Мама и тате се карат много често - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мама и тате се карат много често
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1613 пъти
Аз съм на момиче 14 и имам сестра на 5 и на двете ни става много гадно, когато мама и тате се карат. По-често се карат за пари, защото мама не работи (има заболяване - с кръвоносните съдове на главата ), а тате се чуди как да свърже двата края докато мама се чуди как да изхарчи тези пари и на тате вече му омръзва. Той всеки ден казва как ще умре и няма кой да се грижи за нас и това ме натъжава. Също така се карат и заради роднините ни и защото мама не обръща внимание на къщата и аз съм принудена да закрепям нещата. Аз се опитвам да застана и на двете страни, но понякога вече и аз немога.
Искам помощ да ме посъветвате как да ги сдобря да не се карат повече за глупости. Не искам да се разделят заради парите. Аз много ги обичам, но понякога искам просро да изчезна за да не ставам свидетел на такива неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: aa2eba4366
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все някога нещата ще се пооправят миличка, не се притеснявай. Или пък говори със тях двамата и им кажи колко мъчно ви става като ги слушате как се карат и не издържаш вече така може да се помирят!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 72290f19ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, баща ти е манипулатор, който е набил собствените си думи в твоята невинна глава.
Много тъжно и болно ми стана! :(
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1e1f78e0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не ти е работа да си адвокат на вашите, помоли ги да не се карат пред вас, вие не трябва да гледате такива неща. Очевидно с това заболяване, нервите не се препоръчителни за майка ти, но все пак може нещо за поработва, ако иска. Предполагам, че не е на легло.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3debaf4d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мен лично много ме изкефи номер 2 :) Как па веднага постави диагнозата :) Кофти рани които още не са зарастнали и сега всички мъже са свине, а? :)

Самото момиче казва, че на нея и се налага да чисти къщата, докато мамичка по всяка вероятност само оглежда "пормоциите" и се гордее какъв добър потребителски нюх има.

И този факт сигурно е "набит в невинната главица на детето", а? :)

Не съм наясно с този вид заболяване и не знам дали е чак толкова зле, че да не си гледа къщата. Съмнявам се. Но ако все пак е така, моля да бъда извинен. Наистина не става ясно от обяснението на момичето.

Ще ми се да кажа нещо хубаво на авторката, но не искам и да я лъжа. Според мен бащата няма да издържи и ще се разведе. От тук насетне какво ще стане, не може да се каже. Но при всички положения за теб нещата няма да се подобрят. Даже напротив. Съжалявам. Много.

А по всяка вероятност, майка ти има същия манталитет като номер 2 и тогава ще видиш какво значи промиване на мозъка. Ще ти се обеснява надълго и нашироко как баща ти бил виновен за всичко. За дето ви издържал сам. А майка ти ще е самия ангел. Сега, че не може да вкара 2 лева в семейния бюджет, и не може да си измие чиниите, не е важно. Ама никак. За сметка на тва сигурно веднага ще ти каже откъде да си купиш "маркови дрехи на промоция", примерно :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1d38d53227
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 4 - не, не всички мъже са свине. Напротив - има прекрасни съпрузи и бащи. Аз коментирам този случай и няма как думите "Тати се опитва да свърже двата края, а мама се чуди как да изхарчи парите." да са родени от главата на авторката. Едва ли и майката ги казва. Кой тогава? А това, че щял да умре и да останат сами, си е чиста проба манипулация. Не някакви измислени от теб мои стари рани провокират коментара ми, а мааалко психологична компетенция.
Хубав ден! :)
Номер 2

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1d38d53227
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз не съм наясно със заболяването, така че не го коментирам! Не знам дали жената не върши нищо или не върши всичко, но пак казвам - не сме наясно със заболяването. Едва ли е перфектна, но пък също така е съвсем в реда на нещата 14-годишните деца да се включват с помощ - дали в домакинството, фирмата (ако родителите имат), дворна работа (ако са с къща) и т. н. няма значение. И не да износват цялата работа, но да помагат. Бих казала, че това е задължителна необходимост!
Номер 2

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker