Влиза в сайтовете за запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Влиза в сайтовете за запознанства
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2308 пъти
Здравейте, омъжена съм от година и се разбираме с мъжа ми, но той влиза в сайтовете за запознанства. Като го питам защо ми отговаря че гледа просто голи снимки както всички мъже. Според вас нормално ли е? Хваща ли ли сте вашите половинки в такива сайтове?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: b26187b9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да. И моят правеше същото и в началото бях бясна. Колко сме се карали заради това... накрая реших, че просто няма да ми пука. И му казах, да прави каквото иска, ама и аз ще си пиша с мъже и ще правя каквото си искам. Не изпълних заплахата си, обаче да видиш как бързо, бързо си изтри профила и спря да си чати с всякакви до сред нощ....

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 286d973635
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е нормално но и моят мъж го прави. казва че аз съм виновна и че го дразня почти пред раздяла сме заради тия голи жени. Остави ми и пише с тях и тва е във фейсбука. Четох почти всяка му праща голи снимки снимат си прелестите и ги пращат на който им ги иска.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e187a52578
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, аз съм мъж и ти казвам, че не е нормално и не е добре, защото той като използва сайтовете поддържа комуникация и интереси към други жени които са там най-вече с цел да си намерят мъж. При положение, че мъжът ти е с теб а не е свободен и не си търси жена няма работа там. Щом е там значи се интересува от други жени и не ти се е посветил изцяло. Сега аз съм от тези които вярват във верността, при мъжа ти не знам какво е положението, морала е деградирал доста в последно време.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 362e884870
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като иска да гледа голи жени, защо не гледа порно, ами си пише с жени в сайтове за запознанство? Въпросът е риторичен. Явно търси нещо друго.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2f08b1e53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Номер 4, не си ли чувала за вредите от порното? Това ли искаш за човека? Гледал голи снимки - и какво от това? Все едно да гледа витрини или сергии на пазара - това, че гледа онези чушки или домати не значи, че ще ги вземе. Понякога гледането е само това - гледане, мили жени! Ако проблемът ви е, че човекът има сексуалност и му действа добре да гледа голи снимки, значи вие сте проблема тук. И да не ви питам дали вие сте зарязали всички връзки с миналото, щом правите проблем на човека за някакви смешни снимки. Вече ви виждам как поздравявате на улицата бившето ви гадже, което още въздиша по вас, пазите стари любовни писма и предмети от минали връзки, обличате се по-предизвикателно, за да си вдигнете самочувствието от получаването на очакваните мъжки реакции (нали не можете да ходите като монахини), но голите снимки на непознати жени са огромен проблем!

Разбирам да го бяхте видели да си уговаря среща с някоя там, ама за снимки... представям си ви какво ще направите, ако горкият човечец поздрави някое сираче на улицата. Ще се паникьосате, че иска да осиновява чужди деца! Ама как не научихте досега това нещо мъжка логика? Щом ще живеете с мъже, опознайте ги! Те не мислят като вас - вместо да ги променяте по ваше желание, разберете първо какви са те наистина. Иначе можете да си хванете някоя жена, както е модерно - по-лесно ще я разбирате, но пак може да ви изненада с голи снимки на жени в сайт за запознанства или дори в Инстаграм! И е излишно да казвам, че трябва да й забраните да гледа реклами, защото там се е напълнило с голи женски тела. Дори реклама на кайма скоро ще е в комплект с поредната гола жена. Куриоз - голите жени в рекламите са признак за творческата импотентност на авторите им. :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1901322988
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   За нормално се приема нещо, което правят повечето хора. В тази връзка - не знам дали е нормално, но за мен и моята връзка е неприемливо. А който го устройва - нямам нищо против, но е важно и двамата във връзката да са наясно и да са съгласни със ситуацията. Важно е хората да си пасват. Та - нашето мнение няма значение, но нормално ли е за теб самата, авторке?
Иначе аз самата съм на мнението на Номер 4 - Depravity, и точно това мислех да ти напиша: "Като иска да гледа голи жени, защо не гледа порно, ами си пише с жени в сайтове за запознанство? Въпросът е риторичен. Явно търси нещо друго. "
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b145d4662d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 3 до 5

Това където си го написал, че го правят жени е напълно неприемливо и такива жени нямат никакво право да критикуват даден мъж след като те постъпват по подобен начин. Нещата трябва да справедливи, не може жената да се облича предизвикателно за да привлича мъжки погледи, да поддържа контакт с бивши и до прави подобни неща и да иска от мъжа си изрядно поведение. Първо тя трябва да е изрядна за да има някакви претенции, едва когато е изрядна има право да се оплаква от неговите недостатъци иначе да трае и да работи върху себе си да се справи със своите.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 362e884870
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Н5., айде да не ме вкарваш в твоите представи за жени. Аз нямам нищо против мъжете да се заглеждат по жени, да гледат голи снимки и О, представи си да гледат и порно. Проблемът е регистрацията му в сайт за запознанства. Знаеш ли какво се прави в такъв сайт? Жокер, върни се, и прочети пак "сайт за ЗАПОЗНАНСТВА". Не е сайт за гледане на снимки. Ама едва ли ще разбереш какво искам да кажа. От километри ти личи, че обвиняваш жените за всичко. Нали вече така е модерно?

P. S. Напълно подкрепям Н6. За някои връзки е нормално, за други не. Зависи от това какви хора сте. Аз коментирах от моята позиция, и в моята връзка не бих допуснала приятеля ми да се регистрира в някакви сайтове за запознанства. Плюй ме колкото искаш, но това е положението. Който иска да се задява в сайтовете, да си седи сам. Не е честно спрямо партньора.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 70804cb526
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Аз съм мъж и досега не можех да си представя, че има жени, които биха търпяли мъжът си да си чати с други жени по сайтове за запознанства и да му пращат голи снимки...
Жени, имайте малко повече уважение към себе си!!!
Човек, ако изневерява го прави дискретно и тактично, така че да не наранява партньора си. Стегнете ги малко вашите чехльовци.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 312e38893c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дискретно и тактично... или страхливо и подмилно? По-добре е нещата да са явни, важни са чувствата, уважението, общите интереси... иначе - всички гледат други хора, очи имаме, все пак.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker