Моля ви кажете ми как да избягам от този ад - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моля ви кажете ми как да избягам от този ад
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3570 пъти
Здравейте на всички, които четат историята ми!
Искам да споделя проблема си, който ме мъчи още от детството ми..

Още от малка съм жертва на домашно насилие от страна на майка ми, още от детската градина ме мълтретира физически, поради неуспешният си брак с баща ми. От няколко години целият този ужас нарастна, защото започна да ме тормози и психически!
Преди две години си дадоха втори шанс с баща ми... неуспешен. Потърпевшата съм отново аз...
И двамата са егоисти по душа, за никой не им пука, дори за мен, имам чувството, че съм им в тежест, постоянно ме заплашват, че съм зависима от тях, искам да ходя на курсове по английски-не желаят да ми ги платят, искам да ходя на уроци за подготовка за какндидатстудентски изпити-нямали жъзмовност-питам се-кой ще ми помогне за обучението и как ще завърша?Постоянно ме унижават и ми повтарят, че съм боклук и че за нищо не ставам, а всъщност винаги съм се старала да бъда най-добра, в училище имам най-висок успех но те не го забелязват, както и мн др неща.

Нямам никакво самочувствие, собствените ми родители го унищожиха!

Нямам и личен живот! Това ме съсипва! Имала съм няколко връзки, но майка ми ги е прекратявала веднага, прават ми проблем ако излезна някъде с приятели, заплашват ме, тормозят ме, по време на излизането ми звънят по десет пъти, не се чувствам като нормално момиче... на 18 съм... пълнолетна съм, а имам чувството, че съм в затвор!

Искам да се махна завинаги от тях, но не виждам как да стане, не виждам как мога да се издържам и да продължа образованието си, след като няма кой да ми помага..

Моля ви кажете ми как да избягам от този ад

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5674a7edc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей мило момиче, не знам какво е да израснеш в такова семейство и искрено ти съчуствам.

Сега по същество. Виждам, че ти се е наложило да пораснеш преждевремено, но истината е, че трябва да си помогнеш сама. Предполагам сега ще завършваш училище, кандидатствай и каквото стане - не е задължително да станеш студентка точно сега, може и след година, две. Хубаво е да започнеш работа, само така би могла да се откъснеш от семейсвото си. Знам, че е много трудно, заплатите са недостатъчни за да може човек да се издържа нормално, но това е пътя. Може да учиш и работиш едновременно, например на смени, много млади хора успяват да балансират между двете. Ако станеш студентка може да живееш на общежитие, там наемите са по-ниски от квартирите. Опитвам се да ти дам някакви насоки, върху които да помислиш.

Трябва да бъдеш силна на тази крехка възраст, нямаш друг вариант.

Пожелавам ти от все сърце да намериш правилния път и да бъдеш щастлива!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 19e0f0b38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, милата.. И нашите ми казаха, че нямат възможност да ме издържат в друг град, но аз реших, че ще се справя сама. Не знам как би могло да стане, но все има някакъв начин. Може би ако си намериш работа в някой голям град.. И евентуално да спестяваш за образованието си. Не знам и аз, това като че ли е единствения вариант, освен ако нямаш някакви близки роднини, които да ти подадат ръка. Успех ти пожелавам :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 88bd4f9647
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами просто избягай от ада. Защо не отидеш на някоя студентска бригада, в Англия - има такива без ограничения да си студент. Да си изкараш пари за образование. Или пък си намери работа, ще можеш да учиш и да работиш, и се отдели самостоятелно, и се махни от ваште. Не е лесно, но...иначе какво? Ще седиш и ще се тормозиш.

Няма друг начин. Докато си на тяхна територия и материално зависиш от тях, така ще е.
Аз лично не бих седяла при някой който ме малтретира по какъвто и да е начин...не бих седяла на никаква цена...ако ще хляб и сол да ям, ако ще би и нищо да не ям.Имай малко повече вяра в себе си и чувство за собствено достойнство. Майка ти и баща ти щом те дърпат надолу, гледай да се устроиш самостоятелно, да не зависиш от тях.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1fbcdce886
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 18? Намираш си работа, изнасяш се и това е. Ако не си готова да се грижиш сама за себе си - отиди при приятел/роднина. Няма да ти е лесно, но е много по-добре от колкото да търпиш този тормоз.
Махни се докато е време, защото тази травма ще ти остане за цял живот. Ако някой постоянно ти повтаря, че не ставаш за нищо - никога няма да имаш самочувствие. Ще бъдеш мачкана от хората при всеки удобен случа.
Махни се!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker