Нещо странно се беше случило - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нещо странно се беше случило
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1587 пъти
Здравейте! Преди време, когато бях на 7г бях забелязала нещо изключително странно. Баща ми си чатеше постоянно с някой в онлайн сайт за карти. Веднъж видях как той плаче. Леко му се насълзиха очите. Стана ми любопитно ( моля без хейт) и реших да надникна какво си чати. Бях до него, но той не ми обърна внимание. Погледът ми автоматично се отправи към чата. Пишеше си с някаква жена и навсякъде имаше меченца и тъжни емотикони. След това взех да го наблюдавам. Постоанно си казваха, че се обичаха и се наричаха "любов". Бях потресена и много вечери сядах в леглото си и просто гледах тавана с насълзени очи. Не знаех какво да правя. Да, знам, че най-доброто решение би било да кажа на майка ми, но не можех да ѝ го причиня. Не само на нея, а и на мен. След известно време си направих регистрация в този сайт и станах приятел с жената. Баща ми разбра и ми се разкрещя да я махна от приятели веднага. Не знам защо съм се правила на детектив. Бях много изплашена. След това той ми каза, че тя нямала нищо против (жената в играта). Когато някой поглеждаше към него, той скриваше какво си пишат. И така продължаваше да си пише с нея. Не знам дали още поддържа връзка с жената, но съм забелязала, че не прекарва толкова време на компютъра си. Сега от може би 2 седмици постоянно чувам нашите да правят секс. Да кофти ми е, но го приемам. Въпроса е, защо изведнъж започнаха? И то всеки ден? Не е ли нормално няколко дни в седмицата? Не съм експерт по темата и без това въпроса не е колко често го правят. Питам се какво се е променило изведнъж? И преди би трябвало да са го правели, но явно по-дискретно.
Давам сега пример. През целия ден майка ми се прозява, боли я главата, казва че е уморена, но не спря да прави секс с баща ми почти час и нещо. Преди се чуваше, само когато минеш в коридора и те не разберат. Иначе спират. Днес не стига, че повече ами се чуваше в моята стая. Тяхното легло е счупено, но по някаква причина не си купуват ново!? Веднъж бях говорила с майка ми и тя ме погледна, все едно ми казва да не говоря глупости и също, че това са били съседите. През нощта, като минавах да отида до тоалетната и те не ме бяха чули, не ми се стори че беше от съседите. Днес беше хипер мощен звука и супер бърз. Дори слушалките не проработиха. Дали всичко това с баща ми и онази жена е приключило? И защо изведнъж всичко се промени? Защо майка ми не взе думите ми на сериозно? Бихте ли ми дали съвет?
П. С. Ако ще ми се карате, че съм гледала чата на баща ми ще ви помоля да не си правите труда.
П. С1 Съжалявам, ако има грешки, но пиша от телефон и ми е малко некомфортно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2828f522a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да четеш чужди чативе. Това е долна и безчестна постъпка. Показва нисък морал

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 218b9d4c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е майка ти да знае за тази жена. И баща ти да осъзнава какво може да загуби в лицето на майка ти и да се преоткриват.
Във всеки случай прави се, че не знаеш и не чуваш когато правят секс, кво пък толкова... кофти, че трябва да го чуваш, а и наистина странно е, че те не се въздържат и крият, но може би не бива да им се ровиш в отношенията. Ако трябва да знаеш нещо те ще ти кажат.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf797632db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обяснението е много просто. Баща ти е прекъснал всякакви отношения с онази жена и сега с майка ти се опитват да си оправят отношенията и съответно го правят по-класическия начин-в леглото. Така, че изобщо, ама изобщо няма нищо за което да се тревожиш! Напротив, радвай се, че майка ти и баща ти пак са заедно и пак се обичат. Милион пъти е по-добре да правят шумен секс всяка нощ, отколкото да си крещят или още по-лошо да не си говорят.
Така, че радвай се, че отношенията между вашите пак са си ок. И друг път не рови в личните неща на хората, защото е супер грозно. С кого и как си пише баща ти си е само негов проблем. Ти ще се почувстваш ли добре, ако разбереш, че вашите ти влизат в профилите и ти четат чатовете или даже по-зле правят си фалшиви профили и си говорят с приятелите ти? Едва ли ще си щастлива. За това не постъпвай с другите така, както не искаш да постъпват с теб!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker