Ще ме подлудят! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Ще ме подлудят!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2552 пъти
Аз съм момиче, отлична ученичка, с много приятели, имам невероятния дом с перфектното семейство, но само на пръв поглед. Преди три години нещо у нас се промени. Майка ми започна да се държи по-хладно с баща ми. Все още малка аз не обръщах внимание, мислейки, че всичко ще се оправи, но жестоко съм грешала.

С времето осъзнах, че единственият човек, който съм имала до себе си е била майка ми. Баща ми постояно отсъстваше, не се прибираше със седмици, даже не знаеше кога съм родена. Та на Мама и писна това, че той непрастанно я убиждал и унижавал пред хората, че се отнаса без интерес към мен, че отсъства толко и, че тя била виновна за всичко. Търсейки упора за да продължи живата си тя намери друг мъж, който много и помага, кара я да се чувства добре, не я убижда и мачка. Дотук си мислите сигурно, че майка ми е изневирила, но всъщност нещата стават по-сложни. Баща ми взе че разбра за другия и започна да ни обръща много внимание, спря да отсъства да работи, искаше да ходи непрестанно с нас, но късно.

След като говорих с мама по въпроса за другия се оказа, че баща ми не е този човек за когото съм го мислела, и изведнъж от само дете се оказах със две сестри. Баща ми непрестанно е кръшкал по чужди през тези години, а сега стои залепен до нас.

Да, преживях това някак, но ми беше трудно. Още по-трудно стана когато баща ми започна да ме разпитва за мама, какво прави, къде ходи, защо го прави, след време започна да я псува пред мен. Това ме убиваше, бях на прага на лудостта. Мама обаче разбра за тези приказки и се скара с баща ми, а той я преби пред очите ми. Шокът беше просто неуписуем, ммого често си затварям очите и виждам всичко отново и отново.

Притеснено ми е, че оставам без покрив над главата си, може всеки момент да ме гръмнат, а още по-лошото е че усещам как провалям бъдещето си, тък като не мога да уча. Мисля само за тях, а успеха ми се снижи много.
Та в момента имам много нужда от помощ, тъй като най-добрата ми приятелка ме остави и няма с кой да споделя.

Какво да правя сега, да се изнеса ли с майка ми?
Не искам да напустна домът си тъй като много си го харесвам, а и нямаме средства за това, чудя се въобще права ли е мама, че си е намерила друг?
Как да се отнасям сега с баща си? Започнах да страня от него за да не зема и аз да го пребия.
Тези проблеми трябва ли да се разрешат със силата на закона или просто трябва да потънем в мълчание? Не знам, толко съм объркана, просто не издържам вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: baa4997f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И във цялата история, баща ти с друга, майка ти с друг, ти си изгубена там някаде по средата на всичко. Никой от тях не се е замислил за теб, че тези тяхни караници и всичко ти се отразява лошо. Сабери ги двамата и им кажи, че неможеш повече да живееш така, че ти е писнало непрекъснато да се карат и бият, че искаш нещата да се променят. Дано ти обърнат някакво внимание. А ако нищо не се промени и положението стане нетарпимо можеш да се обърнеш към соцялните служби. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9617a9ec90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Събирала съм ги, и двамата знаят колко ми е зле и сега не си говорят всеки мълчи пред другие и пред мен нищо не се говори, направо затишие пред буря. Знам само, че баща ми иска да разкара майка ми скоро, а аз отивам с нея на улицата. Мисля, че по този начин той ме принуждава да я оставя. С две думи да избирам на улицата с мама или на топло с него.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 48daccf624
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Стига глупости! Като се разведат ще е по-добре за всички. Няма да сте на улицата. Това не е ли общото семейно жилище? Може той да се изнесе. Ако не, има си съд за тази работа. Половината е на майка ти. Колкото тя ума право, толкова и той. Безмислено е да се изнасилват нещата и да се мъчите всички заедно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e085214819
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с номер 3. Той не може д ате изгони от жилището, по-скоро ще го разкарат него, защото ти си непълнолетна. Хайде стига драми.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a3e005fa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Престанете ЗА БОГА момичето изказва сериозни опасения че ще останат на улицата, и да си го кажем на право в нашата държава нещата съвсем не стоят по описания от вас начин, което го казвам от личен опит! И в случая ясно се вижда че майка й няма никаква вина в цялата ситуация, тъпяла го е толкова години само защото знае че няма къде да отиде, а сега е на път да бъде изгонена и няма институция която ще й даде жилището и да изгонят баща й от там! ! ! Мило момиче, разбирам те напълно, според мен няма да е толкова страшно ако се изнесете с майка си. Трудно е наистина. Аз отгледах сама сина си в чужд град на квартира повече от 10години и се справих. Още повече разбирам че вече си тийнейджърка, след някоя година ще можеш да работиш и да помагаш на майка си. Така и двете ще бъдете по-спокойни. И не на последно място, един ден ще се появи и твой втори баща(ако вече не се е появил-не се знае човека с майка ти в момента как ще постъпи, но след време ще се появи някой) и тогава нещата ще се подредят по нов съвсем различен начин. Тогава и ти ще си по-спокойна и майка ти, а оставайки в същото положение вие само губите- живота си, достойнството си, спокойствието си. Вие сте прекрасни хора с майка ти и заслужавате много повече. Успех! ! !

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 317d6de8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какъв живот ще живееш и какво ще е важно важно за теб-зависи от хората които са ти в обкръжението.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4774b81355
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5 благодаря за разберането. От доста време нямаме отговор от съда, май ще предприемаме други мерки. 6 много си прав.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker