Как да гледам на родителите си, след това което видях? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да гледам на родителите си, след това което видях?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3810 пъти
Потресен съм и не знам как да гледам родителите си. Преди няколко дни на едно приятелско семейство на нашите се развали лаптопа. Нашите ми го на тресоха вечерта, като ми казаха да го правя. Проблемът бе елементарен и аз го поправих за минути. От пустото му любопитство реших да видя какво има в него. Попаднах в директория в която имаше доста папки със страни имена. Почнах да ги отварям под ред, в тях имаше доста голи снимки на познатите на нашитее. Това ми засили интереса и продължих да отварям следващите папки, който се оказаха със същото интересно съдържание. Но след няколко папки се натъкнах на снимки на майка ми, която се пече по монокини с приятелката си на плажа. Това малко ме смути, но бе нормално за мен. Но шокът дойде в следващата папка, където видях снимки на който майка ми прави свирка на мъжа другият мъж. Няколко снимки след това другата жена бе лапнала члена на баща ми. Последнят файл беше видео на което баща ми и другият мъж правеха тройка с майка ми докато жена ми ги снимаше. Това ми дойде в повече и спрях записа. Гадно ми беше но все пак и те са хора и щом са решили да го правят с това семейство, аз нямам право да ги съдя. Но това напълно ме накара да променя мирогледа си за нашите и по-гадното е че не знам, как да ги погледна в очите или да приемам техните съвети повече. Моля дайте ми съвет, как да ги възприема, като нормални родители повече?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8df53b84d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Надявам се историята да е измислена, но да - от любопитство много хора са си загубили главата.
Вярно, гнусно, защото ние сме „програмирани“ от природата да гледаме на родителите си като на асексуални същества, за да се предотврати кръвосмешение, но реално нашето собствено рождение е доказателство за това, че родителите ни не са асексуални!
Твоите родители просто са решили да се разнообразят заедно вместо да си изневеряват. Никому не вредят! Не изнасилват, не се лъжат един друг, не пракрачват законите. Какво искаш повече?
Поне твоите родители ще останат заедно, ще остареят заедно и няма да те занимават с разводи и глупости, а после на старини да се чудиш кого да гледаш първо. Това е чудесно!
Като малки ходихме на село с родителите ни за цялото лято. Къщата беше голяма, а мебелите стари. Беше топло и трудно се заспиваше, но нашите като си мислиха, че децата им спим... леглото всяка вечер скърцаше... Е и? Днес нашите все още са заедно и имат 40 г. брак, а сума ти хора се разведоха. Изобщо не ме интересува сексуалният им живот, не им се ровя по нещата, не им се ровя по телефоните и да си живеят те техния живот, ние нашия. Ти ако си монах - отивай в манастир, но ако искаш да имаш успешен брак, сексът е важна част от него и кой какъв секс ще прави е негов избор докато няма лъжа, измама, докато се спазват законите и има уважение!
Предимството на съвременния живот е, че живеем в демокрация, в правова държава. Всеки е свободен в рамките на закона. Вашите защо по-малко да печелят от тази свобода? Дори браво на тях!
В началото ще ти е неудобно, но скоро ще забравиш за видяното. Кой какъв секс прави си е негов избор, а вашите сигурно са чудесни родители, ще бъдат чудесни баба и дядо. Сексът освен това поддържа хората здрави. Ако обичаш родителите си, не им казвай за видяното и не променяй отношението си към тях.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3f343669b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Напълно подкрепям горния коментар. Няма какво да се добави.
Освен, че родителите ти не са особено предпазливи и се е случило това, да разбереш. От твоя гледна точка е кофти, защото са ти родители. Но отстрани погледнато, няма абсолютно нищо лошо. Радвай се за тях, че имат общи интереси, вместо да се лъжат и всеки да си търси забавлението встрани.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4441d16eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Какво правят вашите си е тяхна работа нямаш право да им се бъркаш! И кой ти дава права правото да ровиш, където не ти е работата? Грижат ли се за теб грижат се, хранят ли те, обличат ли те, осигуряват ли ти всичко, ако е така не виждам проблем?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a8843041af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, защо ровиш където не ти е работа? Хората са ти дали компютъра да го оправиш, а не да им се ровиш из личните файлове. Второ, вашите най-вероятно са суингъри в което няма нищо лошо стига и двамата да са съгласни. Предполагам, че знаеш какво е това, но ако не-ще обясня. Това е когато две двойки умишлено си разменят партньорите. Даже се организират и специални партита на които хора с такъв тип връзки се срещат и се забавляват. Отиват заедно, така че не е изневяра, защото другият не само е съгласен, но може дори и да се включи, например да си направят тройка. Изобщо не е за традиционалисти. Приеми го, вашите смятат, че това е начин да разнообразят любовния си живот. Шокиращо е, знам, но това си е техния избор и техния живот.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: be8a8b32ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Забравяш и продължаваш да се държиш, както преди. Това не е твоя работа и не можеш да диктуват сексуалният живот на родителите ти. Дори и само те двамата да правят сексуалният и ти го видиш, пак ще ти е гадно. Просто не го мисли. Това е техният живот и на тях няма да им хареса ако попаднат на твое секс видео. Това е живота и природата.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0ba08762ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   История съчинена от човек с едипов комплекс.
Описва фантазиите си като деиствителна случка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6137d0fcf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, въпреки шока който си изпитал истината винаги излиза и трябва да излезе наяве. Така е станало и в твоя случай, сега няма да можеш да гледаш на родителите си по същия начин, ти си видял срама им, тяхната морална и сексуална деградация. Те са нарушили светостта на семейството и са блудствали с други хора, майка ти е въртяла свирки на друг мъж и са я оправяли баща ти и другия мъж - това са извращения, баща ти е същият и той е участвал в тези извращения. Съжалявам момчето ми, живеем във време когато моралната и сексуална деградация налагана от запад заразява с поквара хората. Хората не се пазят от нея, вършат я и стават нечисти и покварени и в греховете си ще загинат. Ти се питаш как ще погледнеш родителите си в очите знаейки, че са морално и сексуално деградирали и как ще приемаш съвети от тях предвид това в което са се превърнали, тоест, че те нямат моралното право да дават наставления за правилно поведение след като самите те са затънали в грях и се нуждаят от опрощаване, смирение, разкаяние. Прав си тука, налага се ти да мислиш и да вземаш сам решенията си, защото за теб повече родителите ти не могат да са авторитет, защото ти си видял срама и падението им и ти не можеш да ги уважаваш повече. Слушай ги когато лицемерно те поучават, но сам обмисляй и взимай решенията си на база на това каквото е право и редно, защото сам виждаш колко лоша и гнусна е моралната и сексуална деградация когато я видиш отстрани, защото те разпалени от своите похоти и извращения не се виждат докъде са паднали. За теб това е суров, но полезен урок. Ти вече разбираш, че всички тези "свободни връзки", сексуални и морални извращения и деградация са гнусни и противни и затова не трябва да ги вършиш.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 19535aeb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От къде да знаят,че ще ровиш чуждите неща!На тия години вашите сигурно имат нужда от разнообразие в секса,нормално е! Представи си ,ти цял живот да правиш секс с един и същи човек-едно е да си 15-20години,друго е да си на 40... Радвай се,че не си намерил снимки само на единия от тях и не си изневеряват.Преглътни го и давай-напред!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 927ac464b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Вместо да обвинявате момчето, защо не обвините родителите му, че не са го възпитали да възприема разнообразието в секса като нещо нормално, а може би през цялото му детство, от както се е родил, са му натрапвали моногамията като единственото, което е нормално...
Еми нормално е сега да е в шок.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0974d42d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Освен да си смениш мирогледа, няма друг начин да ги приемеш за нормални в семейно отношение. Директно казано - това тяхното си е чиста оргия между познати. Като пораснеш си подбирай жената внимателно, да е с твоя мироглед, за да не попаднеш на някоя суингърка, да ти разтури семейството. :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 03482fc68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ей, хич не схващаш от намеци. Вашите те канят да се включиш при тях, ти се възмущаваш. Днешната младеж, ей...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e14d8b1858
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Последнят файл беше видео на което баща ми и другият мъж правеха тройка с майка ми докато жена ми ги снимаше. "
Ахаха и жена ти е снимала а? Е кофти, изтървал си купона, да знаеш и аз бях там и докато жена ти снимаше....!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8ff6466361
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И аз така случайно попаднах на видеа, които наще са си качвали, но са били с други хора. Снимали са се там как правят секс, баща ми е снимал как майка ми мастурбира и тем подобни работи. Но има хора дето се снимат в порно и то с непознати хора. Да се радваме, че наще поне снимат себе си, колкото и гадно за нас да е.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a1b5fc6bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Абсолютно измислена история. Има сюжет, но много глупаво описана. Мечтае си за порно-родители!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8ff6466361
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Абе не знам дали е измислена, но има доста такива семейства. Аз лично дори познавам едно.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: de462b0053
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   14, голям психолог си, измислена била! И как разбра? Такива истории са си чист факт и могат и да ти изглеждат измислени, ама са си жива реалност! Хората са извратени същества по принцип.
До автора - да, любопитството изяло котката... Не е трябвало да ровиш, да ти е за урок. Ами просто родителите ти ще слязат от евентуалния пиедестал, на който са били и то с гръм и трясък. Не го мисли, хората са различни и няма как да промениш това.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 852d142360
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Дали са ти лаптопа, за да го оправиш, а не да ровиш из него. Тъй че сам си си виновен за ситуацията, в която си попаднал.. Отделен е въпросът, че приятелите на родителите не са се сетили да свалят.... неприлични те кадри на флашка и да ги изтрият от лаптопа.
Иначе... нищо лошо в това, че чат пат си спретнат по някоя оргия с приятели.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 00cba1bcb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 12, не трябваше да издаваш нещата! Сега остава да кажеш и, че аз отговарях за прожекторите, понеже светкавицата на телефона на жена му се оказа недостатъчна за тая тъмница, в която бяха. В такава дупка се бяха набутали, че дори къртичината е по-добре осветена! Знаех си, че сгафиха като те взеха да охраняваш входа!

Колкото до историята - или е пълен фейк /вероятност 97% - твърде много червени знаменца има в текста/, или някои хора трябва да се научат как папки могат да бъдат защитени срещу "любопитни компютърджии" /оставащите 3%/. Който се интересува, да напише в Гугъл "защита на папка с парола"! По-добро е от скриването на папката, защото нашият автор с ИТ умения може "случайно" да реши да разреши показването на скритите папки в Уиндоус, докато "небрежно" браузва из чуждия лаптоп.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0bfb07932f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Стига сте обвинявали мпмчето. Те като са знаели какво има записано на лаптопа, защо не са му висяли на главата, уж да помагат с ремонта, а сигурно пак са мърсували д другите.
Щом се е случило да разбере, значи така е трябвало да стане.
Съветът ми към автора е, ако родителите ти в един момент започнат да се правят на големи моралисти, намекни им, че вече си виждал моралът им в действие.
Ако мерят с двоен аршин, редно е да се поставят на място.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: c7f142f19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Подкрепям 22. Щом са знаели какво има на лаптопа защо не са го изтрили.
Като не го трият рискуват всеки да го види.
Дори да го занесат на ремонт човекът който го ремонтирана също може да го види.
Правилно или грешно няма никакво значение всеки може да се изкуши да го види.

Ужас това е развратно.
Но като чета повечето коментиращи също са развратни.
Боже накъде отива светът.
Някои хора нямат чувство за благоприличие.
Номер 7 е единственият адекватен коментар.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 2c78b55534
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ако историята не е измислена, казвам си мнението-авторе, искрено ти съчувствам, защото след този противен разврат, който си видял на родителите си-със сигурност това ще ти остане травма за цял живот! Сега буквално СА ЗАДЪЛЖЕНИ да ти плащат сеансите при Психолог.
Прочетох коментарите и съм тотално потресена от разратните типове тук! Как може да толерирате подобно нещо? !
Дори млади хора да правят това-е гадно, а какво остава за дъртаци!
Няма по-противно от това разни дъртаци да правят тройки и четворки, че и да се тупат в гърдите, като примати, че били суингъри. Само животните-правят така! САМО-животните! И то -дори НЕ всички животни, защото факт е, че и в природата има птици и животни, които са моногамни по природа.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 76a9f82d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Това е гнусно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 4943217b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Споко, темата е измислена като много други от същия автор. Отдавна съм тук (както и той) и разпознавам стила му "от километри".
24, а ти би ли споделил как точно попадна на тази тема и взе, че я вдигна след 9 месеца затишие?

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: ca00a830b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Оф слава богу, че е измислица.
Повдигнах я защото се ровех из сайта исках нещо да коментирам и харесах тази тема.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker