Той има деца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той има деца
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2343 пъти
Аз знам, че не сме един за друг, но съм свикнала с него вече и не мога без него, имам чувството, че не мога да се справя без него. Детството ми беше доста трудно, исках да се махна от вкъщи и се появи той, влюбих се като дете в него и го обичах с детска любов, чиста, той беше на първо място, казваше, че и аз за него съм най-важна. При нас нещата станаха много бурно, бързо, имаше екшън. От малка мечтаех да имам семейство, подкрепа, защита, вярвах, че той е моето момче. Приемах го не само като моя любим ами и като мой баща. Имаме брак, той има деца от друга обаче(за щастие те са се появили преди мен) и това с децата с времето това започна жестоко да ми тежи и да знаех, че има, но никой не знае и не осъзнава докато не влезе в филма, казва, че не вярва, че второто е негово, както и, че не я е обичал, но възможно ли е да не обичаш някой и да искаш семейство с него. Минахме през много трудности, много проблеми и сега като върна назад въобще обичал ли ме е, знам, че ако и ние имаме наше след време(говорили сме за това да си имаме, пробвахме, вярвам, че когато е писано ще се случи)навярно няма да е толкова важно колкото другите за него, плаща издръжка и не виждам как може да се справим, ами ако искам второ(казва, че няма проблем), но реално няма как да е така. Няма как да иска реално деца от мен като вече си има, а винаги съм мечтала един ден някой толкова да ме обича и да иска да създаде семейство с мен. Аз не смея да се загледам в друг дори, но не мисля, че има смисъл за нас колкото и да ми се иска. Опитвала съм да говоря с него, но каквото и да му споделя той го казва на всички и ми извърта думите, все нещо лошо съм казала, аз искам да говоря с него и вярвам, че нещо между двама трябва да си остане между двама. Свикнала съм с него, но вече се чудя има ли въобще 'нас'. Тези който са минали по този път, какво направихте Вие, как постъпихте къде беше грешката при вас имаше ли такава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8d0fb20104
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като от малка мечтаеш за семейство, защо сега като голяма нямаш? Не търси причини за несполуките си в друг. Само ти си виновна за всичко в твоя живот. На кой му пука за проблемите ти?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f52a027305
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Била си малка като си тръгнала с него. Ако е искал брак с теб, досега щеше да се разведе и да се ожени за теб. Той, обаче не го е направил. Според мен учи нещо, за да имаш професия и да не си зависима от него материално. И после си търси друг на твоята възраст. Би трябвало да нямаш нужда вече от баща. А той само ти губи времето...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e0cbf0a7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако те обича, ще имате деца. Познавах някога един композитор, който работеше като склададжия. Имаше 3 деца от първия и 2 деца от втория брак. Жените не се понасяха, но децата се обичаха и се виждаха. Нали са братя и сестри?! Не се бой! Всичко ще е хубаво, като дойдат децата. Може да не сте богати, но пак ще сте щастливи!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4fbfda6e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм... сaмо виж реaкциите нa мъжете когaто стaвa въпрос зa женa с децa и ще ти се изясни колко си се нaбутaлa.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3c3094a82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не се научиха споделящите, че първо трябва да уточнят възрастта си и тогава да споделят проблема си. Как да съдим за ситуацията, като не знаем, авторката зряла жена ли е или още подрастваща. По делата й излиза, че е подрастваща, а по желанията й, като зряла жена. Мисля, че тези размисли, всяка жена трябва да си ги прави преди да се случат събитията, а не след тях. Знаела е, че мъжът до нея има деца от друга жена, и въпреки това се е съгласила да заживее с него. Колкото и трудно детство да е имала, не може така лековато да се хвърли в живота. Когато възрастните се опитат да дадат съвет на подрастващите, стават виновни, че се месят в живота на младите. А когато младите се издънят в живота, упрекват възрастните, че не са им осигурили спокойно детство. Как да се угоди на такива. И авторката е била от тези "Детството ми беше доста трудно, исках да се махна от вкъщи и се появи той, влюбих се като дете в него" Да, тя е била още незряло дете, сега какво бъдеще очаква? Остава й да се примири със съдбата си и да си ближе раните, защото мъжът й, няма да иска други деца, щом отначало го увърта. Ако са още в началото на връзка, по добре да си намери истински мъж, който иска да има деца и авторката да осъществи мечтата си, да си изгради стабилно и щастливо семейство. Аз така виждам нещата, а изборът е на авторката, живота си е неин!

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1802cd2044
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е, какво значи, няма да се справи, нали и ти си в играта? Заедно ще се справите. Само да не каже един ден и за вашето дете, че не е негово...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8db989aff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, има много други, минали по нестандартния път. Не сме за завиждане. Аз също изпитвах много силна ревност и знаех, че много неща се крият от мен и се чувствах пренебрегната. Но мисля, че щом един човек е бил до теб в труден момент, щом ти е подал ръка, щом те е измъкнал от дъното, щом е напуснал дома си за да бъде с теб, ти не бива да го изоставяш. Да, ревността боли, но какво може да направи той? Ами ако ролите бяха разменени и ти си на негово място, щеше ли да обърнеш гръб на твоите деца? Живота е сложен, а в съвместния живот има много трудности, няма само цветя и безоблачно щастие, но аз смятам, че трябва да бъдеш до твоя човек. Ти искаш някой да се грижи за теб и да разрешава всички проблеми, да бъдеш закриляна, да бъдеш обичана, но не мислиш за него и неговите проблеми и грижи, не се поставяш на неговото място! Вероятно за него е много по-трудно, забрави приказките за по-силния пол, всички душа носим, всички имаме чувства и страдаме! Още едно дете не сте отгледали, ти говориш за второ. Ами намери си някой Рокфелер и роди десет! Слез на земята и не мисли само за себе си, а и за човека до теб!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 22c9d89ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката
Не, аз неискам второ, казвам "ако искам второ", неискам 10, нито 20, но невиждам лошо за две примерно
Ние сме женени, за щастие не е бил женен за друга!
Радвам се, че коментирахте, но мисля, че трябва първо да прочетете историята за да я комементирате!
И да до сега съм мислила само за него, това, че в един момент помислих за себе си, невиждам лошо в крайна сметка всеки иска семейство, изобщо не е казал или показал до сега, че не иска деца с мен(неискам и да ми показва подобно), напротив, но аз питам тези минали по този път дали децата им са пренебрегвани заради другите, за тези минали по този път да споделят как се чувстват.
За тези които реално я прочетоха предполагам по коментарите благодаря, за тези с хвърчащи прочитания, не коментирайте по добре. Съгласна съм, че съм си виновна аз не виня някой! всеки е виновен за това, което е, ех и с малко помощ де!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 22c9d89ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Специално за първия коментар;или си някакав без грам смисъл за живот или единствения ти смисъл за живот е да хеитиш, на мен не ми пречи, но забелязвам, че доста често се пише това и на други истории, то е явно, че си влязъл в историята, прочел не прочел, на кой му пука с твоя коментар и без твоя всички ще живеем, но има все пак хора и с по сериозни проблеми, вчера прочетох за едно момиче имало проблеми в училище, евала на укоражаващите коментари, ама имаше и дебили като теб, като не те вълнува не пиши, виждате, че момичето се чувства зле

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker