Предмет ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Предмет ли съм?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3170 пъти
Здравейте на всички! Момиче на 20 съм. Почти всеки ден чета различни истории и реших да споделя и моята надявайки се да получа савет. Аз съм от доста заможно семейство родителите ми са със голям авторитет. Имах приятел той е доста известна личност в града.

Скъсах с него прекалено ревнив беше направо ме задушаваше след скъсването ни той полодя идваше всеки ден в нас за да семоли да се оправим. Естественно аз отказах. Започна да ме следи навсякаде притесняваше мои приатели където и да отида той е след мен.

Родителите ми знаеха за него споделих им че сме скъсали обесних им каква е причината и баща ми все казваше че ще се оправим имах чувство че не ме разбира. Една вечер бях излязла съа приатели на кафе и там дойде вдигна голям скандал удариме на няколко пъти и ми каза че нямал да ме остави на мира след като се прибрах посреднощ се домъкна отново и започна да вика нашите излиазоха и го поканиха да влезе извикаха и мен. Аз директно казах че с този човек неискам да имам нищо общо вече.

Разказах какво е направил вечерта а баща ми се обърна и ми каза че в една връзка се случвало такива неща. Неможах да повярвам на ушите си очаквах да ме защити. На другиа ден по обяд аз излязох и ме срещна пак искаше да поговорим уж за последно и повече нямал да ме притесниава. Съгласих се и отидохме в тях взе ботилка водка и почна да пие извиняваше се и казваше че много сажелиавал обесних му като човек че неискам да сам със него ядоса се и почна да ме удря и не ме пусна да се прибера.

Когато сутринта видях че е заспал излязох и отодох в полицията и пуснах жалба. Нещата не се промениха и нямаше никакъв ефект.Мина се малко времв и се почна пак да ме следи да праща хора да пребиват моите приатели. Седнах направих последен опит да поговора с нашите но баща ми каза че е трибвало да се ожениа за него защото сам била вече с него аи много му е бил помогнал богат бил известен. От майкаси разбрах че са се оговорили без да знам да правят годеж. Неискам да сам с този човек моляви кажете ми какво да правиа.

Това че баща ми му дължи пари незначе че аз триабва да съм с него. Искренно ви благодаря за отделеното от вас внимание !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: d23f3b9e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Леле, няма как да подмина тази неграмотност! Иначе мисля, че насила хубост не става!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6ca60173ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ами,стягай си куфарите и изчезвай.Второто нещо,което трябва да направиш незабавно е да се ограмотиш.Срамота е!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6c317c345a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съгласен с 1 и 2

-Death_Blade^

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 75de17d4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Предмет си, защото си позволила да те третират като такъв през целия ти живот. На 20 си и предпочиташ да клепеш вкъщи наготово, в заможното ти семейство, да се шляеш по кафенета и да завързваш романи с криминалния контингент. Но и къде да отидеш и как да се издържаш сама - като ти гледам грамотността и общата култура и за миячка няма да те вземат. Баща ти затова те е отгледал - за разменна монета, иначе би обърнал внимание на образованието ти. Да ме прощаваш, но историята ти звучи доста елементарно и ориенталски - от малцинствата ли си?
И в що за град подобна простотия се ползва с авторитет?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bddb1af6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много сажелявам че споделих историята си. Проблемат ми е доста сериозен за разлика от други като кога да се самоубия много ми е голям и мн др подобни аз наистина имах нужда от савет нямаше нужда от толкос обиди.

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: df3ff70a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След като си достатъчно голяма, просто намери начин да смениш обстановката и без да те знаят къде си, Поне за седмица, две.
Покажи, че ти вземаш решения с кого искаш да си, без значение мнението на родителите ти, иначе наистина ще се окажеш като предмет.

Практиката за писане във форума може да ти помогне с правописа и начина на изразяване:
сЪжАлявам, проблемЪт, сЪвет, толкоВА,

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5eec026ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   хайде пак от правописната полиция! Хора, когато мнозинството млади хора пишат една дума различно, скоро се събира БАН и я правят дублет - имаме хляб и хлеб,така че не се грижете тук за правописа (ако не сте учителки), ами помогнете на момичето. Поколенията преди 50 години и вас ще смятат за неграмотни, да не говорим,че преди това се е писало с разни ъ-та и др. изчезнали букви.
Момиче, щом сега те удря този, като се ожени за теб ще те смлатва от бой.
Търси подкрепа у майка си например, тайно-тайно отмъкни колкото можеш повече пари, бижута, изпразни сметките си и бягай в София. И аз се съмнявам,че си от мюсюлмански пройзход, но и български семейства с деспотични бащи достатачно.
Не само трябва да забравиш за приятеля си-насилник, но според мен трябва да скъсаш със семейството си ( с баща си), да - и с привилегиите, парите наготово. И ти ще успееш сама, но ако останеш - парите няма да ти купят спокойствие и любов, а баща ти ще те омъжи за който си иска.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 39789b9496
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 8, откъде измъдри дума "хлеб"? Не се лъжи от Вапцаров, поетите изменят правописа, ако ритъма го изисква. Пък и грешките на авторката не са някакъв младежки жаргон, нито недоглеждане, а просто неграмотност.
Естествено и неграмотните имат право на щастие наравно с грамотните. Но публикувайки в интернет, трябва да са наясно, че неграмотността им ще търпи критика.

И за да не е съвсем офф-топик: Момиче, ако не си дигнеш парцалите и не избягаш през девет земи в десета, спукана ти е работата.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e590764a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Бягай, наборке.... бягай на училище!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b4afc2312d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По този начин с тези критики не и помагате ! Неразбирам защо изобщо и пишете щом неискате или неможете да е посъветвате! Относно моето мнение по добре да се хванеш някъде на работа и после се махай докато не е станало късно! "ЛОДКАРКАТА"

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a5d79d05a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   до 9. - тук има доста дублети http://hardwarebg.com/forum/archive/index.php/t-108334.html, даже млеко-мляко, живял - жувущ(от руски).....
...
и мен са ме изкарвали от правописната полиция неграмотна, а момичето действително има проблем, но тук не сме в час по български, а в интернет, ТОВА не е вестник, а ИНТЕРНЕТ-САЙТ ЗА АНОНИМНО СПОДЕЛЯНЕ, създадено подобно на устната реч...Хората си имат проблеми и в момента им е до правопис...
Един път бях и неграмотна, защото използвах за нещо думата „ Аз излезнах от + град„ - която е старобългарска.
Това,че нещо не ви звучи „наред„ значи просто,че човекът е от друг край на страната, но пак може да си говори и пише книжовно - спедиално хляб и хлеб са класически дублети.
Освен това доста време ни делят от времето, когато Вие сте ходили на училище, даже се говори, че може и пълен-кратък член да отпадне, защото никой не го спазва!!! Хората определят как се пише езика, не обратното.Той е жив..иначе и днес да говорим и пишем на старобългарски.
Аз лично смятам,че много по-голям проблем от писането с правописни грешки е да не може сам да напишеш нещо, а да се вторачваш в правописните грешки на пишещите.
Хера

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 39789b9496
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хера, дала си линк към някакъв форум, който не доказва нищо. Отвори правописен речник и намери там думите "хлеб" и "млеко".
Пробвай тук например - http://pravopisen.onlinerechnik.com/duma/%D1%85%D0%BB%D0%B5%D0%B1
Да, в интернет сме. Точно за това, всеки публикуващ тук трябва да е готов да се сблъска с всякакъв тип становища, та дори и такива без аргументация (като твоето).
За последен път отворих учебник по старобългарски преди около двадесет години и дума "излезнах" не си я спомням. Дори и да е имало, няма нищо книжовно, в това да я употребяваш.

Хера: даже се говори, че може и пълен-кратък член да отпадне, защото никой не го спазва!!!

ДТ: Даже се говори, че ще махат пътните знаци, защото никой не ги спазва.

Хера: Хората определят как се пише езика, не обратното.

ДТ: Само грамотните хора го определят, за щастие.

Хера: Той е жив..иначе и днес да говорим и пишем на старобългарски.

ДТ: Аха, стил кикинг! Но не можем да го променяме, всеки път, когато някой неграмотник се сърди, щом му правят забележка.

Хера: Един път бях и неграмотна

ДТ: Как да се сдържа :D, научи се да използваш правилно времената, придържай се към сегашно.

В заключение: Хера, мнението ти е неаргументирано и напълно безполезно за авторката. Да посочиш някакъв форум за хардуер, като надежден източник на информация за правопис е юбер глупост. И е безполезно, защото не даваш никакъв съвет къв авторката.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9928f53d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката! Мерси за всички коментари и съвети! Сега май съвсем е загазих бременна съм а бях взела рещение да се махна за неопределено време. Имате ли идея сега какво да правя. Наистина сега имам нужда от съвет моляви много съм объркана!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 39789b9496
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 15, ти не си авторката (aka номер 6)
hash-a на номер 6 е bddb1af6d2, а на номер 15 9928f53d2d.
Дори да приемем, че един и същи човек пише от различни мрежи, грешките са от различно естество (опааа, форумната полиция). Номер 15 прави грешки от бързане и си хапва запетайки, докато авторката и 6 просто не знаят как се пишат определени думи.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a0097d3601
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   В кой месец си бременна? Можеш да направиш аборт, но само до 3 месец.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c459f35bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   За съжаление на админите много често се налага да оправят пунктуацията и правописа на историите така грешките в коментарите могат да бъдат и на истинския автор.

От администраторите

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b1a3b43ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   ПРЕКАЛЯВАШ !!! NOMER 16!!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 888ae75769
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От авторката! Моля всички да ме извинят за досаждането. Исках просто да споделя проблемът си,и да получа съвет. Но май сбърках! Явно съм по зле и от предмет. Можеби боклук,сега поней така се чувствам.Във 2-ят месец съм и незнам как да постъпя. Може би е по редно да се ликвидирам от света!!! Извинете ме наистина неисках да досаждам на никой! Благодаря ви за отделеното внимание!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker