Не мога да се контролирам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не мога да се контролирам!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3772 пъти
Здравейте,
аз съм на 28г. с малко дете на 1 г. Имам съпруг, който ходи всеки ден на работа без неделя. Отглеждам детето ни сама без помощ от баби, дядовци, което от една страна е добре. Но нещата в един момент изгубиха контрол... Преумората, недоспиването, тревогите и грижите си казаха думата - всеки ден избухвам, викам, карам се със съпруга ми...изнервям се от теснотията в която живеем (гарсониера под наем) и всичкото това дава отражение върху детето.
Плаче ми се всеки ден и плача когато всички спят.
Не мога да се контролирам. Толкова съм сама с този проблем не мога да споделя с никой всеки ме критикува, не се чувствам пълноценна майка. Нанасям големи щети по психиката на детето.... всичко се повтаря. Не трябва да допусна да стане и той като мен.
Моля Ви дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4671f920e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Успокой се,ще дойде момент,когато всичко ще си дойде на мястото.Повече сън ти е нужен!И витамини!Говори с мъжа си да гледа детето поне докато си е в къщи за час,за да поспиш!Стане ли време за ясла-не се двоуми-давай го!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4001e3f3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В България това е нещо нормално,повечето жени сами да се грижат за отглеждането на потомството.Мисля,че съпругът ти може да те отменя поне вечер,когато се прибере,лошото е,че нашите мъже ни приемат като даденост(грижата за всчко около дома е грижа на жената...в което мисля,че дълбоко грешат).Еднообразното ежедневие убива,не се вини.Намери майки с които да общуваш.Аз имах щастието да открия такива забележителни жени покрай отглеждането на детето си,че и до днес съм им благодарна за макар и дребите услуги,които са ми правили(да гледат детето ми докато си напазарувам,или отидат вместо мен на детската кухня),изобщо бяхме една задружна партия майки,които заимно се отменяхме и съветвахме .А колкото до битовизмите,те цял живот преследват човека,ако е голямо жилището в което живееш,ще иска повече време да го поддържаш изрядно,от тук пък ще имаш по-малко време да се радваш на детето,което си създала,хвани се в ръце,радвай се на прекрасното същество,което си родила,обичай и уважавай човекът до себе си,ако той е стойностен човек съм сигурна,че ще направи всичко,което зависи от него ти да се чустваш добре.Не позволявай ежедневието да те убива!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5113062e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не е само в България, а и човекът след работа (6 дни в седмицата) също е скапан. Просто не се изнервяй, излизай по-често с детето навън ,за да се измори, намери си приятелка с подобно на възраст дете, за да играят заедно, направи му режим - например в 8 да е в леглото. Забелязала съм, че в България децата нямат режим и се качват на главите на родителите си, направо те са господарите вкъщи, истината е ,че ТИ СИ ГОСПОДАРКАТА. И за самото дете е добре да си има режим, така расте много по-здраво и сигурно. Първия ден ще се дърпа, но го настани в спалнята и да не мърда от там. Проблемът е малкото ви жилище....не може ли да се преместите някъде в покрайнините, но в по-голямо, а мъжът ти да пътува?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker