Удари шамар на бременната си приятелка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Удари шамар на бременната си приятелка!
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2372 пъти
Здравеите!

Объркана сам и искам да споделя моята история и да чуя чуждо неутрално мнение, преди да сам взела окончателно решение как да постъпя в тази ситуация.

С приятеля ми съм заедно от 2 г. и половина. От 9 месеца живеем заедно. Живеем в друга европейска държава. Тук се запознахме, а аз дойдох преди години тук да следвам. Той също е от много години тук, следвал е и сега работи. Аз съвсем наскоро приключих моето образование. Той живее и работи в град в близост до този в който следвах. Сега там живеем.

Връзката ни като цяло винаги е била доста бурна, на приливи и отливи. Много сме се карали, но след това все сме се оправяли, имали сме и много хубави моменти. Казвали сме си много пъти да се разделим в моменти на ярост, но никой не го е правил, никой никога не си е тръгвал, а може би трябваше.
Позволявал си е да ме обижда, наричал ме е тъпа, нищожество, смотана, говорил е зле за приятелите ми, даже и за семейството ми, казвал ми е че сьм лигла, защото имам добар контакт с родителите ми и търча при мама и тати за всяко нещо, което не е така. Споделя ме си, чуваме се често по скайп и тн, роделите са ми свестни хора, винаги са ми помагали с каквото им е по силите, но винаги сам гледала преди всичко да се оправям сама и да не ги товаря с излишни неща, незнам все едно го е яд, че наште са по загрижени за мен от колкото техните за него. Едно дете сам, момиче сам, живея далеч от тях, нормално да ги е грижа. Техните също са свестни хора, познавам ги и нищо лошо не мога да кажа за тях.

Както и да е, нещата са отминава ли, карали сме се заради тези неща, и аз сам го обиждала в своя защита така да се каже, но не сам провокирала целенасочено караници с него, в тази вразка с него съм доста по кротка от колкото сам била в предишни връзки, просто някак си поулегнах. Аз съм на 29, той на 35, българин е.

От самото начало той искаше да е с мен, да живеем заедно, искаше деца със мен. Аз не исках да бързам да се изнасям с него, исках да го опозная, но тези неща можех да си ги представя с него, исках да бъде баща на децата ми. Доста бях влюбена в него, мислех че го обичам, но последно време почвам доста да се замислям дали това е обич. Като човек иначе не е лош, поне навън сред хора е доста разговорлив, контактен, забавен, помага. Той намери жилището в което живеем сега, и положи доста усилия да го направим приятно за живеене.

И така по същество. Винаги ме е упреквал, че заради мен връзката ние е в застой, искаше много да се изнесем заедно да живеем още в началото, искаше всичко с мен. Аз не бързах, имах изпити, исках своето спокойствие. Изпитите минаха, заживяхме заедно, решихме, че щом не сме се разделили въпреки всичко до сега, е време да направим смела крачка, направихме си бебе. Бременна сам в 6 м. Проблема е че откакто забременях, нещатата се влушиха някак си. Краниците не спряха, ходих си наскоро до БГ сама, което до сега за мен не е било нещо супер ненормално и като му казах че съм си взела билет, той се развика, каде съм била тръгнала без него, бременна сам от него, и ако така съм мислела да си правя квото искам, щял да ме съди до дупка за правата над детето... ей така ни в клин ни в ръкав както си седяхме. Пак ме заплаши, че ще се съдим за детето като се роди преди два дни като се скарахме. Последната година секс правим супер рядко, веднъж на месеца, даже се чудя бебето как бързо стана при толкова нередовен секс, комуникацията също куца, не говорим много за важните неща, не споделяме, нямам му вече доверие. На няколко пъти ми казва като ми дигне някой скандал за поредната дреболия, че като не ми изнасяло така както той се даржи, да съм се изнасяла, че щял да ме сменя, и такава като мен не му трябвало. Последно време стана и по меркантилен, а не беше. Въпреки че печели доста повече от мен, не ме издържа, като цяло си делиме разходите, винаги съм била точна с него. Онзи ден пак се скарахме за нещо дребно и ми каза отново колко смотана съм била, а аз му казах, че за него все другите са смотани, по негови думи и бившата му е била смотана, но след като му е била шута, бързо бързо си е хванала друго момче, от което забременя и което сигурно е пъти по добър от него и с по благ характер и си е оправила живота, което си е самата истина, но истината боли. Това и друг път съм му го казвала, но реакцията му за първи път беше шамар! Удари шамар на бременната си приятелка докато шофираше. Ударих го и аз и се развинах да не е посмял да ме пипне повече и му казах че е нещастник. Истината е, че шамара не заболя, но разочарованието беше голямо от това да ми посегне. До сега не го беше правил. После започна да се извинява, почна да се държи супер мило, да ми се мазни, а относно шамара коментара му беше, че аз съм си го просила и че не ме е пребил с него, все едно не е голяма работа.

Не мога да си тръгна от днес за утре, живеем в чужбина, но в БГ винаги мога да си ида, тук сама с бебе не виждам как ще се оправям. На наще още не сам казвала. На тях мога да разчитам. Трябва скоро да взема решение. Мисля че границата ми с него беше дотук. Доста компромиси съм му правила, и обидните думи съм ги преглъщала, някак си колкото повече време съм с него, толкова летвата пада все по ниско и неща които преди не съм ги търпяла в други връзки, като че ли той ги прави да изглеждат съвсем нормални, а знам че не са.

Преди него имах дългогодишен приятел, който много ме обичаше, аз него също, никога не си е позволявал нищо от тези неща, даже и когато съм си заслужавала. Много ме е уважавал, никога не е искал да ми навреди, с него се чувствах сигурна и спокойна, давал ми е нужната свобода, не е ме е ограничавал никога с нищо, действаше ми добре. Аз се разделих с него от глупост. Той се прибра в БГ. До не одавна ме търсеше, въпреди че знаеше че съм с друг. Трябваше да попадна в тази отровна вразка, пак че и да забременея, за да ги видя нещата толкова ясно. Последните месеци доста мисля и за бившия ми приятел, когато съм самотна, а това се случва доста често. Тои е много добър човек, и мисля, че е все още сам.

Почвам да се замислям дали не е по добре да се прибера в БГ и да родя там. Заплахите и думите на приятеля ми за детето ги взимам на сериозно, от него вече очаквам всичко. Мога да си представя, че родя ли тук и признае ли детето за свое, може да ми прави доста спънки за напред, ако реша един ден, че нещо не ми изнася, както той казва, след поредния скандал или може би поредния шамар... Всичко стана много сложно, не съм спокойна с него. Просто главата не може да ми побере, че вече сме на ниво да отнасям по някой друг незаслужен шамар точно от човека, който твърдеше, че ме обича и на който нося дете. Чувствам се така променена, от както съм с него, съм по чужда на себе си от всякога и искам да изляза от този омагьосан кръг. Малко ме е страх от реакциите на околоните, наште, техните, приятелите ни и т. н. от това, че искам да се разделим, а чакаме дете, от упреци от рода ми да си мислила до сега, сега с дете накъде..?

Осъзнавам, че до голяма степен аз съм отговорна нещата между нас да стигнат до тук, но искам да знам при тези обстоятелства, кое би било най правилното решение. Даите ми съвет как да постъпя и има ли смисал да му прощавам и това, макар и заради бебето?
Благодаря на тези, които отделиха време да прочетат истоята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 131ae19e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хах, късмет да напуснеш страната с детето си и без неговото съгласие. В големи ла*на си затънала и той, ако иска доста ще ти отрови живота. Ама да си мислила, нямаш мърдане вече.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a8155b7329
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Четох до "Извинявай, но си го просеше. "
1. N. B.!!! Това не е никакво извинение!!!
2. И двамата имате грешки. Има толкова много за коментиране, че просто не е за Интернет. Само ще ти кажа, че неговото поведение ми е 1:1 познато. Манипулаторите действат еднакво!
3. Знам, че е трудно (особено сега) и че няма да го направиш, което може пък и да е правилно, но ако си тръгнеш, докато си бременна, ще си спестиш много.
Преживяла съм това. Прегръщам те силно. Бъди щастлива!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 80a2982695
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   здравей,
много силно ти препоръчвам да се прибереш в България възможно най-рано. Ако родиш в чужбина, няма да може да си дойдеш с детето, защото за напускане на страната ти трябва разрешение и от бащата.
Относно това какво ще кажат родителите ти - силно вярвам, че няма да имаш никакви проблеми с това!

Сигурен съм, че с този човек нямаш бъдеще. детето ти ще живее в недобра среда. Аз не мога да повярвам, че ти е ударил шамар докато е шофирал - та той не само своя живот застрашава, а още два - твоя и това на детето. Нямаш бъдеще с него и по-добре се прибирай в България.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 39d35b8963
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Мила, щом си позволява да ти посяга физически при това докато си бременна с детето му, мисля че няма как да го коментираме. Разделяте се и то веднага! Дали ще се прибереш в България, дали ще останеш там, ти решаваш, но нямаш място при този ненормалник! Съжалявам, че го наричам така, но да удряш бременната си приятелка... каквото и да си казала няма право да ти посяга физически! А и щом още от сега отношенията ви не са добри, като се роди бебето ще стане още по-тежко, безсъние, допълнителни разходи... положението ще стане нетърпимо! За това събираш си багажа и се прибираш при вашите! Пишеш, че са много мили и грижовни, така че със сигурност няма да те оставят без подкрепа. Да, няма да те лъжа, ще е трудно, но по-добре самотна майка, отколкото боксова круша! Защото удари ли те веднъж, със сигурност ще го направи пак. И не се знае дали вторият път ще е само шамар... Заради собствената си сигурност, а и заради детето си, махни се от там! Не казвам да му откажеш правото да го вижда, той му е баща все пак, но просто не оставай там. Този човек просто не те заслужава!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 475650c4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаш твърде пунктуационни грешки. Но те разбирам а какъв боклук трябва да си за да удариш жена,която е бременна в 6тия месец.„Срам ме е ,че съм мъж но ти го казвам да се успокоиш
Мъжете са боклуци.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: af7e584394
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Дълго и НЕГРАМОТНО. По-неграмотно нещо не бях чела... Да спрягаш глагола СЪМ в 1л. ед. ч. "САМ" направо е ненормално... мале мале

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ef01a82d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Няма да навлизам в подробности. Това не е нормално отношение, и не бива да търпиш. Казваш, че имаш други варианти, тогава действай. Не оставяй при него. Нарича те с обидни думи, лепва ти шамари, когато носиш неговото дете. Не се замисля за здравето ти, и това на детето.

"Мисля че границата ми с него беше дотук. Доста компромиси съм му правила, и обидните думи съм ги преглъщала, някак си колкото повече време съм с него, толкова летвата пада все по ниско и неща които преди не съм ги търпяла в други връзки, като че ли той ги прави да изглеждат съвсем нормални, а знам че не са. "

Той е умел манипулатор, и твоето мислене все повече клони към това на жертва. Спаси се, докато не е късно. Спаси и детето, защото винаги невинните деца страдат от грешките на родителите си. Това дете няма да получи нормално семейство с двама любящи родители, но поне му спести драмите, побоя и тормоза, на които ще стане свидетел, ако останеш.

Кураж и смелост!

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 584ee2601f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   От нaй- лошите мaнипулaтори е. От нaй- лошите комплексaри е.
Контaктът и зaгриженосттa нa родителите ти към теб зa него е огромнa пречкa, зaщото пречaт зa пълен психически/ емоционaлен контрол нaд теб.
Използвa бременностa ти зa дa те рекетирa също емоционaлно и държи в подчинение и стрaх.
И вече включвa и фозическо нaсилие...
A след кaто родиш? !
Бягaй докaто още не си родилa, че после съвсем ще зaвисиш от него. Без негово рaзрешение ( aко му позволиш дa признaе детето) не можеш дa пътувaш никъде с бебокa.
Aко си в Бг можеш дa впишеш детето нa свое или бaщa ти името, тaкa нямa дa имa никaквa влaст. Пък кaк щял дa ти вземе детето и тем подобни ХAХAХAХAХ, никой съд, нито в Бг, нито в чужбинa ще му го дaде aко не си нaркомaнкa или aлкохоличкa и то докaзaно. Но дори и тaкивa имaт период с който дa се възстaновят/ изчистят и докaжaт възможност зa гледaне нa детето. Единствено ТИ можеш дa му го дaдеш доброволно.
Родителите ти ще те подкрепят кaто им рaзкaжеш, особено зa кaк се рaзвивa и стигa вече и до физическо нaсилие и то в нaй- слaб зa женaтa момент. Стрaхлив, комплексирaн мaнипулaтор... нищожество от нaй- лошите.
Бягaй и се опитaй дa не получи никaкви прaвa нaд детето НИКОГA. Този тип сa способни дa нaрaнят в бъдещето и детето зa дa нaрaни женaтa.
Успех и силнa прегръдкa!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9c9a4320be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също познавам мъжете манипулатори и как действат. Но това което ми е интересно и винаги съм се чудела, те осъзнават ли, че са такива и умишлено ли го правят или им е някакси вродено. И ако е умишлено от къде се учат как да действат? И също как преценяват при коя ще мине номера? И биха ли били с жена, която не им се поддава на манипулациите? Благодаря на всеки, който си маправи труда да ми сподели мнението си по тези въпроси! Най ме интересува те осъзнават ли, че са такива?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2bb0b3c05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз бих казала ПРЕДИ да си взема билета, но и неговата реакция е неадекватна. А детето няма как да ти го вземе. Не мисля, че ще си щастлива с него.

Апропо. Мен също ме вълнуват въпросите, които Номер 12 поставя. Относно това от къде се учат - вероятно вродена инстинкт или семеен модел от детството, или и двете. Все пак да се изкажат по-компетентни както по този въпрос, така и по другите. И да, определено акцентът е върху това дали мъжете-манипулатори осъзнават какви са.

Ж 28

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2bb0b3c05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Между другото чрез съдебно решение може да си издейства всякакви пътувания с детето, дори и да е припознато.
Някак не знам имаме ли правото да решим еднолично за друго човешко същество (детето ни) дали да не бъде припознато и то при желание от бащата. Труден въпрос е. А губи и наследство, издръжка. А другото може да се оправи.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2bb0b3c05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Реално по закон да се прибере от чужбина, трябва разрешение. Но пак на практика никой не го иска. Искат го обаче за временния паспорт. Раждането в чужбина е много скъпо, ако нямаш здравнздравна карта. Ти имаш ли?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d423aacc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Е, sorry, ама с това "сам" вместо "съм" ме загуби... Няма изчитане тази история. Може ли толкова неграмотна работа?! Първият път реших, че е по невнимание, но на петия вече знаех, че е от неграмотност.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9c4bb228e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Толкова ами ви прави кеф да се заяждане за една грешка "сам"? Авторката иска съвет, а не учители по български език.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a905ea0df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Криеш много факти и това си личи. Много лъжеш и много мажеш. Говорила си за бившите му... Не оправдавам насилието, но си прекалила със заяждането. Оттам насетне сте задълбали надолу. Просто трябваше да си простите един на друг. Все още не е късно.

Не искам да звуча като защитничка на шамарите, но според мен манипулаторът си ти. Дори се опитваш да манипулираш анонимна публика.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4777915c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Седнете и поговорете като хора, които живеят заедно. Носиш вашето дете. Ако има и малък шанс да продължите и заради вас и в името на детето, използвайте го. Обсъдете бъдещето като големи, зрели хора. Най-лесното нещо е да си тръгнеш.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1c33db447d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   21, никакъв кеф не е, повярвай ми! Много е неприятно да се чете неграмотно написан текст. Човек се разконцентрира и дразни, вместо да вникне в историята. По твоята логика, нъпрафу ду зи пи6е къкту риши, ъ?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c394d6f325
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз бях в същата ситуация. писах тук и послушах хората. пребрах се и абортирах в 4м. Защото мислех че не ме обича, също ядох шамари и не сямо... но той не ме остави и аз пак съм с него и сега пак не се чувствам добре и виждам че няма да се получи и той също, но не знам защо не се отказваме един от друг. При теб ако останеш така или иначе детето ще е с гражданство и тук защото държавата в която си те задължаяа да му извадиш акт за раждане и в БГ
Права не може да ти взема защото не си морално пропаднала, наркоманка, проститутка или каквото и да е. Ако нямаш къде да живееш дори да не ти осигорят от там ще те върнат в БГ. С детето дори и да има дело то ще определи дни в които той да го вижда и издръжла която да ти изплаща. А когато си в БГ ти не си длъжна да му осигуряваш начин на виждане. Въпроса е да го позволяваш. Според мен си дайте шанс, не че мисля че ще е ок всичо или ще се получи или не. Ръка посегне ли веднъж ще посегне и пак. Казвам ти го от опит, това което можеш да направиш за да избегнеш това е да се наведеш да мълчиш и да търпиш, ни не знам дали и колко ще можеш... може да се прометни когато се роди детето а може и по зле да стане.... няма гаранция.
Не търси съвети тук защото става на въпрос за оше един живот, не оставяй съдбата на бебенцето си да бъде решена от непознати, не вземай съвети. Направи това което смяташ за правилно ти самата
И ти желая успех
А колкото до грамотноста... хора тук никой не е споделил проблемите си за да му търсите вие правописните грешки, аз също имам такива, вие също ги допускате. Ако можете да сте полезни споделете, ако не подминавайте и това е.
Да мисли за бившия си... осъзнава какво е загубила.. и какво от това
Говори за бившите му... ами ще говори защото той и е говорил за тях иначе тя няма от къде да знае какво и как и що!
Стига със злобата и стига сте се правили на интересни... не съе, по-скоро дразните

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 939e1bc315
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От авторката

27 благодаря много за коментара. Много мъдри неща пишеш, коментара за правописа също ми хареса . При теб не разбирам само защо си се върнала при този човек, като веднъж си се оттървала от него, като виждаш че не е за теб?
За себе си мога да кажа от днешна гледна точка, че този човек изобщо не е за мен, не ми действа никак добре, не виждам бъдеще с него, нямам му никакво доверие, като на човек който ти мисли доброто. Това което само не разбирам при него е, как може да го играе пред хората, че виж ти сме много добре като знае, че като сме само двамата нещата никак не са ок, не си говорим за нищо съществено, наговори ми такива гадости, изобщо много ме натоварваше психически по време на цялата ми бременност, не сме били интимни от дълго време, за последните 6 м веднъж, и месеците преди това пак не се случваше много често, по веднъж, два пъти в месеца, само първата година беше добре, но ми прави впечатление от скоро, просто не се бях замисляла, бях много влюбена в него. Интересното е, че като повдигна темата за секса, като че ли не вижда никакъв проблем в липсата на такъв, търси си оправдания като това, че съм бременна, карали сме се и му действало охлаждащо и от тоя сорт. Функционираше си доста добре в началото, нямам доказателства да ми изневерява, но не бих се учудила. Щом не вижда проблем в липсата на сексуален живот, не иска и да го коментира дори, значи си е намерил някакво решение. За мен тази връзка умря, и дори и това вече няма значение, а той продължава да иска да подържа фарса. Мисля си, че просто си е търсил жена готвачка, чистачка, детегледачка, така за пред хората да се знае, че е със семеен статус, та макар да липсват всякакво уважение, обич и разбирателство, интимност. Тея неща някак си не са му важни. Но аз такива циркаджииски истории не обичам.
Благодаря за всички коментари по темата!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ef01a82d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторке, не става ясно защо още си с него? Какво чакаш?

Depravity

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cce7716f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   авторке, какво мъдро намери в коментара на 27, не ми стана ясно, освен че е била в подобно положение и не е успяла да се измъкне. цитирам я: " ядох шамари и не сямо... но той не ме остави и аз пак съм с него и сега пак не се чувствам добре и виждам че няма да се получи и той също, но не знам защо не се отказваме един от друг"
явно е инертен човек, без самоуважение и сама не знае какво иска от живота, още по-малко как да го постигне. защото явно е по-лесно да ядеш шамари, отколкото да се размърдаш и да се опиташ да постигнеш нещо сама.
Ж45

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker