Мъжът ми слуша за всичко сестра си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми слуша за всичко сестра си
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3165 пъти
Не издържам вече, за всичко слуша сестра си...
В началото на връзката ни докато не забременях, тя не ми говореше без причина. Подливала ми е вода, настройвайки брат си срещу мен с невярни и грозни лъжи. Говорила съм с него тогава за поведението и. Той ме обеждаваше, че тя е много мил и добър човек, че било нормално да го ревнува, че трябвало да намеря начин аз да я заговоря. Чудно как след като като ни види, аз все едно не съществувам, дори не ме поздравяваше. Постоянно му пише и звъни къде е, кога ще се прибира, какво прави... Всяка негова покупка минава през нейното одобрение, постоянно информиране за всякакъв вид клюки в града.
Тя е достатъчно голяма на 30г с дете и мъж, има си свое семейство, но сякаш едва ли не тя е съпругата просто дето не могат да правят секс.
След като забременях, тя видя че няма на къде и сама потърси контакт с мен. Започна да ми се обажда да излизаме, приех на драго сърце, исках да имаме едни добри отношения. Никога не съм подозирала, че тя иска да контролира брат си чрез това. Започна да му праща линкове каква количка да купим. На мен не ми хареса и това поражда луд скандал от негова страна. Тя била най-голяма разбирачка едва ли не аз трябва да се допитвам за всичко до нея, да и подръжавам и слушам безрезервно. Мъжът ми работи в чужбина, когато го няма тя разполага с парите му. Не се свени да си купува климатици, преобзавеждане на апартамента си, маркови дрехи и глезотии на детето си от тези пари и изобщо каквото си поиска. Той е наясно с това и е напълно съгласен, тъй като тя била бедна.
Дойде време аз родих, той замина отново... Трябваше да питам всеки път нея да ми даде от парите на мъжа ми. Тя започна да го настройва, че съм харчела парите за себе си което изобщо не е така. Започна да го лъже, че аз съм излизала с бебето и мъже, което също са лъжи. Да го лъже и настройва, че бебето не е добре... Породиха се огромни скандали от нейните лъжи. Не искаше да ми дава пари. Той казва, че сестра му никога няма да го излъже, по-скоро аз съм тази която лъжа. Естествено прекратих отношения с нея, защото злобата която изпитваше, нямаше как. Той не ми вярва, казва че избира нея пред мен. Постоянно ме ругае, заплашва, че ще ми вземе детето и щял да даде тя да го отглежда. Иска от мен да съм и се извиняла. За кое? Чудя се, че стоя без мъж, че карам само на едно майчинство, че тя си кара детето с неговата кола, докато аз се чудя на кой да се обадя да ни откара до някъде.
Смятам, че е извратено това отношение брат - сестра. Отношенията са ни крайно обтегнати, той дори имаше наглостта да ми каже, че приключил с мен, за него съм минало. Че сестра му е супер важен за него човек в живота му. Аз не искам да ги скарвам или разделям, аз дори не смея да повдигна темата да му кажа, че това не е нормално просто защото, ще отнеса поредния скандал, който ми действа пагубно.
Прибрах се при нашите докато го няма, да ми помагат в отглеждането на бебето. Мисля да остана за постоянно, не смятам, че нещата ще се променят. Тяхните отношения не са нормални.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: f08240bd23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Не е нормално това и определено е извратено!Да не би да са доведени брат и сестра?Глупаво момче,откачено!Ужас!Ами като иска с сестра си да живее,все някой ден може да му дойде акъла ама надали!Не е трябвало въобще да си правите бебе с тоя извратеняк щом е била работата още от началото така.Това е ненормално и сестра му на тея години с семейство как може да прави подобни интриги.За съжаление има такива и майки и сестри,но тази любов е откачена за мен!Преди време викам на свекърва си за моя"искам да си е само с мен и само мой" на майтап го казах ех искам да си е така де и тя като ми вика "ама как ще е само твои,той си е и мой,той си е моя син"-оле ще падна абе какво общо има твоята любов с моята бе жена,ти винаги ще му останеш майка,твоята любов е коренно различна от моята!Та луда работа!Дано се справиш някак с тая напаст сестра му!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7c68b7307c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Защо си родила дете на този мъж?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ed93c24e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ми да прави секс със сестра си и тя да му роди дете. Така и му кажи. Изобщо след думите му, че вярва на сестра си, а не на теб, е трябвало да подадеш молба за развод. Вземи си добър адвокат и се разведи с него. Защо изобщо го търпиш? Той е слабохарактерен и поддаващ се на манипулации. Не ти трябва изобщо. Вземи си адвокат и прекрати този тормоз. Мъжът ти да върви при сестра си И тя да му създаде семейство.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6ce7e3975d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Много добре си направила! Изобщо не се и връщай и не се хващай на манипулации от рода на "ще ти взема детето". То трябва да си много пропаднала майка, за да го даде държавата на бащата, който даже работи в чужбина, което си е предпоставка да не му го дадат, защото няма как да се грижи за него. Изобщо не им се връзвай! Даже ако имате брак, ти подай молбата за развод и кажи че той не се грижи за детето даже и финансово, понеже с парите разполага сестра му. Ако пък нямате брак направо заведи дело за издръжка. Ще се чудят ония двамцата откъде им е дошло! Направо отивай при адвокат да ти обясни всичко.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 71f5aa0c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Що за ненормални отношения са това? Ако темата е не е измислена се замисли какво може да е ставало между тях преди, тези неща са абсолютно табу и не се говори за тях, но това не значи, че не се случват в действителност - говоря за интимност между брат и сестра. Лично на мен ми прилича точно на това, не говоря за настоящия момент, но в миналото е възможно да е ставало именно това. Голяма грешка си направила, че не си установила тези ненормални отношения по-рано и си се хванала с тези хора. Явно е, че не можеш да продължаваш по този начин и единствения път е да се изнесеш от там, както си направила. Остава да се надяваш някой ден мъжът ти да се усети, че се е превърнал в роб на сестра си и жертва собственото си семейство и бъдеще заради нея, но явно е под силна зависимост и много трудно и евентуално след много време може да се опита да се откъсне. Действай твърдо и не се поддавай на манипулации и изнудвания. Това, че е изпращал парите от чужбина на нея е много силен коз, той на практика не се е грижил за детето си и съда много лесно ще ти присъди родителските права, както и полагаемата издръжка. Успех и горе главата!

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 76420fbfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Думата, дума отваря. Остани при вашите и ясно с 2 изречения му кажи, че вие сте семейство и нямаш нужда от още една майка в лицето на сестра му, която да ти е настойца. Остави го малко да отрезвее, не го мисли, не се ядосвам и те ще вързвай на манипулациите му. Няма как да ти гледа тя детето. Освен това му кажи в лицето, че такива отношения между сестра и брат не са нормални. Не търси нейното приятелство и одобрение. И не се оправдавай и чувствай виновна за това, че си отишла при вашите. Дори ифса се върне не се връщай вкъщи, същотоэще продължиэи за напред.. Отказвайки парите му, които да получаваш чрез сестра му. Ако иска да ти изпраща директно, ясно заяви, че избора на вещи, количките, дрехи на бебето е твой избор, решение и ангажимент. Мека мара си, много се обясняваш. Дори няма да и гледам ликовете. Ясно кажи на мъжа ти, че семейството е от 2-ма и място за сестра му няма. И защо си в България а не при него. Изчакай малко да му уври главата и ако се осъзнае заминай и ти. Какво семейство се така. Сега не почвай ами как ще си гледам детето сама, незнам езика и така нататък.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 976fcac40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Изобщо не се връщай обратно. Кажи чу да си направят със седтра ми едно бебе и да си го гледкат. На теб желая да бъдеш щастлива!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 41159dc8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Кажи му да се ожени за сестра си. Ако не са го направили вече.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 752c42db8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен най - вероятно родителите му така са го свикнали от малък (правило е, че винаги и винаги родителите са виновни) - винаги да слуша кака! И съответно са поощрявали каката да го доминира/контролира! Така те напрактика са имали по - скоро едно дете за гледане, а не две. Среща се и при мъже и при жени. Има и такива жени - вече от одавна пълнолетни, но още слушат кака си за всичко.
Единствената вина, която имаш ти е, че не си забелязала това нещо преди да се обвържеш сериозно с него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4a65468056
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   Много мъчно ми стана, авторке, като прочетох историята ти. За съжаление и аз мисля, че няма какво повече да направиш в тази ситуация.
Сестра му си е изиграла добре картите. Явно още от началото на връзката ви се е притеснила, че брат и може случайно вместо нейното, да започне да издържа собствено семейство. Като е разбрала, че нещата между вас явно са сериозни и си бременна, директно е почнала с тежката артилерия. При положение, че приятелят ти и има безрезервно доверие и те е поставил в зависимост от нея, наистина си нямала никакъв шанс. Мъчно ми е за детенцето, че всичко това върху него рефлектира, а то за нищо не е виновно.
Приятелят ти все някога ще се усети, че е останал сам и без семейство заради сестра си, но тогава вече ще е след дъжд - качулка, работата.
Не знам какво да ти пожелая освен да бъдеш силна и да продължиш с живота си без да се обръщаш назад. Просто прекрати всякакви контакти с тези ужасни хора - от тях и без това нищо добро не си видяла и виж какво можеш да направиш, за да станеш по-уверена и независима и да можеш да си отглеждаш сама детенцето.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b4975360b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако историята е реална, не се връщай при този мъж! И имай предвид, че колкото е по-малко дететео, толкова е по-голям шансът да ти дадат правата. Казвам го като майка. Умната!

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: f6d6391c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Същата история, като по учебник. Сестра, която не говори, ревнува настройва и накрая добрата е тя, а аз съм лошата и то без никаква причина. За всичко настройва и за всичко научава чрез брат си - тя била работна, готвела, мила била, абе всичко. Аз от друга страна не. Преминах в отбранителен режим от раждането на детето и до сега е така, сякаш трябва да се обяснявам на глупавите му твърдения, които тя е сменила, а тя от своя страна не ми говори, но уж много обича детето ни. Само уж. Защото да обичаш дете, а да мразиш майката без причина е леко налудничаво. Ситуацията прилича все едно любовница ревнува своя мъж, от нейна страна. В началото на връзката ни той ме обичаше, обичаше нещата, които правя, гордееше се с успехите му, прегръщаше ме на публични места, сега, мога да твърдя със сигурност благодарение на нея, подиграва успехите ми, обезценява ме, никога не ми прави изненади и в отрицателен аспект ми държи сметка дори за много дребни неща, свързани с детето. Всичко, споделено за нашия дом при неговите роднини се обръща против мен и са успели успешно да го настроят, нека и тази жена е щастлива, че съсипа едно семейство с ненормалната си ревност. Такива като нея най-добре да ходят да се лекуват.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 2a13bea897
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Сигурно спят заедно.

Не е нормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker