Баща ми не ме обича - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми не ме обича
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2402 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18г. Родителите ми се разделиха, когато бях на 13г, защото не се разбираха. Останах да живея с майка ми и брат ми, а баща ми на село. Много ми беше мъчно за него, плаках в продължение на 3г. всяка вечер заради раздялата им, но явно така е било по-добре. Никога не е имало скандали вкъщи, но спяха в отделни стаи. Мислех, че грешката е в майка ми, защото, когато се разведоха тя имаше приятел, но разбрах, че той ѝ е изневерявал много пъти. Продължих да го обичам, докато не разбрах, че е казал на майка ми, че когато ходя при него и му харча парите за ядене и пиене. Това ме уби. Ходя рядко при него, харча му най-много 5 лева, просто нямах думи. След това чух, че го е срам, че съм му дъщеря, защото не съм си говорела с него, но незнам какво да си говоря с него като го видя. И това му простих. За това, че не ме обича също му простих. Днес разбрах, че си има друга, но още не ми е казал. Винаги съм го ревнувала и съм била против да си има друга, защото това беше моето наказание към него, че ме остави още малка да се справям в живота и ми показа какво е да си алчен човек, който обожава парите. Показа ми какъв мъж не искам. Много пъти ми е купувал лекарства, когато съм била болна и е идвал да ме види, за това съм му благодарна. Той си има друга жена и всъщност не ме е яд от това, че друга ляга до него, а не майка ми, а от това, че тя получава любовта, която аз не съм получила и на мен ми прави проблеми, ако му искам 2лв, а сега на нея ще ѝ купи всичко. Никога не съм му правила проблем за парите, дава ми 70лв. на месец за издръжка, едвам изкарвам с тях, а си купува всякакви глупости за по 400лв. И това му простих, но не мога да простя това, че не можа да обича дъщеря си, а някаква непозната може. Дайте ми съвет, защото не мога да спра да му се ядосвам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 353745b181
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, ти си вече на 18. Баща ти няма как да го промениш ,възрастните хора по - трудно се променят да не кажа ,че почти е невъзможно да се променят . Като не се интересува от него и те не се интересувай живей живота си учи излизай с приятелки. Колкото до баща ти той все някога ще осъзнае грешката си ,когато остарее , не познава внуците си и няма кой да го гледа .

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b1f5acd5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не съм ти чел историята, затова директно отговарям на заглавието. Еми ако не те обича (следователно може би не те и иска) няма какво да направиш, а си трай и да не ти пука. И мен роднини не ме обичат и не им пука за мен и на мен не ми пука за тях. Каквото и да правиш, да се тюхкаш, да хабиш нерви и се ядосваш няма да оправи нещата. Най-полезното и доброто, което може да се направи е да бъдеш както те към теб, така и ти към тях. И да не ти пука!

Ако баща ти не те обича и не те иска няма какво да говориш с него или да направиш. Кво значи "седни, па поговори". Това винаги ми е било смешно, когато една жена лансира във Фейсбук подобни простотии. Ми ако отсрещния не те иска каквото и да правиш няма да стане обраното... затова пийс :).

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 45ce55acd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, отношенията между родителите си е тяхна работа... Не е приятно това, което се е случило, но такъв е животът... прости и на майка си, и на баща си... И не може да се сравняваш с любовницата. Той спи с нея и затова й купува разни неща... А ти вече си пълнолетна и може да започнеш да работиш. Така сама ще имаш пари и няма да има нужда да му искаш. След време като ти имаш семейство може би ще го разбереш по-добре. И вече си самостоятелна и голяма.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: cd3cad2f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер4 изобщо не е разбрал/а тази история.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3fb2b88923
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Скоро и ти ще имаш приятел, който да те обича и ти него, после ще имаш деца които да обичаш и те теб, може би и приятели с които да се обичате приятелски. Не би трябвало да се фокусираш върху липсата на достатъчно бащинска любов към теб, безсмислено е да го ревнуваш от приятелката му. Бъди по-самостоятелна и започвай да градиш силни връзки в твоя личен живот. По този начин след време около теб ще има толкова много обич, че бащината любов изобщо няма да ти е необходима. Успех и бъди щастлива!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker