Майка му ще ни раздели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка му ще ни раздели
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1671 пъти
Здравейте! Пиша ви за да получа съвет как да постъпя. Имам приятел от година и половина. Заедно живеем от година в неговата къща, защото той е сам, родителите му са в чужбина. Сестра му често си идва, но не се държи добре с мен, отбягва ме, не иска да излезем някъде заедно, да ме запознае с нейните приятелки, защото аз в неговото село не познавам никого и по цял ден си седя сама, докато той е на работа. А тя влиза, излиза и изобщо не говори с мен (и с брат й са си чужди и изобщо не се разбират). С майка му първо си говорехме по телефона с часове, харесвахме се и двете, бях свикнала с нея, но когато тя си дойде преди няколко месеца всичко се промени... Когато си беше в България уж добре се държеше, но е имала друго на ум. Дразнело я това, че не говоря с дъщеря й (всъщност тя не говори с мен и аз спрях да се опитвам). Сърдела се, че баща ми не може да я закара до летището, като си тръгне пак за чужбина, а той просто беше на работа и нямаше как. Когато си дойде, той я взе от летището. Било не се държа добре с родителите й, което изобщо не е така, просто дядо му на моя приятел (нейният баща) често се заяжда с мен и подхвърля думи от сорта, каква лоша домакиня съм и колко е мръсно. Чувствах се ужасно, а приятелят ми си ги подкрепяше тях. Докато майка му си беше тук все я питах дали да й помагам с нещо в домакинството. Дойде време и майка му и сестра му си заминаха. Вече майка му не си пишеше с мен, не ми харесваше снимки, нищо.. Бях си качила една снимка и братовчедка ми беше коментирала, а тя започна да се присмива на правописа й и да я обижда, аз й написах че ми е братовчедка и да не я обижда така, а тя ми написа аз да мълча, че живея в дома й като бездомница. После започна да ми вика, че съм си оставила бельото, с което спя, в бащиния ми дом, за да може като си ходя, да спя с други мъже там и купища обиди. А пък сестра ми, с която сме от двама бащи, неговата сестра я обижда всякак, че няма родители и какво ли още не.. Приятелят ми си защити тях, аз бях потресена и обляна в сълзи, но си тръгнах, отидох си при родителите ми. После с него се сдобрихме, но от тогава съм получила страх от майка му и някак си не мога да я приема отново и много често се караме, а се обичаме страшно много. Моля ви, дайте ми съвет, наистина съм зле, нямам и апетит като преди, помогнете ми!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8776f438de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка му е за лудница! Кой обижда по този начин, след като ти все още си му само приятелка?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0a7c76f5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Позната работа, майка му го ревнува и ще се старае дащщ ви раздели, а приятелят ти, че ги подкрепя-това не е мъж, един мъж винаги ще намери начин да те защити пред другите, от опит знам ще става само по зле, щом е започнала да ти натяква за дома, какво да кажа, пък и твоя щом застава зад полатя на мама, накрая мисля, че ще се почувстваш адски сама и сама ще си тръгнеш, което може би(незнан, ти си знаеш) ще е по добре

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2758afad1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бягай... бягайнбързони далеч...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ffa5e886c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Млада си още за брак мило момиче, не си си научила урока, че роднините на мъжа ти не са твои роднини и никога няма да бъдат. Приемаш че щом свекървата се държала добре по скайп то тя е истинска твоя майка, но не е така. Напълно нормално е някой от роднините на мъжа ти да има лоши навици или характер, а тези които се държат добре с теб не са ти близки от мен да го знаеш.
Първо как искаш сестрата на мъжа ти която не се има с брат си да те запознава с приятелките си и да те взима с нея. Та тя с тях споделя и обсъжда колко е лош брат й и колко си **** ти, на такова място ли искаш да присъстваш? Запознанството с хора от неговото село и приятелството с тях си е лично твоя работа, не работа на неговите роднини. Няма как да станеш приятелка с сестра му след като те с мъжа ти не са в добри отношения. Като дойде усмихвай се, приемай я като гост, тя е негова роднина и къщата е нейн роден дом, усмихвай се каквото и да каже или направи. Усмихвай се все едно че са казали шега независимо че ти смяташ че те искат да те обидят като нападат твой роднини. Дори да обсъждат твой роднини или твои постъпки ти просто се усмихвай нека приемат че не разбираш че те нападат.
Второ дядото на мъжа ти си говори човека ти просто трябва да се научиш да приемаш неговите думи че са шега и да се усмихваш, той няма да спре да говори ти трябва да се научиш да приемаш думите му за шега. Приеми че никога няма да станеш домакиня като неговата съпруга или дъщеря и просто приемай думите му на шега и се усмихвай все едно е казал някой майтап.
Трето със свекървата ти си постъпила зле, не защото не си я закарала до летището, а защото въпреки че живееш 1 година в дома й ти чакаш тя да ти каже дали и какво да помагаш в домакинството. Ти след като си решила да живееш с мъж трябва да въртиш домакинство! Как тази жена да очаква от теб ти да въртиш къщата на сина й? Ти да взимаш решения в домакинството ви!
На въпроса как да намериш приятели в неговото село отговорът е такъв сприятеляваш се или със снахите на съседи или с жените на приятелите на мъжа ти. А най добре за теб е да си намериш работа и ти, за да си заета през деня и да не стоиш сама у дома докато той е на работа. И да знаеш най важното хората от неговото село никога няма да ти станат толкова близки че да можеш да си позволиш да споделиш с тях колко е лоша свекървата или зълвата.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8776f438de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Как могат да обиждат сестра ти за това че няма баща, що за възпитание, с какви хора си се събрала от сега са почнали с такива обиди че за после не ми се мисли. Обръщай внимание на това, как постъпва приятеля ти в такива ситуации и обмисляй нещата, ако не искаш да си блъскаш главата след време.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 51e28c8319
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   представям ци колко се обичате, щом твоичкият не взема мерки

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fed4c6e179
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина е познато, и си оставаш винаги гост

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c6e6487d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Намери си работа, за да имаш свои доходи и свой ссоциален живот. Никой не ти е длъжен да те храни, да те запознава с приятелки и пр. Не пишеш на колко си години, но ако си пълнолетна се заеми да Работиш и да си имаш свой живот и доходи. Колкото до твоя приятел щом ги е защитил тях срещу тебе, просто го остави. Така ще се държи и занапред, а ти само ще страдаш. Той не те обича толкова, колкото си мислиш, щом не те защитава от нападки. Изобщо си отиди при родителите си, започни да учиш или да работиш. Пък той ако наистина иска да е с теб, ще намери начин. Не стой у тях, щом там не се чувстваш добре.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8776f438de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Толкова е подло това което са направили зълвата и свекървата това са истински хиени. Да знаеш да се пазиш от такива индивиди изпълнени със злоба. Сигурно си много хубава и ти завиждат, и това е вариант. Живейте си живота ако държите един на друг няма да слушате странични. Те ще умрат от яд така.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1d004a2cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да се променят. Ако той е мъж на място, ще отреже намесата им. Ако не - за теб ще е по-добре да се разделите.
Само едно не разбрах - защо ти си стоиш все вкъщи, докато той е на работа и защо чакаш сестра му да те запознава? Ти си там от година - ти се запознаваш! А на работа нещо да ходиш и ти? Да учиш?
Ж30

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1d004a2cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И в чужбина да са - българския манталитет не мож' го изкорени!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8776f438de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:
Абе хора, не мислете, че аз не искам да си намеря работа. Просто съм в чуждо село, да подчертая СЕЛО!! Каква работа мислите, че мога да си намеря тук, то няма за хората от селото, за мен ще има. Едва мъжа ми си е намерил работа. И друго да кажа, достатъчно зряла съм. Студентка съм и уча задочно. Колкото до мъжа ми, обича ме. Не съм на 13 че да не мога да разбера дали ме обича или не. Прави всичко за мен, глези ме като бебе. Просто това , че обича и майка си, не означава, че необича мен. Да, наистина тогава много гадно постъпи спрямо мен, което никога няма да му простя, но как да си тръгна от човека, който ми е всичко, на думи е лесно..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker