Психически тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Психически тормоз
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1419 пъти
Здравейте! На 15 съм, момиче. Моля за съвет как да се справя със семейството си. Пиша тази история и ми текът сълзи. Най-големият ми проблеме мама. От най-малкото ми вика, но когато дойдат хора се прави на светица. Постоянно ме заплашва, че ще ме "смачка", "убие', ругае ме че съм мързелива, но аз съм в такава възраст, че немога да чистя и уча, а тя иска едновременно и 2 от мен. А когато ѝ поискам да ми направи коламаска (защото тя ми я прави) тя ми се звери и казва, че няма да ми направи. Баща ми от своя страна се кефи като тя ми се звери и понякога удря. Баба ми пък е някаква злобарка, която само гледа как да изкара мама черната овца. Дядо е добър човек. По-малкия ми брат постоянно гледа как да ми се карат и удрят. Това му прави удоволствие. Вярно и аз не съм цвете за мирисане, но всеки ден ми викат, заплашват че понякога и посягат. Нямам търпение да завърша и да си взема нещата и изнеса. Немога да издържа вече, ако се опитам да дам мнение за нещо веднага започва ругаене, присмех, викане. Аз нямам право на мнение в тази къща. Много ви моля, дайте ми съвет как да се справя с тях без да стигам до закрила на детето и т. н. не искам разправии. Благодаря ви адски много за отделилите време да го прочетат и кажат мнението си. Ще чакам коментарите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2261e3257b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За коламаска имаш време, а за чистене - не?
А като се изнесеш на 18, замисляла ли си се, че трябва и да работиш, за да се издържаш?
На 15 си достатъчно голяма и можеш да чистиш, да учиш и да помагаш на майка ти в домашната работа - готвене или други неща. След 3 години ще си на осемнайсет и се замисли колко близо е това време, в което ще трябва да вършиш всичко сама - и чистене, и учене, и готвене и още много други неща. Тъй че - не се сърди на майка си, а се вслушай в думите й и й помагай - тъкмо ще се научиш на много неща, които после ще ти трябват.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f22db6f9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Н. 2, я се огледай малко... Нейните връстници не само, че не се занимават с домакинска работа, ами и повечето не учат, а цял ден киснат по кафетата... Не мога да разбера за какъв чеп нападаш точно това момиче?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fb2158330c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, сългасна съм с 2. Аз бях на 12 когато почнах да помагам. И аз имам по-малък брат, чистен готвех в къщи, и ми оставапе време и за учене, и за помагане, и за излизане с приятели. Всчко е до както си разпедлиш времето. В момента съм на 18, и ми остава една година до университет. Да помагаш в къщи, е малко или много тип задължение.

Към автора : опитай ссе да говориш с майка си, когато сте сами, опитай се а бъдеш вниматела с избора на думи. Повечето днешни майи са строги, но се опитват а те предпазят. А аз кола маската, спести малко пари и си купи епилатор, и го прави сама. Работех, събирайки сливи, малини и ягоди цяло лято, и си купих сама епилатор, на 13 да не карам майка ми да ме обезкосмява. Срамна работа няма. Лек ден :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fb5b13c9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 4, ако учи в езикова или математическа гимназия, сигурно изписва по една тетрадка домашни на ден, така че недей да знаеш много. А брат й дали помага вкъщи, или това е поредното семейство, обучаващо момичето като слугиня? И дали под "помагане" не се има предвид тя да върши основна част от домакинските дейности? И докога подобно злостно отношение от родители към деца ще бъде толерирано?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker