Годеникът ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Годеникът ми
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3313 пъти
Искам да споделя с нещо с вас.
Днес с годеника ми бяхме на гости на едно приятелско семейство, което имам бебе на 4 месеца. Докато бяхме там годеникът ми се държа много студено с бебето. По едно време домакините бяха отишли в кухнята за да оправят масата и аз им предложих да се занимавам с бебето и да не се притесняват. Забелязах странното му поведение и за да разчупя атмосферата сложих бебенцето върху него и той с една гнуслива физиономия ми го даде и ми каза, че смърди и ще вземе да го изцапа. Наистина много се изненадах от реакцията му. Моля ви кажете и ваши те ли мъже, приятели и годеници са такива? Да ли не трябва да прекара повече време с малки деца за да види, че няма от какво да му е неприятно?
Благодаря Ви предварително за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: c4f11f6b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тоя направо му бий шута от сега още....!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4623f80f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С риск да те изненадам, не на всеки са му приятни чуждите деца. Жена съм, имам приятелки с деца, но никога не ми е било приятно да ми дават да държа чуждо бебе, което може да ме олигави или да се изпусне в памперса, докато го гушкам. Никой не е длъжен да се занимава с чуждите деца. И, понеже сайтът е анонимен, съвсем спокойно мога да кажа, че някои бебета даже са ми грозни и гнусни. Нищо ненормално няма в поведението на приятеля ти.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4623f80f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   С риск да те изненадам, не на всеки са му приятни чуждите деца. Жена съм, имам приятелки с деца, но никога не ми е било приятно да ми дават да държа чуждо бебе, което може да ме олигави или да се изпусне в памперса, докато го гушкам. Никой не е длъжен да се занимава с чуждите деца. И, понеже сайтът е анонимен, съвсем спокойно мога да кажа, че някои бебета даже са ми грозни и гнусни. Нищо ненормално няма в поведението на приятеля ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: dd8e7bfeff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само не разбрах защо питаш жените за техните мъже, а не директно мъжете. Аз като мъж мога да ти отговоря, но щом не искаш моето мнение, ще си трая.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6c93641671
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами питала ли си го дали обича деца и иска такива? Аз не съм виждала мъжа ми покрай бебета, но чакаме едно и ще видим как ще е...

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 312c1a6d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   бягай от тоя докато е време. явно не понася децата. може и да иска деца и ще ти създаде ядове

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 07f9710c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да е така с чуждите бебета, но със своето да еразличен. Имам познати, в които бащата не иска да си играе и със своите деца. Хората са различни. Задължително преди да се ожените поговорете за деца -дали той иска дете.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0dcca373e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Огромна част от мъжете не обичат бебета, аз също. Работа е на жената да ги гледа, той трябва пари да изкарва.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1ac6da5d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Това е съвсем нормална ракция. Аз също не понасям бебета и не защото са малки дрисльовци и повръщльовци които пищят постоянно, а защото порастват и стават алчни копелета, които убиват за удоволствие на т. нар. им сафарита, мъчат животни и вредят на така прекрасната ни планета земя и нейната необятно красива флора и фауна. Както се казва: малко бебе-малък проблем, голям човек-голям проблем. За това аз мразя бебетата, защото стават големи люде. Респективно мразя хората, значи. Хората са такъв животински вид, че унищожава други животински видове не за собствено оцеляване и изхранване а за най-низки страсти. За това не мога да уважавам животинския вид хомосапиенс. В такъв случай мразя и себе си, но нямам вина, че съм се родил човек. Ще се напъна следващия път да се родя чайка. Но сигурно с моя късмет, ще се родя пак човек. Един Господ знае. Модераторите сигурно няма да ми публикуват коментара, защото описвам с не добри краски, "скъпоценното" човечество.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0c9060be00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми не се притеснявай, неговото ще си го обича. И моят никога не се е занимавал с приятелските деца, изключително незаинтересован, чак ми е било неудобно. Но когато се роди нашето е тотално размазан и абсолютно предаден. Няма връзка там където я търсиш. Неговото ще си го обича. Споко.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fb95effebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Милото бебе ама тоя твой годеник се държи като дете и той та това е 4 месечно бебе и да му гледа с гнуслива физиономия никога не бих го приел

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 90291a3b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря Ви!
Реших да погледаме за 2-3 дни племеничкатата му,така или иначе няма кой да я гледа тъй като имат работа извън града и аз като им предложих,те се съгласиха.Годеникът ми(Ники) не е много съгласен,защото щяло да ни обърка плановете,които нямахме,но се съгласи.Не знам кога точно ще заминават,но годеникът ми не е на работа,а аз по принцип работя вкъщи.
Ще Ви пиша пак!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3e06736191
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Нали е чуждо. Я бих га 'фърлил през джамо.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 65cf66b411
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Има едно просто обяснение- повечето млади мъже се плашат от малки бебета. Не им идва отвътре как да вземат и държат бебето и ги е страх да не го изпуснат или наранят по някакъв начин- за тях бебетата са си направо чупливи, та и твоят момък- срам го е да покаже, че го е страх и замаскира положението с гнусливост. Била съм свидетел на много първи срещи между бебета и млади братовчеди, чичовци и т.н. и повярвай, наистина картинката е много смешна и конфузна. Ние жените от малки си играем с кукли и сме отработили захвата и само при вида на бебето инстинктът ни показва какво да правим, но мъжът се нуждае от малко тренинг. Обаче като види своя наследник, плода на любовта си е съвсем друго- не се притеснявай.Strinka71

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e8c8c18a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Здравей, авторке!
Може да се каже, че разбирам годеника ти. Не обичам бебетата и наистина не разбирам идеята ти да се грижиш за бебе 2-3 дни. Все пак на това бебе трябва да му сменяш памперсите които са към 5-6 на ден, да го храниш да чистиш ако повърне(най вероятно върху теб) и много други неща. Не знам защо, но си мисля, че бебетата усещат когато някой не ги харесва или поне при мен е така. Аз съм от тези, които се преструват, че обичат бебетата. Например миналата седмица бях на село и една от братовчедките ми има бебе и аз разбира се като ми го връчиха започнах да се вайкам колко е сладко, как ще го изпапкам и тем подобни измислици(вътрешно ми се гадеше) и в един момент бебето реши, че иска да си отмъсти за това, че лъжа и ме оповръща цялата. Ужасен момент, но си замълчах и се преобляках просто.
Късмет ти желая авторке!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5f60759041
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   При мен нещата са точно обратното. Аз съм тази, която се чувства неудобно да гушка чужди бебета, докато мъжът ми ги обожава. Може би защото е вуйчо на 3 деца и е свикнал. А на мен ми е някак странно и притеснено. Не че ги мразя или нещо подобно, ама не искам да се изпуснат в памперса точно докато ги гушкам. Така, че май не е до пол, ами до характер. Някои хора обичат децата (и имат повече опит с тях) от други. Аз се разбирам чудесно с деца над 5-6 (най-добре даже около 10 години), но бебетата просто не знам какво да ги правя! Не говорят, не можеш да играеш на нищо смислено с тях... друго си е да си с дете на 10-12 години. Има милион неща, които можете да правите!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 032c525d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От авторката!
Здравейте, отново! И така вчера доведоха бебчо у дома за да го гледаме 3 дни докато те са извън града. Както казах годеникът ми не иска бебето вкъщи. Бях се решила да ги сближа, но както каза някой по долу в коментарите, бебетата усещат кой ги харесва и кой- не. След като оставиха бебо и ми припомниха най-важното, те си тръгнаха. И така аз я нахраних и реших да отидем при Ники и започнах да му говоря колко е сладка и пухкавичка и я сложих върху него както беше седнал, а то ми я подаде на секундата и каза, че не иска да го оповръща. За мълчах си и си поиграхме с нея самички, след това тя се наака и започнах да я преобувам за да й сменя памперса, а годеникът ми каза, че е усмърдяла цялата стая и да отидем в другата стая, а аз му казах, че там сега е студено, както и да е преобух я. По стоя си в шезлонга малко и стана време за хранене и след това след като годеникът ми го е страх да не повърне върху него му я дадох по късно като му грантирах, че няма да има аварии, да де ама малката се наака едно хубаво и памперсът и пропусна та Ники беше целия изцапан. Той с погнуса я хвана сложи я на дивана и отиде в банята. След като се преолече не обели нито дума. Стана10 часа-време за лягане. И отидохме в спалнята и Ники много се изненада като видя, че кошарата на малката е в нашата стая, мислел че ще спи в хола. Казах му, че няма как бебе на 5 месеца да спи само в друга стая и без това е отделено от родителите си. Легнаме си но бебка имаше газове, пръцкаше и не можеше да заспи, затова я сложих на леглото без годеникът ми да усети и й галех коремчето и така сме заспали. По едно време към 6 и нещо се събудихме от ужасна миризма и какво да видя беборанка одрискала всичко, признавам си, че и на мен ми стана неприятно, но тя е бебе и не разбира, но Ники много се ядоса, както и да е измих дупето на беба и смених чаршафите. Сега беба спи.
Решена съм по някое време да оставя бебето и мъжът ми сами, но ми се иска да наблюдавам всичко, за това ще пусна камерата, която слагаме когато използвам хола като офис и вътре влизат чужди хора.
Ще ви пиша пак!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 65cf66b411
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Хей, ама тази бебка е голяма дрисла! И трябва да смените памперсите с друга марка, много пропускат! А мама и тати каква толкова важна работа имат, че оставят петмесечно бебе да тормози Ники три дни, нещо ме съмнява тази работа. Strinka71

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 73f64c1688
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Авторке, какво точно се опитваш да постигнеш? Гарантирам ти, че ще постигнеш обратен ефект. На приятеля ти определено не му харесва чуждо бебе да му пръцка, ака и т. н. И на мен не би ми харесало.
Личи си, че си обсебена от идеята да му покажеш колко е хубаво да имате бебе. С този подход обаче по-скоро ще го откажеш. Късмет все пак.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 73f64c1688
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторке, какво точно се опитваш да постигнеш? Гарантирам ти, че ще постигнеш обратен ефект. На приятеля ти определено не му харесва чуждо бебе да му пръцка, ака и т. н. И на мен не би ми харесало.
Личи си, че си обсебена от идеята да му покажеш колко е хубаво да имате бебе. С този подход обаче по-скоро ще го откажеш. Късмет все пак.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c1d5d1ee84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Мен също ме е гнус от бебета, хем съм момиче. Гледам да не го показвам много, защото като кажеш, че не харесваш бебета, те гледат странно все едно си някаква "кучка". Това не значи, че не искам да имам деца, искам разбира се, но друго е моето дете, от други ме е гнус и не са ми приятни... Моят съвет:Не натрисай така чужди деца на мъжа си, племеници и подобни, най-много още да го отвратиш.. и от себе си. Приятеля ми за разлика от мен обича чужди деца, но не ми ги натриса, понеже знае, че това няма да ми хареса! Уважавай чуждото мнение... повярвай ми поставям се на мястото на приятеля ти.. ми в кофти ситуация си го поставила. Няма нужда да се притесняваш, това, че се гнуси от чужди бебета не значи, че към своето ще се държи така.. Ако, искаш бъдеще и деца с него, послушай съвета ми и му уважавай мнението.. да не иска да се занимава с ЧУЖДО бебе през почивните си дни.... Не зная, защо /не конкретно за теб/но повечето хора си мислят, че едва ли не вс са длъжни да харесват чуждите бебета.. ми то или ти е сладко, или не, как да се насилиш...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0c9060be00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Подкрепям Стринка71. Вече не звучи достоверно. Нито за това дето са ти оставили бебето, нито за памперсите. В името на доброто на бебето, спри да го навираш на Ники. Насилието под всякаква форма е неприятно.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b06e351201
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   От авторката до номер 18! Ами не мога да обсъждам какво и защо са оставили детето си, но го правят редовно, само че на една детегледачка. Когато им казах, че изявявам желание да се грижа за не я те се зарадваха тъй като се познаваме и си имаме доверие!
Вчера денят ни мина ужасно и за мен и за бебка и за Ники. Няма да разказвам. Тези памперси не струват и пропускат постоянно и днес купих други, че вчера пропускаха абсолютно целия ден и се видях в чудо с това пране на дрешки и чаршафи, да оставим, че двата пъти белите се случваха върху Никито, а той се побърка направо.
И така днес оставих бебето на годеникът ми и той просто го игнорираше. Аз му оставих бебето нахранено, преобуто и наспано и му казах просто да си поиграе с нея докато аз отида до супермаркета еми не още докато влизах в асансыора видях на камерата, че я остави на леглото й легнала и отиде на дивана да гледа телевизия. Малката започна да плаче, а той въобще не реагираше и така няколко минути докато накрая не се качих. Той каза, че току що е заплакала. Горкото дете като отидох беше повърнало всичкото мляко.
Вече изгубих надежда! Въобще не поглежда бебето, все казва, че няма нищо хубаво в бебетата и че само ядели, спели, пълнели памперси и ревали. В чудо се видях! Утре следобед ще я вземат.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 00a8b3fb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От автора!
Днес взеха бебето.Малко ми липсва,но пък поне ще прекараме спокойно и без караници празника днес.И без това бебчо малко се разболя,и поради тази причина имаше доста инциденти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6aa189819f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Глупаво момиче, не от бебета от себе си ще го откажеш. Моят баща като видял братовчедка ми казал на майка-искам и ние да су имаме. Родила съм се. Ама питай с мен дали се занимаваше. Брат ми като се роди още по зле беше. Колко бащуна любов понесохме не е за разправяне. Аз съм голяма жена. И преди да родя двете си деца преди 18 години и сега, не ме влекат чуждите деца. Но за мойте си умирам. Човек пи друг начин обича своето. И то когато сърцето му го поиска. Е може и баз да го поиска ей така тая обич да го удари като гръм. Но чуждото не е свое. Спри да го тормозиш. Бебетата са миризливи досадни изтощителни. Много любов е нужна въпреки това да ги обичаш безумно. Да се будиш нощем и да го слушаш как диша. Да си благодарен и да си готов да се правиш на маймуна за да ти се усмихне с беззъбата си устица. Не е лесно да си родител. За това всеки човек е добре да насочи усилията си към орглеждането на собствените си деца. Не слагай каруцата пред коня.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 04d88aa7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Aвторке, aз съм мaйкa нa две децa, но тънките ти опити зa мaнипулaция ме... погнусихa.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b78a400fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   От цялата история разбрах, че годеницата след време ще стане по отвратителна от насрано бебе. Тя отначало е нахална, а ако имат тяхно бебе, нещастника до нея, не го виждам. Не само ще дундурка бебе, ами и няма да спи. Бебе бих изтърпял, но такава нахална жена-не.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d2b0bf898f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   "бебо.... бебка... беба"

Я се прочети отстрани само... то бива мания, бива, ама твоето...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 81cf8c0be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Какво му стана на бебето, авторке? От какво е болно и какви инциденти са станали?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 35b93d32e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Пълна измишльотина, как се вързахте въобще на това?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d474634294
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Авторке, ти май искаш да те зареже та да се радваш на бебета. Спокойно един ден ще си имате деца, но явно не е моментът сега. На 15 години съм и наистина ми се иска да имах брат с поне 3-4 години по-голям от мене, но имам сестра на 2 месеца, която мразя. Винаги когато съм вкъщи съм принудена да се грижа за нея, а аз не искам постоянно да дундуркам бебе, да го успокоявам, да бърша винаги когато повърне, а майка ми да ми крещи защо е повърнала и че не съм я оригнала и най-омразното ми нещо да сменям памперси и да се налага да я мия и куп други задължения, които не трябва аз да ги върша! Спи в моята стая реве почти постоянно, а майка ми дори спря да я кърми за да не спи в стаята им и за това я кърми само 40 дена. Омръзна ми от тая сополанка!
Авторке като гледам разказите ти се чудя как годеникът ти не ви я изселил от домът ви. Как така някакво бебе ще стой у вас с дни и ще се грижите за него. На всичкото отгоре, , малката се наака едно хубаво и памперсът и пропусна та Ники беше целия изцапан'' ами и аз да съм бих се ядосала, не че вече не ми се случи и вдигна скандал и последва наказание. Това е черешата на тортата, , Легнаме си но бебка имаше газове, пръцкаше и не можеше да заспи, затова я сложих на леглото без годеникът ми да усети и й галех коремчето и така сме заспали. По едно време към 6 и нещо се събудихме от ужасна миризма и какво да видя беборанка одрискала всичко, признавам си, че и на мен ми стана неприятно, но тя е бебе и не разбира, но Ники много се ядоса'', бебето се е насрало във вашето легло!!!
Успех на Ники! :D

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7b1f28d20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Мило дете най-добре кажи на майка си как се чувстваш. Ти не си длъжна да й гледаш детето. И то както и ти имате нужда от майка си.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 75cb65fcf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Момиче кажа ли на майка си че не искаш да гледаш сестра си? Ти не си длъжна да я гледаш. Това е работа на майка ви и баща ви.
Не бива да мразиш сестра си!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 56d5a87a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Темата е стара, но все пак може да е полезна на някой друг!
Авторката не е постъпила правилно с това бебе. Аз съм мъж и на мен също не са ми приятни бебетата. Мъжът ти не е длъжен да ги харесва, дундурка и да си играе с тях, особено с чуждите. Нещата, които са ви се случили са кофти най-вече за мъжете. На никой не би му било приятно да се събуди с бебешки изпражнения.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cdb7bda4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Аз съм на 17 години. Родителите ми са разделени от 6 години и живея при майка ми. Наскоро баща ми ми предложи да се преместя при него и аз се съгласих тъй като често се карам с майка си. Баща ми си има жена от около 3 години и на 21 февруари роди доведения ми брат. Въобще не се радвах, че ще си имам брат, а сега още по-малко, тъй като от както ги изписаха от болницата на 24 февруари се налага да се грижа за него. Налага се след даскало да се грижа с него и да оставам сама с него. Доведената ми майка уж излиза да пазарува за него, пие кафе с приятелки и тем подобни. Аз трябва да си стоя с него да го дундуркам, да го храня на всичкото отгоре и насраните му памперси да сменям. Не ми се занимава с подобни работи!!! Казах на баща ми и той каза, че тя е депресирана от тежкото раждане и не може да стои затворена по цял ден вкъщи, а и й е трудно да излиза с количката, затова трябвало да съм търпелива. Просто не искам да се грижа за малкия дрислъо. Искам да си живея живота. Моля ви се кажете как да постъпя! Благодаря Ви искрено предварително!

 
  ...

...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 93f0c1058d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Към номер 41
Какво стана оправи ли отношенията с баща си и жена му. Как е бебчо? Свикна ли с него? Грижиш ли се за братчето си? Не таи злоба към него, то е миничко бебе, невинно е!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker