Има ли шанс за мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Има ли шанс за мен?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1361 пъти
Здравейте, скъпи читатели на моята история. Пише ви една безкрайно отчаяна и тъжна млада жена. Няма да се обеснявам много а ще премина направо към проблема. Преди почти 1 година забременях и направих спонтанен аборт. Преживях го много тежко, но въпреки всичко събрах сили и продължих напред. След 3 месеца по лекарско предписание, започнахме опитите от начало. Проблема е там че вече 8 месеца бебето не става и не става. На 6-тия месец от бебеправенето правихме изследвания прегледи и всичко беше наред, както при мен така и при съпруга ми. За протокола, пуснахме си кръвни групи, спермограма при мъжа ми и хормони и вагинален ехограф при мен. Лекарите потвърдиха, че няма повод за притеснение и всичко е повече от перфектно. До обаче така и не успявам да забременея. На 25 и 30 сме, работя, не го мисля постоянно, имаме чести полови контакти, пробвах и с тестове за овулация но не става и не става. Вече съм адски отчаяна, онзи ден докато си копувах поредната кутия фолиева киселина сякаш нещо ме прободе отвътре и се разплаках. Всичките ни приятели вече имат деца, празнуваме първи рожденни дни и бутаме чужди колички. Болката е непоносима вече. Моля се от сърце ако някой може да ми помогне, по какъвто и да е начин, ще съм му благодарна вечно. Знам, че има още много двойки с нашия проблем, но реших да пиша тук, защото знам, че историята ми ще бъде прочетена от стотици хора и между тях все ще има поне 1 който ще ми даде поне съвет как да се справим с проблема. Благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: f3131c130e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Четох някъде, че при много хора този проблем е на психическа основа. Може да пробвате да посетите психолог. Мисля даже, че има специализирани.
Щом няма физическа пречка, няма причина за паника. Бебето ще дойде точно, когато трябва и нито миг по-рано или по-късно. Най-добрият вариант е да си живеете живота спокойно и нещата да станат от самосебе си.
Спокойствието е ключов фактор в този момент. Всичко ще е наред :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 45d0f2c9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пий чай от гръмотрън.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 081427064f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом при изследвaниятa всичко е нaред нямa зaщо дa се притеснявaш. Aко си резус фaктор негaтивен, a съпругът ти е позитивен е мaлко по- трудно зaбременявaнето. Тялото ти ще aтaкувa с цел дa унищожи плодa, приемa го кaто вирус.
Aко е тaкa... дaно знaеш друг език освен бългaрския, имa достa по темaтa, почети. Чукни нa aнглийски дa речем сaмо rh negative или rh- и ще се ориентирaш.
Aз сaмaтa съм и имaм двa спонтaнни aбортa и две живи и здрaви момчетa, но aко тогaвa знaех товa, което знaм сегa... не знaм дaли бих родилa от резус позитивен...
Предстaви си смескa/ хибрид между рaсовa кобилa и мaгaре, нещо тaковa.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a9147b2d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, то е лесно при вас. Отивате в клиника за репродуктивни проблеми и правите инсеменация. Другият начин е да спреш да мислиш за това, да се радваш на живота и може и да стане. Не се психирай, всичко си ви е наред.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 64ca1b2e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Посетете репродуктивен специалист. Правили сте еднократни изследвания и прегледи доколкото разбрах, а си трябва проследяване. Правила ли си изследване на TSH, Prolactin, тест за проходимост на тръбите, проследяване на овулацшя при лекар, имунологични изследвания, тромбофилия? Съветвам те като човек, работещ в ин витро център. Да не си помислиш само, че те "подготвям" за ин витро. Това са диагностични изследвания, които можеш да направиш. Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 51fca57a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж си щитовидната жлеза, по-точно ТСХ хормона, ако не си го изследвала вече. При мен това е проблемът да не мога да забременея.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 45a08986b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Успокойте се и. се обичайте и се радвайте на живота. Стреса. не води до нищо добро. Нещата ще се случат по един или друг начин. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker