Проблем с майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблем с майка ми
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1713 пъти
Здравейте, наще се разведоха преди 1 год. и аз останах да живея при майка ми също, през тая 1 год. не съм я виждала да излиза с някой, ако не се е криела, но мисля че не е. Но от един месец излиза с един и не знам до сега излизаха само на срещи или нещо от сорта, мин. седмица го доведе вкъщи на вечеря да го запознае с мен.... По принцип, като излизаше с него и се прибираше до 10, 11 макс. Но онзи ден като ми каза, че нямала да се прибира вкъщи, "за да не ме събуди", а щяла да преспи при него и сутринта да отиде направо на работа. Казах и че няма проблем няма да ме събуди, до сега кога съм си лягала преди 1 минимум. А тя каза че можело да отидат и на дискотека след вечерята и не знаела кога точно ще се прибере. Пак и казах че няма проблем дори и посреднощ да е. Тогава пък ми каза че и за нея щяло да е по-добре, защото от тях шяла да отиде по-бързо на работа. Цяла вечер ми беше мн. тъпо почти съм сигурна че са спали (смлс. че са правили секс). Знам че трябва да се радвам за нея, но нз супер ми е странно и тъпо в момента, защото не съм я виждала с др. мъже освен баща ми до сега, а и де да зн. срещат се само от месец, нормално ли е да са стигнали вече до там? Аз имам приятел от 3 мес. но не сме правили още секс, а и даже все още мисля че е рано. Ако аз остана така, да спя в приятеля ми, нз какво ще стане, но тя може да го прави, без да имам право на глас

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: c9313526c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една нормална ситуация, пречупи на през детската ти липса на не зрялост. Майка ти е жена, освен майка. Има нужда от любов, секс за да бъде НОРМАЛЕН човек. Тактически ти е казала, че ще остане да спи при него. Пак ти казвам майка ти е човек. Ти си вече голяма, не прави драми а остави майка ти също да живее. Освен да се грижи за теб тя има и своите нужди. Не е нужно да я притесняваш и повтарят че няма проблем да се прибере. В живота всичко е баланс, какво очакваш да се прибира изморена от работа с творбите, да чисти готви и после да септември да гледа тв и да ти крещи, защото липсата на личен живот и пространство, се отразяват много зле на една жена. На колко си години? Имаш приятел ако си на 16 вече не е рано за секс, сама ще я молиш по-скоро са ви остави сами. Не и пречи и прави физиономия кой знае колко и е било трудно след развода, сега и ти. Разбери тази жена е твоя майка, но тя е и жена.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ea8340e4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Те хората правят секс понякога веднага след като се запознаят. Пък откъде знаеш, че и преди това не са правили. Виж има някой мъже които само това искат и после се правят, че не те познават, но гаджето на майка ти май не е такъв. И майка ти щом вече е разведена с баща ти може да прави каквото си иска. Има един живот да живее.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 2554cab24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

3.   Когато моите родители се разведоха, бях приела като мисия на живота си да не допускам мъже до майка си (чак сега се замислям, че не са ми пречили многото връзки на баща ми). Държах се зле, когато майка ми се опитваше да ме запознае или сближи с някой. Тогава бях на 14, за щастие към 17 годишна самата аз имах сериозна връзка, майка ми ме пусна да работя при наши приятели на морето и остана сама. Тогава си дадох сметка, че самотата не и се отразява добре, изпадна в лека депресия, реагираше доста тежо ако забравех да и се обадя цял ден. Майка ми страдаше, че е сама и аз най после разбрах, че не искам това. Замислих се, че няма да съм цял живот вкъщи, че ще пътувам, ще работя, ще имам семейство, свой дом, а тя ще остарее сама ако продължавам да саботирам всеки нейн опит да бъде обичана. Дано да не са ти нужни няколко години като на мен, за да осъзнаеш, че майка ти не просто има право, а трябва да опита пак да бъде обичана и щастлива. И повярвай на теб ще ти е много по-спокойно да знаеш, че не е сама и някой се грижи за нея. В момента съм на 27, имам си "заместник татко" и "заместник мама" аа и сестричка :) присъствах на сватбите и на майка си и на баща си и много се радвам за тях, това се казва щастливо разведени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1e9e920db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиченце, майка ти има право на щастие ти нямаш право да и се бъркаш!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 185b18f940
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Миличка,
Без да съдя майка ти, тя вероятно, е попаднала в масовия капан. Постъпила е твърде емоционално, прибързано и страхливо даже. Но когато хората много губят(например след развод), те стават такива. Не чакат достатъчно, за да се уверят в партньора си, а се впускат стремглаво като невидели. Ето защо тя не е виновна, че обстоятелствата са я направили такава.
А ти си умница! Така трябва, не се впускай в сексуални отношения с някого преди да си сигурна, че можеш да му повериш и душата, и тялото си. Че не си бройка за този човек, а си негово нужно допълнение.
Успех на теб и съвестта ти!
С обич,
Чайка

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c5fa7592d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Ако аз остана така, да спя в приятеля ми, нз какво ще стане, но тя може да го прави, без да имам право на глас"

Имаш приятел и казваш, че ти е рано за секс, но когато дойде момента, това да имаш партньор ти става като навик.
И ако проблемът е, че майка ти прави секс (да, някой мъж си вкарва пениса в нея.... приеми го), то ще ти кажа, че каквито и желания да имаш ти, преди да заспиш, когато си мислиш за приятеля си, то и майка ти има същите.
Майка ти възрастен човек, които не се нуждае от твоето разрешение. Ако имаш проблеми с нея и приятеля ѝ, то първо разбери, какво не ти харесва, после говори с майка си за това, но не бъди груба.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f4d55ae616
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Писах само че коментар 3 изчерпва всичко и коментара ми не е одобрен. Вие сериозно прекалявате. Не стига че по цяла седмица спите, ами и триете без причина.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 19c775cd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами аз пък виждам друг проблем - родители остават подрастващо момиче само за през нощта! Странно защо никой от вас не се сети да се замилисли над това...?

Добре, че поне авторката ми звучи като човек със здрав разум...

Иначе, аз също смятам, че майка ѝ има право на щастие, но мисля, че коментиращите (както винаги), сте ѝ го казали това по груб и излишно назидателен начин!

Авторке, в интерес на истината наистина е по - удобно човек, ако ще излиза някъде късно вечер, дали с приятели или гадже, просто да се прибере да нощува при гаджето или в приятелка, щом ще му е по - близко за нещо си на другия ден. А и майка ти може просто да ѝ е неудобно, в смисъл да си мисли, някоя ваша съседка да не я види случайно как се прибира в три часа през нощта примерно. Знаеш предполагам, има такива лелки (и чичковци), дето само за това живеят - ше разнесе на другия ден мега бруталните клюки за майка ти в квартала ви мръсното злобно лелче! Примерно нещо от сорта на: 'олее, пък нали я знаете оная от 3тия етаж, дет са разведе, да, дааа същата точно, снощи станах да пикам и я видях да се прибира посреднощ! Дааа, и аз така мисля - сигурно ходи да се вижда с някакви мъже... пуууу как може, курва! '

А за това, че прави секс майка ти, а сравнително от скоро се познава с този мъж - ами това е нещо нормално. По принцип е ненормално за такива като лелката, която ти дадох за пример. Може би е някак странно за по - малки момичета като тебе, които все още не сте започнали да водите полов живот. Просто се радвай, че майка ти е щастлива. И по - добре, че са се разделили с баща ти, защото когато двама души не се разбират и не се обичат е по - добре да се разделят, а не да продължават да съжителстват (както правят по - задръстените хора), та било то дори и заради детето. По - добре ли щеше да ти е вашите да останат заедно, ама постоянно да се дразнят един друг, да са нещастни, и от време на време да си го изкарват на тебе? Психически... или физичекси. Е, вашите може да са били по с акъла си и да са се държали готино с теб, докато са били заедно, въпреки, че не са се понасяли, но повечето родители, които не се понасят се държат гадно се децата си, изкарват си го на тях, за това че са нещастни и ежедневно им предават негативизма си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker