За остаряващите моми, които лъжат, че не са сами - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

За остаряващите моми, които лъжат, че не са сами
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 3668 пъти
Здравейте споделящи, на 28 съм и искам да обсъдим един казус, който от известно време не ми дава покой. Какво мислите за момите на моята възраст, които по една или друга причина (сега няма значение каква) са самички, но ги е срам от това, както и за онези, които са си смотани и в нов колектив се страхуват от сближавания и бързат да излъжат, че имат някакъв мъж/приятел някъде другаде? Аз наскоро видях една съученичка да работи в един магазин, набързо я поканих да се видим след работа и тя очаквано започна да мънка че е много до късно и много далече и т. н. и накрая каза, че "има друг човек, който ще ни попречи да се видим". Само че хич не ми се връзват работите, просто по поведението и външния вид си личи, че няма мъж до себе си, или поне няма истинска връзка, страст, секс. Изобщо много и личи как се притеснява от елементарна близост и общуване с момчета, щото от едно време я помня каква затворена си беше и май не е мръднала много-много. С две думи от всичко, което съм видял от живота досега смятам, че тя по-скоро е изкуфяла от самота и сама си руши мостовете, но не искам да потъвам в някакви собствени заблуждения и питам вас тук в този сайт, където обикновено се говорят откровени неща. Или евентуално да се срамува че е самотна майка, въпреки че познавам такива и са отвратително нахални, а тази е много сдържана и предпазлива. Или да са я изнасилили преди време и да и стои като травма? Всякакви неща ми минават през главата. А на вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: f953206090
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-простото и логично решение - просто не е искала да излиза с теб.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0342307323
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Първо какво значи стара мома в 21 век? Това е смешно!!! Това, че някое момиче е станало на определен брой години и в момента няма човек до себе си, не означава, че трябва да я завържем за кол на площада и да я замерваме с камъни заради това (разбира се това е образно казано). Обаче личния живот за това е личен и никой няма право да ти се бърка с кого как и какво правиш. Била самотна майка и какво? И нея ли да пребием с камъни заради това?
Изобщо хора спрете се вече с тоя селски манталитет и оставете другите да си живеят живота както искат. Толкова ли е скучен вашия, че единственото ви забавление е да давате акъл на другите? ! А да ти хрумна, че въпросното момиче просто не е било в настроение да излезе с теб? И е измислила това тъпо оправдание само за да не прозвучи грубо ако ти каже в прав текст. "Не искам да излизам с теб! " Така, че гледай си твоя живот и не се бъркай там където не ти е работа! Ти на практика нищо не знаеш за нея. Като ученичка била по-затворена и какво? Я си помисли колко година са минали от тогава? Нито знаеш какво и е минало през главата за тези 10 години, нито нищо. Ами ако наистина има някой? А и както ти казах, може пък просто да е искала деликатно да ти откаже. Така, че не се дръж като глупак, приеми това за НЕ и продължи нататък.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 764ac11e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти защо гледаш в живота на другите въобще? Ако ти е ок животът, живей си го. Ако имаш проблеми в интимността, решавай ги. По самото ти изказване си личи, че май-май имаш проблеми в живоата си, които тръгват от прекалено сравняване с другите - от там и ниско самочувствие (защото родителите ти или са те сравнявали като малка, или самите те са се сравнявали по неглижиращ, потискащ начин). А ниското самочувствие поражда едновременно комплекс на малоценност и комплекс на превъзходство (за да може да се компенсира ниското самочувствие като си доказваш колко си по-добра от някой си). Това, което не поражда и което ти липсва на теб, е реална оценка.

Общо-взето, ако приятелката ти не те е помолила да й анализираш живота, няма защо да го правиш. Няма да ти стане по-добре. Не си по-добра ако се сравняваш с други, за да си напомпаш Егото. Сравнявай се със себе си. Ако ти харесва поведението на някого - изкопирай го. Но сравнения като това, което правиш, просто е глупаво, инфантилно и прилича на начина, по който 5 годишни недорасли момиченца гледат да се докажат кой е по-по-.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4016de24f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Много грозно е да казваш че стара мома била жена на 28 години и това ме подразни да си призная! Това че е срамежлива или умишлено се дистанцира от мъже не значи че са я изнасилвали преди. Аз примерно пък имам травма от преследване, няма да изпадам в подрбности но не са малко хората който са имали някакви проблеми в миналото си, по скоро ми звучи така все едно се подиграваш. Не са малко жените който и на 30 години пак са сами, тя за две години може да се ожени и даже да забременее. Представи си че ти имаше връзка със нея и както сега и се подиграваш да беше забременяла от теб добре ли щеше да се чувстваш. Повече ли уважаваш жените който са женени и имат деца ами че част от тях как мислиш че се събират, някой от любов разбира се но просто като жена знам че не е толкова трудно да вържеш някого. Просто не хубаво човек така да се подиграва, за да е сама една жена явно има някаква причина, която ти щом не я харесваш няма за какво да те интересува.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 24b179c781
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Първо, на 28 не е остаряваща.
Второ, не е твоя работа какъв й е статусът. Ако не иска да излезе с теб, ще ти го каже и в прав текст, но се е опитала да е деликатна. А реално възможно е да си има приятел/мъж.
Трето, не всички жени търсят принца на бял кон, но и не всички изгарят от желание при липса на друго да целунат жаба...

Ж32 (щастливо обвързана)

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f90dfd7d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ами обикновено жените лъжат, че си имат приятел, когато НЕ ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС към конкретния мъж, който се е опитал да ги свали и/или просто се е опитал да привлече вниманието върху себе си. Без значение на каква възраст са.
На теб приятно ли ти е да те свалят жени, които не ти допадат?
Има го и обратния вариант (както може би ще се сетиш, е поне теоретично): някои жени, казвам само някои, лъжат, че си нямат приятел/мъж (а си имат такъв), когато пък срещнат/ги сваля някой мъж, който им е харесал!

Според мен ти си огорчен, от това, че тази твоя връстничка те е отхвърлила (а предполагам и доста други). И смятам, че дори си го осъзнаваш това. Затова и си пуснал тука тази леко грубичка към хората от женски пол темичка, защото се надяваш да получиш подкрепа от други самотни задръстеняци като тебе.

По външния вид на жена, не е съвсем препоръчително да се отсъжда дали е или не е задоволена сексуално и/или в други аспекти, защото както знаеш има доста природно грозновати и глупави жени, които въпреки това си имат партньор в живота, та даже чак семейство, деца...

Какво си видял от живота, не знам, но определно не си гледал внимателно и не си мислил достатъчно. Видно е, че имаш сериозни проблеми с егото и това определно няма да ти помогне да си намериш жена.

Жена на 28 години

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f39b1d568e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някои хора са толкова селективни, че предпочитат с години да стоят сами, отколкото да се занимават с някого, който въобще не ги привлича. Някои дори и да искат не могат да започнат нищо без привличане, просто защото изпитват отвращение като се опитат. Причината да не иска да се вижда с теб, е че не я привличаш. Дали тя е изперкала и иска твърде много или ти се надценяваш, респективно подценяваш нея, не мога да кажа. Не се сърди, това не означава, че проблемът е в теб, но за мен е ясно, че тя не те иска.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 95d815f5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ами за "остаряващите моми" на 28 мисля същото като за остаряващите ергени на 28 - а именно - това си е тяхна работа.
Само едно ми е малко чудно - след като всякакви неща ти минават през главата, не ти ли хрумна, че може би просто не те харесва и затова не иска да излезете заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: cfe043525e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе, ти малоумен ли си? Какво те бърка теб дали тя е сама и дали си има приятел? Звучиш като надут, повърхностен, ограничен, комплексиран смешник, който обича да тъпче и мачка хората. Жалко, че майката природа е създала такива изчадия като теб! Нека си е срамежлива, нека си е тиха и свита, ти нямаш право да й се бъркаш! Жал ми стана за теб, човече. : )))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5db4c3bc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   За да са сами има някаква причина, която обикновено е много лична. Конкретно за тази съученичка, я поухажвай по-настойчиво. Ако не иска да излизате я попитай направо.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 95cefdb16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Какво? Искал си да го топнеш в момата и тя те е отрязала. Какви стари моми, какви пет лева?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e4d641aa2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Или просто не иска да излезе с теб, но се опитва да е тактична. В крайна сметка, имаш само догадки, не знаеш как живее, с мъж или без. Може и да е лезбийка, може да си имал лош дъх него ден. Много големи изводи правиш от една кратка среща, а и самият ти си на нейната възраст и си сам, без страст, връзка и любов. Според мен правиш класическо пренасяне.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: af4616b670
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Наглец! Ще си платиш някой ден да всичко...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 96d8859aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   Авторът съм, сега се сещам, че трябваше да отбележа в началото на историята, че тя първа ме беше забелязала, когато бях пред магазина. Така се беше опулила, че беше забравила и клиенти и всичко, с едно миловидно изражение цялата се беше размекнала. Жените сте лабилни и веднага се издавате в такива случаи, много ви личи. Пък за промяната в гласа да не говорим. Иначе аз съм си достатъчно хубав, много момичета и жени се заплесват по мен без да полагам усилия, а конкретно с тази си подхождаме много на външен вид. Така че определено не съм и неприятен, нито съм някой, с когото не би искала да я виждат. Просто тя е изгубила всякакво самочувствие и самоуважение, подсказват го косата и грима и поведението пред другите мъже там, освен това пътува от едно друго населено място и работи в същия магазин на начална длъжност вече 7-8 години. Иначе аз много си я харесвам и знам какъв ошлайфан диамант може да стане, но за една истинска връзка трябва и двамата да полагат усилия, а с нейното разрушително поведение няма да стане. Не и се сърдя, но я извадих от сметките, въпреки че мога да ходя всеки ден да и досаждам, аз си намерих едно друго момиче с много по-хубава коса и освен това е атлетична най-вероятно активно спортувала в училищните години. Скоро ще я преслушаме и нея, въпреки че нейната професия също е малко унила и може да ме баламосва.

Изобщо няколко женички сте скочили като ужилени, понеже си представяте, че може и за вас някой да си помисли такива работи. Моят въпрос е по-скоро към мъжката част, да обменим малко опит, защото аз действително знам за два такива случая на жени между 25 и 30, които лъжат, че са омъжени.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 30d48f9b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Авторе, ако действително те беше харесала, нямаше да ти откаже поканата. А пък ако е изглеждала толкова зле, ти нямаше да я каниш... Това за косата е смешно, всяка коса може да изглежда добре, стига да се поддържа.
По-добре, че момичето се е отървало от теб, ти не я уважаваш, не уважаваш професията й, колкото и нисша да ти се вижда. Не уважаваш факта, че сама си изкарва хляба. Вместо да уважиш това, че пътува и работи в друго населено място, й се подиграваш. Тъжно е, че и втората ти потенциална "жертва" оценяваш пак по същия начин. Професията й била "унила". Ха-ха. А ти какво работиш? Ядрен физик, агент на ЦРУ? :)))

Момичето вероятно ти познава гадния характер, затова и не е поискало да има нещо с теб. Може и да си привлекателен физически, но това не означава, че тя иска отношения с теб.

Колкото до предположението ти, че може да е изнасилена... един нормален човек дори не би си помислил такова нещо заради отказ за среща!!!

Моля те, недей да имаш връзка изобщо. Или, ако имаш, за да не й е унила професията, намери си професионална циркова артистка.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 15087c8a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

22.   Здрасти авторе! Директно изправи на нокти доста жени тук с тази тема, което ги издаде, че са моми, и че са стари. Това че някоя се е обозначила 28 или 32 години не значи че е на толкова, а и на толкова да е вече си е мома в напреднала възраст. Мъжът си е мъж! И на 55 години да е пак си е мъж. Я, обърни внимание на жена, над 40-те! Сбръчкана от всякъде, целулитна и нещастна, ако е сама без мъж. Една жена без мъж е нищо, докато мъжът е с неограничени възможности. Стара мома звучи грозно и обидно, а стар ерген звучи гордо и похвално в мъжка среда. Вярно е, че жените като пол живеят със седем-осем години повече, но това не е живот, а наказание, след като мъжът (съпругът) си отиде. Жените имат много къс срок на годност за разлика от мъжете, а биологичният им часовник тиктака. Жената на твоята възраст е стара за теб, ако си решил да я направиш своя съпруга. Трябва ти жена с 5-8 години по-млада от теб. Лошото е, че и такава пак ще ти омръзне след 5-6 години, и ще ти се прииска още по-млада. Днешната еманципация освободи мъжете от морални угризения, и лесно си намират поводи, за да се разведат с жените си, и да се оженят за по-млади. Това е в модерния 21 век. А, жените които са изоставени от мъжете или не са харесвани от тях твърдят, че са си били самодостатъчни, и че кариерата им била по-важна от мъжа и семейството. Този тип жени са върли феминистки и злобата им към мъжете е огромна. Авторе, жената е отказала да излезе с теб, защото е почувствала, че не е за теб, а и щом е на твоите години, наистина е стара. Решила е, от уважение към теб да ти откаже, за да не те излага пред приятелите ти. Направила ти е услуга, защото те уважава. Дано една злонамерена жена, представяща се тук за мъж 25 не ме обвини отново, че темата е моя, и сам си отговарям с цел провокация към женската аудитория! Аз тук теми не съм писал, ама ей на. Обвиняват ме.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 95a02f951c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   И според теб се е "опулилa" зaщото от толковa хубост ( ти ) тa чaк и изскочили орбитите нa очите, a? !
Хaххaхaх, веселяк! Я удaри еднa злобaркa сегa, сипи си едно питие, зaвий се, че студено и си почини мaлко!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 95a02f951c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   Към 22 и към теб aвторе, вие мъжете определено имaте срок нa годност. След 50-55 г. вече "онaзи" чaст не е тaкa функционaлнa, е, пикaе си де, но зa друго.... и жените без знaчение възрaсттa сa принудени дa търсят някой, който още функционирa.
Тa... кaто се "пулят" ( предполaгaм от възмущение до ужaс) просто продължи към някоя, която поне ще се усмихне зa нaчaло.
Другa същественa рaзликa м/ у мъжът и женaтa е, че женaтa е СAМA сaмо aко искa точно товa :)
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e52ab65336
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   " Иначе аз съм си достатъчно хубав, " - много си самонадеян и самовлюбен, затова злобееш по жените. Щом си си самодостатъчен, сменяй ръцете всеки ден, така ще си разнообразиш самозадоволяването, а остави момичетата на можещите мъже. Не знам дали познатата ти ще остане мома, но ти с тези изхвърляния, най вероятно ще останеш стар ерген.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d318487944
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

26.   24, да не би да си се засегнала нещо? Че то всяко нещо си има срок на годност, ама на мъжете срока на годност е много по-дълъг от този на жените. След 50-55 г- онази част си пикае, и при някои мъже малко по-трудно, заради уголемяване на простатата, но функционалността и пак си я има, а оплодителната способност е над 80-те години на мъжа, докато жената е издухана още след 45. Интересното е, че уж не функционирала онази част при мъжете, пък доста изнасилени млади жени, и то от над 50 годишни мъже? С коя ли част ги изнасилват? Е, тези жени над 50-те може и да си мечтаят за "изнасилване", но едва ли ще се намерят мъже за тази работа, освен ако не са много гнусливи, а и пресъхналият кладенец си е пресъхнал.

"Другa същественa рaзликa м/ у мъжът и женaтa е, че женaтa е СAМA сaмо aко искa точно товa :)"

Абе то тя и да иска да не е сама, в повечето случаи пак сама си остава. Днешните мъже са вече модерни и еманципирани. Не им трябват вече жени (освен за разплод), камо ли пък стари лелки! За какво са им притрябвали? Мъжете си измислиха съдомиялни, прахосмукачки, перални, микровълнови фурни, и не им трябват вече жени. Докато са енергични скъсват от секс младите момичета, които сами им идват на крака, а като остареят и мераците им намалеят, плющят карти, табла и шах по пенсионерските клубове и са си безгрижни и щастливи. А я проследи живота на жената от раждането до смъртта и! Кой пол според теб, е по безгрижен и независим от другия?

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 96d8859aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   АВТОРЪТ: 22, за мен възрастта не е критерий, а и точно тази е много запазена и по принцип младолика, както казах много си подхождаме, но тя сама си създава някакви прегради, докато аз не виждам никакви пречки да я представям на когото и да било. Аз затова я поканих, защото исках на спокойствие да и разкажа какво точно виждам и харесвам в нея, за да не се притеснява за дреболии, но някои хора каквото и да направиш за тях си пропиляват възможностите.

Иначе за онези "самодостатъчните" картинката е ясна, те две изречения грамотно не могат да свържат, представи си ги как са се разпенили над клавиатурата :)) Моята не е такава злобна по природа, малко е кисела от трайната липса на мъжко присъствие но пък докато разговаряхме, въпреки че в началото пробваше да се преструва не успя да удържи напиращата усмивка, а една жена ако я накараш да се усмихне спонтанно значи си стигнал до сърцето и :)))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 96d8859aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Проблемът на нашия разговор са тези, които са стойностни, но ги мъчат някакви комплекси и сами се затварят, да не забравяме че има има и такива, които не са нищо особено, но подхождат с усмивка и ти казват "Здравей, не знам дали ме помниш" или нещо подобно, веднъж една беше с нейния човек и даже ме покани да седна при тях да си побъбрим за общи теми, нищо страшно и нищо сложно няма в това, елементарни човешки отношения. Така че не е срамно да си сам, срамно е да лъжеш, да измисляш оправдания, да се преструваш.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4016de24f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ясно такова ти е мнението. Ами.. да, позна аз съм си злобна по природа та за това така реагирам, освен това имам и други негативни качества но момичето щом е свястна едва ли се е обидила от държанието ти. Все пак ти не си й казал в прав текст че я смяташ за "стара мома" дори напротив, личи си че имаш интерес щом си ходил до работното й място. Когато жената каже че си има приятел директно пред друг който я сваля и го изтъкне като причина това значи че не иска да се виждат, "имам си приятел не може.. "примерно. Освен това усмивката нищо не значи, може пък да не й допадаш. Дори да те харесва тайно, трудно е да се предположи защо и тн..

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7c0b17297e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Н 26, съжaлявaм симпaтяго, но нямa кaк дa се зaсегнa :) обичaм себе си, a подобни теми и чичовци рaзни кaто теб сa нaсочени към комплексaирaни хорa. Обaче!!! Кофтиии, нещо сте се объркaли дa си мислите, че сте единствен вaриaнт с пикaло хaхaх.
Имa нaд три милиaрдa мъже по светa, слaдури.
И виж, aз лично съм лъгaлa, че имaм връзкa когaто бях щaстливa и свободнa, aмaн от досaдници! Сегa съм обвързaнa и щaстливa, но досaдниците продължaвaт дa се лепят. Нaй- лесният нaчин дa рaзкaрaме някоя лигa е кaто кaжем, че сме обвързaни. Инaче нямa отръвкa от зaкъсaляци, честно.
A нормaлният, сaмоуверен мъж БЕЗ комплекси си личи от километър и той е рaзличен от теб и aвторa, зa щaстие още ги имa по светa и у нaс :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f6378a13b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   " Не знам дали познатата ти ще остане мома, но ти с тези изхвърляния, най вероятно ще останеш стар ерген"

25, я кажи кое му е лошото на стария ерген? Обичаш ли музика? А, ”Ролинг стоунс”? Мик Джагър стана баща за осми път на 73 години, след като балерината Мелани Хамрик роди днес в Ню Йорк, съобщи в. ”Дейли експрес”. Как ти се струва, този "стар ерген"? Защото той не е обвързан с Мелани, която е майка на новородения му син, и е с 40 години по-млада от него!

Авторе, жените тук ще злобеят заради отговорите ти в темата, защото ти завиждат. Особено тези в напреднала възраст, която за тях е след 35-те им години. Мъжете са природно облагодетелствани и по-лесно се справят в живота, от жените, които освен по-скъпото и трудно обслужване на телосложението си, ще трябва да се самоосигуряват, благодарение на претенциите им за равенство и равнопоставяне. Щом за теб възрастта не е критерий, предложи някаква помощ на жената, от която тя има нужда. В днешно време такива жени винаги имат трудности, особено ако са сами. Направи го случайно, уж неволно, и не искай нищо в замяна, дори и среща след това. Остави я тя сама да ти предложи. Ако наистина те харесва, няма да издържи и ще отговори на вниманието ти към нея. Жените които се правят на недостъпни, изгарят от желание за мъжко внимание, но никога не си го признават. Днес мъжете загубиха интереса към жените, както е било някога. Не се налага да ги преследват. Те сами им идват на краката. Всяка жена във физическо здраве се нуждае от секс, а мъжете вече го получават на готово. Не се налага да ги "ловуват", както някога. Еманципация и за нас мъжете, това е положението.
Поздрави!

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a2dc39f121
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   "Кофтиии, нещо сте се объркaли дa си мислите, че сте единствен вaриaнт с пикaло хaхaх.
Имa нaд три милиaрдa мъже по светa, слaдури. "

№30, честно казано съвсем се обърках! Нещо не мога да схвана? Щом пикалото не е единствен вариант, то тогава какви са другите? Ако имаш предвид "мъртво" пикало тогава да, но при динамично действащ мъжки инструмент, женското щастие е гарантирано. То че има над три милиарда мъже по света е истина, както и над 3, 5 милиарда жени. Само че без мъжкото пикало, човечеството ще изчезне. Сперматозоидите не растат по дърветата, а мъжете ги произвеждат и над 75 години. Това, че жените лъжат и не казват истината е факт. И двата пола не им вярват. Ето и ти казваш, доста си лъгала за това, че си имала връзка с друг мъж, а в същност си нямала. Как тогава да ти вярваме, че си била щастлива, и че сега си обвързана? И, щом пикалото при над 50-годишните мъже спре да рипа, как тогава има толкова "закъсляци" дето нямаш оттърване от тях? Да не би всички да са под 35 години? Ще излезе, че почти всички потентни мъже са закъсляци, и няма жени за тях!? ! :))) За това и автора има подозрение, че момата от темата няма никой с когото да е обвързана, а от ниско самочувствие не отговаря на искрените му намерения. А ти №50, вместо да го укоряваш и да му приписваш комплекси които той няма, трябва да го насърчаваш заради благородната му постъпка. Не всеки мъж има добри намерения и подхожда по този начин. Права си и за навлеците, които ги има всякакви, но лъжата за обвързаност не помага при такива случаи. Сама твърдиш, че дори и обвързана, на теб пак ти се лепят, и няма оттърване от тях. Брей да му се невиди!!! Сигурно си супер красива? Сега вече ме е яд на себе си, заради разбора към коментарите ти. Извинявам ти се, ако съм те обидил с нещо, било е неволно.

"A нормaлният, сaмоуверен мъж БЕЗ комплекси си личи от километър и той е рaзличен от теб и aвторa, зa щaстие още ги имa по светa и у нaс :)"

Това направо ме разби! Иде ми да се "самоубия", или по скоро ще пребия някого от яд, ако вземе да ми се изпречи и изперчи по пътя, докато се прибера у дома! Че какво ми е на мен, и защо мислиш че съм ненормален и несамоуверен с комплекси? Така звучиш, все едно тези нормални и самоуверени мъже без комплекси са на привършване, но за щастие все още макар и рядко ги има по света. Хайде остани си със здраве, и бъди щастливо обвързана дълго време!
Поздрави!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 049d5e0c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Чичка, има млади момичета, които си лягат с БОГАТИ 70-80 годинишни старци, даже раждат от тях и това е факт!!!
Но тези старци ИМАТ ОГРОМНИ БАНКОВИ СМЕТКИ, тези старци гарантират, че макар и да не доживеят 18 рожден ден на детето си, ТО ЩЕ БЪДЕ не просто осигурено, А ПРЕОСИГУРЕНО!!! А покрай него и невръсната му майчица... , която за това и си е легнала с такъв БОГАТ И ИЗВЕСТЕН. Такива жени решават да родят от човек като Миг Джагър, защото ще получат не само финансово обезпечение до живот, а защото знаят, че само заради това, че са се чукали, забременели и родили от такъв човек - това им отваря много врати за супер много неща, които смятат да правят като поотрасне детето им и като пукне възрастния им мъж, а защо не и преди това разбира се... Също отварят още повече врати и на самото им златно детенце, което напрактика наистина е златно, щом баща му е човек от СВЕТОВНА величина.

Затова е доста тъпо от твоя страна, чичка, да даваш примери с Миг Джагър и други мулти богати възрастни хора от мъжки пол на момчета като автора. Защото така просто им правиш мечешка услуга - те са обикновени момчета и не трябва да летят в облаците.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4016de24f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Аз пък никога не съм лъгала когато не съм обвързана, казвам си и в двата случая, ако го сметна за необходимо, няма нищо срамно в това жената да е сама. Номер 34, не е точно така, има мъже който не подбират много зависи къде ще попадне човек. Така че.. обвързана или не, красива или не е, след като са сами и закъсали за секс. То дори някой не се отказват лесно и за най малкото се хващат просто ако си учтив и приятелски настроен. А самият флирт нищо не значи по принцип, флиртът е начин на комуникация зависи във какво се изразява, може да е на базик, аз това съм виждала навсякъде в по млада възраст и в такава среда съм израснала за съжаление. А в днешно време тинейджърите и младите хора са още по зле от към тази страна, правят секс от 14 годишни и не се интересуват от някакви принципи.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 95a02f951c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Н 34- " Сама твърдиш, че дори и обвързана, на теб пак ти се лепят, и няма оттърване от тях. Брей да му се невиди!!! Сигурно си супер красива? "
Ето, ти го кaзa! A aвторът твърди, че въпроснaтa женa не е крaсивa, тa дaже комплексaркa я изкaрa, че лъжелa кaто твърдялa, че е обвързaнa.
A ти с горе посоченото признaвaш aвтомaтично, че се лепите по КРAСИВИТЕ жени :) и ще отбележa, че aз не съм говорилa нито зa визиятa, нито зa възрaсттa ми. Ти си нaпрaви сaм изводи.
И в същност с товa потвърди всичко, което кaзaх :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: af042fe447
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   №36, изместваш центъра на спора. То е ясно че много богатите мъже-старци могат да си купят красиви жени и да имат деца от тях. Никой не го оспорва. Само че, такива мъже не са чак толкова много, и няма да има за всички жени, мечтаещи за такъв живот, а и мъжете първо ще трябва да ги харесат нали? Чак тогава жените ще могат да "решават" дали да раждат или не, от такива мъже. Примерът ми беше относно различното стареене на половете, и че мъжете имат много по-дълъг срок на годност и възможност за репродукция от жените, от което следва, че мъжкият пол е по-съвършен от женския и е с по-голяма стойност. Не напразно мъжките бебета на черния пазар струват 2-3 пъти че и отгоре по-вече от женските. За това, ако се гледа като на инвестиция, мъжът е винаги с по-голяма стойност от жената по целия свят. За това като пол се е приемало (и днес още се пиема, дори и у нас в провинцията), че е по-висш от женския. Знам, че това днес звучи обидно за жените, но това е самата истина.

"Затова е доста тъпо от твоя страна, чичка, да даваш примери с Миг Джагър и други мулти богати възрастни хора от мъжки пол на момчета като автора. Защото така просто им правиш мечешка услуга - те са обикновени момчета и не трябва да летят в облаците. "

Пак грешиш №36! Аз като мъж съм солидарен с автора, и му желая само добро. Посъветвах го да направи услуга безвъзмездно на момичето без да му е поискана, за да провери "колко дълбока е водата"! Това не е мечешка услуга, а добронамерен приятелски съвет. Ако момичето изпитва симпатия към автора, ще намери начин да отвърне на жеста. Ако нищо не се получи, значи няма смисъл автора да се хаби напразно. Обикновените момчета понякога успяват в живота и за момичетата изведнъж стават необикновени. А, тези дето летят в облаците обикновено са жени, чакащи своя принц на бял кон, дето все не идва. За това почти винаги са губещи и нещастни, поради прекалената си гордост и самоувереност, придобити от утопичната идеология за равенство.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ce44d448fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Чичка, иди да бъдеш солидарен с момчетата, които наистина имат нужда от солидатност и подкрепа. В тоя сайт има доста такива.
Например в темата: "За нищо не ставам". В категория Други се намира. Или там май няма да намериш почва да се пелтечиш за жените къде се намирали и какви били...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c613e9f2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

41.   №40, аз съм солидарен с всички истински мъже и мъжествени момчета, на които им предстои да станат мъже. Момчетата в темата: "За нищо не ставам", не са никакви момчета а лигльовци, отгледани от майки-феминистки. На тях не може да се помогне, защото вече са феминизирани още от детската градина, където ги учат, да не се бият и да отвръщат на ударите които получават, а да бъдат като момиченцата. Слаби и безпомощни, не МЪЖЕствени, а мъЖЕНствени! Такива са около 20-25% от днешните мъже, благодарение на феминизма, които ми е трудно да нарека мъже. Като прибавим и хомосексуалните мъже към тях, и женският електорат става много повече от мъжкия. За това с правото си на глас, прокарват закони, с които жените могат юридически да се гаврят с мъжкия авторитет. За това се радвам на победата на Тръмп. По образец на САЩ светът подражава и в законодателството. За това настроението относно жените започна да се променя в доста страни, и Блюксел няма да може да налага директиви, квоти или особено покровителство за женския пол, а мъжете ще въдворят справедливост с патриархални порядки, от които ще спечелят и двата пола, и демографският проблем ще бъде преодолян. Най-хубавото ще е, че няма повече да пребиват жените, защото няма да има причина за това.

PS. Аз никога не пелтеча пред жени или пред когото и да било. Трудно ще ще ме респектират, а и съм доста силен физически, и едва ли някой ще посмее да ме заплашва. Но съм виждал как мъже пребиват нагли жени, които след това започват не само да пелтечат, а и да заекват! А, ако посмеят да се оплачат заради боя, намират се други непознати за тях мъже, които отново ги пребиват, или им затварят устата завинаги. Не че ми харесва това, но реалността е такава.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b440666245
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   39 - Не мисля, че можем да даваме пример за каквито и да е нормални отношения, с хора, които търгуват с бебета.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: edf7b16eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Нещо се измести тази тема. Авторът едно пита, съвсем друго му отговарят.
Авторе, ако наистина е сама, най-вероятно просто се притеснява от теб, да не си помислиш че нещо не и е наред като е сама без приятел или да и се подиграваш. Просто в нашето общество, каквото и да си говорим на жени над 27-28 години не се гледа сериозно, ако нямат приятел или стабилна връзка. Колкото и да е абсурдно осъждането и коментарите в такива случаи идват предимно също от жени. Веднага почва обсъждане, особено ако момичето е по-симпатично, на тази какво не и е наред, що няма приятел, лицемерно съжаление и подпитване итн. Не е приятно, Истината е че просто не всички срещат половинката си по часовник и момичето няма вина - ама ходи обяснявай. Къде по-лесно е да излъже, че е като другите и да не се набива на очи, особено ако както казваш няма голямо самочувствие и не изглежда да се гордее с работата си. Ако си бил по-настъпателен просто си я стреснал и затова е включила защитна реакция. Нормално е момичето да иска да избегне темата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker