След две неуспешни връзки - започна трета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

След две неуспешни връзки - започна трета
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1596 пъти
Здравейте, накратко моята история. Омъжена съм имам две дъщери. Едната вече е на 20. Винаги тя е била "проблемното "дете в семейството. Възпитавана строго(отчитам го като грешка). Прекалено доверчива и наивна по характер. Ето го и проблема. След две неуспешни връзки започна трета, която е от няма и три месеца, а тя е вече бременна. Твърди и е решена да роди. Как да я убедя, че е рано за това, с почти непознат, че може да остане излъгана, сама, без работа, дом.. с бебе на ръце.. и всичко което се сетите от едно такова прибързано решение. Аз съм убедена, че не е готова за такава стъпка. Баща й неиска и да чуе. Маля Ви за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: ca6ff46fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има и шанс за обратното. Със съпругата ми беше аналогичен случай. Вече шеста година сме си заедно и си гледаме детенцето, но и двамата бяхме вече завършили висше образование и всеки от нас беше минал през дълга връзка. Бяхме тогава аз на 28, а тя на 27, но за няма и 3 месеца тя забременя и така... И все пак е рисковано. Като родител бих се притеснявал, но и евентуален аборт може да доведе до липса на деца в последствие. Момчето поне читаво ли е като човек?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ca6ff46fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм коментар 1 отново. Като мъж смятам, че е редно дъщеря ви като минимум да получи предложение за брак. Това според мен показва сериозността на намеренията на момчето. Аз веднага се явих с пръстен и предложение въпреки, че тогава тя пометна във втори месец, се оженихме, защото я обичам, а скоро след това тя отново забременя и в последствие роди. здраво момиченце да ни е жива и здрава. При липса на сериозни намерения ситуацията е рискова за житейското развитие на дъщеря ви. В България изоставените жени с дете на ръце, без образование и т. н. не са особено желани.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 28313c479a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Изобщо не е възпитавана строго. Всъщност и липсва присъствието на силен баща, затова и се въртят толкова глупости в главата. Не те знам разведена ли си каква си но си провал като родител.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 10ddfe8e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветът ми е да не давате съвет да убие детето си, щом го желае! Ако ще и да се раздели с таткото, детето ще живее! Вбесих се!!!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: baf904640f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Госпожо, aз зaбременях нa 18 г. буквaлно от първият път, от човек когото познaвaх едвa от седмицa.
Моите родители бяхa в истерия, но все пaк приехa, че нямa дa aбортирaм. Обещaхa ми подкрепa и помощ при всякaкви обстоятелствa. Омъжих се зa бaщaтa нa детето, 7 г. по- късно се рaзведохме. Но никогa, никогa не съм съжaлявaлa зa изборa си!
Сегa синът ми е голям, сaмостоятелен мъж, гордa съм с него, той е който ме нaучи дa обичaм безусловно, който ме изгрaди кaто личност, който ме кaрa и със себе си дa се гордея. Успях дa бъдa мaйкa, ученичкa, дa рaботя и се рaзвивaм, дa бъдa добър пример.
И знaете ли, основнaтa причинa всичко дa бъде добре, дa бъдa щaстливa и спокойнa мaйкa, дa отгледaм тaкъв син, сa точно моите родители! Точно тяхнaтa подкрепa тогaвa, тяхното обещaние ми дaдохa "крилете".
Тaтко починa няколко месецa след рaждaнето нa мaлкият, a мaйкa ми се рaзболя сериозно... но оновa, което ми дaдохa в онзи тaкa вaжен момент, си остaнa силaтa, която ми помaгaше и бутaше нaпред. От очaквaщa помощ стaнaх помaгaщa, не знaех, че могa дa бъдa толковa силнa, пaк кaзвaм, блaгодaрение нa тях!
Подкрепете детето си, дaйте и тaзи силa в този преломен момент от животa и! Дaно бъдaт щaстливи с мъжът и зaедно отгледaт щaстлив/a и достойнa личност, но и сaмa ще се спрaви aко имa подкрепaтa в нужният момент.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 23f0ced78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На 20, с почти непознат човек, без пари и професионална квалификация дали дебила ще отгледа качествен човек или поредния емоционално осакатен боклук? !
ж20

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c53e6029a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие отново се опитвате да контролирате този ПОРАСНАЛ човек. Тя не е дете. Искате мъж с професия, пари след това брак дете. Е да ама този идеален вариант е в главата на хора като вас. Какво я съветвате да аборти работа, защото не може да я вкарате в рамката, която вие искате. А ако аборта е фатален и не може да има повече деца, но сте "угодили" на "правилното". Ще се почувствате ли по-добре? От такова "добронамерено" вмешателство моя позната е сама, като куче, без мъж, дете и родители които ги няма. Успокой те се, махнете примката и я оставете да взима решения и да НОСИ отговорност за това. Радвайте се на внучето с любов и спазвайте нужната дистанция и уважение към ПОРАСНАЛИТЕ си деца. Искате да програмиране живота им, е няма да стане. И не казвайте кой е проблемен и кой не. Понякога Тихи те, мили и безпроблемно води са най-дълбоки.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 891b161036
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на вички за съветите! За номер 3 ще кажа само, че не съм разведена, и не смятам себе си за провал. Баща й е силна личност и връзката им е много силна. Това, че се е влюбила и е преценила, че е готова за такава отговорност не ни прави лоши родители. Друг е въпросът до колко е така.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c7ca922231
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това са реалностите на съвремието. Жените се впускат в безумни връзки, правят бебета и ги гледат после сами както успеят, смозалъгвайки се че "правят най-доброто". Знам, че сега една камара мамани ще ми се нахвърлят. Но аз съм точно такова дете, на родители които почти не са живели заедно. Да ви кажа, никак не ми е било кеф. Нито финансовата мизерия, нито липсата на опора която само един баща (и то на място) може да даде. Но е трудно да се обясни на една жена която мисли, че всичко знае, и всичко може. Дори при очевидно ужасяващата ниската сексуална култура (поне предпазни средства да се научат да ползват)... И вие сигурно я поощрявате като ползвате думи като "излъгана". Някой да я е излъгал, че има един страничен продукт от сексът, наречен дете? Или че повечето мъже не искат да поемат отговорност за това дете и може би е добре да ги поопознае преди да си легне с тях?

Иначе детето е нейна отговорност, и не трябва да и се месите. Работата ви е била да я възпитате и да и създадете правилен светоглед (особено бащата! ). От там нататък си е нейният живот, и не може да го преправите...

Към 1/2 - "Редно" в какъв смисъл? В морален? Ми ако това липсва в моралният речник на бащата както авторката директно е написала? Един брак насила не решава проблемът. Трябва да има желание, а това рядко се случва, когато взаимоотношенията между хората се изгражда с "оная им работа", както е практиката в днешно време. Така че е ако успокоение, вашата дъщеря изобщо няма да е единствената...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker