Мразя мъжа си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мразя мъжа си
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 4944 пъти
Заедно сме от 10 години, той е германец. Запознахме се в България, бяхме няколко години колеги и добри приятели. Той много ме харесваше, но аз имах друга връзка която много не вървеше. Една вечер след един купон нещата между нас се случиха. Станахме гаджета, но след 6 месеца останах без работа. Той започна да става сприхав, а аз зависима от него. Много трудно ми беше с неговият характер и когато се лутах дали да съм с него или да се разделим, разбрах че не мога да имам деца по нормален път, само ин витро. Това беше шок за мен, толкова много исках да имам дете. Тогава той каза, че ще направи всичко за да имаме свое, а той имаше вече едно от първата си жена. Всички казваха колко много ме обича и какъв жест прави за мен, той е много симпатичен, чужденец с хубава работа. След 5 път успяхме и аз бях бременна, тогава заминахме за Германия. Първите 2 години бяха кошмар, не говорех добре езика, нямах кола, живеем на много отдалечено място, а за капак и неговото лошо отношение. Но нали вече бях майка някак си преглъщах с мисълта, че детето като порасне той ще се помени. Детенцето ни е вече на 4. 5 аз имам много познати и приятелки, много съм общителна и бързо завързвам познанства. Най добрата приятелка ми е собствената свекърва, която не може две приказки да си каже с моя мъж. Самите приятели на моя мъж ми казват, че имат респект от мен как толкова дълго съм издържала с него. Те го казват на майтап, а на мен ми се плаче. Толкова много го мразя, а още повече себе си че съм в тази ситуация. Много се караме и после разговаряме, той обещава и после пак си остава същото. Много е студен винаги и много надменен, не ме прегръща никога не ми казва нещо мило, понякога ме е страх да го попитам нещо, защото винаги се дразни. Не мога да го напусна, това ще съсипе родите ли те ми, а и свекъра и свекървата. Живота на детето е страхотен, а тя наистина е много сладка, умна и весела, дете подарък от господ. Тя няма да е щастлива в БГ и не мога да и предложа това което има сега. Не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 87837e70dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Затова му викат "най-древната професия". Не те съдя, просто не смятам, че си права и е добре за детето.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b647d64d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каква работа имаш с Германец? Те са сприхави по принцип, груби понякога. майка ми имаше един такъв преди 2 години обаче той я измами сериозно. Важно е детето ти да бъде щастливо и ти да си спокойна. Германците са си такива сприхави. Имам гадже което е точно като твоя мъж. Но децата й ме харесват.
Срам ме е че съм мъж

Горе главата и се пази от такива"Мъже"
Момче на 23

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b647d64d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Успех на теб а на твоето детенце, щастие здраве и усмихнато и щастливо детство.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 81935a32e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, разбирам, че ако го напуснеш много хора ще страдат, но не можеш цял живот да живееш заради другите. Детето ти ще порасне, родителите ти и свекърите ти ще починат и какво, ти ще останеш сама с мъж, който не понасяш и кой те унижава? Така, че съветът ми е-напусни го. Нищо не ти пречи да продължиш да поддържаш страхотни отношения със семейството му, пък и няма да спираш детето да общува с баща си, така че няма да е чак такава драма. Просто физически няма да живееш с този мъж. А и ако всичките ти роднини са запознати със ситуацията, мисля, че ще те разберат и ще ти простят. Не жертвай живота си и щастието си в името на другите! Обичай ги, уважавай ги, но най-много обичай себе си!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3abba9205b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Замрази си душата във фризера. Германците са свикнали с такива жени. Ще живеете като съквартиранти. Жалко, че детето като порасне ще стане същото, ще усети лицемерието ти!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d4bb923b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да звучи грубо, но като си се продала на такива условия, ще търпиш.

Лола

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8057604613
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Развод! Един живот имаш и по добре да го изживееш пълноценно. Защо детето да не хареса живота в БГ? Повечето чужденци милеят за България. След съда той ще трябва да изплаща издръжка. Ако има добра работа парите няма да са лоши за БГ. Родителите ти биха били щастливи внучето им да е близо до тях. Просто няма смисъл да си опропастяваш живота.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d5c50de306
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Чудя ти се просто... Нали не те бие? Ела си у нас и си хвани някой селтик да ти сваля кожата от бой? Какво се оплаквате само не мога да разбера. Такъв е животът - няма идеални неща. И още нещо - или се разведи, нищо че имате дете или се примири и живей с него. Какво значи това - мразя? Такова положение няма. Ще си съсипеш живота ей, много нямат дори което ти имаш - не забравяй. Щастлива си - факт. Ако ме питаш дали да си хванеш любовник - отговорът е не, ако ме питаш дали да не извърши престъпление срещу мъжа си, защото точно дотам се стига след като мразя, мразя - то отговорът е пак не. Отговорът е съвсем прост - спри да мразиш - нямаш причина да мразиш, хората просто са такива, понякога, като спреш да мразиш - в този момент той вземе че се махне или нещо друго стане. Като не можеш да го обичаш - просто нека ти е все едно какво прави и къде ходи. А мразя - значи се интересуваш от него. Аз например имам една, която си мислех, че обичам, но откакто ми е все тая хич не съм я и виждал, а преди като имах отношение към нея - почти всеки ден я засичах.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 14b5d26a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Типичната българска курва за жълти стотинки се слага на чужденец и то на пропаднал чужденец. Малко са ти страданията още 2 пъти по толкова трябва да изживееш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4f22822102
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз не знам как може да се живее с човек, когото мразиш. Съсипваш си психиката с това решение да не го напускаш. За да е уверено едно дете в себе си, то има нужда от щастлива и спокойна майка. Ти не можеш да бъдеш такава при тези обстоятелства. Ще стигнеш най-малкото до депресия след време. Всеки сам си прави избора и след това живее с последствията от него.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2899fc4915
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво ти пречи да си вземеш жилище в същия квартал и да живеете отделно. Така детето ще може да вижда често баща си, няма да сменя средата, градината. И ти ще си почнеш своя живот. Не си вързана за него. Има общинско и държавно финансиране на самотни майки, работа ще почнеш, от толкова познати все някой ще помогне. В крайна сметка майка ти може да идва да гледа детето, примерно като почне училище, за да можеш да си работиш. Детето, разбира се, ще си получава издръжка и от бащата. Като не върви, по-добре така, отколкото да те гледа тъжна и депресирана. Дай ѝ пример за успешна жена.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6c21358e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   С какъвто се събереш, с такъв ще се разведеш! По- добре дете на щастливо разделени родители, отколкото на починали родители.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 714ff68c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Върни се в БГ. Ще пишен на воля срещу ганьовците заедно с форумните мрънкалки.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0c6eeb2fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ами номер 9, браво точно така се прави, нали трябва да ви е все тая, де да можехме всички да сме като теб, бързо да прежалим човека който обичаме.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8eee9eaf8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Кой ти е казал, че трябва да се върнеш в БГ? В Германия законите са такива, че може да го разсипеш. Ако се оплачеш, че те малтретира, без доказателства може да се изнесеш с детето в защитено жилище, което той няма да право да знае къде е. Ако има някакви доходи, ще го осъдиш за издръжка. Ако ли не, то държавата ще те храни като самотна безработна майка. Няма да е някакъв лукс, но оцеляването ви е гарантирано. То и с работа повече не се постига. В Германия е най-добре да си маргинал, а не работяга. На работягите им одират кожата за да хранят маргиналите. Така че какво си се сдухала? Е вярно, ще развалиш хатъра на свекърва си, ама то не може да се угоди на всички.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker