Нашите не се обичат!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нашите не се обичат!?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1818 пъти
Здравейте аз съм момиче на 12 години. Проблемът ми е следния... Имам чувството, че нашите вече не се обичат. Е вярно, че вече са възрастни майка ми е на 38, а баща ми на 43 но сякаш вече няма искра между тях. Спомням си, че когато бях малка и те бяха малко по-млади се прегръщаха, целуваха и тн. но сега откакто сестра ми се роди не е така. Постоянно се карат и заплашват... и да сега ще има коментари от рода на те са много възрастни и вече имат две деца как ще се държат на 20 но сме ходили на много празненства на техни приятели на тяхната възраст, че и по-големи и пак са целуват, прегръщат, че дори и си намекват за секс но нашите дори не искат да се докоснат! Дали вече се обичат? Буквално всеки ден се карат не се докосват и се обиждат!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: e66622fe4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напротив - щи има коментари, че НЕ са възрастни.
Колко е голяма сестра ти? Ако е бебе, има шанс да е период и взаимоотношенията им да се подобрят.
Ж27

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fd50ee9645
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Те си знаят най-добре! Ти се радвай че поне имаш и такива родители защото някой и такива нямат!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a25c9eff4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За съжаление се случва често. Като те налегнат битовизмите, като те завърти сивото ежедневие и малко по малко любовта си отива. Ако искаш да съхраниш връзката си трябва да полагаш усилия, а вашите явно са се отказали и са се оставили на течението. Пък и като имаш да мислиш за 1000 други проблема, кой ти ще мисли за романтични жестове?
Не знам какво да те посъветвам, за съжаление не можеш да направиш нищо, вашите сами трябва да решат дали искат да възродят отношенията си или ще си я карат така, останали заедно само заради навика, но да ти кажа възрастта няма никакво значение. Познавам хора на 70 и повече години, които все още се обичат и си помагат, познавам и такива на 25, които вече едвам се гледат, въпреки че са заедно само от 1-2 години. Просто за да е успешна една връзка и двамата трябва да положат усилия.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d994d2d759
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поговори с този, когото чувстваш по-близък. Ако е майка ти, питай я за тези неща. Разговаряйте. Това си е личен проблем, който идва от семейството и трябва да бъде решен В СЕМЕЙСТВОТО, а не в сайт, няма как :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2c13dbdc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Една дума - развод ;)

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2c13dbdc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една дума - развод ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5f1bf26481
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами лошо е това, не е хубаво. Те трябва да имат смирение и търпение и да изглаждат различията си и да са добри един към друг, проблема е, че мъдростта, търпението, смирението не идват с годините, те идват когато човек изучава Словото Божие и се стреми да го изпълнява. А тези караници, дрязги, гордост и подобни са дела на злото и родителите ти се държат като един развалени и капризни деца които не искат да се смирят, не искат да търпят, не искат да обсъдят и разрешат заедно проблемите си а вместо това се поддават на низки, негативни емоции, на яда си, на раздразнението си, на гордостта си и т. н. и погубват доброто с капризите си. Ти момичето ми можеш да си вземеш поука от това и да разбереш, че доброто идва само от Бога и Богопознанието. Както се казва в Светите Писания: "Делата на плътта са известни; те са: прелюбодейство, блудство, нечистота, разпътство, идолослужение, магии, вражди, свади, ревнувания, гняв, разпри, разногласия, (съблазни, ) ереси, завист, убийства, пиянство, срамни гощавки и други такива; отнапред ви казвам, както и по-преди ви казах, че, които вършат това, няма да наследят царството Божие. А плодът на духа е: любов, радост, мир, дълготърпение, благост, милосърдие, вяра, кротост, въздържание. Против такива няма закон. "

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5a49b535cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   На 12 вече си доста голяма, за да смяташ хора на 38 и 43 години за престарели. Не знам как би определила тогава баба си и дядо си.

Иначе по темата ти - дали са спрели да се обичат най-малко зависи от това на колко години са. Ако си имат проблеми или са се намразили, то за съжаление ти нищо не можеш да направиш, за да го предотвратиш. От сърце ти пожелавам кавгите между вашите да са само временни и да си останете семейство както до сега.

Казваш, че това е откакто сестра ти се е родила. Ако това е скоро, може да имат разправии заради многото допълнителни разходи покрай бебето. Хората буквално "озверяват" когато става дума за пари. Има и вариант нещата между тях от преди да не са вървели и майка ти, като много други заблудени жени, да е решила, че ако роди на баща ти още едно дете, ще го принуди да остане поне заради бебето.

Във всеки случай вината не е нито в теб нито в сестра ти. Това са си само неща между майка ти и баща ти и е по-добре да не им се месиш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 468e3c5738
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм също на 12 - скоро правя 13 обаче - Октомври ми е рождения ден. Аз не съм родна сестра на момчето с което живеехме заедно. Доведена съм но той ме отгледа като родна.

Батко е на 23 и живее сам. Майка му е на 47 а баща ми е на 44 Страхотно семейство сме с баща му са разделени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ecd964988f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Женени хора рядко се обичат. Ще видиш и ти някой ден, като ти писне твоя изрод и ти иде само да го махнеш един път и простата кратуна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker