Баща ми си има любовница, редно ли е децата да предприемат нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми си има любовница, редно ли е децата да предприемат нещо?
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 4032 пъти
Здравейте, наскоро открих, че баща ми си има любовница. Знам, че преди десетина години е имало подобен случай, но майка ми е простила за да запази семейството. Сега открих отвратителни за мен чатове с друга, по-млада жена. Да предприема ли нещо, или просто да се направя, че не съм го видял?
Аз съм на 20, имам по-малка сестра на 16. Не желая да разтягам локуми относно чувствата си - ясно е, че ме боли.
Ако повдигна въпросът пред майка ми - ще разваля семейството ни, защото тя няма да прости втори път, особено пък пред нас. (какъв пример би дало това на децата? )
Ако си замълча - яде ме отвътре, а и ме прави донякъде съучастник. Ако майка ми някога заподозре нещо и ме попита - няма да излъжа и тежестта й ще падне върху мен...
В момента съм доста емоционален и изчаквам да ми мине, че да взема някакво решение, което няма да е прибързано и крайно глупаво. Не искам да развалям семейството ни, защото през моите очи то е доста добро...
Някакви съвети от по-възрастни или деца в подобна ситуация?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 19490f018e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Опитай да поговориш с баща си, но ако те е срам или нещо от сорта можеш да предприемеш по-радикални мерки. Да си направиш фалшив фейсбук или да му пращаш анонимни писма по някакъв друг начин като го заплашваш да спре, с това което прави иначе ще кажеш на жена му. Според мен това е най-уместният изход от цялата ситуация - баща ти да спре с изневерите и да не си разваляте семейството, без никой друг да не разбира.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ecca3bf1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Малък си още да осъзнаеш, но доста често в живота семейство не означава мястото където е човекът с който правиш редовен секс. Семейството е много повече от секс, чатове и др глуповати забавления за мъж на средна възраст.
Най-глупавото нещо което можеш да сториш е да държиш сметка на баща си къде си вади оная работа. Важното за теб и за майка ти е че той се опитва и е успял да създаде такава атмосфера в дома си че децата му да смятат "през моите очи семейството ни е доста добро".
Какво като си хванал разни чатове с които баща ти си чеше егото, щом ти си на 20 години значи баща ти е точно на възраст която наричат "мъжката критическа". Това е времето в което мъжът поотгледал децата си иска да си докаже че все още е мъж и все още е възможно да е желан от чужди жени. Времето в което в семейството спира да има онази романтика на младостта, онези хапливи интриги на любовна игра и мъжът почва да я търси навън.
Така че докато положението е такова си мълчи, ако видиш че баща ти се задълбочава навън, кажи на него че си научил и че те е заболяло, не на майка си, нека майка ти не знае, кажи му с надеждата да го досрамее от теб и да спре или поне да се крие по добре.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d49ad6447e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм в ситуацията като на автора, само че майка ми е тази, която си има любовник. Иначе вкъщи всичко е на 6. На 19 съм момиче и имам 2 по - малки братя на 15 и 13 години. За любовника на майка знам само аз от лятото. Разбрах случайно, сега не ми се разказва обаче.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f579b83b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опитай да споделиш с някой друг близък и заедно обмислете ситуацията, изчакай малко и се опитай да откриеш още нещо и ако си сигурен, че баща ти отново изневерява на майка ти, просто не го крий и сподели първо на този, на когото мислиш, че ще бъде правилно. Само не го запазвай в тайна дълго време, майка ти заслужава да знае. Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4344627f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Поговори с него, вече си мъж и разбери защо го прави. След това реши какво да правиш. Не замесвай сестра си ако е възможно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c03b2ada6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Стига с тия чатове, любовниците са за секс. Да не вземеш да вдигнеш шум за нищо. Ако човекът е щастлив - радвай се за него, не му пречи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e017ccaed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А ти що гледаш чужди чатове?
Не ми казвай, че случайно си попаднал. Но дори и така да е, просто ги затваряш и това е. Като някаква женичка си, те обичат да се ровят в чужда кореспонденция. Точно за това имам здрави пароли навсякъде.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5d6d41a9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен първо поговори с баща си. Кажи му, че знаеш и не можеш да го прикриваш и той като мъж да си поеме отговорността за случващото се. Със сигурност не трябва ти или сестра ти да поемате тежестта, това как родителите ти ще си решат проблемите си е тяхна грижа.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9263274722
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не го крий. Премълчаването рано или късно ще бъде разбрано от майка ти и ще стане по-зле. Кажи го докато е време. Отлагането само ще боли повече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: db6ca15885
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е твоя работа. Не се меси. Просто недей.
Повярвай ми, да замълчиш е най-доброто, което можеш да направиш. Разбирам, че си ядосан, но в крайна сметка си на 20 и би трябвало да имаш свой живот, брат ти също не е дете. Преглътни наученото за баща си и продължи напред. След години ще разбереш защо това е правилно.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: bb395ff282
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей!По-добре твоята майка да не разбира, за да не се тормози!Вероятно баща ти е в криза на средната възраст и тъй като веднъж вече са му простили, вместо да го наритат тъй, както заслужава, той е продължил да си живее живота!Смятам, че трябва да говориш с него,той разбира се ще отрича, или важно ще заяви, че не ти е работа,но според мен ти трябва проучване за жената, дали е семейна, за да му го споменеш, та дано му направи впечатление!Непременно му кажи, но аз не очаквам успех!Дори да я остави, щом на някой му простят веднъж той смята, че са му длъжни и за в бъдеще да му прощават!Ще намери друга!Но все пак опитай, само не по празниците!Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ba40476e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз се правех, че не виждам и не чувам и това ми тежеше, но на майка си не бих казала. Техните отношения са си техни. Ако можеш, кажи на баща си как се чувстваш. Негова работа е да се погрижи за вашия комфорт. Аз така и не успях да подхвана темата, може би от страх, че ще разваля семейството. Но сега виждам, че това не е зависело от мен, а от други фактори: връзката на родителите ми, чувствата към другата жена, втория мъжки пубертет и остарялата съпруга... Може би вашите имат споразумение да се правят на семейство, но да нямат чувства и страст един към друг, кой знае.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 41a5363dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Баща ти ако не беше толкова еблив и тебе нямаше да те има. Трай си по-добре.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: cc49190539
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Кажи на майка си. По-добре да знае истината, отколкото да живее в една заблуда. Ще ти бъде трудно, но за да се запази едно семейство то трябва да няма лъжи в него. Представи си, че твоето дете крие такива неща, много ясно, че ще се обидиш. А по-нататък те ще се разберат как ще продължат. Разбира се трябва да си подготвен за всичко, но истината е най-важното нещо :) Г18.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ac208fcce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Жените почти винаги знаят, или най-малкото усещат, че половинките им са неверни. Понякога се развеждат. Понякога мълчат и дори се стараят да укриват изневерите пред близки и познати, за да не изглеждат в очите им унизени, измамени, глупави. Най-вероятно майкати знае за любовницата, но оставя нещата, такива каквито са, за да ви предпази от разочаровението да я виждате нещастна. Ако и кажеш, щастлива няма да стане, напротив, тогава ще и се срути и последната и илюзия, че вие сте щастливи в тоя дом. Млад си, след години ще се научиш, че човек може да живее и с компромиси, е не много щастливо, но какво пък е това щестие? ! Аз съм на 60 г. И жена ми и дъщеря ми знаят, че имам 34 г. любовница. Всяка по свой начин го преживява, но и двете мислят, че другата не знае. И двете са ми казвали: Слава Богу, че само аз зная.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7203f0c3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Направи така, че майка ти сама да попадне на доказателствата.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 8eaf445c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   М43 с две деца! С жена ми сме имали трудни момента свързани с изневери, по нейна вина! Никога не сме намесвали децата!
В отбор, който печели не се правят смени! Родителите ти са достатъчно големи за да решават сами.
Не се намесвай.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9031733696
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ти си на 20 години - това значи, че твоите родители са повече от 20 години заедно. Повярвай ми, бракове които траят 10-20-30 години, са рядко изключение. А подобни продължителни семейни връзки в които брачните партньори да не си изневеряват един на друг са извънредно рядко срещано чудо! (Ако мога така да се изразя). Баща ти може би е влюбен в тази жена, така че нищо не можеш да направиш. По-точно, нямаш право да се месиш в личният живот на твоят баща, и той надали би ти позволил. Ако реши, баща ти може да поиска развод и да се ожени за новата си любов****. Моят съвет е: Не се рови в личната кореспонденция на баща си и си гледай твоят интимен живот - не се меси в интимните връзки на баща ти. Ако ситуацията, че баща ти си има друга толкова те дразни, проведи един мъжки разговор с него, за да разбереш какви са му намеренята към нея. Говори с него в рамките на добрият тон. Аз лично, никога не бих позволила на децата ми да се месят в личнит ми живот. Ако, хипотетично моят син ми каже: "Не искам да си имаш гадже", отношенито ми към синът ми би било студено и конфликтно, а ако продължи да ми дава "акъл", направо бих му посочила вратата.
Как ще постъпиш си е твое решение, пожелавам ти успех в семейните "лабиринти".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f2dca69bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Намекни на майка ти. Тя има право да знае. Така ще й помогнеш да вземе правилното решение.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 22df59b2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   За съжаление животът се крепи на лъжи. И за съжаление, това "докато смъртта ни раздели" рядко работи на практика... Едно е семейство, друго е желание за секс. Ако баща ти е дискретен и не позволява тази лъжа да пречи на семейството, аз бих си мълчал. За съжаление си разбрал какъв е реалният живот може би по-рано, а и бих мислил за сестра ти, за която ще е още по-рано и ще е най-засегната...

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b98832998f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Първо, абсолютно не е вярно, че има много малко семейства, в които партньорите не си изневеряват. Напротив, изобщо не са малко, просто не го афишират наляво-надясно, както тези, които изневеряват и от там се създава обратното впечатление. Второ, семейство, в което единият или двамата изневеряват, отдавна не е семейство и няма нищо общо с него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c4e1747f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   16,не чувстваш ли че си жалък.Ти затова ли използва темата-за да се похвалиш,че на 60 години имаш 34 годишна любовница..Че нараняваш съпругата си,която сигурно е била рамо до рамо с теб в живота,и каквото си постигнал си го постигнал заедно с нея...Че нараняваш собствената си дъщеря...Винаги съм се стремила да съм толерантна,да разбирам хората и проблемите им,но повярвай,повдига ми се от такива като тебе.Защо не кажеш каква и е изгодата на твоята любовница,или толкова го е закъсала,че търпи старото ти тяло..Защото повярвай ми ,знам разликата от старо и младо...младото си е младо,набий си го завинаги в главата.Ти си бита карта,и нищо повече.Припомни си това,когато жена ти почне да ти пере напиканите гащи-че това,простатата,нали знаеш...Моля ви,уважаеми модератори,простете по-резкият ми език,но публикувайте коментара ми.Знам правилата на сайта,уважавам ги,но на някои хора истината трябва да им се каже директно.И най-накрая...нищо лично...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: f4407c1573
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Гледай си живота и остави вашите да живеят техният. Това че с някой си в брак, не означава че това е всичко. Какво прави баща ти си е негова работа.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ed0a9f7555
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Не знам какъв съвет да дам, но към изневеряващите един въпрос - що за хора сте, щом поставяте децата си в такава ситуация?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ac208fcce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   До 23 от 16, Момиче, не е тук мястото да ти разтягам семейната ни ситуация, как сме живели как и живеем един до друг със съпругата си, това първо. Второ, пиши си, че интимният контакт между мен и младата ми приятелка не е нейният интерес за парите ми. Честно да ти кажа, не веднъж съм я питал защо е с мен и защо нищо не иска. Няма да ти предавам отговора и, защото и на мен ми се струва невероятен. Зная, че съм стар, но затова пък най-често съм единственият, който става в автобуса да отстъпи мястото на дама, без значение дали е стара или млада. Секса ни разбира се, не е така бурен като твоя с по-младия ти приятел или съпруг, но ако не сега след време ще разбереш, че секса не се заключва само в постъпателното движение, а започва още в магазина за цветя. А това с битата карта хмм... по-добре го забрави, не е добре да живееш с такива очаквания за бъдещето си. За останалите нервни инвективи ще си премълча, защото предполагам, че си била страна в подобна ситуация.
Апропо, Ромео и Жулиета са били 13-14 годишни, не е зла да осъдиш и тях!

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c4e1747f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Към 16-26... Господине, и през ум не ми минава да съдя когото и да било. Но прочетете моля ви последните три реда от поста ви под номер 16. Как е, харесва ли ви... На мен тази ситуация ми скъса сърцето-майка и дъщеря крият една от друга изневярата на бащата. Не знам какво е нервен инвектив, но честно те уверявам, че не съм била страна в такава ситуация както ме обвиняваш. Не е нужно да си преживял нещо за да можеш да го оцениш като пошло и грозно. Не ме е срам, че моите родители са ме възпитали в морал. И няма да се стърпя накрая-не и вярвай на любовницата и на невероятните и отговори. Казвам ти още веднъж-или има някакъв келепир от тебе, или яко го е закъсала. На твоята възраст много мъже изперкват, та вземат че си повярват... Хайде със здраве...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ac208fcce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Г-це 28., съдите и още как. Много добре зная, че от позицията и на трите жени това което върша не е добре, но такъв е живота, станалото станало.
Добре де, тъжно е, че и дъщеря ми, и съпругата ми знаят и крият една от друга, но по-добре ли ще е според Вас ако един ден си го кажат? ! По-добре ли ще е, ако майката разбере, че в очите на дъщеря си е нещастна и наопаки? Какво може да последва след това, ще ме разпънат ли? Какво ще спечелят с разпъването ми, като се има предвид, че моите доходи в семейството са повече от 80%? ! А за келепира какво да кажа? Пиятелката ми има келепир, но никак не се изразява в парични знаци. А понеже те Ви интересуват мога да Ви кажа, че келепира и не е и 10% от това, което получава семейството ми.
Но коментираната тема не е моята особа, а дали трябва да се каже на майката, че бащата е неверник. Не разбрах каква е вашата препоръка…развод ли?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 918895c922
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   На лъжата краката са къси. Утре аз, ти, сестра ти ще си лягаме блажено с предател, а околните подло ще мълчат. Не е честно! Аз бях в сходно положение и затова те съветвам:
1 Запомни, че хората често се оставят на слабостите си, вместо да се борят с тях. Моля те, когато имаш сам по-късно семейство, не бъди предател в името на добрия пример пред децата си.
2. Помисли финансово, ако вашите се разделят, има ли кой да се грижи и финансово, и морално за сестричката ти, тъй като тя е дете.
3.1.Ако ДА, не казвай, а индиректно подтикни майка си да види този чат, или нещо друго, показващо това предателство.
3.2. Ако НЕ, някой път като сте заедно цялото семейство разкажи измислена от теб история за това как някакво семейство се е разпаднало поради предателство от страна на един от родителите и излей емоциите си пред всички. (Например разказваш им как на твой приятел майка му излиза с друг и то тайно. Казваш, че приятелят ти е пропушил и обмисля да направи някоя глупост)Това ще покаже на баща ти как би страдал ти при разцепено семейство. Той ще се стресне и ако има съвест, ще се измъкне от дупката.
4. Каквото и да стане, удари едно мъжко рамо на майка си и най вече на сестричката. Та, последната много да внимава с какви хора се обвързва!
Успех на теб и съвестта ти и дано най-доброто се случи на теб и на семейството ти!!!
Чайка

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 49cba5c589
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Такива като 16ти номер изобщо не трябва да им се обръща и капчица внимание дори! Те са от хората, които се смятат за по - специални от останалите, но имат нужда това да им се потвържава от време на време... та дори и тук, анонимно в интернет!
И затова на всички останали горещо ви препоръчвам - прочетете ли отново нещо подобно на 16ти, тук или където и да било другаде - просто го подминете! Без да гласувате, или да лайквате/дислайквате, ако има такива опции нали, камо ли пък коментар да пишете.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c114c263c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Като чета някои коментари си мисля колко е деградирало българското общество! Не знам дали е редно или не да се намесваш. Знам само, че ако в нашето семейство се случи нещо подобно, "провинилият" се ще хвърчи с 200. Майка ми не е жена, която би търпяла подобно отношение, камо ли това да е тенденциозно! Но при нас родовата връзка е много силна и от страна на майка ми родът е много сплотен. Това не са нормални семейни отношения, баща ти е явен и нахален глупак. Поучи се от неговата постъпка и никога не позволявай това да се случи някой ден и в твоето семейство!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ac208fcce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   32. Нали познаваш поговорката: "Голяма залък глътни, голяма дума не казвай! "
Не е изключение, когато дете от така описаното почтенно семейство разбе, че биологическият баща е някой друг!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c4e1747f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   31, сигурно си прав. Аз съм 28 всеки път си казвам, че каквото съм имала да казвам на тоя наглец 16 съм го казала. Но той със всеки нов пост упорито ме дразни, а Стрелците не сме от най-търпеливите хора. Много добре знаел, че е гадняр-но какво да се правело-такъв бил живота. И това ако не е желязна логика, здраве му кажи. И как така в къщи ще си позволят да го разпъват, като носел 80% от приходите. Ей, 16, не знаеш ли че нормалните мъже трябва да се грижат за семействата си.. Чудно ми е какво включват тия 10%за любовницата, ама нейсе.. И накрая не се обръщай към мен с госпожице... омъжена съм-и слава Богу, не за такъв като теб-хайде да не казвам какъв.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 72ddc45806
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   "Ромео и Жулиета са били 13-14 годишни, не е зла да осъдиш и тях! "
Ромео и Жулиета са измислени герои, живяли по времето на късния ренесанс, завършили краткия си живот със самоубийство. Да не споменавам, че семействата им са се избивали най-свободно.

Ромео и Жулиета са олицетворение на страстната и силна любов... Не стават за пример...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4f063ef177
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Ще отговоря на 31 вместо 16. 16 всъщност е свиня, която си мисли, че щом има пари може да си купи дете, жена и любовница. Ето за това говори за проценти. Ето как си го представям аз - почти плешив, закръглен (най-вече в областта на корема), със ланец на врата си, маркова риза (на която е разкопчал горните три копчета за да се подават няколко накъдрени косъма), каращ голям черен джип, обясняващ по форуми как защото е привлекателен си има любовница и ако му е кеф даже може да я смени с някоя 19 годишна (Ай ем секси енд ай ноу ит).

По темата мисля, че най-редно е да говориш открито с баща си. Ти си на 20 години и би трябвало да можете да седнете да си говорите по мъжки. Обясни му, че не намираш това за нормално и ненавиждаш факта, че мами цялото ви семейство. Ако това не подейства те съветвам да кажеш на майка си. В неприятна ситуация си - ако кажеш нещо - предаваш баща си, ако мълчиш - предаваш майка си. Затова пробвай с разговор първо, ако не помогне не си длъжен да му сводничиш. Относно сестра ти - не е толкова малка. А и каквото и да последва е най-добре за всички да не живеете в лъжа. Успех и ще се радваме да кажеш какво е развитието.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a6dadba292
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Много лично го приемат някои момиченца, които вече знаят как мирише и старото тяло и парите които получават от него. Ама дай да си кажем колко сме морални!
На автора ще кажа че ако каже каквото е научил няма да направи добро. Напротив, ще дойде по-зле. Може майка му и да знае, може и тя да си има някой! Не е това важното. Знам че мисленето не е присъщо на такива като 23, 28, 31, 34 и т. н., ама като си ползвала облаги за да обслужваш "стари тела" не е необходимо да го тръбиш наляво и надясно. Най-големите моралисти са най-неморални.
Автора да си помисли дали има нужда от баща или има нужда да учи баща си как да живее.
Ако си мой син и ми направиш тоя номер, да кажеш на майка си, която сигурно знае или се досеща, знаеш ли какво ще последва? Ще ме видиш пак на моето погребение, не по-рано!

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 551fca0d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Госпожо 34, разбира се, че е хубаво да си щастлива в семейството си, но все пак се замисли какви съвети даваш, защото може да се окаже, че сина ти е автор на историята!!!

П.С. Та пак да попитам, според теб развода ли е най-добрият изход?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 551fca0d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Ало 28 годишната 34, а малко се кротни! Тук обсъждаме дали да се каже на майката за изневярата, а не колко морална си ти! Ами добре момчето отиде при майка си да натопи баща си. И какво, представи си изведнъж разбере, че интимният живот на родителите му е изчерпан и просто са се разбрали да живеята заедно само заради децата си, а любовният триъгълник всъщност е квадрат!!! И от къде на къде ще съдиш чувствата на хората?! Ами ако изведнъж сега е намерил истинската любов, ммм? Или ще кажеш аааа не, аз съм спала само с един мъж и никак инак, затова всички така трябва Днеска хората живеят и създават деца без да се обвързват с подпис. Събират се и се разделят. Я не се изсилвай да не ти се случи случка и някой с по-качествени качества не ти замъгли главицата и нуждите на тялото и току виж сина ти или дъщеря ти започне да се чуди, дали да каже на примерния ти съпруг какъв рогоносец е! Та към автора, не слагай пръсти там където скърца вратата, защото не знаеш защо скърца! Достатъчно е, че те обичат и двамата!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ac208fcce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Госпожо 34., която е 28., защо да съм гадняр, защото някого обичам ли? ! Ти към първия мъж в живота си гаднярка ли си? ! Към втория, третия(не зная колко си ги имала) и към тях ли си гаднярка, просто защото си срещнала някой по? Ами да, любовта (сексуалната) просто е изветряла между мен и съпругата ми, останали са уважението и приятелството, дома и дъщеря ни. Гадняр ли съм, че не съм я напуснал и и подсигурявам комфортен живот? ! Ако твоят мъж ти дава всичко, но нещо в леглото ви куца, гадняр ли ще е? Апропо и аз съм зодия Стрелец, но това не означава, че трябва да плюя по всеки който не прилича на мен.
П. С. И пак да потретя. Какъв ти е съвета към автора, да каже на майка си и да остане без баща ли? !

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ac208fcce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   36. Не съм плешив, не си боядисвам косата, мерките ми са 192/95, единственото злато, което нося е венчалната халка. Като гледам представата ти за мъжественост, честно да ти кажа нямам никакъв шанс при теб. Явно мечтите ти за семейно щастие стигат до свине в анцузи и само парите и шкембетата им виждаш. Е може и да си с принципи, вечер да чакаш оплешивелия си и верен съпруг да се върне от кръчмата, а ти с чорапите, които кърпиш да си забърсваш очите при някоя теленовела.
Всъщност темата за парите, ти и теб подобните „дами“ я отворихте. Не, между мен и двете жени те не предизвикват нито предимства, нито недостатъци. Е ако ги нямаше със сигурност всичко щеше да е иначе, нито жена ми щеше да кара нови коли, нито аз щях да съм неверник, нито сина ми щеше да има време да се мотае по интернета и да лови баща си.
П. С. Е ти поне даде акъл на автора, да натопи баща си и да им се разпадне семейството. Браво!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4f063ef177
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   41, чудя се нещо. Не ти ли хрумва, че не си прав? Толкова ли си арогантен? Остави ни нас във форума, че те мислим за боклук и се надяваме никога да не те видим. Но жена ти и дъщеря ти мислят като нас. Поне тяхното мнение няма ли да зачетеш? Чудно ми е дали можеш да намериш нормален човек, който да подкрепя начинанията ти? Едва ли! Помисли над въпроса... Аз съм на 23 години - не съм дете, но все пак бих презирала баща си ако е като теб. Не мислиш ли, че щерка ти те презира? Че си мълчи за да ти взима парите? Близки ли сте с нея? Аз мисля, че няма как да сте. Освен ако тя пък не ти влиза в положението... В смисъл, че си има някой чичо на който е любовница. Замисли се. Късмет в живота!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ac208fcce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   До 42., шокиращо е, че на 23 г. освен пари и ненавист нищо друго не можеш да акцептираш, като междучовешки отношения. Виждам, че си от тия, които обичат бащите си, само защото им дават пари. И опитай да не говориш от името на всички особено, когато плюеш по някого. Само ще си останеш една стара мома-клюкарка, която не е познала любовта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker