Мъжът ми ме бие докато съм бременна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (87395)
 Избор на редактора (163)
 Любов и изневяра (20122)
 Секс и интимност (10261)
 Тинейджърски (19182)
 Семейство (4254)
 Здраве (7159)
 Спорт и красота (3753)
 На работното място (1774)
 Образование (5016)
 В чужбина (1127)
 Наркотици и алкохол (854)
 Измислени истории (709)
 Проза, литература (1407)
 Други (11608)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми ме бие докато съм бременна
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 3420 пъти
Здравейте, бих искала да Ви споделя собствената си история. На 23 години съм от София и съм бременна в края на 8-ми месец, а мъжът ми ме бие. С него сме заедно от 2 години. Всичко започна, к8гсто бях бременна. Първият път, в който ме удари бях бременна в 4 месец, тогава бяха само няколко шамара а причината поради която ме удари беше че видях една жена да му пише през нощта и го попитах, коя е тя и защо се интересува от него след като е омъжена в 2 през нощта.... Вторият път, когато изпаднал дори в криза и взех да треперят и не исках да ме докосва се случи съвсем на скоро. Бяхме на почивка в неговия град, не при родителите му а на хотел. Когато му вдигнаха скандал, че ще кажа на мъжа на жената ако продължава още да се интересува от него и му напомни че е слаб мъж и как е могъл да ме удари бременна. След което той не беше при мен в стаята и се качи при мен беше бесен без дума взема да ме бие по главата и ръцете, удари ме с юмрук в корема отстрани докато се бях свила на леглото и го молеха да не ме удря че ме боли. След което ми взе телефона и изчезна. От рецепция ми дадоха телефон и се свързан с него исках да се прибера в софия и да се разделим. Беше вечерта към 21 вечерта и му казах да ми даде телефона, за да се обадя на нашите и да си ходя. Той отказа да ми го даде, но ми каза къде е след което аз отидох и си поисках телефона а той като ме видя ме хвана за ръката пред неговите приятели и почна да ме дърпа и да ми крещи че сега съм щяла да видя какво ще стане. В хотела имаше ремонт и той ме затвори в едно от помещенията там счупи ми телефона от земята и взе да ме удря и дърпа при което аз изпадне в криза взех да треперят и не можех да дишам той се уплаши и ми каза да се успокоя че аз вредят на детето че нямало в този град добри лекари че ако се случило нещо не знаел при кой доктор да ме откаран и че сме на 180 км от София. Аз не спирах да треперя и да плача не ми достигане въздух и не исках да ме докосва. След час се успокоиш искам да кажа че и неговите приятели му казвах да спре че съм бременна и да не прави глупости. Всичко мина прибрахме се в София, но не съм щастлива с него. Не получавам подкрепа от родители си казват ми че аз съм си го избрала и е позорно да се раздели с мъжа си. Те не знаят, че ме тормози не зная какво да правя. Нашите нямат и финансовата възможност да гледат е много и детето а още повече че ще раждам секцио защото има опасност за мен бременността ми е тежка. Мисля след като родя да мине известно време и да се разделим моля за съвет как да постъпи той ми казва че аз съм виновна и го изнервям за това така правел

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 065fd7fa4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Ще става все по-зле. Да, виновна си си сама, защото си решила да избързаш със семейството преди да си постигнала финансова независимост, но това не е оправдание някой да те бие и е отвратително грозно от страна на родителите ти да не те подкрепят. И все пак знаеш, че ти трябва да се разделиш с този. Родителите щат-нещат ще трябва да те приемат поне временно.
Ще става все по-зле. Да чакаш не е решение, защото като почне да реве бебето, съвсем ще изтрещи и може и него да го бие, което значи, че ще го убие. Не мога да разбера жени като теб, как можете да стоите и 1 ден с такъв. Независимо от финансовите проблеми и всичко, твоите родители не могат да те изгонят бременна. Потърси помощ от неправителствени организации, но като цяло ти трябва да се махнеш от този днес, не утре! Утре може да е прекалено късно и да завършиш в интензивното инвалидизирана или мъртва.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3f4a6d7239
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Послушай номер 1. Наистина си избързала и си сгрешила с този човек, но вече е късно и трябва да мислиш за бъдещето а не за миналите грешки.

Това е класически случай на домашен насилник и трябва задължително да се махнеш. Учудвам се, че и преди не те е бил. Ако останеш ще те бие и сега и след като родиш и до края на живота ти.

Ако наистина се притесняваш за раждането и разходите и ако смяташ, че ако си мълчиш, не му придирваш и не му вдигаш скандали няма да ти посяга, то тогава остани докато родиш, но не си въобразявай, че този човек някога ще се промени.

Защо криеш от родителите си, че те тормози? Ако знаят със сигурност ще гледат с други очи на раздялата и ще те подкрепят. Разкажи им всичко без да им спестяваш нищо. Щом нямат пари да ти помогат, то поне ще гледат детето, а ти като родиш веднага тръгвай да си търсиш работа.

Само бягай по-скоро от този, преди да ви е уморил и теб и детето.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5e2f7d6bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Веднага се разделяй с тоя ненормалник!!! Щом дори за нероденото му дете не му пука какъв баща смяташ, че ще е? ! Да те удря в корема докато си бременна... това означава, че не му пука нито за теб, нито за бебето!
Веднага го напусни и потърси помощ! Дали при родителите си, дали при приятели, дали в център за защита на жертви на домашно насилие, но веднага се махни от него! Колкото и да ти е трудно, ще се оправиш, но останеш ли с него ще превърне животът и на теб и на детето в ад! Не го позволявай, моля те!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 96a8876c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Отиваш при лекар, вадиш си медицинско, снимаш всякакви доказателства и директно в полицията завеждащ дело и молба за развод изцяло по негова вина. Искаш максимална издръжка от него. Така той е простак и не обича нито, теб нито детето може и да не си плати но по добре да се скъсват от работа сама отколкото той да те скъсва от бой. И за детето внимавай какъв пример даваш. Успех и горе главата, ще се справиш с упорство

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dc345115a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Лелее колко се изнервям като чета за поредния такъв случай, в който жената седи и търпи такова отношение. Още при първия удар трябваше да се махнеш от него. Какво още чакаш бе момичее? Събирай си нещата и отиди някъде без да му казваш. Нямаш ли някоя приятелка, роднина? Отиди дори на хотел за няколко дни докато намериш къде да останеш. Тоя мухльо не заслужава да знае нищо за теб. Роди си детето, изчакай да се успокоят нещата и тогава реши дали въобще да му позволиш да си види детето. Отивай в полицията да извадиш ограничителна заповед срещу него! Ако имаш още синини си извади и медицинско. Не си позволявай да бъдеш безхарактерна жертва! Останеш ли още при него, може да стане нещо на детето ти от стрес. Поне заради детето се махни от него веднага!!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4289e1ac7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Как може да си толкова неграмотна бе жена? Почти нищо не се разбира от историята ти. Трябва да имаш свръх фантазия, за да схванеш нещо.
Името не можеш да си напишеш правилно, а иначе знаеш как да правиш секс и деца...

По темата: сама знаеш какво трябва да направиш. Тук никой няма да ти каже "стой при него".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bcc2debdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Дълги коментари са излишни - спасявай и себе си, и детето си!
Ж29

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6c97586828
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хубаво, не мислиш за себе си, но помисли за детето бе, момиче!!! Ако го увреди нещо, как ще живееш с това?! Ти си направила избора за себе си (да се омъжваш, когато още си финансово нестабилна и да забременяваш) и си сгрешила, но не обричай и детето, умолявам те! Отиди при родителите си, ако имат сърце, няма да те изгонят при такива обстоятелства. За секциото, ако трябва ще вземеш заем от приятелка или от някой близък, но не стой там! Здравето ти и това на детето са по-важни и от всичките пари на този свят! И не бързай да се омъжваш следващия път, а вместо това гледай да напреднеш в кариерата. Лесното винаги накрая се оказва по-трудно...

ELSA

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b69588c2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Личи си, че позволявяш така да се отнасят с теб, предвид това, което си написала. Така че каквото и да те посъветваме, ще е безсмислено.
И какво означава- "само няколко шамара"?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 213a82f8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Естествено, че трябва да избягаш от него. Както се казва, това което си видяла до сега е само кино прегледа. Тепърва предстои филма. Мъж, който удря жена и то бременна с детето му, мога да си представя как ще те пребива, след като родиш. А се вижда и че е женкар и търси чужди жени, без да му пука за теб. Просто не виждам една причина да стоиш при него.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 67649c58ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Моят съвет е-бягай от този човек с детенцето ти, отървете се!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 363e245b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не ти трябва такъв мъж! Бягай с детето надалече, когато се роди. Даже може да се преместите в друг град.


-Hanna

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c3e20f8234
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   На 17 съм и отношенията между моите родители са точно като между теб и мъжа ти... Наистина отивай, вади медицинско и го зарязвай... знам какво е да си дете в такова семейство- моят живот едва е започнал а вече мога да кажа че е провален и всичко заради баща ми... Не позволявай с твоето дете да се случи същото.. Спасявай и него и себе си, защото един ден детето ти ще е изстрадало толкова че няма да сиак да те чуе (както аз майка ми)... Бягай защото този изрод няма да спре-веднъж посегне ли може и да е случайност но стане ли втори път задължително ще последва трети и четвърти а накрая на него няма да му пука и само вие ще страдате... не се размеквай и бягай докато е време!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 868f84b5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   никога не се колебай в своя защита да вдигнеш голям шум, свързан медии и съвестни журналисти, полиция, прокуратура...!!
ако останеш с този човек, значи че си отивате.
махни се от него най-бързо!!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0b48127ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Много се надявам авторката да е добре и да прочете това, което ще напиша. Завърших образованието си в сферата на социалните дейности и карах доста стаж в едно сдружение, в което дават закрила на тормозени жени. Не се колебай да ги потърсиш щом не получаваш подкрепа от роднините си. Детето ти не заслужава такава съдба, мисли за него. Нищо не си заслужила сама дрън, дрън, никой, НИКОЙ не заслужава да го бият и тормозят, жена в деликатно състояние... нямам думи. Мисля, че в София се води Анима сдружението. Извади си медицинско, ако можеш, ще ти е от полза.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5e2f7d6bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   И ти си още с него? ! Абе, момиче ти акъл имаш ли? Какво чакаш да те пребие така, че да увреди бебето ли? Изчезвай от там със скоростта на светлината и ако само се доближи до теб, викай полиция! Най-добре замини на място, което няма да те намери и си извади ограничителна заповед за да няма право да те доближава.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1794a76eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Хора, оглеждайте се на 200, когато се събирате с някой човек! На мен ума ми не побира как не усещаш колко (не)читав е някой... Та нали именно ти си човека, който трябва да го познава най-добре. Ама то такива си ги търсите, такива си ги намирате, такива си ги заслужавате. Жалко за младостта ти и невръстното чаве, което е на път. Поне имай разума него да възпиташ добре.
И съвет към всички: размножавайте се от интелигентни момчета, не от селски диваци!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3e1dfefc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Последният коментар е от мъж, предполагам... само ще ти кажа, че има и интелигентни насилници и то доста!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5a6434731f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   21, обикновено такива насилници само във вашите (женските) очи изглеждат интелигентни, оценени така по неведоми критерии

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3e1dfefc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   22 - усещам, че се смяташ за интелигентен и недооценен мъж, ще ти дам жокер, защото ми стана любопитно - колко си интелигентен. Veronic V е героиня от място потънало в пурпурна тъга, място където всеки търси всеки, но не знае, че първо трябва да намери.себе си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d99f60e9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   авторке, аз изживях същото само че и ме душеше,
направих аборт в 17 седмица и щях да умра, знаеш ли какво стана след това... помоли се, поплака и пак сме заедно. Спря да посяга от тогава, но не е гаранция че взе ще е така. Бе търпи да те бие а кажи на семейството си, за да родиш здраво бебе, а не с увреждания... да не дава господ
ти би трябвало да си родила вече а ако не си, желая ти леко раждане и успехтт

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 24 дни
hash: 8694b06d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ако авторката погледне, би ли написала какво стана с нейното положение? Много тъжна история. :( Ужасно мъчно ми стана. Бременна жена да я удрят с юмрук в стомаха. Кошмарно звучи. Дано авторката и бебето да са добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker