Не знам какво да правя вече - майка ми е алкохоличка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам какво да правя вече - майка ми е алкохоличка!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 4159 пъти
Здравейте аз съм момиче на 21 години и вече не знам на къде да поема. Имам майка алкохоличка която буквално ми съсипа живота, до момента ме е гонила 5 пъто от вкъщи, но накрая все стигах до момента в който и прощавам и уж ще започнем отначало без проблеми.

Всичко добре до тук но последното лято когато отидох при нея (само да кажа, че аз живеех с баща ми) една вечер всичко започна отначало. Старата песен на нов глас напи се започна да ме обижда, да обвинява мен и баща ми за всичките си проблеми (а те са разведени от 7 години) да обвинява него за това в което съм се превърнала, защо си нямам приятел и много други, и така цяла нощ до към 6 сутринта когато най-сетне заспа а след нея и аз. Всичко добре но 11 тя ме събужда с крясъци че заради мен се била успала за работа и т.н. наново скандали.

Този ден си прерязах вените, но както разбирате все о6те съм жива, отървах се само с окло 3.5 литра загубена кръв според докторите и 3 шева. този ден тя ми обеща че повече никога няма да опита алкохол и ще се промени. Жалко, но това беше само за 11 дни след което се махнах от нея и вече даже не искам да я чувам но тя продължава да ми звани.

И така живота ми през последните 8 години и без това е скапан, но сега вече наистина не знам на къде. Студентка съм и работя защото няма кой да ми дава пари, баща ми е безработен така че понякога му давам и на него пари и вече не ми излиза края.

Смятам да прекъсна за една година и да отида на бригада да се опитам да изкарам някой лев, но не знам той как ще го приеме, а пък и вече не ми пука. не ми се живее този скапан живот, но не искам да нараня хората окло мен, защото все още ми останаха няколко приятели, които уж ги е грижа за мен :D имали смисъл да се мъча или просто всичко да се свършва така или иначе живея ден за ден без амбиции за нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: c99da2a282
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила! Аз няма да мога да ти помогна кой знае колко, но пък имам опит в това! Леля ми е алкохоличка...пълна алкохоличка! Опитвала е какво ли не да спре да пие и не става. Имам братовчедка на 17 години и тя като теб вече се е видяла в чудо! Това лято почина вторият съпруг на леля и тя не издържа психически. Направи опит за самоубийство, лежа в токсикологията, а след това и в психиатрията 1 месец..уви без резултат. Лекарите й изписаха силни лекарства за нерваната система, но тя продължава да пие, през вечер има скандали с дъщеря й и изобщо нещата не вървят на добре! Докато четях твоята публикация, все едно четях за леля ми, но аз не искам да ти разказвам за живота й! Ще те посъветвам само намериш ли начин заминавай на бригадата иначе ще откачиш! Това няма да спре колкото и да ти обещава! Алкохолиците са така... говорят едно,а продължават! Искрено се надявам да успееш да уредиш живота си,защото младо момиче като теб не заслужава от сега да тормози и без това трудния си живот! Упех!!!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e461061f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бригадата е добра идея - ще видиш свят, ще се запознаеш с хора, ще припечелиш - най-малкото ще се разнообразиш и за малко ще се измъкнеш от дертовете. Иди и после решавай - някои остават и си идват само за сесиите, други намериха начини да продължат там образованието, трети просто ходят всяка година по бригади и се самоиздържат и са независими.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f0bb05887e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съветвам Мечо Пух сам да отиде на бригада да бере ягодки например, където плащат по 5 паунда на час (по-малко и от минимума), но искат 500 за легло, плащаш си осигуровки, данъци като поп и дори 20 паунда за кралицата, и има обща баня за 300 човека. Преди може да е имало сметка, но в САЩ откакто имат криза, няма работа, паундът е с нисък курс, а във Великобритания храната е станала страшно скъпа. Да, няма да си на минус, разнообразявай се, но не се надявай да опознаеш култура и език на полето.
Алтернативата би била да се прехвърлиш задочно, или да отидеш на бригада като всички във ваканцията.
Не ходи при майка си, нали имаш дом у баща си? Прекъсни всякакъв контакт с нея, докато не се промени и никога ама никога не оставай да пренощуваш в жилището й!!!
Както казах - пробвай с бригада, ако имаш конкретни препоръки от други ходили и успели да спестят, но не се надявай да се издържаш така, премести се задочно или просто прекъсни за година и си търси работа.
НЕ СЕ САМОУБИВАЙ, това не е решение! Ти не си отговорна за родителите си! Гледай си живота, както си си решила и бъди здрава, млада и щастлива!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 33edc0e232
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз имам майка алкохоличка, преди 5 години избягах от нея, живея при приятеля ми, сега разбирам какво е нормален живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker