Искам да се махана, но няма къде да ида! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам да се махана, но няма къде да ида!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3437 пъти
Здравейте! На 21г. с мъжа ми се познаваме от 4г, разбирахме се много, обичахме се и решихме да си имеме дете. Забременях, когато бях в 7мия месец направихме сватба, детето ни се роди, бяхме толкова щастливи, нямахме никакви проблеми и си имахме едно ангелче. Живеехме при моите родители, но дойде време когато трябваше да заживеем отделно. Преместихме се в наш апартамент и всичко въвеше добре, но след време всичко рухна.

Майка му и баща му не го оставяха на мира. Постоянно му измисляха работа, да ги кара на ляво, на дясно, готвеха защото си мислиха че не мога. Един ден аз бях при майка ми с малкия и майка му дошла да изпере (пералнята им беше развалена на ремонт) и започнала да чисти, а аз бях изчистила. Като се прибрах и разбрах ми стана много обидно и се скарахме, и започна да ме бие (добре че малкия го нямаше), беше ужасно да мие бие заради майка си и то че съм казала че не искам да чисти. Искам да се махана, но няма къде да ида, ако ида при моите родители, какво ще правя. Майка ми не работи, баща ми кара такси, а аз взимам 240 лв майчинство. На 2 дена купувам мляко за 15лв има разходи това дете. Неговия баща е полицай и ме е страх да се оплача. Неискам да си отивам, толкова много го обичам, къде да ида, какво да правя ще ми вземе детенцето, като каже че няма с какво да го гледам. А аз без детето не мога, само него си имам, не тръгвам без него.

Моля ви кажете какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1b7fd0dece
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре в мизерия и при вашите,отколкото при мъж който те бие. Причината е още по-потресаваща.Мяхаи се защото следващият път може да набие детето и тогава няма дам ожеш да си намериш място.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 173eefb861
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко са прикрити хората ..и аман от мамини синчета ...знаеш ли майка ми също се е омъжила много малка и баба ми от страната на баща ми ей тъй е ходила в нас да проверява дали е чисто и сготвено ..е до бой не се е стигало но за толкова години брак баща ми така и не се промени ..не е спрял да слуша майка си ...ако имаш някакви тайни надежди че той ще се промени или свекърва ти ще спре не мисля че ще стане ...не позволявай да те унижават ..и да те малтретират най вече ..това не са отношения между двама души които се обичат ..първо се разбери с мъжа ти ..поговори с него питай го дали се чувства добре с такова поведение ..не се страхувай да се върнеш при вашите все ще намерите начин да се оправите но да преглъщаш това унижение забрави

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ae954baf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако направиш компромис с боя,значи ще бъдеш бита цял живот!Сега заради майка му,утре защото си погледнала някого,до безкрай.Събирай си багажа,взимай детето и отивай при вашите-не си сама.Накарай го да разбере,че не си вещ,а човек.Накарай го да те моли.Ако решиш да се върнеш при него-постави условия и кажи,че ако не ги изпълни това ще бъде края на брака ви.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1f48737e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви много! Ще ви кажа какво е станало сега нямам време малкия е болен! Отново Ви благодаря

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9a6f40179e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Поредният пухльо, просто не си го познавала в тази светлина. Моето мнение е, че една двойка може да води съвместен живот тогава, когато е способна да живее отделно и самостоятелно - дали сте при едните или другите родители е все едно - и при тези и при онези ще имате проблеми. И още в началото да се урегулират бъдещите взаимоотношения с тъщи, свекърви и пр. Затова не бързах да се женя, първо си стъпих на краката, после поех всички разходи по сватбата и на старите от двете страни обясних бъдещото ни мирно и съвместно съществуване - моят дом си е моя крепост, тях с нищо не ги ангажирам, освен при екстрени ситуации да гледат за някой час децата, ако може. И никакво вмешателство във вътрешния ред, ние си решаваме кое къде да бъде и как ще изглеждат домът и животът ни. И това беше - всеки си гледа в канчето. По-добре е, въпреки всички трудности. Та ако можете направете и вие същото, ако не - зарежи го, цял живот майка му ще е по петите ти.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 98bca1d61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз самата съм на 26, идвам от провинциален град , непрекъснато ми натякват да се женя и да раждам НО ИМ ЗАЯВЯВАМ,ДА ЗАБРАВЯТ. До 30 никакви деца, макар че имам приятел от 8 год. и си живеем заедно от година.

Теб те съветвам да потърсиш помощ при неправителствени организации, да споделиш с родителите си и да търсиш начин да се махнеш - в по-голям град и т.н. Търси помощ от роднини и приятели - почукай и ще ти отворят!
Не оставай при насилника!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker