тTърся брат си, моля помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

тTърся брат си, моля помогнете
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1235 пъти
Здравейте историята ми е доста неприятна поне за мен. Моля ако някой може да ми помогне по някакъв начин да ми пише. Аз съм на 18 от доста малка знам, че някъде по света имам батко, а той дори не знае, че съществувам. Майка ми е била млада глупава и по някаква нелепа случайност е забременяла. Когато брат ми се родил до колкото знам от разказите на родителите ми бил живо и здраво малко момченце. Но на следващият ден им казали, че детето е умряло, майка ми си изплакала очите, но не пожелала да го види предпочела да не задълбава в болката. Тогава баба ми работела като чистачка в Аг-то и имала връзки долу в моргата няколко дни подред ходила долу и питала за него, но все и казвали че бебе с това име не е слизало долу. След време се оказва, че жената, която го е израждала доктор Слънчева е вършила недолустими неща от сорта на продажба на деца. Дори в господари на ефира са я давали. Баща ми е ходил на врач наистина човек, който е предсказвал всичко на всеки без грешка и той казал че брат ми е взет от много богата жена, която се грижи за него и че те са в чужбина. Също така, че колкото и да го търсиме няма да го намериме. Аз вярвам, че има начин и въпреки че за съжаление родителите ми не правят нищо по въпроса аз вярвам в себе си и в желанието си да го намеря, но не знам как мисля хиляди начини и варианти от години, но нищо не става. Моля ако някой има предложения да пише коментар. Благодаря ви за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: d4d18d6e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам за случилото се, но вярвам, че има начин да го намериш, ако наистина искаш. Стига финансовите средства да не са проблем, можеш да задълбаеш назад и все нещо ще излезе. Начини всякакви - детективи, разговори (и рушвети) с въпросната лекарка, че и както сама казваш - врачки.
Друг е въпросът дали трябва да го търсиш. Ако това, дето са му казали на баща ти е вярно, то момчето има някакъв уреден живот и е нищожна вероятността да знае истинския си произход и въобще цялата предистория. Твоята поява ще преобърне живота му на 100%. Това са неща, които трябва да премислиш, преди да се свържеш с него (защото ако си достатъчно упорита ще можеш да го намериш, светът е малък. )
Иначе те разбирам. И аз имам брат от биологичния си баща и ми се е искало да го намеря, но реших да не ровя в миналото. Твоят случай е по-различен, де, защото сте ощетени нечестно.
Имам въпрос обаче, защо баба ти и родителите ти, като са научили, че такова бебе не е слизало в моргата, не са действали веднага? Детето имало ли е акт за раждане, а смъртен акт?
Иначе при наличие на пари, частен детектив е най-добрият избор. Дано се наредят нещата.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2b1d75210a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Намерете я с твоите родители тази доктор Слънчева и обясни всичко, може нещо да си спомня... Не знам друг начин.. На колко години би трябвало да е сега брат ти?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d30d9b8da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много тъжна история.
Ком имаш съмнение кой е продал бебето трябва с нея да говориш.
Но да не мислиш че помни кое бебе къде го е дала...
Или че пази контактите по сделките си..
Такива неща се унищожават за за няма доказателства.
Да не мислиш че тая богата жена ще му каже че е крадено бебе...
Говори с тази соято е продала бебето.
Може и да помни къде го е дала.
Някакво име..
Но щом тоя мъж който толкова познава ти е казал така... вероятно така и ще си останат нещата..
Брат ти хал хабер си няма че го търсиш..
Ако и той знае историята има шанс.
Ама тжйси живее човека изобщо не знае за какво става въпрос.
Жалко че на момента са оставили нещата така.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5fb8467ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Щом са я давали в "Господари на ефира", можеш да се свържеш с предаването. Ако не друго, има шанс да се заинтересуват и да впрегнат сили за откриването му. Сам човек трудно ще успее - да беше нещо официално като осиновяване, а при този род нарушения на закона не остават следи, които да търсиш. Няма регистри с уточнения кой къде е пратен и за колко са го продали. :( Това ми хрумва - щом им е стара познайничка, те ще се заинтересуват! Може би знаеш колко време не оставят на мира всеки, когото са си набелязали. Та пробвай и дано стремежът им към рейтинг и евентуалното им желание да раздават справедливост (за второто не съм сигурен дали го имат, но да предположим, че не са само позьори, дебнещи всяка възможност за повишаване на рейтинга) ще помогнат!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b8540c4a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо, поискайте смъртен акт за починалото дете и вижте кой доктор го е подписал. Ако е жив още говорете с него, ако можете да го намерите. Майка ви е направила грешка, ако не е изисквала никакъв документ за смъртта на детето си. Вижте още в регистърните книги, дали е записано кога майка ви е постъпила в болницата и кога е изписана. Описана ли е въобще като родилка и т. н. Това е началото....

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 59575a0b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Във Фейсбук има подобна страница "Търсим се", помагаща на хората. До момента има много успешни попадения и много близки, роднини и приятели са се открили. Прочети условията на страницата, сподели историята си, за да може да се разпространи и да стигне до повече хора.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 917dd8d8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Единственият ти коз са парите. Ако имаш пари и наемеш добър детектив, той ще си свърши работата. А след като го намерите - генетичен тест за сигурност.
Горките продадени деца - ако знаят, че така любящите им родители са ги откраднали от истинските им семейства! Каквото и да му дават - това не е любов! За любов има изоставени дечица, те не се купуват, дават се на подходящи родители! При покупката става ясно какви са хората, забъркани в нея.
Ж

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c11c0eee10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   номер 1: благодаря за вниманието да детето е имало акт за раждане и смъртен акт, майка ми много пъти съм я питала, но ми е казвала че ги е изхвърлила и че не и се говори

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c11c0eee10
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 2: в момента брат ми трябва да е на 20

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4fbdc54922
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Същото това се е случило и на астроложката Алена. През 80-те години това е било редовен номер с млади и наивни родители. Казват ти, че е умряло и край. И тогава по комунистическо не е можело и гък да кажеш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f3ca437c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. Ще ти разкажа мойта история как намерих брат си. Момиче на 15г съм и имам брат на 19г. Родителите ми казаха, че съм имала братс който са дали за осиновяване, защотоне им достигали парите и, че съжаляват за решението си. И така аз почнах все повече и повече да търся брат си. Отне ми една година да го намеря. Успях да го намеря във фейсбук. Първия път като се видях с него се хвърлих върху него цялата в сълзи обляна Това беше уникален момент в живота ми. Той ме прегърна и почнахме да си говорим. Седнахме на заведени опознавахме се. Разказа ми как е страдал в училище и само подигравки имал. Бат ми е мил, свестен чове не надувко не се хвали с нищо. Най нормално момче и не пуши също не ходи на дискотеки и мрази чалга. Обича хардкор музика. Показвахме си снимки на родители си. Вечерята той я плати настояваше. Отидохме на плажа и седнахме на пясъка и го прегърнах. Той си ме гушна казах му щастлива съм, че си намерих братлето и никога няма да се разделим. Поканих да дойде за 1 седмица у нас и не бях казала на нашите, че каня брат си, а казах, че е приятел. Вечерта казахме, че той е моя брат и нашите почнаха да го прегръщат. Иначе цяла беше яко с него. 1 седмица той беше сам и ме покани у тях. Цяла седмица изперкахме заедно. Много яко си изкарахме. Като гледахме филм го бях прегърнала. Ся имаме да наваксваме години. Успех в търсенето на брат си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker