Защо трябва да се разделят хората заради недостига на пари..... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо трябва да се разделят хората заради недостига на пари.....
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2010 пъти
Мъчно ми е... въпросът в заглавието е риторичен...
Емоционално ми е в този момент тъй като отново съм в позицията на очакване на любимия човек... защото мъжът ми отново замина за чужбина за да изкара пари тъй като в България, в малкия град се изкарват но не достатъчно, че да си купиш жилище да се обзаведеш, да се образоваш, да отгледаш децата си, т. н и то без кредит.
Споделете вие, които имате семейства и вие дами, които чакате вашите любими мъже да се завърнат от чужбина как преодолявате празнината, как преодолявате това да не се измъчвате и да не плачете.
Работим и двамата и искам да сме добре и да сме здрави и сме принудени да изтърпим за момента да сме разделени за да съберем парички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: dbbb617450
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми всеки си има някаква драма.
На всеки му е мъчно за нещо.
Твоето мисля, че не е болка за умиране.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e055871ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За тези неща се мисли малко преди сватната и малко преди да се родят децата. Щото повечето хора смятат, че с горепосочените два фактора автоматично им се отварят всякакви врати и едва ли не всеки с нещо им е длъжен, Е да, ама не!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b834b034d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Макар да смяташ че въпросът е риторичен аз искам да отговоря. Защото за да е риторичен един въпрос трябва ад съдържа отговора в себе си, а тук отговора го няма. Пари не е причина за вашата раздяла, причината е вашата алчност за бързо придобиване на материални блага.
Искате бързо да бъдете собственици на жилище, което сега не можете да си позволите, искате обзавеждане, което не ви е по възможностите а и надали се нуждаете от скъпи вещи, а за отглеждане на деца не е нужно да имате кой знае колко пари. Хората които живеят и работят в България се справят и без гурбет и без да се разделят. Но решението е ваше след като техниката и цената на дивана ви е по важен от това да сте заедно всяка вечер, давайте никой не може да ви спре.
Да си закупи дом едно младо семейство в която и да е държава по света се иска около 12-15 години труд и пестене, при добро образование и съответно добре платен труд на двамата от семейството, вие искате всичко по бързо за да можете да си поставяте други материални цели.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b0f3aa7c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То и в чужбина не си вземат без кредит. Освен ако не са богати по наследктво.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 98252f17ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами замини и ти с него и ти да побачкаш в чужбина, така ще сте заедно. Ти поне имаш любим човек до себе си, много други нямат.

М

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4c30f628b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не искам да ви обидя с нещо, всеки сам решава как да изкара парите си, но докато не разберем, че за да имаме пари като в западните държави ще трябва да жертваме няколко години и сами да си изградим за това което отиваме на запад. А не само да се оплакваме, че трябвало да ходим в чужбина. Така са си го направили хората, а ние спим вече 26 години!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f002812a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А ти защо не замина с него? Никой не ви пречи да заминете заедно и после като се върнете да купувате жилище, да обзавеждате и т.н. Даже ако сте двамата ще съберете по-бързо парите. И така, хем ще сте си заедно, хем по-бързо ще се приберете.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a00a853d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторката не се оплаква, а напротив казва, че споделя. И евала на такива хора, които са амбициозни и са съгласни дори да се разделят временно за да изкарат пари и да ги вложат в БГ. Евала и за това, че преди да имат деца и всичко друго са помислили да са самостоятелни.
Авторке успех желая на теб и човека до теб. Бъдете живи и здрави и даноо успеете с жилище. деца и всичко.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 318b10dc17
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами наистина Евала казвам и аз номер9, макар че те просто правят това, което всяка двойка би трябвало да направи преди да създаде дете, следователно е малко тъжно, че казваме "евала", за нещо, което по принцип трябва да се прави. Все едно на теб да ти кажем евала, че всеки ден се къпеш.. примерно.
Изобщо не съм съгласна, че не се оплавала била.

Напратив - чисто си ни хленчи!
Ние сме й чужди хора и следователно не трябва да търси от нас подкрепа за това, че сега трябва да поседи малко без мъжа си. Защото това изобщо не е някаква болка за умиране.
Да вземе и да се стегне още малко в кръста и да не си позволява да флууди повече интернет пространството с
"принудени да изтърпим за момента да сме разделени" - чисто и от всякъде сълзлива драмичка... ма ква ти драмичка, то да беше драма истинска поне, то и това не е, просто едно чисто детинско хленчене.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 28605b0b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторке, здравей. И моят мъж замина преди 6 месеца, имаме 2-годишно дете. Как изтърпявам липсата му ли? Ами ще ти кажа... Предпочитам да е там, защото ми писна да нямаме пари. За нищо. Няма да забравя, как детето ни беше много зле, изписаха ни антибиотик и нямахме пари да го купим. Е, тогава ми се ревеше повече. Не че не намерихме... Винаги намирахме. Но сега сме със купища заеми.
Да, много ми е тежко и трудно без него. От 10 години сме заедно и за първи път от толкова години, живеем разделени. Крепи ме това, че знам че той е добре, ние сме добре. Това е най- важното. А времето минава. Пак ще сме заедно и ще сме по- щастливи от преди. Така е- на някои хора като нас с теб, ни е по- трудно. Съдба...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker