Отмъщение или самоубийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отмъщение или самоубийство
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5161 пъти
Здравейте! Искам да се извиня че пиша пак и преди писах но предполагам че сам сбъркала при испращането на моята история и не е публикувана!

Аз съм жена на 25 години за първи път споделям в такъв сайт и незнам откаде и как да започна. От малка загубих обичта на майка си и все се питах защо не ме обича докато неразбрах че сам осиновена баща ми е искал да ме осиновят. Разбрах го когато бях само на 8 годинки и никой не искаше да дружи сас мен. От тогава живота ми се превърна в ад. Когато опитвах да споделя нещо с майками не ме изслушваше винаги ме опрекваше.

Заради оценки ме пребиваше и гонеше от дома. Така продалжаваше дълго. Момчетата от улицата започнаха да ме изнудват за да спя с тях но аз не се давах, давах им пари за да не ме закачат стана още по зле неможех да кажа на никой. Беше ми писнало и един ден след училище седнах и си мислех какжо да правя чувствах се много объркана а същтия ден те ми казаха че щте дойдат в нас да кажат на нашите че съм била спала с тягх за пари и т.н.

От мислене не сам обърнала внимание за часа и закаснях за вкъщи от страх не се прибрах но и непредполагах какво ме чака. Същата вечер бях изнасилена от 7 човека. Бяха възрастни, пияни закараха ме в друг град 1 седмица ме държаха правеха с мен какво ли не молех се само да ме оставят жива бях получила кръвоизлев много уплашена бях. На дръгия ден тогава беше 8-ми март започнаха да ми водат и др.хора направихаме проститутка.

Нискам да влизам в подробности. Бях само на 14 год. Избягах от там и се прибрах в моя град но неможех да си отида криех се в един вход но бащами ме намери заведе ме в полицията разпитвахаме но аз нищо не казах. Минаха се окло месец продалжих си училището и си мислех че кошмара свърши но той сега започвал разбрах че сам бременна реших че подобре е да избягам и така направих. Отидох в др.град започнах работа като проститутка така се изхранвах.

А на нашите казах че сам се омъжила за да не ме търсат. Родих и оставих сина си нямах друг избор а и малка бях. Отново се прибрах но вече не бях същата живеех само за да си отмастя някой ден неможех да си имам приятел мразех секса страхувах се да не изпитам онази болка отново. Правех много опити за самоубийство Мина доста дълго време завърших успешно средното си обрезование. Омъжих се но неможех да спя с сапруга си това повече ме озлобяваше жадна бях за мъст.

Нещата бяха поотихнали но скоро разбрах кой е биологичниями баща това беше един от мъжете които ме изнасилиха. Това беше много тежак удар за мен шокирана бях неиздаржах и отново опит за самоубийство този път без малко да оспея трудно ме спасиха. Уморих се вече неиздържам но и немога да понеса тази мисъл че този тип ми е истински баща та това дете може и да е негово. Моляви кажете ми какво да правя да си отмастя или да се самоъбия това не се издържа мнго ми дойде. Имам нжда от савет какво да правя. Благодаря ви предварително за вниманието и моля да бъда извинена ако сам досаждала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5e830b0201
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дете, случаят ти е изключително сериозен. Живееш с крайно изкривено светоусещане, нямаш алтернативи и явно без външна помощ не би могла да се справиш. Нито самоубийството, нито отмъщението са нещо редно, правилно и позитивно, което си заслужава да бъде направено. Нуждаеш се от тотална смяна на средата, на хората около теб, на начина ти на мислене и въобще на почти всичко в живота ти.

Има редица обществени и частни организации, които подпомагат хора в твоето положение (Държавна Агенция за Закрила на Детето (ДАЗД), Дружество "Македония", Фондация "Дива", ...), а деянията извършени спрямо теб, ако са истина, са посъдни. С нито един полицай ли не успя да се свържеш през цялото това време - от изнасилването до днес? Пък и преди това - по време на изнудването? Има и генетични тестове, с които бащинството може да бъде доказано.

Потърси помощ! Започни да правиш нещо с обществен отклик и в обществен аспект! Докато се криеш, страхуваш, смотваш, не споделяш и се затваряш в себе си ще става все по-зле, понеже мъчителите ти (100%-ови комплексари) се чувстват безнаказани.

Бих могъл да помогна много, но ако дам контакт мнението ми няма да бъде публикувано.

С искрени пожелания за успех:
Ray

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3c3173cba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, не се самоубивай!!! Не наказвай себе си за чужди грехове! А и по въпроса за отмъщение помисли - дали си заслужава да лежиш в затвора заради такива отрепки... Все пак, ако успееш да им отмъстиш, без да заставаш срещу закона... кой знае... Все пак те съветвам да си поговориш с психолог. Не казвам, че си луда, просто той е човек, който би могъл да ти помогне да заобичаш живота поне малко. Пробвай! Аз самата съм ходила на психолог и ми помогна. Успех и не се предавай!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3be93ffc0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката! Искренно ви благодаря за саветите.Към номер 1 опитах много различия напуснах страната сас съпругаси там мислех че ще стещна нови хора и изобщш всичко ново опитах да поговора сас приателка там се запознахме но и те си имат проблеми непосмях да ги занимавам с моите. Още в самото начало когато ме откара бащами в полициата неисках да казвам нищо макар че ме разпитаха подробнно.За бащинството всичко необходимо беше направено за да ми се докаже и ас отначало не се хванах. Не е лесно да живея с това минало знам само че много сам объркана предстои ми среща с тоя и.....д и незнам как ще реягирам. Благодариа ви !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3be93ffc0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също сам бил сас момиче по не взаимно сагласи е не ме разбирай по грешно после ми беше кофти но след време тя се влуби в мен и сега и сега сме си заедно.Такаче не е болка за умиране а да отмастиаваш изобщо.Всичко щте се оправи.Може и та да се влубиш в единиа от тях. Аз те саветвам да не избързваш.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d80fe38ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не съм сагласен с теб ном.4 а за влюбване едвали. Това не се забравиа толкос лесно.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b0d7e91234
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката! Благодаря на всички за съветите и коментарите! Със вас споделих за първи път моята история със вас ще споделя и моето решение. На предстоящата ми среща със него /бащами/ , ще бъде първо той а после аз. Той не заслужава да е сред нас ХОРАТА а аз немога да живея със такава отвратителна мисъл. Когато един кон е ранен и няма надежда да се оправи, за да не се мъчи го убиват. И аз не искам да се мъча повече. А останалите ги оставям на господ. Moля! всички родители нека изслушват децата си преди да ги упрекнат . Давайте им възможност да споделят със вас. БЛАГОДАРЯ!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 131fdf0a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила НЕ ВЪРШИ ГЛУПОСТИ!!! Успокой се!!! Биологичния ти създател и насилник НЕ ТИ Е БАЩА - как може да използваш тази дума за такова животно, не знам!
Доколкото мога да съдя, осиновителят ти те обича. Довери му се, ако не си се скарала с него.
АМИ МЪЖЪТ ТИ!!! той се е оженил за теб, въпреки миналото ти, да изнасилването не е твоя вина, но проституцията и т.н. не са лек залък за преглъщане. Дори секс не можеш да правиш пълноценно и той е пак с теб. Как може да говориш за убийсво и самоубийство.
Биологичният ти мъчител сам ще си намери отмъщението. Такива Бог ги наказва. Ти гледай себе си. Препоръчвам ти почивка в скрито и спокойно място, в Нареченски бани за нервите, може психолог да те прати там, касата плаща голяма част от разходите.
Знам,че ти е трудно, но недей да мразиш, ОБИЧАЙ и се съсредоточи към хората, които те обичат.
Относно изнасилването и детето, това е минало - детето си го изоставила в дом (доколкото разбрах), а изнасилването няма да го върнеш, вече и доказателствата са унищожени, но с нашето правосъдие, си взела по-доброто решение.
Не ти трябва да напускаш страната, но ако може с мъжът ти трябва да се изселите в София, да потънеш в анонимност и да почнеш от нулата.
Вярвай в Бог! Търси уповение в Него и Го остави да съди и да наказва. Той ще те води и каквото ти се е случило е било изпитание. Не малко светци са имали подобна мъченическа съдба, защото ти за мен си мъченица - но те са успяли да обичат, а ти в момента можеш само да мразиш. НАЙ-ВЕЧЕ СЕБЕ СИ МРАЗИШ!!!! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГРЯХ!!! ГОСПОД Е КАЗАЛ - ОБИЧАЙ ДРУГИТЕ, КАКТО ОБИЧАШ СЕБЕ СИ, А ТИ НЕ СЕ ОБИЧАШ, МИЛА
НЕ СЕ УБИВАЙ И НЕ УБИВАЙ, НЕ СИ ГОСПОД, а се вземи в ръце.Един ден ще имаш своя собствена дъщеря и ще бъдеш до нея. Дай детето си от изнасилвачите (няма значение кой точно ) за ОСИНОВЯВАНЕ, за да намери добри и грижовни родители - ти в момента не можеш да си такава, а и щеш нещеш ще го наказваш за гряха на баща му. Дори той да е твоя биологичен създател, детето с 50% вероятност си е напълно здраво - а изглежда,че е такова. Не е добре за него да знае за създаването си, изобщо за него е най-добре да израстне далеч, при други хора ако ме питаш мен, то заслужава любов, защото всички сме деца на Бога и не е виновно с нищо!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3d1e03802c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО!!! Къде се е чуло и видяло дете да убива собствения си родител! Та той те е създал. Всеки човек прави грешки. И това не ти дава право да постъпваш по този начин. А и това не е болка за умиране дали ще е той или друг няма да си вечно девица. И без глупости!!!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: db506ef8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мила нищо не пишеш! Срещнахтели се? Дано не си направила някоя глупост отново! Моляте пиши! Съветат ми е да посетиш незабавно психолог!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b61fe9b559
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гледай само на пред и никога назад ,миналото няма да го върнеш. Знам че е трудно,но каквото и да направиш с тоя боклук, или със себе си нищо няма да постигнеш , допълнително ще си създадеш проблеми. Помисли за хората които те обичат ,и имали смисъл да нараняваш и тях. ВРЕМЕТО ЛЕКУВА! УСПЕХ!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0cb14e7fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравейте! Никога до сега не съм писала и споделяла в сайтове, и моля нека бъда извинена за правописа прекалено съм притеснена. Първо искам да оточна аз съм сестрата на авторката. Преди няколко дни аз и родителите ми разбрахме от тук какво се е случило със сестрами, ужасени сме всички. Повярвайте ми в момента пиша и рева защото сестрами в момента се бори за живота си. Направи пореден опит за самоубийство! В болница е дори и да оцелее може да остане инвалид. Исках да разбера какво е накара да стигне до тук и прирових компа и. Искам само да кажа че мн. съжелявам, незнаех нищо иначе бих и помогмала. Искам да ви благодаря от нейно и мое име за съветите и разбирането. Знам само че ако нещо се случи с нея аз лично ще довърша започнатото. Майка ми е виновна за това и тя ще си плати. Искам да ви помоля да ми кажете как да помогна на сестраси! МОЛЯВИ! ! ! ОБИЧАМ СЕСТРАСИ МАКАР И ДА НЕ МИ Е БИОЛОГИЧНА!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: cc9ba043eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много, съжелявам за сестрати и по начина по който си разбрал/а. Дано се оправи бързо!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9f0d3cbf5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ИСКРЕННО СЪЖЕЛЯВАМ! Но и аз незнам как да те съветвам.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b00879fead
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   О боже. Много е тъжна историята на сестра ти. Тя в кое отделение е? Как е? Бъди до сестра си и и покажи колко много държиш на нея.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b141eeb8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Моля кажете, дали е жива авторката!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 39b73780cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Дано Бог да помогне на това момиче, нищо по-покъртително не бях чела... Господи, помогни й

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3cc0c8d303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравейте, сестрами не никак добре затворила се е в стаята си и негожори с никои не се храни страхувам се да не направи отново глупост. Благодаря за разбирането. Уплашена съм ъа нея.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 05e8e7dafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Нито отмъщение, нито самоубийство ще помогнат. Само Господ може да помогне.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7302d284d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Сестрата/ Дано наистина господ и помогне искамисе скоро да преговори и да разбера какво е направила с онзи тип. Виновна е само мама за това. Страхувам се за нея лекарите не са на 100 процента сигорни че някога ще може да говори. Благодаря ви че ме ислушахте пак. Как да е накарам да забрави.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 39b73780cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами как така не знаете какво е направила с онзи тип? Ако го е убила би трябвало вече да се знае- в града ви поне... А как да я накараш да забрави... ами не я тормози с въпроси - какво се било случило, не я карай да говори, ако може - откъсни я от средата която й напомня всичко случило се, майка ти и всички останали. Успокоявай я, че започва нов живот за нея от сега нататък и така... дано Бог да й помогне...

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fab50b8958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Как може да вярвате че е сестра й това е същото момиче как е при родителите нали беше омъжена. Пък и търси съвет момичето.
Към авторката Съвет: Не рови назад в живота си обичай мъжа си живей колкото може по добре за да компесираш случилото се. Никога няма да го забравиш не се лъжи, че времето лекува. Винаги ще те боли душата но ако от сега нататък успееш да натрупаш хубави спомени. След години няма да ти е толкова тежко. Затова започвай с натрупването на хубави спомени и не рови в миналото така нараняваш само себе си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: a48689b9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторката: Предпочитах , да загубя паметта си, дори и живота си , от колкото говора си. Уморих се да ме боли . Неиздържам вече. Винаги ,това минало ме преследва ЗАБОГА НЕМОГА ДА СЕ БОРЯ ВЕЧЕ НЯМАМ СИЛИИИИИИИ! Как да изтрия това от мозъка си. По ДОБРЕ ДА НЕ БЯХ ЖИВА. Моляви кжете ми как вече да не боли. Благодаря за вниманието!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5e6aa08c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   не мога да те разбера - ето, измъкнала си се по някакъв начин от блатото, в което те е хвърлила майка ти още при раждането ти и какво - сега ти е скимнало да се самоубиваш и т. н.
На кого искаш да отмъстиш?
И как?
Навремето си си замълчала за изнасилването - значи ти тези хора вече не можеш да ги вкараш в затвора.
Остава да ги убиеш - ами прави го, ама тогава ставаш по-голям престъпник от тях - сори, обаче ти си жива, не са те убили, а и нямаш право да отнемаш човешки живот... ще завършиш в затвора.
Ако се самоубиеш ще нараниш само малкото хора, които те обичат или са те обичали в живота ти (баща ти осиновител, според мен, е сред тях).. ами мъжът ти?

Те горе хората са ти дали достатачно съчувствие, имаш нужда от един много силен шамар, за да се опомниш.

има само едно логично решение - да продължиш с живота си и да се опиташ да бъдеш добра съпруга и един ден майка.

Другите варянти - да станеш убийца и да се самоубиеш, ще наранят само мъжа ти.
Ако си решила това - прави го, никой не може да те спре.

Никой не може да ти каже как да не боли - отиди на психиятър, те могат да ти изпишат поне медикаменти. Всичко друго е в твои ръце...
Успех

Летиция

П.П. - от опит знам, че такива като теб не се самоубиват, обаче искат вниманието на тълпата - ето, получи го. Остава ходът до психиятърът и си тамън

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: b215ae3d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Или историята е във тийнейджърската фантазия на авторката и "сестра й"
До авторката-мила намери си интересни занимания, не се вкарвай във филми, че накрая ще вземеш сама да вярваш в тях.
Занимавай се с нещо полезно!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: ce68885277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Е не беее, това това истинско ли е? Как така авторката има сестра, пък самата тя е осиновена. Защо е осиновена!? Ох, не ми се връзва нещо. И по-добре да не е истина! Пази, Боже!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e7d59c1036
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   24, много ли ти беше забавно да се подиграваш, със нещастието на другите. Явно за тевб нещастните съдби, са само във филмите-но, на човек докато не му дойде на главата няма как да разбере за болката на другия. И, не -неми беше целта да събера вниманието на тълпата - исках, и аз като ввсеки един да споделя. А, що става въпрос как съм осиновена - бащами който, ме е отгледал е държал да си осиноват дете, после се е, родила сестрами. Благодаря на всички за съветите. Авторката!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b215ae3d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   От номер 24-Защо не се консултираш с психолог?
Има достатъчно агенции към които можеш да се обърнеш!
Независимо какъв ти е СЛУЧАЯ!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b215ae3d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   А и още нещо познавам няколко патологични лъжци, които винаги си измислят сърцераздирателни истории, и в зависимост от снощния сълзлив филм се оформя поредната драма опустушила душичките им... Та имам опит в случаи като този и ти казвам, че има хиляди други интересни неща с които да се занимаваш, защото знам, че ти наистина се измъчваш и преживяваш тази измислена история, а това не е особено полезно за малд човек като теб!
Пак от номер 24

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1532cd2d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Номер 24/29 напълно съм съгласна с теб за тази история

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1a49c59dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   27 "авторката" с този си коментар се издаде. Как едно психично изстрадало момиче може да напише такъв коментар?

"на човек докато не му дойде на главата няма как да разбере за болката на другия"


За мен тази история е пълна измислица малко попрекали, в началото се хванах, но после взе да намирисва. Колко пъти 1 човек може да се опита да се самоубие? Вените, гърлото..
Хвърляш се от 8-мия етаж и а да видим дали ще те спасят, но не това е изхода. Има една българска песен за която се
сетих БТР - Спасение
http://www.vbox7.com/play:ea7c7c3a

metal4o

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3ece6dd032
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   САМОУБИЙСТВОТО би наранило съпруга ти дълбоко. Осъзнай, че не бива да причиняваш болка, така както на теб е била причинена. Опитай да се смириш и бъди такава, каквато би искала другите да бъдат. Можеш да промениш света само ако промениш себе си. Желая ти сила и смелост!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker