Моето семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моето семейство
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1827 пъти
Здравейте, след като го изчетете сигурно ще си помислите, че няма как да съществува такова семейство, сигурно и аз ще си помисля така, ако не съм го видяла с очите си. Преди се ядосвах, плачех, но вече ми е все едно честно казано. Значи ето каква е историята: Наще са били сравнително млади, когато съм се родила, майка ми на 21, а баща ми на 22, вече са на 38 и 39. Когато бях на 13 се разведоха, макар че бяха доста щастливи заедно, поне от това, което помня. Всичко се промени последните 1, 2 год. преди да се разведат, започнаха да се карат адски често и т. н. Мислих че просто не се разбират вече, докато не разбрах че майка ми си има любовник и то мн. случайно, това беше горе доло 1 год. преди развода им, подозирам, че поне от още 1 преди това го е имала. Нищо не казах на баща ми, а мисля че и до ден днешен не знае, може да е подозирал, но тя не си призна. Аз останах да живея при нея, въпреки всичко се разбирах мн. повече с нея, отколкото с баща ми. След около 5, 6 месеца тя ме запозна с този мъж и ми каза че се виждат от скоро, мн. смешно ми беше станало, после след около още толкова той заживя с нас. През това време баща ми също си намери приятелка и се ожениха по-късно. В момента имат 2 дъщери на 4 и 2 год. Майка ми също роди от този и си имам братче на почти 2 годинки и в момента също е бременна в 3 месец мисля вече. Та дотук историята е малко странно, но в рамките на нормалното нали, доста такива семейства има. И сега идва най-ненормалното нещо, преди 2 седмици една приятелка ми каза че видяла майка ми и баща ми заедно в едно кафе. Аз малко се учудих и реших да попитам майка ми ей така небрежно, дали се е виждала с татко скоро, а тя каза не... пфф почнах да си мисля някви гадни неща, но първото ест. беше че приятелката ми се е припознала. Решихме с приятеля ми да я проследим няколко пъти, когато излиза по-подозрително така, не на работа. Първия път каза че отива с леля в мола и наистина беше така, онзи ден обаче каза че отива с една приятелка да пият кафе, проследихме я пак и кво, беше с баща ми на кафе... Изчакахме ме ги и след кафето отидоха на един хотел в близост, направо не можах да повярвам на очите си, два дена после бях като отнесена. Но сега вече ми е смешно да ви кажа, тва е ненормална работа във филмите не съм го виждала даже. Дори си мислих да не е детето от баща ми, но не вятвам предполагам, че се пазят все пак, а и с нейния редовно ги чувам да.... Така че може би си е от него, но мисля пак да не казвам на никой нищо, просто не знам... големи хора са все пак, с акъл в главата, да правят каквото искат, до 1 година и без това мисля да се изнеса с приятеля ми, а и да се случи нещо между нас, сама ще го направя... Та това е моето семейство! Какво ще кажете по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 77181206dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоето семейство е чиста сапунка, но не мисля, че е нещо необикновенно или нечовешко. Според мен вашите просто не са се разбирали на човешко ниво, но сексът си им е вървял... В новите си семейства явно пак са стигнали до задънената улица на отговорностите, намират се в сходна ситуация, което може да ги е сближило, знае ли човек. Едно ще те помоля - не се меси. Не казвай никому какво предполагаш и си видяла. Твоите хора няма да се съберат и паралелната им връзка няма как да се получи, защото пак ще се сблъскат с реалността и с проблемите, които са имали заедно. Остави ги да се развиват.
Те са млади хора, правят грешки.
За теб позитивното е, че явно се разбират добре, което много по-добре от това да се мразят и да се карат.
Мисля, че за теб е по-важно да си направиш своите изводи за себе си един ден и какви грешки да не повтаряш. Примерно не лъжи партньора си, не забременявай твърде млада, внимателно си избирай партньор и мъж до себе си.... има какво да научиш.
И друго позитивно нещо има в ситуацията - поне имаш много братя и сестри, а при други обстоятелства най-вероятно щеше да си сама. Обичай тези деца, помагай им с каквото можеш и не ги ревнувай. Един ден вашите няма да ги има и ще останете само вие. Няма какво да делите. В сърцата на родителите ти има място за всички!
Аз съм израстнала в семейство с караници и дразги. Имам сам една сестра, с която не се разбираме, дори ме мрази, просто защото тя се провали в живота, а аз постигнах благосъстояние. С хиляди пъти бих предпочела да имам семейство като твоето имаш дори 2 „родителя“ допълнително и още един дом, където можеш да отидеш ако не се получат нещата с майка ти. Това е супер, а вашите ако искат да правят любов си е тяхна работа - никого няма да наранят ако не кажеш и бъди сигурна - временно е. Няма смисъл да им разваляш браковете с информацията. Възрастните понякога са глупави. Не бъди като тях.
Успех

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8c0359b70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е трагикомично. Ето защо според мен трябва да не се прибързва с разводите, когато има проблем в семейството и да не се втурва в сключване на нови бракове. Мисля, че вашите още се обичат, но това е единственият начин, по който могат да са заедно. Само, ако бяха почакали преди да взимат решение.

~Maribel~

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 76698d59e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ужас и безумие. Никакви ценности.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5cf5bec4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Единствено виждам, че сте доста деца в картинката. Иначе си малка още и не знаеш, но много често бившите си стават любовници. Не го разбирам, "филм" ми е, защото не ми се е случвало лично, не го приемам, но факт. Така ще си останат любовници, вече няма шанс за тях. Не изключвай възможността бебето да е от баща ти и майка ти много добре да го знае, но да е решила да го отгледа като дете на новия мъж. Но... засега поне си гледай живота без да им се месиш и бъди щастлива. (ж28)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2bd2698797
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Какво да кажа - блудства, раздели, изневери ... може ли такова нещо да свърши добре, може ли да си пъхнеш огън в пазвата и дрехите ти да не изгорят?

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 08dae13f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От авторката: Вече мина почти месец от както научих за наще и все още продължават да се срещат, не съм сигурна дали е 1 или 2 пъти в седмица (няма да следя майка ми всеки път), но го правят... А другото по-интересно е че и с нейния си правят там секс, оная вечер пак се чуваха звуци... Направо е абсурдно, майка ми хормони ли я тресат какво.. не знам. Но на мен ми е супер смешно да ги виждам кво правят, но те да не знаят, че подозирам даже, много се забавлявам...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 08dae13f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормално е да се чувстваш неловко в такава ситуация. Все пак те са ти родители, а човек може да се почувства неловко дори, ако засече непознати, които правят секс. Помисли над това, че щом родителите ти имат редовен секс, все още се обичат и желаят, и са привлечени един от друг. Радвай се, че вашите са здраво семейство и са останали заедно толкова време, предполагам, че нямаше да е по-добре, ако вместо да ги чуваш как правят секс, ги чуваше как се карат. Приеми, че сексът си е нещо нормално между един мъж и една жена, и се опитай да се зарадваш на тяхната радост.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 08dae13f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами майка ти явно има постоянна нужда от любов и внимание. И щом с нормалния й партньор нещата отидат леко в задънена улица, тя отива да си търси вниманието другаде. Ако е щастлива така, радвай ср за нея и не разваляй нищо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker