Нормално ли е брат ми да се отнася така с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нормално ли е брат ми да се отнася така с мен?
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2025 пъти
Здравейте!
Реших да вляза и да споделя с вас, случката която ме сполетя някъде от около преди 3 седмици и не ми дава покой.
Тя е свързана с брат ми, човек на когото винаги съм разчитала.
Та, майка ми се скара с брат ми поради някаква причина не знам каква е тя. След като се скараха, той приключи абсолютно всякакъв контакт с мен. Аз се опитах да говоря с него но той ме игнорираше, всякаш не му пука изобщо за мен.
Почувствах се адски гадно, защото мислех че той наистина мисли за мен но явно не е така. Та, въпросът ми е, нормални ли са тези взаимоотношения между брат и сестра?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0842f64d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0842f64d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей.Аз съм момиче на 17г. и имам брат на 19г. Да ти кажа не е нормално така да те избягва.Поговори с майка си ако искаш .С брат ми спим в една стая .Той когато спи на общи житието в университета и цялата стая е за мен.Нямах място за някои дрехи и реших да ги пребера в неговия гардероб и той се върна и се скарахме за дрехите .И ме избягваше дори не ме поглеждаше.Ама после ми каза,че може да ползвам гардероба му за дрехи.Когато приятеля ми скъса с мен и аз ревах цяла седмица .Отидох при братми .Исках да го прегърна .Вечерта ми каза да се обличам ,че ще излизаме заедно . Излязохме отидохме на пицария и само се шегуваше и бъзокаше .Бях наранена тогава ,но той ме накара да се смея мног .После се разкарахме по плажа Много ми помогна тогава.ДА ЗНАЕШ КОЛКОТО И ДА ТИ ТЕ ИЗБЯГВА ВЕДНАГА КОГАТО СИ В БЕДА ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0842f64d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Аз съм момиче на 17г. и имам брат на 19г. Да ти кажа не е нормално така да те избягва. Поговори с майка си ако искаш. С брат ми спим в една стая. Той когато спи на общи житието в университета и цялата стая е за мен. Нямах място за някои дрехи и реших да ги пребера в неговия гардероб и той се върна и се скарахме за дрехите. И ме избягваше дори не ме поглеждаше. Ама после ми каза, че може да ползвам гардероба му за дрехи. Когато приятеля ми скъса с мен и аз ревах цяла седмица. Отидох при братми. Исках да го прегърна. Вечерта ми каза да се обличам, че ще излизаме заедно. Излязохме отидохме на пицария и само се шегуваше и бъзокаше. Бях наранена тогава, но той ме накара да се смея мног. После се разкарахме по плажа Много ми помогна тогава. ДА ЗНАЕШ КОЛКОТО И ДА ТИ ТЕ ИЗБЯГВА ВЕДНАГА КОГАТО СИ В БЕДА ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e3749cfeb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Зависи от семейството. Аз примерно не се разбирам много със сестра ми, но пък жена ми е много близка с нейния брат. По принцип добри взаимоотношения се изграждат с разговори и откритост.
Иначе според мен и с майка си не си много близка иначе да я беше попитала досега нея за какво иде реч. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c24ed970e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще мине. Явно в момента е ядосан на майка ти и си го изкарва на теб. Не се притеснявай всичко ще се оправи.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 801fb9343c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мило момиче всяко взаимоотношение между хората е нормално. Защото не можем да виним взаимоотношенията, като такива, а тяхната причина. Причината за лоши взаимоотношения между деца родени в едно семейство е единствено и само в родителите, те са хората които са донесли в дома си две пеленачета и тяхно е било задължението да научат всяко от пеленачетата с кого как да се отнася.
Дано ме разбираш и се замислиш над думите, които прочете току що. Ако го направиш не само ще разбереш вашите отношения, ами и едни ден ще възпиташ своите си деца да не са в лоши отношения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 522e72bf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами често срещани са, но, НЕ, НЕ СА НОРМАЛНИ!!!
Просто ми се иска да подчертая, че това, което е често срещано не означава, че е нормално. Макар и според много хора да не е така, в което има логика, защото е заложено в човешката природа да проявява такъв стаден тип схващания и активно да ги натрапва на тези, които не са от 'стадото' им.
Та, затова си се докарала до там да поставиш такова заглавие на темата си.

Ами какво да те посъветвам - колкото и клиширано да звучи: просто не го мисли. С времето ще си подобрите отношенията, но може да стане чак след години. Е, нямам в предвид, че чак след години ще започнете пак да си говорите, но скоро няма да станете истински френдове. И причината за това, не е в теб, нито в него, а в родителите ви (винаги е в родителите). Просто родителите ви не подхождат достатъчно подходящо, в смисъл дипломатично при общуването си с вас, а може би и по между си и това ви се отразява на общуването ви.

Има вариант, в който момчета се държат тенденциозно така, както брат ти се отнася в момента с тебе, и като пораснали. Но тогава това вече няма да ти е проблем/болка толкова на тебе, колкото на жена му... но стига с анализите, че доста се отплеснах ;-)

Просто искам да ти кажа да не се напрягаш толкова, с времето всичко ще се оправи между теб и брат ти. Спокойно - една кръв сте, а кръвта вода не става!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 070eff2d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей! Мисля, ме майки Ви му е казала нещо за теб :( Пожелавам ти успех и пиши при развитие :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3c77939228
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Говори с него. Кажи му, че ти липсва и че колкото и да са сърдити с майка ви, той за теб винаги ще е важен човек. Не се затваряй и ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker