Баща ми се държи лошо с мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми се държи лошо с мен!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 4572 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 15 години и от 5 години ( от както съм в побертета ) той всяка божа вечер ме тормози, и вече немога така ! Моята майка ме защитава и всяка вечер се карат заради мен и после идва при мен и ми натяква, че аз съм виновна, кара ме да се чувствам зле. Една вечер някъде преди 1 додина той каза на мама, че ме мрази. Много ме обижда, правела съм се на манекенка, гримирвала съм се и т.н., слага ми вечерен час когато много добре знае, че приятелките ми нямат. Плаши и приятелките ми и ме унижава пред тях. Когато седна да поговорим за училище, че имам хубава оценка той започва да ми вика ти си зубарка - неискам такива в къщи... а когато имам лоша - тъпачко и т.н. ! Немога да издържам повече, искъм да се разведът родители те, защото аз го мразя този човек. Каза ми че можела съм да бъда чуждо дете и затова не ме обичал и мен ме заболя много, защото знам, че моята майка не такава ! Когато си говоря с мама той се дразни, защото мама не му обръща внимание, той е луд този човек. Изобщо не контактува с мен и когато направя нещо в къщи той започва да ми вика някакви глупости, че това не било нищо а мен ме боли ! НЕИСКЪМ ТОРМОЗ ПОВЕЧЕ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3c1e4a7696
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, че одобрявам поведението на баща ти, но май го разбирам. Нито правописа ти, нито разсъжденията ти са повод за радост и гордост, та разбирам защо е разочарован от теб.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5b08ef9886
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   номер едно мислиш ли че едно 15 годишно момиче заслужава собствения му родител да се отнася по този начин защото има правописни грешки ?!?! Егаси не ви ли писна да се правите на много грамотните. Правописа та правописа....
да няма да сложа запетайки пък

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 931c8d7dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Айде моля ви се,по-леко с това,че един родител не може да си обича детето,щото е неграмотно!Станеш ли на 18-адио,Рио казваш на този питекантроп!Това не може да се нарече баща!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7055266367
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Номер 2, всичко си има граници и ти прекали в този случай. Не може да се държиш по този отвратителен начин с едно 15 годишно дете, което е подложено на такъв психически тормоз. Когато няма какво да кажеш, просто не казвай нищо, вместо да ръсиш глупости! Не че оправдавам невежеството, но все пак това е сайт със съвсем друга идея от това да критикуваме някой относно правописа му.
До автора: Миличка, не знам какво да те посъветвам, но за първо време, поне докато не навършиш пълнолетие, гледай да не му обръщаш внимание. Знам, че е трудно при положение, че той ти е баща и все още има законово право да властва над теб, но поне се постарай. Абстрахирай се от всичко, което ти казва, или го гледай с ироничен поглед. От опит знам, че когато си мълча и гледам, като "натровена от гъби", предизвиквам още по негативно отношение. Опитай се да бъдеш по самоуверена. Не знам дали ме разбра, какво точно имам предвид, но се надявам да е така.
Успех и не се отчайвай

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f1bd98688b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момиче, щеш-нещеш ще трпбва да живееш още 3 год. у вас минимум, така че гледай да направиш най-доброто от ситуацията. Ти баща си не може да променяш, но може да променяш себе си. Спри да викаш и да се караш и да натоварваш майка си, а постъпвай като нея - игнорирай го.
Поздравяваш го като се видите с едно „Добър ден„ и се оттегляш в друга стая. Не му показваш оценките си и спазваш вечерния час, няма как. След време, колкото си по-незабележима, толкова по-добре, ще се отпусне и малко по-малко ще няма да ти обръща внимание.
Дръж се като невидим човек за него, не го дразни, говори с него само малко,колкото е нормално и учтиво, но нищо повече - представяй си, че действително е чужд човек и просто трябва да го търпиш, докато станеш на 18, дръж се с него като с някой чичо - добър ден, добре мина училище, имам работа - и изчезваш. Като трябва да ходиш някъде, казваш на майка си. Ако той влезне в стаята, намираш си повод да изчезнеш.Пари нека майка ти да ти дава и нека тя да се оправя с него, явно си има подход.
Не е твоя работа да развеждаш когото и да е било. Като самата ти си направиш семейстов, може и да се разведеш, но родителите ти не са ти длъжни с нищо. Гледай си живота, недей да правиш сцени и бъди ти,но не в присъствието на баща си - за него си учтив призрак и това е.
Хера

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 90841cc3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, него знам тоя човек, но разбрах по този разказ, че е мн зле.. Не е хубаво да тормозеш деца особенно на нашата възраст... То явно, че е по-добре да имаш втори баща отколкото да имаш такъв тормоз и то от истенския ти баща.. ! ! Ако бях на това момиче мястото щях просто да зибягам някаде далече от дома си или поне щях да избягам при някоя братовчедка или баба и дядо... Но просто нямаше да търпя моя баща да се държи по тоя изродски начин с мен.. ! !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 36ea509e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Bиж послушай моя съвет. станеш ли на 18 махй се. после става зле. моят баща също много ме тормози. наричал ме е всякак - луда, олигофрен, простачка и всякакви. обича само сестра ми, но тя е женена и не живее при нас. направо я боготвори. майка ми почина и аз трябва сега да живея с него. а няма и къде да отида. вече съм на 30, и става още по зле. така че не допускай моята грешка. живей си живота, не прави като мен. да ставаш е дин страхлив човек от многото обиди, които съм получила.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0fa91bfee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   момиче, станеш ли на 18 махай се, ако те пуснат родителите, ако знваеш аз какъв тормоз живея, то не е за описване всеки ден моя баща ме прави на луда и умствено изоставаща, ако искаш вярвай дори на магазина като ходя следи Не го пожелавам тормоза си на никого, уважава само сестра ми, а тя е женена и иска да ме вкара в лудницата, за да вземе апартамента и най-лошото, че няма кой да ми помогне, дори ме е страх, че ще ме вкарат в лудницата даже много ме е страх дано никой никога не е на моето място.

Забравих да кажа, че майка ми е починала, ь така че със сигурност ще ме вкарат в лудница, дано сестра ми и детето й да бъдат щастливи, като вземат апартамената, а и баща ми, защото ще живее с нормалната си дъщеря
Дано никой не живее моя живот...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 00a863f9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Баща ти е егати и темерута- извинявай, но повечето бащи (включително и моя) са такива темерути и търтеи. Майка ми, когато бях на 11 години разбра, че той й е изневерявал с някаква от работата му, вчера ми го е казала а аз не съм знаел за изневярата, добре, че тя ми го е казала. Тогава бях малък и не разбирах - сега съм на 24 и баща ми и майка ми не живеят заедно вече- така е по- добре за мен защото да не ми се провали жалкия живот. успех

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4c71fa41f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Затова трябва винаги да се спазва принципа 'по - добре сама, отколкото зле придружена'.

По какво на бас, че тази майка ѝ е било втълпено, че на всяка цена трябва да се задоми, щото иначе лошо - ще остане стара мома и не знам си какви часовници и селски глупости там.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker