница и другар в живота.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 861e6443ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Боклуци винаги е имало и винаги ще има. Смешно е обаче, че хората помнят от историята само доброто, лошото изобщо не го споменават и го изкарват, че даже не е съществувало. И не е само мъже и жени, ами политика, икономика и абсолютно всичко. Но това, което забелязвам в последните години е, че жените от борци за равноправие се превърнаха в мъжемразки, които се смятат за по-възвишени от мъжете, най-вече интелектуално. Мъжете стават само за мръсната работа, а те прекарват своето в разни "възвишени" дейности.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 10bbf9a929
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

14.   Женомразките теми са от един и същ психически нестабилен индивид, който пише и си отговаря сам, представяйки се и за мъже и за жени, не му обръщайте внимание, болен мозък.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 10bbf9a929
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Женомразките теми са от един и същ психически нестабилен индивид,който пише и си отговаря сам,представяйки се и за мъже и за жени,не му обръщайте внимание,болен мозък.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a726e85ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Браво на №8
Истински те подкрепям.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0d402ae926
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   А не се ли питате защо в България НЯМА или почти няма нормални мъже. Възпитани, поддържани, уважаващи жените си и т. н. или такива, каквито всяка жена иска за себе си.

Нали тези мърляви готованковци и грубияни, същите тези жени ги отглеждат и възпитават, пък после се чудят защо са такива "мъжете". Ами тези мъже са ВАШИТЕ деца. Лигльото Иванчо дето майка му му е пляскала с ръчички докато бие другите дечица в парка или му се радва докато троши играчките и нагрубява баба си например.

Каквото посееш, това ще поникне и реалността е пълно доказателство.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6d74ca99a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 7 и 9 много прави и точни, браво. Не само автора, но и номер 14 е от манипулаторите. Това за психически нестабилният е хубаво отбиване на номера, жалкото за него е, че действително една част от мъжете драскат тук и проглеждат.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c92288ac9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   Не е проблем, че се чувствате като слугини моите момичета. НА ВАС ВИ ХАРЕСВА ДА СТЕ ТАКИВА! За това е пълно с разни женени двойки, в които мъжа е гадна и разплута свиня, дънеща всяка вечер ракия и салата и страшно красива жена, която му слугува. А всъщност ако това е насила трябва да се обърнете към органите на реда. Ако не ви насилва да го правите, значи сте по ваше желание там.

На вас не ви харесват нормалните и интелигентите момчета, които спортуват, четат книги, говорят интелигентно с богат речник. На вас те са ви скучни.

Мога да посоча и се сещам веднага за поне 5-6 такива семейства, в които мъжа е адския злетак, алкохолизирана свиня, която само бичи пред телевизора. Сами сте си го избрали. А кой знае, може и да не ви остава избор. То толкова игнориране на млади и готини пичаги, които са ви сваляли звезди, но понеже сте такива същества, че са ви скучни тия пичове и сте при свинете, които ви гаврят.

А ние защо търсим к*рвите? Защото ги гаврим и ги ползваме за кеф. Както виждате не се заженваме за коври.

Заслужавате си боя от боклуците, които ви го нанасят, защото сте по ваше желание там. То е така. Не тоя, не оня, тоя ми се скучен и хоп накрая при някоя гадна и жалка свиня. То бива бива перфекционизъм, ама чак па толкоз. Робини ще си останете винаги, защото така сте го пожелали самите вие, а относно къщната работа - тя трябва да се прави с желание към семейството, а не да бъде като задължение.

Това, че работите - ще работите. Нали за това учите и нали затова сте с равни права с мъжете и имате право да го правите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 26c5c725e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Аз съм мъж и поздравявам автора за написаното. Винаги обаче ще се намери някой, който да изкриви нещата или казано по друг начин да омърси позитивната нагласа.
Аз разбирам, че има всякакви луди, на които им се превеждат чичовци, дядовци, бабички, циганки и какви ли още не провокатори, но тях нека да ги игнориране, просто да не им обръщаме внимание.
Отправям апел към всички, най-вече към мъжете: нека всеки, който желае да напише една кратка история или случка, с която някоя жена - негова близка или роднина изпъква, прави я забележителна (напр. съпруга, приятелка, майка, баба, прабаба, леля, вуйна и пр.). Мисля, че ще се получи добре.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 18ac1e0987
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторе,

Написаното в тази твоя статия е малко преувеличено. Разбирам,че е хубаво българите да тачат своето и да се отдава чест на българката, но тя да се издига в култ и да бъде превъзнесена - не мога да разбера и не е редно. Не бива да стигаме до крайности - при нас, българите, крайностите вредят. Не трябва да има нито нихилизъм, нито пък гордост, а добро самочувствие , основано на добри дела и действия.

Хубаво е и да почитаме добрите български обичаи от онова време , да пазим Православната Християнска Вяра, съхранила ни като народ, а също така и да имаме морал.


" Вижте ни църквите колко много от тях са въздигнати в чест на Пресвета Богородица - Божията Майка."

Прав си, имаме много хубави църкви в България, посветени на Пресвета Богородица и Дева Мария. Но не сме единствените православни християни на Балканите, които имаме почит към Пречистата Божия Майка, само заради женското и българските жени.

Почитта към Пречистата Божия Майка я има и сред гърците, сърбите,руснаците, румънците, грузинците и при още други европейски народи. Даже в Гърция има Света Гора Атон, Място, посетено от Самата Пресвета Богородица и е посветено в Нейна Чест,и на Това Място там жени не могат да пристъпят ( има забрана жени да посещават Света Гора Атон).


В нашата Мила и Скъпа Родина България - Големия и Известен Български Манастир и основан от свети Иван Рилски - Рилския Манастир е Посветен на Рождеството на Пресвета Богородица и Дева Мария. Изненадващо е, че Рилският Манастир е с няколко века ПО- СТАР от Парижката църква - катедрала Нотр Дам ( от френски език Нашата Дама - едно от прозвищата на Пречистата Божия Майка) !

За останалото си прав - редно е българки да се взимат и омъжват за българи и да раждат от тях българчета. Не одобрявам смесените връзки и бракове - има си една важна и значима поговорка " всяка жаба да си знае локвата". Та редно е българите да си взимат за жени българки, а българките да имат за свои мъже българи. Турците се женят за туркини, циганите за циганки, гърците за гъркини, руснаците за рускини, англичаните за англичанки, французите за французойки, немците за немкини, поляците за полякини и т.н и т.н.

Най- добре се чувства българинът, когато има до себе си приятелка / жена българка. Същото е и с българката - тя ще се чувства по- добре и по- разбрана, когато има до себе си приятел / мъж българин.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a1559be999
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Хайде напишете нещо де. Ако темата беше "Курва съм, но си търся сериозен мъж за брак" или пък "Дали да се оженя за проститутка?" щяхте да се изпотрепете да пишете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker