Има ли някаква надежда да ида при баща си и как да стане това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Има ли някаква надежда да ида при баща си и как да стане това?
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2592 пъти
Здравеи те всички! Имам проблем с родителите си или поне с единия! Аз съм момиче на 16 години, родителите ми се разведоха преди 10 години близо, и останах при майка ми.

Майка ми е в чужбина, а баща ми е в страната. Имам приятел от 1 година. Ходя на училище редовно, имам и лоши и доби оценки, но за майка ми трябва да имам само добри оценки... Аз поисках да мина в домашно обучение от другата година, казах й, а тя откачи. Тя е проверила и е разбрала, че без нейния подпис не мога да мина на домашно и това се прави само за деца инвалиди... добре ще си остана на училище, но от това тя започна една стара история, че зарди приятеля ми искам да направя това и че от както съм с него съм се променила, не съм като преди... (преди се обличах като всички останали) сега съм металистка... което за нея не е нормално... та тя зарати дова ми каза, че не съм добре и ми трябва психятър... и иска да ме вземе при нея в чужбина, а аз неискам, но като и казах, че не искам тя ми каза, че ще направи всичко възможно за да ида... аз казах че ще ида при баща ми, а нейните думи бяха, че немога да ида при него понеже съм дадена на нея и за да ида при него трябвало да подпише тя и да се яват на съд проверявало се какъм е месецния му доход и дали може да ме издържа, но аз искам да съм поне с единия от родителите си, защото тя няма да се върне в България, а аз буквано израснах без нея..., а тя нама да го направи, няма да поспише за да ида при него... в момента живея при родителите на майка ми и те са взърастни постоянно се оплакват дори и да не съм направила нещо, не излизам никъде освен на училище и някои път след училище в приятеля ми за което те знаят...

Та въпроса ми е има ли някаква надежда да ида при баща си и как да стане това, защото ми омръзна да страдам и да ме лишават цял живот от неща и от изборите ми ? Благодаря на всички който ще ми помогбат, дори и на критикуващите, свикнала съм на какво ли не затова надали ще ме нарани някои с критика така както ме наранява собственото ми семейство! ПАК ВИ БЛАГОДАРЯ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: af2080d3ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам да те питам първо, понеже никъде не пишеш,поддържаш ли връзка със баща си,какви са ви отношения и имали той друго семейство и деца?

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d43ef49f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говори с баща си за това. Виж той какво мисли по въпроса. Ако те иска, той ще намери начин да те вземе. Той ще си задейства механизма. От тебе нищо не се иска, освен да потвърдиш когато и пред когото трябва желанието си да живееш с баща си. А относно майка ти-може би е права за някои неща. Защо искаш да завършиш като частен ученик на индивидуално обучение? Това е доста глупаво, не мислиш ли? Аз също смятам "метълският" начин на обличане за отвратителен (особено грозно ми се вижда за момиче), но си мисля, че не е болка за умиране и "ще ти мине". Не те критикувам - изразявам мнение.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a159e93126
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Децата на твоята възраст често менят желанията си, увлеченията си, мнението си. Откъде си сигурна, че с баща ти ще е по-добре? Да не стане така, че да успееш да отидеш да живееш при него, и след две седмици да ревеш на майка си, че искаш да се върнеш при баба и дядо? Защото на него едва ли ще му хареса дъщеря му да се мъкне с разни метъли и да й промиват мозъка.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 804c66e74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, марш при баща ти и марш при адвокат. Ти си вече на 16 и имаш право да решаваш къде ще живееш. Прави се ново дело и майка ти НЕ МОЖЕ АМА НЕ МОЖЕ ДА ТЕ изнесе в чужбина и без това без подпис на баща ти. В никакъв случай да не ходиш сега в чужбина, ти трябва да завършиш. В чужбина как и къде ще учиш?
Само адвокат може да ти даде съвет, но знам, че над 12 години имаш право да си решиш. Не чакай, а действайте с баща ти, защото може да стане много късно!
Не си виновна за нищо, и аз бях металистка на твойте години, а в чужбина си завърших и доста неща постигнах. Това си е нормално, чалгаджийка ли да си! ! !
Тя пък да видим как ще те изнесе като си скриеш документите, лични карти и паспорт! Съпротивлявай се докрай, защото сега преди да си завършила да ходиш в чужбина ще е пагубно, няма да може да си завършиш, ще те размъкват от клас в клас, от училище в училище. По-добре мизерно в България, но да си завършиш, отколкото в чужбина да миеш тоалетни.
Но не стой, а действай! ! !
Х.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8918970356
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ох, Х., тя пък като се е разучила. Не виждаш ли, че училището й е последна грижа? Домашно обучение искала госпожицата, на крака да й идват. Защо трябва да я надъхваш срещу майка й? Даваш ли си сметка, какво можеш да й причиниш със съветите си? На нея това й трябва, някой да я тласне накъдето иска, но последствията ще са за нейната глава, не за твоята. Аман от безотговорни хора.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 888fd9dcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много ти благодаря Хера! ! !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker