Безразличие между мен и мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Безразличие между мен и мъжа ми
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3297 пъти
Здравейте!

Аз съм на 22 години, омъжена и бременна.
Проблема ми е там, че мъжа ми започна да се държи студено с мен. Това стана малко след като разбра за бебето. Първо адски много се зарадва, няколко дни само за това говореше... След тези няколко дни, коренно се промениха нещата. Спря да показва каквито и да било чувства към мен. Мъчих се да разбера защо е така, говорих с него... Той твърдеше, че нищо не се е било променило. Повтаряше, че съм преовеличавала, филмирала и т. н.
А аз го виждам и усещам, той не е същия човек, не ме обсипва с внимание и нежност както преди.
Минаха няколко месеца, търпях, стисках зъби, казвах си, че ще мине... Е, не мина и започнах да го мразя. Сега вече не мога да го понасям, дори нищо да не ми прави. Стои до мен, гледаме телевизия или се храним, не си говорим, не се поглеждаме, а на мен ми идва да го удуша.
Започвам да съжалявам, че се омъжих за него и чакам бебе.
Не искам детето ми да израстне без да вижда обичта чежду майка си и баща си... Защото знам какво е, аз съм дете на разведени родители, от 6 до 20 годишна живях само с баща ми.
Не искам моето дете да страда както аз старадах. ;(

Моля за съвет.
Ако, ще ме съдите или обиждате, моля не коментирайте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1a03fbd23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Добре дошла в клуба! И моят стана такъв като забременях. А може би сама съм се заблуждавала, че е друг пред това. Нали знаеш, че в началото всичко е цветя и рози. Колкото повече напредваше бременността ми, толкова повече се трупаше обидата и разочарованието ми. Просто е по-затворен тип. Не знам дали се обиждах толкова заради хормоните и дали съм преувеличавала, но като родих даже не ме попита как съм! Като повдигах въпроса защо се държи студено, получавах същия отговор-че много филми гледам, че си внушавам, че се чудя за какво да се заяждам и да си измислям проблеми, че не съм вред... Същия случай. Случвало се е по цяла вечер да не си говорим, а вътрешно да ми се иска да го трясна с тигана. Знам, че ме обича и че ние сме всичко, за което е мечтал (и как да не е де, като се раздавам максимално) но имам чувството, че повечето мъже си мислят(моят със сигурност), че това е достатъчно. Е не е достатъчно! Трябва да се казва и да се показва. Сега нещата при нас са малко по-добре. Не знам дали е защото вече съм свикнала, но положението пак не ми е розово. Усещам се променена от тази връзка, не съм същата жена. В името на детето съм с него, иначе да съм му била шута много отдавна. Прекрасен баща е, не ме бие, не пуши, не пие, парите изкарва, но ми липсва топлината и разбирането.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9079fe193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Той сигурно е млад като теб и не си е поживял още, а ще има дете, което ще го ограничи. Чудя се как се жените на тази възраст и решавате да имате деца. Сега му е времето да ходите, да се събирате с приятели. Дори да сменяте партньори. За съжаление всички около мен, които се ожениха млади, се разделиха.
Ж45

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 966f67bc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Много мъже, колкото и да се правят на силни, когато научат подобна новина, буквално се спичат. Особено, ако им се случва за първи път. Вероятно много неща го притесняват като това дали ще бъде добър баща, дали ще може да изхранва семейството си, и т.н. Вероятно просто е стресиран, и не знае какво да очаква. Чувала съм, че мъжете се чувстват някак изолирани от целия процес на бременеене и раждане. А и след това. За разлика от нас те нямат майчински инстинкт. Нас момичетата винаги са ни подготвяли за това. Още от малки, когато са ни купували кукли, и сме се грижели за тях като за свои деца. Когато са ни поверявали малките ни братя и сестри да ги гледаме..., когато са ни учили на домакинска работа, и т.н. Ние сами също сме се информирали какво се случва с жената през тези 9 месеца, какво да очакваме по време на раждането, за отглеждането и възпитанието... Просто мъжете са по-различни от нас в това. Тях никой не ги е натоварвал с подобни неща. Тях са ги учили на друго, да бъдат физически и психически силни, отговорни... Колкото и да не ми се иска да е така (а наистина не ми се иска), отношението на бащата към детето, зависи от майката. Не го мрази. Говори с него, и го питай за притесненията му. Щом сте семейство и сте взели такова отговорно решение, трябва да можете да говорите един с друг, трябва да можете да си казвате всичко. Предразположи го, не му говори грубо. Знам, несправедливо е, все пак, ти си жената, която носи бебето в себе си, и всички неразположения, последици и раждане, ти ще ги понесеш, но ако искаш да запазиш брака си, и детето да не расте без баща, трябва да говориш с него и да го успокоиш. Как ти си знаеш.

Между другото, помага също, ако включваш бъдещия баща в този период. Води го с теб по лекари, нека види детето си за първи път на ехограф. Нека лекарят говори също с него, да му обясни какво, що. Аз съм сигурна на 90%, че този човек идея си няма какво се случва. Ако и двамата сте съгласни, е хубаво и да присъства на самото раждане. Много жени си мислят, че това би отвратило мъжете, но според мен не е така. Той ще види, и ОЦЕНИ цялата болка и изтощение, които съпровождат едно раждане. Това е един интимен момент, и е добре бащата да бъде включен. После няма да разправя наляво-надясно "с какво мислиш, че си повече, какво като си майка". Много мъже не оценяват този процес, и си мислят, че жените са лигли, ако ги боли и изпитват някакъв дискомфорт, но, не е така. Само мъж, който е бил свидетел на това, може да разбере жената какво преживява в този момент, за да го дари с най-важното нещо на света.

Надявам се не си направила грешката да се грижиш за всичко в домакинството, докато той се излежава пред телевизора/компютъра, защото това е много важно. Включвай го към ангажиментите за бебето. Нека да сменя памперси, нека да го къпе вечер. Да го гледа, докато ти си някъде с приятелка/разтребваш вкъщи/ пазариш, или просто си почиваш/спиш. Връзката баща-дете се гради с времето, именно чрез грижата на бащата към детето. Но, ако си го свикнала само да лежи и да дава заповеди, това трудно може да се промени след това.

Така че, разговаряйте. И двамата сте заедно в това. Детето свързва двама души до живот, така че, няма мърдане, дори да се разделите. И ти, и той, си имате своите притеснения. Ами, споделяйте, бе хора! В това се крие тайната на здравата връзка-в добрата комуникация. Изобщо не е сложно.

Също така, недей взима прибързани решения в този период. Хормоните ти играят доста и може да ти изиграят лоша шега. Спомни си, че ти си обичала този мъж, и си го избрала за баща на децата си. Явно е имало причина за това. А сега го мразиш. Дали пък не говорят хормоните? Смятам, че всичко между вас ще се оправи, само ако си подобрите малко комуникацията, и се въоръжите с търпение, докато не родиш и не се възстановиш. (Но, и след това има доста спънки, трябва да сте наясно.) Казват, че да имаш дете е най-голямото изпитание в една връзка. Значи, нормално е да имаш някакви притеснения, странни чувства. Всичко е напълно естествено. Не се тревожи, не си само ти така. Просто, за да ги преодолеете, още веднъж казвам, трябва да бъдете сплотени и да си имате доверие един на друг.

Успех! Ако искаш пиши развитието. Надявам се съветът ми да ти е помогнал. Лека бременност и безпроблемно раждане! И едно хубаво и здраво бебе!

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e3f114babb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му подробно как се чувстваш - така, както си обяснила на нас. Не чувствай притеснение, най - малкото защото сега като си бременна всеки около теб е длъжен да внимава с психическото ти състояние, най - вече мъжа ти.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 987c780869
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   ''не ме обсипва с внимание'' ти да не си на 2 годинки, че да те обсипва с внимание. Изобщо гледам, че всички това разправяте. Как е възможно да се самозалъгвате така. Мислите се за принцеси, или божества.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ef5aa1b055
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Драга авторке,
твоето бебе е вече факт. То НЕ е виновно за вашите неприятности. Дай му живот и НЕ прави аборт! Относно съпруга ти, просто не му обръщай внимание. Когато родиш твоето дете, мъжа ти ще започне да ти завижда, за това че повече отделяш внимание на бебето си, отколкото на него самия. Роди детенцето си, нещата при вас ще се променят за хубаво. Не се безпокой излишно. Не обръщай никакво внимание на мъжа ти и неговите настроения. Той може и да се освести и отново да ти се радва. Прояви търпение. Радвай се на бременността си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8dc483f75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би просто се е притеснил как ще го гледате, дали изкарва достатъчно пари, дали няма да е много трудно да гледа бебе, дали е готов... А и мъжете започват леко да ревнуват з атова, че бебето стои на първо място вече за жената, ате вече са на второ място. Преди ти си се грижила само за него, а сега има друго същество, което е на първо място за грижите ти...
Не се цупи като малко момиче, а се опитай да разбереш мъжката психика. Едно дете обикновено стряска мъжа... а ако и ти започнеш да правиш сцени съвсем ще го отблъснеш. Той си изживява своята криза. Даже се говори, че и бащите изпадат в следродилна депресия.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b0a2c8c8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Модераторите много сте ми.. странни значи. На скоро бях публикувала един назидателен коментар към един възрастен господин в една от темите за социализма. Коментара ми беше изключително културно написан, даже се бях обърнала с очтивата форма "Вие" (бях писала, че такива като него вече 27 години на са спрели да се самосъжаляват). Но не го публикувахте. Окей. Не ми е това проблема. А това, че тука сте пуснали да се вее такава гадория като номер5? ! Значи по вашата логика излиза, че чувствата на някакъв си чичка са по - важни от тези на едно момиче, при това и бременно!?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1a03fbd23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Съгласна съм с 8. И аз наскоро бях написала Няколко коментара без обидни думи, но пак не са публикувани, незнайно защо. Това с одобрението хич не е вред. По-добре да се пускат моментално всички коментари и след това обидните да се отстраняват. Като се пусне коментар и като се почне едно чаканеее.... а ако е в петък, се публикува чак в понеделник!
Към 5: Да, не сме принцеси за останалите мъже, но за нашите си мъже би трябвало да бъдем такива и да сме по-специални от другите жени, дори и да нямаме специални качества, а само заради това, че сме само техни!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3b58a6fb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5, не знам ти как си възпитаван и на какво си свикнал като отношения - явно за теб е някакво кощунство да обсипеш жена с внимание. Странно разсъждаваш.
Когато си в стабилна връзка и обичаш партньора си, тези неща идват от самосебе си и без да трябва да се замисляш или да правиш нещо насила. Ако пък правиш нещо насила, може би просто не си с правилния за теб човек.
На мен примерно ми е приятно да обсипвам мъжа си с внимание и когато мога с нещо да го зарадвам, просто го правя. Не ми тежи. Той се държи с мен по същия начин. Приятно ни е да живеем така, затова сме заедно в крайна сметка - за да се подкрепяме и радваме на живота, а не за да стъжняваме живота на другия и да си утвърждаваме егото за негова сметка. Иначе, ако не е човек достатъчно зрял за връзка и приема всеки жест на внимание като някаква жертва, по-добре да направи услуга на всички и да си стои сам.
Няма нищо лошо или срамно в това да покажеш уважение и внимание, на половинката си - нима в семейството, в което си отрасъл не е било така?
Авторке, поговори наистина искрено с партньора си - кой знае какво го тревожи, всичко може да му минава през главата, може и някои да му влияе, обсъдете като семейство. Не става без да се изговори всичко...

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 147d930bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Въобще не смятам, че трябва да се отделя толкова внимание на идиотското поведение на подобен мъж - бил стресиран. Авторката изобщо не е стресирана, защото й бил заложен майчински инстинкт. Това с инстинкта изобщо не е вярно. Жените не се раждат с него по подразбиране, нито пък се възпитава, а се създава впоследствие. Може и въобще да не се случи - примери, бол. Бременността същи не е условие за връзка с бебето. Мъжът не участва физически в износването на плода и раждането, но това не значи, че поведението му трябва да е като описаното. За огромно съжаление това се случва много често. Жените не са инкубатор, нито пък домашни помощници. Те са равностоен пратньор.
По темата - нещата не изглеждат добре, но ако продължат и след раждането в тоя дух - разговор за отговорността да бъдеш родител, както и съпруг и ако не схване всеки по пътя си. Такива причини като не ме бие, не пие, не пуши, децата, изкарва пари и т. н не са причина да останеш заедно с някого. Въобще! Защото винаги идва момент, в който децата поемат по пътя си и оставаш точно с човека, с когото е трябвало да се разделиш много отдавна поради истинските причини за това.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 337ebc3e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   аз съм също на 22 в момента, и съм бременна в 6ти месец. Мъжете колкото и да се радват на бъдещото си дете, те започват и много да се тревожат как ще го изъдржат и т. н., плюс това малко са татковците, които мислят само положитеелни неща свързани с бременноста. трябва да се опиташ да разбереш каква е причината- аз примерно ще се местя да живея отделно с бебето, докато мъжа ми свикне с тая мисъл че ще е баща, защото му дойде изведнъж. но ние пак ще сме си заедно, пак ще идва при мен и т. н.,

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: acb73e2bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Съгласен съм с номер 5. Очакванията и изискванията ви са се повишили, заради специалното положение, в което сте. А това, че реагирате толкова агресивно (авторката и номер 1) - желание за душене и удряне с тиган, поставя под съмнение въпроса дали изобщо заслужавате (допълнителното) внимание и уважение. Успокойте се и ежедневно, като мантра. си и напомняйте мъдростта, че вски мъж си заслужава жената, и всяка жена си заслужава мъжа.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bacc08af9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   На 12 години правите сефтето,а на 20 години деца,като дори не сте изградени личности,нямате доходи,нямате образование и т.н
Толкова безотговорни хора,дори не мислите,за бъдещите си деца.
Бъдещето дете,не е виновно,за греховете на родителите си...и не бива да страда,само защото родителите му,не са били един за друг,а и не са обмисляли еветуално бъдещето си.
Съжалявам,че ще го кажа,но ще си самотна майка с евентуални краткотрайни връзки,защото малко мъже се наемат,да гледат чужди деца,като дори те нямат.
Мислете първо с главата,а после с другото нещо,а и подкрепям № 5

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 987c780869
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От номер 5. Значи това, че съм написал, че не сте принцеси е невъзпитано, неадекватно и обида, така ли? Значи вие потвърждавате тезата ми, че се мислите за принцеси от филмчетата, които е достатъчно просто да имат женски имена и да не правят нищо друго за връзката си.
А до тази дето е написала, че жената е инкубатор, Искам да отиде при майка си и да и го каже:-мамо ти си гнуснен инкубатор, защо си ме родила. Как не те е срам. '' Скъпа моя феминистке, с тези твои думи обиждаш цялото чевечество, което е родено от прекрасното създание наречено жена. И да, няма нищо по-прекрасно и сладко от една майка, каквото и да кажете, майките ни са невероятни. Вие като не искате да раждате, ми недейте. Прекрасните жени ще си раждат и всички ние, мъжете ще си ги обичаме. Както тях, така и децата ни.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 987c780869
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Добре де. Вие като сте ни равни, не можете ли да се справяте сами в живота. Значи мъжът съществува, за да дондурка жената по вашата логика. Всяка жена казва, че за нея животът е да я зяпат и да ходи по купони и по различни мъже. Е как го мислите това? Че някой ще седи по кафетата, за да се показвате пред другите хора, вместо да работи? Е как. Нали трябва да се грижи за принцесата си, иначе не е мъж. Сериозно питам, защо си мислите, че няма проблем да правите какво си искате без да давате нищо в замяна. ИСКАМ НЯКОЯ ДА МИ ОТГОВОРИ. ДА МИ ОБЯСНИ И ДА МЕ ,,ЗАТАПИ'' КАТО ТОЛКОВА НЕ ВИ ИЗНАСЯ.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 987c780869
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Добре де. Вие като сте ни равни, не можете ли да се справяте сами в живота. Значи мъжът съществува, за да дондурка жената по вашата логика. Всяка жена казва, че за нея животът е да я зяпат и да ходи по купони и по различни мъже. Е как го мислите това? Че някой ще седи по кафетата, за да се показвате пред другите хора, вместо да работи? Е как. Нали трябва да се грижи за принцесата си, иначе не е мъж. Сериозно питам, защо си мислите, че няма проблем да правите какво си искате без да давате нищо в замяна. ИСКАМ НЯКОЯ ДА МИ ОТГОВОРИ. ДА МИ ОБЯСНИ И ДА МЕ, , ЗАТАПИ'' КАТО ТОЛКОВА НЕ ВИ ИЗНАСЯ.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 701715c4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз не подкрепям номер 5, но ще ти кажа друго. Сигурна ли си че мъжът ти е сигурен, че детето е от него? Ако не е сигурен, сигурно и той те мрази! Познавам мъже, които станаха бащи изненадващо. Имаха по 1 дете и изведнъж - бременна съм? Как да питаш - от кого?
Има и по-лошо. Сега мъжът обича първото, а не понася второто. Говори с мъжа си за това. Ако нищо не стане, по-добре се разделете. Детето не е виновно да живее сред омраза. То трябва да вижда само обич и подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 137c80d2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До номер 15 от авторката:

Така..
1-во - не ми е било сефтето на 12!
2-ро - имаме си достатъчно доходи.
3-то - не мисля да раждам тепърва на 35, когато вече няма да имам сили да играя с детето си и да му обръщам нужното внимание.
4-то - имам образование! Не съм неграмотна!
5-то - ти да не си гадател/ка, че разбра, че ще съм самотна майка с не знам си колко краткотрайни връзки? !
6-то - това бебе не се е появило случайно, планувано е!
7-то - достатъчно отговорна съм, просто все още нямам опит... Че кой е имал при 1-ва бременност? !
8-то - на колко години трябва да стане човек, за да създаде семейство и да си има деца? Бабите ви като са раждали родителите ви са били къде по-малки от мене и не са ставали самотни майки, а са имали дълги години семеен живот. (Поне повечето от тях де).

Няма да изброявам повече, няма смисъл!

Изрично бях писала, че искам съвет, не да се явявам пред "съд"!

П. П. повече няма да пиша по темата.
До тези, които ми дадоха съвет и ме успокоиха: Благодаря ви, нещата вече са почти както преди. Явно и двамата сме били в много кофти период. Сега се радваме и на малкото време прекарано заедно. Караме се значително по-малко и споделяме повече!
До "съдиите" : И на вас благодаря! Може би всички негативни изказвания са опит от вашия личен живот.

Аз ще имам здраво семейство!
И това, че съм млада далеч не означава, че нямам акъл и правя деца, защото си нямам друга работа!

Лек ден и всичко добро!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5f5706abda
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Евала за N15 право в десетката улучи.

Авторке,още си дете и не сравнявай бабите и майките ни,защото от теб до тях има огромна разлика,ще ти кажа каква:
1-во Била са отговорни и не са се страхували от евентуални деца.
2-ро Семейство със свекър,свекърва,майка и баща,които подкрепят.
3-то Не са били разглезени и не са писали по сайтове,като този да се оплакват,а са работили неуморно,докато едва ли ти го правиш.

Как си образована? С едно средно образование,не прави работа,ако искаш да отглеждаш деца и да имаш здраво семейство: Право ти е казал N5 разглезена и си мислиш,че света се върти,само около теб.
Една връзка се гради на: Доверие,Любов,Компромиси...!
Не си готова,за дете от начина ти на писане си личи.
Когато публикуваш тема,не забравяй че сайта,може да го коментират свободно,когато и както си пожелаят,ако не искаш да те "съдят",не пускай теми.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 057b780bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Доказано е, че с раждането, чувствата на жената се пренасочват от мъжа към детето. Което значи, че дори в твоята психика той става все по-малко "романтичен", не е задължително това да е свързано с промяна в неговото поведение, а твоето собствено възприятие за него. От друга страна, и самият той вече може да започва да те възприема като жена, а себе си като баща, докато ти продължаваш да се възприемаш като дете което трябва да бъде постоянно обгрижвано. Което като не получи изискваната дозата внимание, се цупи както на родителите си, които смята задължени да се занимават само с него. И като му кажат "не", то вече ги "мрази". За съжаление сте се бракували прекалено рано, защото твоето поведение изглежда не на 22, а на 12 годишна. Според мен е най-добре се консултирай с психолог, защото може да направиш такива глупости, за които да съжаляваш до края на живота си. Не е срамно, не е добре човек да се бие в гърдите, че разбира всичко което се случва с него. Особено пък по време на такива комплексни процеси като бременност...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 755677dcb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Просто мъжа ти не е истински мъж и не оценява това което му даваш с твоята болка и твоите лишения в бременноста, аз самия бих го пребил, отдавна искаме с моята съпруга дете, но тя не може да забременее, ако го направи ще съм на седмото небе и ще я нося на ръце(както го правя и сега, защото ТЯ е смисъла на живота ми). Хората не оценяват това което имат, това е тяхната грешка, за която си плащат рано или късно! Бих те посъветвал да търсиш щастието си с друг мъж, който ще те оцени и ще те обича каквато си, с дете или не, останалото са глупости!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5b76966146
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Критиката винаги е градивна, а съденето е въпрос на възприемане на самата критика. Тук коментиращите не са съдии в граждански съд, и с коментарите си искат само да ти помогнат, ако изобщо може да ти се помогна. Благодарение на една утопична идеология, вие жените взехте да си въобразявате, че сте много повече от мъжете, само защото можете да раждате, ако изобщо можете, защото не всички жени могат, а на мъжете вече не им пука за тази ваша способност, и не желаят да се женят или обвързват, живеейки си без ангажименти. №1 отдавна щяла да бие шута на мъжа си ама "нали", "защото" и прочее. По скоро мъжете бият вече шута на жените, които много лаят за разни прищевки, и досаждат с феминиското си поведение. На мъжете не им трябват мрънкащи жени, с претенции за внимание от мъжете, като към принцеси. Това вече остана в миналото, когато жените създаваха уют у дома, и се грижеха за домакинството. Радвай се че си бременна, и мъжът ти не е избягал, защото както сте се примирили, така може отново да се спречкате, и не се знае, кой на кого ще бие шута. И се моли, детето да е момче, защото ако е момиче, не се вписва в традицията за продължаване на рода, и тогава ще зависи само от мъжа, дали ще му хареса да е женски татко. И, недай си Боже пък детето да е от друг мъж. Тогава вероятността да останеш самотна майка ще е много голяма. Не 21 ами и 31 век да дойде, мъжът си е мъж. Държи на мъжки наследник, и никакъв феминизъм не може да го промени. Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2a7cb83dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Аз съм мъж и при нас нещата са така само мр жема ми е затворената половинка. С раждането на детенцето ни се пооправиха нещата бъди готова за голямото тичане .

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: fb6efe4126
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Наистина не мога да разбера, защо модераторите допускат индивида с налудностите за жените и феминизма да оспамва абсолютно всички теми. Като при това ползата от него е никаква, той не иска да даде разумен съвет, а да си излее гнева за собствените си неблагополучия с жените върху поредната жертва.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4178bac04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   26, кого имаш предвид? Как определяш кой комантар е полезен за потребителите и кой не е? Кое според теб е спам, ако е коментирано по темата? Как определяш, кой индивид има неблагополучия с жените/мъжете и какъв съвет според теб би бил разумен? Какво значи свобода на словото, и за всички ли се отнася или само за определен пол? Да ме извини авторката, но това касае и нея!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker