Вторият ми съпруг ме подлага на психически тормоз. Иска да похарча парите на детето си от първия брак, оставени от починалия му баща. Моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Вторият ми съпруг ме подлага на психически тормоз. Иска да похарча парите на детето си от първия брак, оставени от починалия му баща. Моля за съвет!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 4222 пъти
На 42 години съм. Преди 10 години се разведох. От първия си брак имам дъщеря, която в момента е на 17 г. Няколко години след развода сключих втори брак, от който ми се родиха близнаци - момчета сега на 5 г. Първият ми съпруг почина в началото на миналата година от рак. Когато му наближаваше края бившият пожела да се открие сметка на името на дъщеря ни и той депозира сумата от 27 000 лв. Каза, че това е всичко, което има за детето и държи тези пари да се похарчат за нейното обучение или друго важно нещо, но след като навърши пълнолетие. Дъщеря ми знае за тези пари и упорито се учи в езикова гимназия с намерение да учи по късно висше образование в чужбина. Между тея и баща и имаше много силна връзка и доста трудно преодоля смъртта му. Бившият ми починал съпруг винаги си е пращал издръжката, от 120 лв. и отделно е купувал неща на дъщеря ми при нужда. Отделно от горните пари ми саде и 2700 лв. издръжката на дъщеря ми за в бъдеще до навършване на пълнолетие. Аз тези пари ги дадох на настящия си съпруг.
Проблемът дойде от там, че сегашния ми съпруг има дългове и някакви други проблеми в бизнеса и иска от мен да му дам тези 27 000 лв., които са на дъщеря ми, за да ги похарчи за неговите цели. Обясних му най човешки, че те са под особен режим и само с разрешение на съда и становище на Агенцията на закрила на детето мога да се разпореждам и му казах, че не смятам, че е редно тези пари да се харчат, защото не са нито мой, нито негови. Той ми се разкрещя намери начин, не ме интересува, той по късно щял да ги възстанови. Казвам ви не мога да го позная. Имам чувство, че този човек не е на себе си. Последният месец нещата станаха неудържими, заплахи, викове, крясъци. Дъщеря ми много е разстроена. Тя се опита да поговори с него и да го помоли да не ме тормози така, че тези пари са оставени от баща и за нея и тя не е съгласна да се пипат. Той и вика:
"Момиченце, знаеш ли колко пари ми струваш до сега, колко съм те гледал и хранил и че няма право така да се държи с него". Тя пък не му остана длъжна и му каза да и направи сметка за тези 7 години, кой е най големия разход направил за нея и да каже лично по колко пари е харчил за нея на месец". Той много се ядоса, каза й, че била неблагодарница и престана да говори с нея. А мен започна да ме оскърбява и да ми казва, че съм го използвала през годините само да му ям парите, а сега когато имал нужда не съм му помагала. Не знам какво да правя. Тези пари са важни за дъщеря ми, клед 2 години завършва. Ние сори трудно до София ще я изпратим студентка, а камо ли в чужбина. Живеем в семейното ми жилище от първия брак, което след развода остана за мен. Не знам с какво не угодих на съпруга си. Аз взимам 620 лв. заплата и се старая по никакъв начин да не му тежа финансово, но понякога признавам му искам пари, все пак за тпи деца се грижа.
Каже те ви какво да направя? Как да обясня на съпруга си, че това не е редно, което иска?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf96d5aee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   В никакъв случай не ги давай, това са пари наречени на дъщеря ти и такива трябва да си останат. Да се оправя сам като е такъв бизнесмен. Доста грозно от негова страна да обяснява какво бил харчил и как сега ти трябва да го спасяваш. В най-лошия случай му теглиш шута и с част от тия пари може да се закрепиш временно с децата, дъщеря ти никога няма да откаже. Така че нека се тръшка колкото иска това са чужди пари във всеки един смисъл на думата.

Но и ти си виновна колкото и той, изобщо по никакъв повод не е трябвало да казваш, че тия пари изобщо съществуват, след като знаеш изрично за какво са предвидени.

М28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 79201eb93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Нямаш никакво морално право да харчиш парите на дъщеря си. Те не са твои пари, а нейни, оставени за образованието й от нейния починал баща. А и не можеш да ги изтеглиш, без нейно съгласие, след като тя е непълнолетна. Как изобщо можеш да вярваш, че вторият ти съпруг - пълен неудачник ще ги върне? И как ги намирате такива мухльовци, че и ги издържате. Да ходи да си намери от другаде пари - да тегли кредит от банка например. Утре ще изхарче парите, ако ги вземе, а детето ти ще остане без образование и без никакви перспективи, защото ти с тая заплата и този мъж - търтей, който издържаш, няма да можеш да й осигуриш нищо.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f4f93776d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Още от заглавието казвам - Чиче, стига си правил рейтинг на сайта.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f4f93776d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   След прочита от половината потвърждавам първия си коментар.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ef5b49282a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Такива неща стават когато се подготви почвата за тях - разводи, раздели, деца от бивши и т. н. Когато си в семейни отношения драга ми авторке с някой мъж не може да постъпваш по следния начин: "моите пари са си мои а твоите общи". Обяснил ти е, че положението при него е тежко и тези пари му трябват а ти си знаеш своето - не тези пари са за дъщеря ми. Ами хубаво като не искаш да споделиш тежестта и да поемеш отговорност а само искаш да вземаш ето какво може да стане: мъжа ти да изгуби бизнеса си, да те намрази и да те напусне, тогава ще си останеш сама с три деца. И той има право като казва, че когато е за вземане от него си вземала а сега когато ти трябва да даваш се скатаваш. Човека се чувства използван защото е. Голямата ти дъщеря наистина е неблагодарница. Положението сте го докарали дотам, че нещата както аз ги виждам са пред разпад, мъжа ти е разочарован от теб като използвачка и от дъщеря ти която не му е никаква и за която се е грижил толкова години заради теб която пък се оказва неблагодарница. Явно му е писнало да бъде третиран като товарно добиче което използват а когато има нужда от подкрепа се оказва, че е сам. Има една приказка "приятел в нужда се познава" а щом говорим за приятел то колко повече се отнася това за семейството ти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a424656694
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прати му мутри. Евтино взимат момчетата. Мога да ти оставя телефон за връзка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: da1cbc6c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Сори, че го казвам, но Вторият ти мъж не те обича и те използва. Настанил се е да живее в жилището ти, некадърен бизнесмен е и сега иска да излапа всичките пери, които имаш. И после ще поиска да ипотекираш жилището ти и като похарчи и тези пари, ще те напусне. Ако не си твърда и да му покажеш, че няма да позволиш да те използва материално, той ще продължи да харчи парите ти, няма да спре само с тези 27000. Очевидно първият ти мъж е бил добъри почтен човек.
Ако трябва заплаши, че ще изгониш вторият мъж от жилището ти. Мъжът трябва да дава пари и да носи в къщи, а не да тормози майката на децата му да му дава пари!
Ако настоява просто го изгони от твоето жилище. И в никакъв случай не му давай парите! Те са за дъщеря ти!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d6013abfdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В никакъв случай не му давай от парите, те са за образованието на дъщеря ти!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 363182b925
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами дошло е времето да разбереш с какъв човек точно си свързала живота си и кой е баща на децата ти. Тези пари както си му казала не са негови, не са твои. Те са на бившия ти съпруг, който прави влог на дъщеря ви и на всичко отгоре ти е казал с каква цел да бъдат похарчени. Така че тези пари не съществуват за теб, близнаците и настоящия ти съпруг. Разбирам, че си постъпила почтено и си казала за тях на съпруга си, но съвсем очевидно той злоупотребява с информацията. Можеше и да не му кажеш. Питай го така ли е трябвало да направиш. Да си тегли заем, да си търси пари от друго място. Аз ако бях на твое място с цената на нищо не бих обсъждала такъв вариант изобщо. Бих си направила и съответния извод за човека, с когото съм. А на разни дрънканици как щял да ги възстанови изобщо не вярвай!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 27bbe22c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Това е живота -изпитание всеки ден! много е трудно човек да взима решения, но понякога се налага, първо тези пари не Ви се полагат по право, второ това, че имаш още две деца не те прави зависима от него т. е -той както чета май много не му еня за теб /без извинение/защо ли? живее в твое жилище от бившияти, да бил Ви издържал хайде стига това е задача №1 на всеки мъж който иска да има дом и семейство! Огледай се и ако трябва му събирай нещата, ще се справиш бъди сигурна, че при такова решение това дете от първия ти брак АМА НИКОГА не би те изоставило дори и с малките деца но този мъж БИ!!! Бизнеса не бървял бла, бла повод да ти измъкне парите после ще си чукаш главата, губиш първото дете ЗАВИНАГИ, а сигурна ли си, че след като изхарчи парите всичко ще е ОК, после какво ще даваш??? за да е с теб! Не пипай тази сметка тя е твоята сигурност първият ти мъж не е бил глупак знаел е, че както ги остави на детето му те ще бъдат и само твой а не общи!!! Внимавай с решението защото той Ви наблюдава бъди сигурна! Успех и мъдро умувай!
ж48

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b9c7b0c31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Парите са на дъщеря ти. Тя има планове и мечти и само тя решава какво ще ги прави. След като не ги дава (и с основание) нищо не може да направите. Тя е на 17 и не е малолетна, а непълнолетна така, че и в съда и в Агенции може да заяви, че не ги дава и в момента не иска да ги ползва и няма нужда от тях. Вие нищо не може да направите.
Внимавай само съпругът ти да не я обработи нещо или да не я заплаши. Явно здраво е закъсал и получава вече паническо разстройство. Ако има проблеми следва да си ги реши сам. Ако не беше починал първия ти съпруг от къде щеше да вземе пари?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c290bc528e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Не давай парите на мъжа си! Нямаш никаква гаранция, че ще ги възстанови. Ако беше толкова лесно, на първо място нямаше да затъне в дългове!
Не поставяй в риск бъдещето на дъщеря си. Този мъж днес ти е мъж, утре може и да не ти е, но дъщеря ти винаги ще ти е дъщеря!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0579518a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Вторият ти съпруг е пълен неудачник! Не му давай нито стотинка от тези пари, да се оправя сам. Нека се пени, колкото иска. Ако сега му ги дадеш, няма да ги видиш обратно. Той не е опрял до тях, защото е много кадърен. Какво ще ги направи? Ще ги инвестира и ще спечели още толкова ли? Да, бе! Ще изгърмят като предните, тогава ще иска и ипотека и пак ще крещи като обезумяла госпожица.
Постъпката му е недостойна не само по принцип, а и спрямо починалия ти първи съпруг. Човекът е работил за тях, оставил ви е жилище и пари, като единственото му желание е било да бъдат похарчени по предназначение, така както е решил той. А нашия, наудачникът, се намъкнал в къщата му и иска да харчи парите за дъщеря му, която очевидно не е приел!

М31

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e7d9fd0817
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Парите не са твой за да му ги даваш, друго няма какво да се каже.
А ти от къде знаеш, че го е закъсал с бизнеса? Това какво той ти е казал най-вероятно е далеч от истината. Сигурно ги е проиграл на хазарт и по курви. Замисли се за какво си с него щом прави сметка колко пари е изхарчил по теб или дъщеря ти? Питай го дали като сте се събирали си е правил сметката. Разкарай го докато има време, защото той ще продължи да те изнудва, а после ще иска да продадете жилището и т. н.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0ebee41e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   N6 ти си за психиатър. Приемаш една жена с дете от друг брак, явно обичайки я. И после искаш детето и да ти дава пари затова, че си го гледал. Ебати абсурда. А не четеш ли, че авторката е дал на сегашния си съпруг 2700 лв. за издръжката на детето и че бившия и си е плащал издръжката и допълнително е давал.
Госпожо, бийте му шута!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 77fc6a690a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз тези пари ги дадох на настящия си съпруг.... , толкова си си навела главата и така се унижаваш. той те тормози психически, дъщеряти го моли, да не прави това, живеете в твоето жилище. Имай малко повече достойнство, защото от написанот от теб, просто те е смачкал, искаш му пари за близнаците, ами естествено, гледаш да не му тежиш, та ти си му жена, за каква тежест говорим. Този човек те е смазал психически, и ти си тази която трябва да си вдигне главата и да преосмисли поведението ти. Щастлива ли си с него, с него ли исша да отстарееш...? Не се мачкай и не живей с него заради децата, защото те стават свидетели на това насилие и утре ще станат същите насилници, изкривени от средата в която са отраснали.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 77fc6a690a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   И още нещо, ако този човек е закъсал и изтегли пари, като физическо лице, вие сте семейство утре и ти ще плащаш, дори и да не си подписала договор за кредит.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f09ab8bf06
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   от 6 до 19

Така ли било? Значи всичко е наред когато втория съпруг приема жена с чуждо дете за което той трябва да се грижи и да финансира и което е за него един грамаден товар на гърба му, обаче когато човека стресиран и налегнат от неволи иска подкрепа и разбиране за да оцелее използваческата му жена и неблагодарната му псевдо-дъщеря му обръщат гръб и това е наред така ли? Тоя човек е трябвало от самото начало да каже на жена си - дъщеря ти не е мое дете, ти ще си се грижиш за нея, ти ще и плащаш всичките нужди от твоята си заплата и с издръжката от бившия ти мъж, аз не съм и баща и няма да я възпитавам. Трябвало е да каже и изясни на жена си следното - аз те обичам и приемам, но да сме наясно, че ти идваш с голям товар от миналото при мен - имала си друг съпруг и си емоционално обременена, имаш и дете от него което е един голям товар и бреме и ако искаш да сме заедно ще трябва да ми угаждаш по-всякакъв начин и аз да съм на първо място за теб, и трябва да се грижиш за моето щастие повече отколкото ако бих си взел сама жена без такова минало и деца. Той е трябвало да изясни тези неща от самото начало за да не бъде използван и труда му ограбван от използваческата му жена и неблагодарната му псевдо-дъщеря. Сега понеже се е правил на много мил и щедър и ги е приел "такива каквито са" те му обръщат гръб когато е в нужда и са страшно неблагодарни за всичко което е направил за тях. Той е трябвало да си спестява всички излишни пари в една сметка и да дава на семейството си абсолютния минимум, защото както се вижда благодарност и признателност от тях няма да дочака. Със спестените пари е можел да си поддържа бизнеса.

13. един мъж не е длъжен да издържа семейството си, двамата с жена му трябва да правят това. С такова мислене все по-малко мъже ще искат да се женят, защото никой не иска да бъде експлоатиран а вие превръщате честния и достоен брак и семейство в клопка. Брака е за това двама души да се обичат, да са щастливи заедно, да си споделят, да има мир и спокойствие между тях. Вие с вашето мислене го превърнахте в нещо извратено и нечисто. Искате да блудствате с различни мъже докато решите, че ви е време за семейство и тогава да хванете някой глупак плащач който да ви дава пари и да работи като товарно добиче за вас, после го използвате и ограбвате труда му, неблагодарни сте, дори има много случаи където такива жени изневеряват, защото се чувствали "неудовлетворени". Гади ми се от това. Един брак и едно семейство основното не са парите и издържането, един мъж и една жена могат да са безработни и да живеят у родителите си и пак да са щастливи ако се държат един с друг с обич, привързаност, честност, доверие. Обратно един брак дори да има финанси когато хората в него са неблагодарни, използвачи, карат се, изневеряват си и т. н. тогава това е един товар, едно нещастие, една скръб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1269cc539a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Раздели се с вторият ти мъж и не му давай никакви пари. По-добре е да останеш само с децата ти, но да сте щастливи, отколкото да живееш под един покрив с мъж, който постоянно ви подлага на психически тормоз и не го бива да прави пари. Един мъж, ако не те обича и не те подкрепя, за какво ти е...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cfca9a4136
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Егати неблагодарника! Живее в твоя апартамент, а сега иска да посегне и на парите на детето! В никакъв случай не му давай дори лев от тези пари! Те са на дъщеря ти и са за нея и образованието и. А ако продължи да се държи така, просто му посочи вратата! Щял да ги върне, да бе! Той ако можеше да ги върне нямаше изобщо да му се налага да иска тези пари. Ясно е като бял ден, че няма как да изкара 27 000 за 2 години, така че просто да забрави. И просто е срамно един мъж да посяга на парите на едно дете. Без значение какви грижи е полагал за нея през годините. А и изобщо що за родител би казал това на детето си (биологично или не)? Това е отвратително!

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 97a8fb40e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Защо не му теглиш един ритник в задника на този смотаняк и да му кажеш да се разкара! Кое е по-важно за тебе? - Синът ти, или този безочлив дръвник, който иска да те накара да осакатиш бъдещето на детето си, като го оставиш без образование. Когато някой такъв, започне да ти прикзва за любов и в същото време иска да те накара да се почувстваш виновна, за да постигне каквото иска, много внимавай, защото след като те обере, накрая ще те изостави.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b937e98709
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Тоя човек не е никакъв мъж по ирония на съдбата. Иска да вземе парите които са на 17 годишната ти дъщеря за образование а парите са оставени като наследство от починалия й баща.
Зарежи го тоя с какво право ще посяга на парите.

Близнаците само си опази защото ти си майка ама с такъв баща като втория ти мъж не си заслужава разделете се а децата ще останат при теб.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c14c778369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   При вторите бракове винаги има риск, особено в отношенията чужди - свой деца. Но в крайна сметка всичко си е до човек. Вторият ми съпруг въобще не е поставял на въпрос наследството на детето ми от първия брак. Просто животът е такъв.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8a0280b665
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Ами който поставя мъж/жена пред децата си и сключва втори, трети и поредни бракове, винаги духа супата в едно или друго отношение. Имайте си връзки, защо водите някой вкъщи и усложнявате живота на децата си и вашия? Като гледам авторке, ще гледаш сама три деца от много акъл. Защото твоя втория е пълен помияр.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f96463c6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Бий му шута. Помияр лаком. Няма да се учудя, ако му дадеш парите за "бизнеса" и на другия ден лъсне с нова кола - да има се хвали. И даже ще ти обясни, че колата няма нищо общо с тия 27000 - съвсем случайно съвпадение, тя уж е на "лизинг" и не струва нищо.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a1d663627c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Авторке, десет години вторият ти съпруг се бори, издържа теб и трите деца, което никак не е лесно. И сега, когато има трудности, ти не желаеш да помогнеш. Меркантилна си, и дано вторият ти съпруг го разбере по-скоро. В живота се поемат и отгаварности, а не се чака само наготово някой да ти дава и да те издържа! С издръжка от 120 лв, колкото е плащал бившият ти съпруг за дъщеря ти, дете не може да се гледа! Значи, пак вторият ти съпруг я е издържал. Защото е мислел, че има семейство, за което е отговорен и се грижи. Благороден човек, но ти просто не го заслужаваш!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6c07329328
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Авторке на човек който не иска да разбере няма как да му кажеш, каквото и да било, е отговорът на зададения въпрос.
Само ти сама можеш да прецениш как да постъпиш, защото е вероятно №6 да е прав, но също толкова вероятно е и онези на противоположното мнение да са прави. От една разказана ситуация никой няма право да даде точна преценка човека добър ли е или лош. Само авторката от информацията за натрупаните през годините ситуации може да прецени.
Но в карайна сметка парите са на детето, без значение за какво ще ги похарчи. А това че втория баща е харчил за нея, не може да я задължи да му ги върщала. Плюс това най вероятно поне половината апартамент е на нейно име, може би и целия, и втория баща й дължи наем за годините, че живее и отглежда и братята й в жилище нейна собственост. Всеки собственик има право да поиска наем дори от майка си, ако живее в нвгово жилище, друг е въпроса дали е морално, но на хора с толкова нисък морал, че да броят издръжката на дете трябва да се отговори по подобен начин.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e642a957c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Парите дадени от първия ти мъж да си за неговото дете...както е пожелал баща ѝ.Не би трябвало втория ти мъж да знае изобщо за тези пари(те не са твои),а и още по-малко да те натиска да му ги дадеш.Това е недостойно от негова страна.Независимо какви финансови проблеми има не трябва да пипа чужди пари.Да се оправя както може...Ами ако ги нямаше тия пари какво щеше да прави?Не стига,че като мъж не е осигурил жилище на семейството си и се е настанил в жилището от друг мъж,ами сега и тези пари ще иска.
Авторката казва,че първия ѝ мъж редовно си е плащал издръжката и е давал още допълнително пари на ръка.Дал и е и ннякакви 2700 лв,които тя е дала на втория си мъж.В такъв случай какви претенции има втория,че тя му коствала средства.Не вярвам и да се е грижил чак толкова чуждото дете.Ако все пак някой настоява още,може да се каже,че пък той не е плащал никакъв наем докато е живял с авторката в жилището от първия ѝ мъж...
Тоя мъж ми се струва хем непочтен,хем и неудачник.
Правилно някои тук очакват и да те натиска да ипотекираш жилището,за да теглиш кредит...Не му се връзвай.Прояви характер и твърдост,ако много крещи-ей там е вратата.Никой не го държи насила в чуждо жилище.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ce0602a25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   № 34 Благороден викаш, истински Жентълмен - ще вземе чуждите пари и ще ги изпука. Много благороден, викаш...Като е правил деца на жена с дете, да си е правил сметката, сега никой не му е виновен, че е скъсан и неспособен цървул. С него ще пропаднеш, разкарай го.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6efb6ef2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Темата е стара искрено се надявам госпожата да е взела правилното решение и да е разкарала този плужек от живота си. А тези, които ги защитават с нищо не сте по - различни от него, парите на момичето са за образование и никой няма право да посяга на тях!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 152e9a75e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Темата е стара. Интересно каква е развръзката след това? Ако авторката все още чете тук, моля да напише как завърши историята.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0708df9483
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Най-вероятна развръзка: тежък развод, самотна майка на три деца, втори съпруг, нехаещ за децата си, умно момиче, което ще помага на майка си, ще учи и ще работи!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a80c938f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Или жената е дала парите от огромна любов и страст, а онзи я е набутал с още дългове.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6417f5b0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Имам едно решение:
РАЗВОД

 
  ...
преди: 3 години, 24 дни
hash: fdc7988028
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   В никакъв случай не му ги давай. Много е нагъл. Тези пари са за дъщеря ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker