Майка ми ме бие постоянно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми ме бие постоянно
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2995 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 15 години. Още от малка мама ме удря и обижда, но последните 2-3 години всичко се засили много. Това стана почти като мое ежедневие. Кара се дори и за най-малкото нещо, като продължава да споменава и стари неща. Скубе ме за косата, бие ме с квот намери, а аз не издържам вече. Към всичко това има и обиди, че съм боклук, курва, убийца на майка, че съм щяла да ходя по хотели да ме чукат мъже. Всеки път казва, че съм и най-голямата грешка в живота, че ме мрази, че не ме обича и, че завиждала на другите родители. Това е като някъв филм на ужасите да я гледам как изтерясва. След като се махне продължавям да си рева сама.
Извън това съм нормално момиче, за което дори неможе да се подозира, че и се случва това. Страх ме е да избягам или да се обадя в социалните. Аз съм зодия рак и съм доста привързана към самия апартамент, все пак съм от бебе там. Каквото и да споделя на майка ми тя все го обръща срещу мен. Бях казала, че много харесвам едно момче и тя започна да ми вика да си гледам училището, че само за момчета съм мислила. Става ми много гнусно когато вземе да казва как съм щяла да духам на чичковци, да ме чукат по хотели и т.н.
Много често обижда родителите на тате, а те са единствените хора който ме разбират и знаят каква е тя. Ако не ме беше толкова страх нямаше и да стоя секунда повече. Един път бях излезнала с приятели, беше към 6 часа, а тя ми звъни да се пребирам. Едното момче ме попита дали има някъв проблем а тя веднага почна да пита кой е бил тва. Тя е пълна параноичка, имам си мозък в главата и много добре знам кво правя. Повечето момичета на моите години са изгубили бройката на момчетата с които са спали, а аз съм девствена.
Накара ме да повтарям 15 пъти, че майката на едно момиче е по-добра от нея, иначе беше взела точилката да ме бие.
Дайте ми съвет какво да правя, защото не издържам вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5181f05414
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И моята беше подобна докато не започнах и аз да й посягам. Изпариха й се бързо мераците за бой. Биеше ме за разни задачи по математика и т. н., въпреки че дори висшето си образование изкарах с "Отличен". Просто си беше изперколясала.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 12962bb7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Веднага отиди при баба ти и дядо ти или пи баща ти! Момиче, това трябва да свърши. Тя не може да те задържи насила при нея! А твоята психика е много по-ценна от един апартамент, затова се премести и се обади на социалните, защото в противен случай след 5 години ще си една психическо нестабилна развалина заради майка си!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d45216b1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Оплачи се на полицията или отиди в закрила на детето ТОВА НЕ Е МАЙКА А ЧУДОВИЩЕ!
Ако бях твой близък досега да съм те измъкнал от ръцете й. Бягай докато е време.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eb80a78feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж мила, майка ти е една нещастна женица, на която трябва да й бъде ЗАБРАНЕНО СЪС ЗАКОН ИЗОБЩО ДА ОБЩУВА С КАКВИТО И ДА БИЛО ХОРА ПОД 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ, защото е ВРЕДНА!!!

Моля ти се събери смелост и отиди да живееш при родителите на татко ти, все ще избутате с пенсиите им 3 години (предполагам, че са пенсионери), а после на 18 ще почнеш работа и така.
Но е спешно да се махнеш просто от майка ти, защото те уврежда психически и след време нищо чудно емоционалното ти състояние да е много по - тежко и даже и физически да се поболееш заради този системен тормоз!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d66e52310e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Следващият път, когато започне да те бие, я заплаши, че ще алармираш за домашно насилие в социалните. Ако и това не помогне, направо звънни на 112 и кажи, че майка ти те пребива (направи това само в краен случай). Можеш да кажеш и на баща си или на някой възрастен, на когото имаш доверие. Направи всичко възможно, за да избягаш от нея.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 68bf3c1985
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Бях на косъм от самоубийство поради същия проблем. Посяга ми още, но, както казва номер едно-бързо й се изпариха мераците за бой, когато и аз започнах да й посягам. Преди няколко дни ме замери за устата с два литрово шише пълно с вода, след това тръгна да ми дърпа косата, но аз така я хванах за нейната косичка, че веднага ме пусна и избяга за 1-2 часа навън. Просто вече ми е ясно, че ме мрази и отвръщам на чувствата й. Това е най-големият ми проблем в живота ми, ако някога се случи, така че искам да умра, винаги това ще ми е единия повод, а именно, че не съм имала никога истинска майка. :))))))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ce63d9aff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хората зодия рак са много чувствителни. Намери си някое силно момче да те измъкне от там и да си те вземе. Това е моя съвет. Така поне ще можеш да не мислиш толкова за апартамента и родителите ти. Ще си сасипеш психиката ако не се махнеш. Ще изперкаш като майка ти.
М. 19

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6c23d3dbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Махай се от там, защото ще се отвратиш от секса и няма да искаш да правиш. Майка ти е луда! Незнам да ли ще имаш смелост да й прастеш един-два шамара. Кажи на баба ти и дядо ти и отивай при тях.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6c23d3dbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към номер 1 и 6. Проблем не се решава така.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ed423d182b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма от какво да те е страх мила, следващия път някак си я запиши как те удря и после си извади медицинско и директно отиди със записите в „Закрила на детето”и оттам да те пратят при приемно семейство или по -нормални роднини. Още 3 години с това чудовище ти ще си разбиеш психиката! Моя позната, така баща и я биеше и я караше да слугува, малкия и брат го глезеше постоянно. Когато стана 8 клас и отиде в друго училище там забелязали синина на окото и и я пратили при училищния психолог. Тя разказала там какво се случва и от училището сигнализилирали веднага на социалните и я извели с полиция от тях. После я настанили при нормален роднина и момичето беше вече съвсем друго лъчезарно и щастливо, а не потиснато. Така, че не отлагай колкото по -рано се спасиш, толкова по -добре! Заслужаваш нещо по -добро! ж. 23

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e747da94c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Разбирам, че обичаш дома си, обаче здравето ти е по-важно, пък и един ден апартамента ще си е твой, така че не се тревожи за това, ами веднага иди при баба си и дядо си. Това не е майка, а пълно ку-ку, за това просто се махни от там, защото не се знае кога ще те замери с нещо тежко и ще те осакати. Така, както го описваш, жената си има сериозни проблеми и се нуждае от адекватно лечение, но ти не можеш да направиш нищо, за това помоли някой друг за помощ.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 85ca910251
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хвани ѝ ръцете като тръгне да бие или за точилката. На 15 години имаш достатъчно сила и злоба към нея, за да търпиш. РАзкажи на колкото може повече хора: съседи, учители, приятели. Не стой сама да ревеш, обади се на някого, отиди при съседката, звънни на 116 111 (Информиране, консултиране и помощ за деца). Майка ти има психическо разстройство, ако имаш пари за консултация с психиатър, също можеш да отидеш и да се посъветваш. Тя трябва да се лекува. Ти вероятно ще останеш на попечителство при баба ти и дядо ти. Търси помощ у възрастните, иначе болестта на майка ти ще те съсипе и теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8e00b835a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Моя живот е същия, момиче на 13 съм, майка ми е същата откачалка, но аз съм решила да ида при защита на детети, направи го и ти

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e23bb7612a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравейте, ще ви разкажа моята история надявам се да съм помогнала на някой и някой да помогне на мен! ❤️
Още от много малка майка ми е пребиваше от бой, доставяше и удоволствие и все още и. Баба ми се опитваше да се намеси но тя още малко и нея щеше да набие и сега казва, че ако баба ми не била се месила нямала да съм такава. Не разбирам каква съм в момента, защото бих казала на 14 години съм не пуша не пия излизам най-късно до 20:30 не създавам никакви проблеми аз правя всичко в нас. Готвя, чистя, подреждам и тн. Този бой и това отношение остават травми за цял живот. Сега ще кажете че трябва да говоря с нея, говорила съм, супер много пъти но то просто минава през едното ухо и излиза през другото. Тя казва, че боят възпитавал! Не разбирам, как боят възпитава. Боят ни учи, че трябва всичко да се прави в тоя живот с агресия, без говорене само бой!! Не разбирам това наистина никога няма да направя тази грешката с моите деца, моля Ви недейте и Ви виждате до къде се стига!
И така да продължа с историята.... Никога не съм чувствал майка ми като близка просто никога нищо не съм и споделяла и няма да го направя (тя на мен също) не знам защо просто от всички тези обиди и този бой се губи доверието към човека. За обиди няма да коментирам просто- тъпанарка, проста ще си останеш за нищо не ставаш, нищо няма да постигнеш и тн същото време аз не получавам никаква мотивация (понеже почнах да рисувам и тя казва че не съм можела да рисувам нищо не съм можела да правя а пък вс казват че рисувам доста хубаво не знам защо ревнува от собственото си дете но както и да е) няколко пъти щеше да ми пукне главата в ръбове на врата (блъскала ме е чак дотам) винаги ме заплашва, пример- ще си намериш багажа долу и няма да се върнеш повече, никъде няма да излизаш, не те искам в нас, махай се от къщата ми и ми остави ключовите си и още много но за това мога да се сетя.
Не знам защо но винаги като иска нещо от мен и аз винаги го правя. Бих искала и аз такова отношение амаа...
Баща ми знае за това с него се разбирам доста по- добре, но той мисли че се шегува и не го интересува много. Майка ми също така и в днешна дата продължава така вчера например като влизах да се къпя тя влезе и почна да ми крещи как не съм измила една чиния. Хора аз това не го намирам за нормално. И веднага наказание ми измисли да си изчистя цялата стая целият гардероб всички плодове и никъде да не излизам 4 дена. Три юмрука в главата и няколко шамара-И сега ми се сърди не знам защо но да Ви кажа честно не ме интересува вече! Не мога да го търпя това повече още от малка много искам да се обадя на социалните, ни все нещо не спира и ме е страх! Никога не съм споделяла това с мой приятели понеже ме е срам от това което ще им кажа. Мога също да ви кажа че неизбежна част от моят ден е плаченето в стаята ми по няколко часа от болка, обиди и какво ли още не! Има още доста случки и обиди, които просто като се сетя и се разплаквам

Много ще се радвам ако намеря подкрепа. Точно това ми е нужно се.
Ако имате някакви идея пишете ми, моля Ви❤️ искам също да кажа, че не споделям това някой да ме съжали а затова, че човекът, който чете това знае че винаги има отрещна подкрепа, надявам се и аз да я намеря и да помогна на някой!

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 1570808f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се страхувай отиди при социалните.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker