Аз .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Аз ..
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2742 пъти
Аз съм момиче, независимо на колко години .. Винаги в семейството си съм се чувствала ущетена и пренебрегната .. Вярно е, че по-големия брат ми е имал тежко детство и за това майка ми му обръща повече внимание и е по-внимателна с него, но и аз не съм гледана в райска градина .. Всичката негативна енергия, която днес му спестяват пада върху мен .. Винаги той е гледал да бъде с някое дребно поражение, за да се оплаче на нашите и да изкара мен виновна ..

Всеки ден му доставя удоволствие да дойде при мен и да се заяжда, да ми вземе нещо или да ме накара да ми направя някоя услуга .. Той е много голям мързел, като се има в предвид, че винаги аз или майка ни му даваме храната на бюрото .. Срам ме е от това, но нека не се отклоняваме .. Сега всеки ще ми каже да не му обръщам внимание, но тук е по-различно ..

Един път, един от последните нямаше никой вкъщи .. Само баба ни, но тя не се интересува много от нашето състояние, пък и живее на долния етаж .. Както винаги дойде и започна да ми удря шамари, да ме гъделичка, някой ритник и т.н. и т.н. .. Сега да уточня не ме е пребивал жестоко, но за момиче си ме боли .. Няма да уточнявам защо е дошъл, какво друго е направил, защото е глупаво да приличам на дете от детската градина: "Ако той спре и аз ще спра" .. Мина около час време, може би и повече и майка ни се прибра .. Тогава го завари в моята стая, беше ми хванал ръцете и не ме пускаше .. Тя го изгони и му каза, че не иска да го вижда повече ..

Отиде в съседната стая, за да се преоблече и после застана на вратата и ме погледна с поглед, който гледаше виновен човек, който ми казваше: "Сама си си виновна" .. След това затръшна вратата .. Защо ли си помислих, че веднъж ще е на моя страна ?! .. Чувства се задължена да ме издържа и всеки път щом седна на масата и ми даде порцията ме гледа гадно .. Независимо, че ми е казвала "Обичам те!" аз знам, че ме мрази, че брат ми е на първо място ..

Аз съм дете ущетено от природата, не че съм дебела или недовиждам, но имам по-дълги косми от колкото трябва, живея едни проклет живот, в семейството ми съм като тежест .. Имам приятели, но незнам до къде биха стигнали заради мен, може би не далеч .. Искам да кажа на всички родители, че децата са чувствителни същества, на които и най-малката грешка им се отразява много лошо .. Децата усещат всичко и знаят, въпреки че са малки .. Глупаво е да ги делите, не казвам че всички си делят децата .. Просто исках да споделя с някого, на когото всъщност не му пука .. Нямам проблеми с мозъка, ако това ви интересува .. Благодаря, че прочете част от живота ми ..!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 15f4ff9ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, съжалявам за положението ти. Нормално е родителите да не обичат еднакво децата, моите много се стараха, но сестра ми (по-голямата) още от малка е била злояда, имаше си проблеми в училище....Мен баба ме изгледа сякаш , даже майчинство майка ми не си е взела за мен.
Сега обаче сестра ми има страшни проблеми, а аз съм единствената надежда на родителите ми, така че се връща.
Не пишеш на какви годинки сте.
Ако не си завършила, гледай да се дистанцираш от брат ти, от семейството ти. Прекарвай повече време в училище, запиши се на СИПове, Зипове или каквото има сега, ходи на гости у приятелки, яж дори у тях. Просто се дистанцирай, ходи по библиотеки или където можеш, само да не си вкъщи. Не се събирай обаче с лоши хора, не ходи по заведения и ко.!!!
Не се занимавай и не обслужвай брат си!!!
Ако си завършила БЯГАЙ В ГОЛЯМ ГРАД, там ще си намериш работа, сега и наемите са малки...МАХНИ СЕ ОТ ТОВА ОТРОВНО ГНЕЗДо.

Брат ти ще има големи проблеми. Според мен имаме си още остатаци в културата от Османски врмена - момчетата са толерирани и всичко им се прощава (не е само брат ти). Такова е и възпитанието в Турция например.
Ти се бори, и ще постигнеш много
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не крещи, не се карай и не прави скандали, не обвинявай, бъди колкото може по-незабележима, докато намериш начин да се махнеш от там.
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ОМЪЖВАЙ,ЗА ДА СЕ МАХНЕШ ОТ ТАМ, ЩЕ СЕ ВКАРАШ В НОВ КОШМАР. Поговори с брат ти, не вярвам да е такова чудовище.
Не обвинявай родотелите си за проблемите си, защото ще ти стане навик и после няма да можеш да се справиш с живота. Ако имаш нежелано окосмяане,изсветли го, отиди на козметик. Има хора-инвалиди, болни...какво са косми.
Гледай позитивно в този живот, стига мрънка, стегни се!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 324fb82667
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   26. Аз се развеждам с жена ми а не с детето ми това че тя мисли само за неините интереси нетрябва да засяга ни наи малко синат ни. Но незнам кои и ги каза тези работи че, мога да виждам детето когато тя прицини и когато имала желание които и го е казал много се е обаркал детето е по време на брака ни така че каквито права има тя такива и аз споредмен нетрябва да става така(На ти куклите вземи си парцалите)Нестава.За мен щте баде от голямо значение вашето мнение.Благодаря Ви предварително"""""

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 774b0a2cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Страшно много ме вбесяват такива родители ,неприемам аз лично за нормално да се делят децата по такъв начин. Защо, с какво е по различно едното от другото? Много гадно, е да бъдеш пренебрегнат от родител особено когато имат нужда от подкрепата им. Мила моята история, която написах е подобна но със тежки последстжия, затова те разбирам отлично. Ако си достатично голяма намери си работа и се махни от там. Пожелавам ти успех!!! Гледай само напред никога назад!!! "Лодкарката"

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 324fb82667
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ти за това което написа но аз сам момче с такива истории.Лично аз сам на 24год.и сащо сам бил без родители от 2годишен.На 13 години започнах работа да може да помагам на маика ми и брат ми.Супер много знам липсата от маика и от баща кравта вода нестава никога.Всеки 1 човек може да залитне безгрешни няма.Но децата каква вина имат.Дете на 2 годинки какво знае още НИЩО.То си знае МАМА ТАТИ и каквото иска то знае че трябва да се вземе то не разбира има ли няма ли.Но немога да проумея 1 ( с какав акал ще сложиш детето си пред себе си и ще го ползваш срещу мен Баща му,наистина аз още несам чак толкова голям на 24 но да казваш това дете е мое и няма да ти позволя да го вземеш.Чакаи малко аз неисакм да го взимам то да не е кукла,както иска Мама така и Тати,Аиде тя е на 22 ама нали има родители,сега го причинява на сина ни апак имаше 1 период които тяхните се бяха разделили и ревеше всяка вечер.Апак сега какво правим ааааа.Така ,Че на чужд граб 100 тояги са малко.и мисалта ми е такава каквото и да става става само между родителите децата са си деца.Ама какво да е правя сега.Според вас това може ли се нарече нормално мислещ човек.Замен не е

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: df919f9810
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много се извинявам но коментара ми беше за авторката на темата "АЗ" "ЛОДКАРКАТА"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker