Вярвате ли в съдбата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Вярвате ли в съдбата?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2773 пъти
Здравейте, може да ви се стори нелепо и смешно това което ме вълнува, аз съм мъж на 33 години, неженен. Баба ми, каза, че е ходила на гледачка, която и казала, че цял живот ще си остана сам, няма да се оженя. Вярвате ли, че може да има нещо такова като предопределеност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: a764fc9e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aхaххaх, че ме рaзсмя! Извинявaй де, но мъж нa 33 г дa зaдaвa подобен въпрос...много детско, нaли?!
Съдбaтa нямa нищо общо с бaбa ти или пък гледaчки някaкви. Ти си онзи, който грaди пътят си в животa, ТИ и сaмо ти.
С твиоте действия или бездействия! Другa темa aко живееш с бaбa си и тя не искa дa те "изпусне"...aко пък си и подчинен нa нея, е, със сигурност нямa дa се ожениш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e7e58ade96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хах, бая си наивен. Дъртата ти го казва, защото (както всички майки, баби) искат да видят детенцето/внучето си да се ожени преди тя да си е отишла. Поне е успяла да те уплаши.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e5c4b48fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какви простотии пишете бе хора??? ... Пълни глупости и неграмотност.. Аз не бих се оженил никога и това не значи, че ще си умра сам

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ba837f74f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Живей човеко. Каквото е това е. И да се тюхкаме нищо няма да стане. Живей и не е изключено да си намериш жена :).

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: add54b2491
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вземи си поне една котка... то се е видяло, че ще си останеш сам

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4d60590c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Абсолютно. Бъди сигурен, че има съдба. Аз съм на 100% сигурна. По-стечение на живота ми, го разбрах. Да всичко е писано, и предречено. Както от деня на раждането, така и до деня на сбогуване с света. Дори дните ни са предречени, не само това което ни се случва. Всичко е предопределено.
Знаеш ли, преди много време бях малка, ми казаха едни неща, които ще ми се случат в живота. Беше ми чудно. Дори бях забравила за това, което са ми казали. След години, всичко се случи едно към едно. Дори бяха ми казали, за две неща които вече са ми се случили. Да точно така бяха. Все едно съм книга, и някой и е прочел съдържанието. Моля се само, за здраве на мен и моите родители, и нищо друго не искам. И да сме още дълго заедно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8bbe91a4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пълни глупости. Не ги отразявай изобщо.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 03641a3756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   99, 99 % от врачките са шарлатани. И аз мога да стана врачка и да ти предскажа бъдещето сигурно по - добре от тях.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f0a826cb6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Сещам се как някакъв човек му предрекли, че ще умре гара един коя си дата.... линеел с всеки изминат ден, денят наближават. Негов приятел доктор го извикал за изследвания преди фаталният ден, поставил му приспивателни и така човекът предполага фаталния ден, събудил се на следващият и продължим живота си. С какъв акъл са ти казали това нещо, сега си се програмиране сам е дори да не ти е отредено друго, ти ще получиш това което по сякаш. Смени си мислите, енергията наоколо, ако можеш смени и мястото където си се закотвен сега и се гмурни в живота. Ако си вярваш направи някаква молитва за пречистване, нека поп ти прочете и така тръгне напред. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2a521edfe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съдба може и да има, не мога да кажа. Но преди години на баба ми една уж гледачка и казала, че ще се омъжа за тогавашния ми приятел, ще спечеля от тотото много пари, а за братовчедка ми казала, че ще няма да се омъжи защото, вече съм забравила защо.... Разделихме си се с това момче, той даже и семейство си създаде за сега не съм спечелила от тотото, а братовчедка ми се омъжи за един испанец. Та така с познаването...

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6db973f79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Съдба със сигурност има и в това съм се уверявал неведнъж в живота си. НО също така имаме и свободна воля. А това дали ти е писано да си сам, може и така да е, но може и да зависи от теб, така че най-малкото си длъжен да пробваш да направиш нещо по въпроса, пък ако не стане, поне ще знаеш, че си пробвал.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 52e3d61f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз вярвам. Бях студентка в Русе, беше преди много, много години. Била съм 19годишно момиче и съм се съгласила да ида просто от детинско любопитство. Гледачката беше възрастна туркиня, гледа ми на едни много странни карти-предполагам Таро, но в ония години кой беше чувал за такива работи. Пита ме единствено за името на майка ми. Предсказа ми конкретни неща-тогава не вярвах, приех ги абсолютно на майтап, но те удивително точно се сбъднаха в годините. Предпочитам да не навлизам в подробности, въпреки, че тук е анонимно-просто нещата са много лични. Искам да споделя, че всеки път изтръпвах, когато се сбъднеше нещо от прогнозите и-защото имаше и хубави, но и лоши неща. Всичко се сбъдна. Да не вземе да помисли някой, че правя реклама на някого-това беше много отдавна, предполагам гледачката е от много години покойница. Но оттогава ми се преобърна мисленето и вярвам, че наистина има някакво предопределение. Но има и другото-има гледачки и такива в кавички. Така че няма как да си сигурен в това, което са казали на баба ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2c37083ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Естествено, че има съдба. Само че тази съдба си я създаваме самите ние - с действия, бездействия, мисли. Всеки си има предначертан път от самия него, но и свободна воля как да постъпи в дадена ситуация. Целта е да се усвоят определени уроци на духовно ниво. Щом сме тук, значи имаме още много да учим. Гледачките, които познават наистина най-вероятно виждат избора на реакцията и последствията от нея. Възможно е и ако човека, на когото се гледа да се самопрограмира според казаното от гледачката. Със сигурност има хора, които са ясновидци, но също така със сигурност са малко.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 550a522ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се отчайвай. Според мен всеки си има някакъв път в живота. И вярвам или поне се надявам, че ни се случват възможно най-добрите и подходящи за нас неща, въпреки че не винаги осъзнаваме на момента, че именно това е било ок за нас.
Не съм убедена, че т. нар. врачки реално познават нещо или по-скоро налучкват и само казват на хората това, което им се иска да чуят или пък ги плашат, за да могат после да ги накарат да им платят за развалянето на някоя черна магия или пък за заклинания за любов, успех и богатство... Има мнооого такива истории, добили популярност в медиите.
Каквото и да правиш, само недей да се доверяваш на разни хора, да ти правят такива хмм процедури и да те баламосват, за да ти измъкнат пари, възползвайки се от нещастието ти. Наскоро гледах едно забавно клипче със сборни моменти от предаванията на тези врачки, които запълват ефира на разни телевизии. Колкото беше смешно, толкова беше и тъжно, защото тези същества буквално крещяха и се подиграваха на хората, които се обаждат за съвет, а именно отчаяни и уплашени бабички и дядовци, пияни чичковци и тн. Та каквото и да правиш, по-добре недей търси помощ от разните там магове с катерици и плюшени енергийни двойници и др такива интересни неща.
В заключение - изобщо не се впечатлявай кой какво е казал на баба ти. На 33 се предполага, че имаш още много време да търсиш и да намериш това, което ще те направи щастлив, каквото и да е то. Успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d9f719adc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Съдба и воля, са две противоположни и несъвместими неща. Ако имаше съдба и всичко, ден за ден бе написано, то тогава, няма защо да мислим, ами просто трябва да си живуркаме. Всичко което правим, включително нашите думи и действия не е наша отговорност, което е много угодно на мнозина.

12 - Смея ли да попитам, какво ти позна врачката? Че ще срещне мъж, че ще те нарани, че ще имаш спречкване с приятел или предател, че те очакват обрати... Това мога да ти го кажа и аз. Освен ако не си обратна, антисоциална или много, ама много грозна, определено, ще се намери мъж, който да ти изпили нервите.
Винаги ще имаш хора, които се конкурират с теб, за съществуващи несъществуващи неща. Че ще имаш падения и възходи? Дори и някой общ работник, който е заклещен пред поточна линия, без семейство, приятели, финанси и възможности, пак ще има "падения" и "възходи", който ще са различни, от твоите.


Ако вашите врачки, можеха да виждат в бъдещето, защо ще са забили, дебели лелки, женени за тираджия, чиято коса е мигрирал от главата, към задника? Нямаше ли да са богати и стегнати весели дами, женени а перфектния съпруг, който ги прави щастливи? Нямаше ли да виждат ясно, добро и зло, и предотвратяват трагедии? Намаше ли някоя врачка, да види, че на 11 септвмри, някой ще умре, защтото 2 самолета се блъснали в две големи сгради. Нямаше ли да видят атентатите в Париж, или атомните бомби в Япония, или дори трагедията с атомната централа отпреди 5 години? Нали са ясновидци?

Спри да мислиш, всичко ти е предначертано и си прецакан. Вземи си живота в ръце и започни само да правиш избори. Без значение, дали си атеист, христянин, будист, щангист или прочие, трябва да знаеш, че имаш свободна воля.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b5e4400963
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Съдбата е просто оправдание, за да не положиш усилия за нещо, просто защото те мързи. Пример:
Когато не вземем някой изпит, не получим мечтаната работа или образование, някои хора си казват "Еми, съдба" или "Така е било писано". Но, всъщност лъжат себе си, защото не са положили достатъчно усилия, за да успеят. Та, така. На мързеливците все съдбата им виновна. Успелите хора вярват единствено в себе си, и за това имат успехи.

П. С. За врачки е абсурдно да говорим в 21в., за това не съм ги споменала.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5adab8bf5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Сега си кажи, че гледачката е казала на баба ти точно обратното, че ще имаш щастлив брак. Това е моят съвет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker