Разочарован е, че ще имаме момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Разочарован е, че ще имаме момиче
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 3530 пъти
Бременна съм, вероятно е момиче, а съпругът ми е недоволен от резултата.
Още когато започнахме с опитите той направи така, че два поредни месеца да ги саботира. На третия месец се отпусна и станаха нещата и забременях от раз. Но то си излезе - саботирал е предните два месеца, за да забременея в месеца, в който той иска, защото според китайска таблица ако зачена тогава ще имаме МОМЧЕ.
И така около 4 месеца живяхме с идеята, че ще е момче. По - скоро той, аз исках да му е добре на него, нямам никакви претенции за пол. Обаче на прегледа докторът каза, че "върви момиче" и дори ни посочи лабиите. Мъжът ми се намръщи, цял ден не говори с мен, после му мина малко, държи се добре, но е безкрайно разочарован.
Доводите му са, че е мечтал за момче, да го води на риба, да го научи на всичко, което знае, момичетата ставали леки жени, нямал да има връзка с нея, щяла да се ожени за някой нещастник, мисли много напред и ме притеснява.
Всичко това ми се отрази и не можех да спра да плача в продължение на 2 дни, а освен, че съм бременна имам и заболяване на щитовидната жлеза и всяка негативна емоция вдига нивата на хормоните, което не е редно.
Днес вече успях да се успокоя и плачът бе заместен от тихо разочарование, страхувам се детето в мен да не усети всичко това, вече нямам желание да отида да му купя дрешки, да мисля за него, защото баща му не иска да чуе за нищо розово или момичешко.
Чувствам се сама във всичко това, защото той не се включва в нищо. Нося си го, събирам си сама парички за него, той не харесва женски дрехи и не иска да ги избира, да съм си ги купувала сама.
Не е лош човек, интелигентен е, не е някой селянин, има добра работа, с висше образование, възпитан е, но толкова много държеше на момче, че сега се надява на феталната морфология след месец да ни кажат, че е момче...
А аз съм нещастна, това е единствената ми бременност и последна и си мечтаех да е перфектна... Нямаме парички за второ дете, нямаме какво да осигурим на второ дете - имахме един шанс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: b6287a1fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, дали не е така, че мъжът ти не е искал изобщо дете?
Колкото до пола, можеш да му кажеш, че зависи на 100% от мъжа. Ти си носител на два XX хромозома, мъжът ти е единственият с Y хромозон за момче - той има два вида сперматозоиди - женски с Х хромозома и мъжки У-та. Ако ще се сърди на някого, то ще е на себе си, защото неговата сперма е женска. Известен с манията си за момче е английският крал Хенри VIII, който е обезглавявал сума ти съпруги с идеята, да му се роди момче, развеждал се е, какво ли не - дори цяла Англия излиза от католическата църква, защото папата не му дава нужните разводи, войни има заради неговата идиотия и все момичета. Раждат му се безброй момичета, едно от което е известната кралица Елизабет I, която в крайна сметка открива Новия Свят, побеждава Испанската флота и прави Англия най-могъщата страна в тогаващния свят.
Мъжът ти и 10 жени други да хване и само по китайския календар да ги е...е - вероятността да е момиче е същата. В някои семейства се раждат повече момичета, в други - момчета, но зависи от бащата, не от жената.
Това с китайския календар не е вярно, единственото, което можеше да направи е да прави секс с теб само по време на еякулацията. Мъжките сперматозоиди са по-бързи, а женските живеят в тялото по-дълго - ако сте правили секс преди овулацията, женските са имали повече шанс, а по време на самата овулация - мъжките. От спермата на мъжа зависи на 100% полът, така че можеш спокойно да му го кажеш, нека пита и лекаря ако не вярва, има и в интернет много добре обяснено всичко това.
Но ти не се притеснявай и игнорирай настроенията на мъжа ти. Не си заслужава. След като види момиченцето, сам ще се влюби. Природата ни е такава. Освен това момиченцата инстиктивно кокетират с бащите си и един ден ще се чудиш как е било възможно да ревеш за глупости, защото мъжът ти буквално ще се влюби в малката принцеска и ще я глези. Това ще ви са най-големите караници, защото той ще я разглезва.
Баща ми е искал също момчета, но има две момичета и винаги ни се е радвал. Винаги са го бъзикали, защото мен ме е обявил вече за момче и като ме е взимал от болницата са го закачали хората. Колега на мъжа ми има вече 4 момичета и сам се смее на себе си, обожава ги. Колега на баща ми има 3 момичета - изобщо който се е пробвал, все се провалял, а ако прави пак намеци, че момичетата били леки жени ще го питаш дали майка му е такава.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d973e72a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжът Ви е много тесногръд само това ще кажа! Няма значение какъв пол е детето важното е да е здраво освен това гореизброените неща може да ги прави и с дъщеря си някои момичета обичат да ходят за риба и момчешките занимания. Кажете му го ако пак се инати напускайте го и си отгледайте детето сама по - добре да отрасне без баща отколкото с такъв който няма да го обича и ще го пренебрегва! А може пък както каза номер 1 и да се промени като види малката - за повечето бащи дъщерите са принцесите на татко и току виж като порасне почнал да я ревнува от гаджетата и. ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e2e24f2390
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Егати комплексара! Ние имаме момиче. Такова искахме, но и момче да беше, щяхме да го обичаме безкрайно. Таткото няма търпение да порасне, за да я води за риба, малката е на година и обия ден го чувам, да й говори, че вече имала въдица и р. н
Само като я види, мъничка и беззащитна, мъжът ти ще се засрами, за това, че се е държал толкова грозно и още преди да се е родила, вече я е отхвърлил. Нямаш идея, колко е прекрасно да си майка, , а пола на детето е най-малко от значение. Лека бременност ти желая. Обичай и пази чувствата на детенцето. Ще видиш, че то разбира, много повече отколкото сме си мислили, че може.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 249166f81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Понякога много идиотски истории се появяват тук. Като тази например. Казваш, че мъжът ти е интелигентен, а не някой селяк, но с това поведение говори, че е обратното. Извинявай, че съм рязка, но направо се изумих. Не е ли по-важно детето да е здраво и да се развива нормално, отколкото това, какъв ще е полът му? ! Жените ставали леки... ами то по тази логика някой може да не иска момче, за да не стане пияница, хазартен тип или побойник. В Средновековието ли живеем? ! Авторке, това, което можеш и трябва да направиш в момента, е да се успокоиш задължително, за да не усеща детето стреса ти. Давай му много любов, още докато е в утробата ти, и после, когато се роди. Ти си майка! Бащата може да се промени, когато детето ви се появи на бял свят. Успокой го, че може да има невероятна връзка с дъщеря си, защото това е често срещано явление между бащи и дъщери (както и между майки и синове). Все си мисля, че сега той реагира като малко сърдито дете, на което са подарили нещо, от което то се е разочаровало (не забравяй, че мъжете много често се държат незряло като деца и ние сме тези, които трябва да им оправяме настроението). Но може да дойде време, когато да е безкрайно щастлив с дъщеря си, все пак е плът от плътта му. Успех, авторке, пожелавам ти много щастие и радост!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8d222132bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мила авторке, първото ни дете е момче. След 10 години забременях отново. Мъжът ми горещо се надяваше и това бебе да е момче. Родих момиче. Не мога да ти опиша как се влюби бащата в дъщеря си. Дори често пренебрегваше синът ни и беше много по-строг и взискателен към него. И до днес нищо не се е променило. Опитва се като баща да е еднакъв към двамата, но за всички е ясно кой е безспорния фаворит. А това мен безкрайно ме дразни. Никой няма право да си дели децата. Карай си бременността спокойно, и като родиш пак си прочети историята. Няма да повярваш, че си я писала ти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4aa1c86643
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Къде го намери този индивид? И да е момче не е сигурно, че в бъдеще ще имат добри взаимоотношения, а това, че момичетата ставали леки.. надушвам женомразец.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: d973e72a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Госпожо, мъжът ви е образован само на хартия иначе е интелектуално ограничен човек.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 59d44a0e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Голям селянин е , извинявай. Кажи му, че неговият принос към това да е момиче е половината поне. Така че сам си е виновен. Ама че глупост! А ти се успокой, защото детето в теб чувства всичко и ще го стресираш още преди да се роди. Първо, не се знае още пола му. Второ-събирай пари и се готви ако трябва да се разведеш с този нещастник, дето мисли, че момичето като порастне ще стане лека жена! Негова е отговорността за възпитанието му!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e66075faa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Ами гледайте като си избирате мъжете.
Момичетата като ставали леки жени, то значи и майка му, и баба му, и ти си такава. Абе селтак комплексар, ще береш много ядове с него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c8d851d30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Боже, що за човек е този, с който си свързала живота си. Има хора, които с години се борят да имат деца, а пък този тръгнал да се мръщи за пола, вместо да се радва на такъв дар. Просто той самия има някакъв проблем, за да говори така и да си го изкарва върху тебе и бъдещото дете. Успокой се и не му обръщай внимание. Сега спокойствието е на-важното за тебе и за бебето. Дано този човек поомекне и се промени, след като се появи детето. Желая ти лека бременност и здраво и красиво детенце!

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: db960e3839
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Още нещо госпожо дали детето независимо момче или момиче ще деградира или не в пубертета си е въпрос на възпитание! Ако вие възпитате добре дъщеря си и я ориентирате да се занимава с нещо, което и харесва и я влече тя ще стане добро и съвестно момиче и няма да прави простотии. Лелята на моя съученичка искала много да има син, понеже мъжът и има по - голям син от първия си брак, но родила момиченце. Въпреки всичко тя и мъжът и много обичат дъщеря си и се стараеха непрекъснато докато са на работа да и запълват времето, за да няма време за щуртотии - детето първо щом се прибереше си написваше домашните, после ходеше в зависимост от дните на гимнастика или английски и чак след това играеше навън с приятелката си и други няколко съседчета. В момента е почти 16 годишна тинейджърка много добра възпитана и ученолюбива. По логиката на мъжа по - добре и момче да нямате, защото можело да стане пройдоха пияница или наркоман! Кажете на ограничения си съпруг, че децата са такива каквито човек си ги възпита без значение от пола!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7cab87ec0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Кошмар - този човек явно е проспал часовете по биология и не е наясно, че полът се определя от бащата. За да е фиксиран толкова, той има сериозен проблем, който е най-малкото за психолог - мрази жените като пол. И ти ще го отнесеш във времето по някакъв начин, защото си жена. Китайският календар мисля, че е верен или поне при мен беше:), макар че аз въобще не знаех за него, когато се оказах бременна. Но да правиш опити за бебе, следвайки календара си е направо идиотско! Цялото това неудовлетворение, тотално неразбираемо за мен, на бащата най-вероятно ще се прехвърли върху детето, ако гинекологът правилно е видял. И тогава ще започнат сериозните ти проблеми. Ноо дори и да се окаже лелеяния мъжки пол, самият факт, че бащата реагира така е достатъчен да ти светне червената лампичка. Поговори много сериозно със съпруга си, така че да му стане ясна твоята позиция и че няма да отстъпиш от важни за теб неща. За голямо съжаление хич не ми се връзват неговата интелигентност с емоционалната му такава и ще береш ядове.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6a36809ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Кажи му да не се притеснява, предложи му като пораснеммалко да му смените пола. ☺

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 32c3c9799d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 15, ти чуваш ли се ?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 32c3c9799d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Ало номер 17, живеем в 21 век стига с това старомодно мислене! Унижение било детето да е момиче я да те питам, ако много години със съпругата ти не може да имате дете и най- после щастието ви се усмихне какво ще направиш ще го изхвърлиш, само защото е имало нещастието да е от женски пол ли? Съседите под нас повече от 10 години опитваха да имат дете, но по една или друга причина не им се получаваше. Преди 2. 5 г. щастието най- сетне ги сполетя и им се роди дъщеричка. Комшията от радост почерпи целия вход. Тъй като и двамата са възраст той на 50 тя на 40 40 и няколко може и да нямат друго дете. Освен това дори авторката и мъжът да имат второ дете и то пак да се окаже момиченце това не означава, че светът ще се свърши понякога не винаги става, така, както на нас ни се иска. Не забравяй, че и теб те е раждала жена! Ако ги нямаше жените нямаше да има кой да ви ражда скъпоценните синове!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 700873f7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Човек, които не е готов да има дете, какъвто и пол да е, по-добре да не го прави това дете.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7cab87ec0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   17, ти си объркал държавата и религията. А като ти гледам писанията, не само ти, ами и по-голямата част от т. нар. мъжки пол, колкото е останал, де... Не е нормално полът на детето да предопределя отношението и да е мерило за нещо си. Всъщност може, ама не и в "бяла" страна.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7b6c24a986
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   До Н 18.
Не се хващай, номер 17 е чичо, който има две дъщери. Разбирам, че го е яд за това, и си го изкарва на целия женски свят. Но неговото е просто прекалено.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: f526262994
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Брех, а такъв купон вдигна мъжа ми за раждането на дъщеря ни.. И стана баща-отгледахме си я, карахме се, ако трябва, вече е на 10 и е луда по баща си.
Е, казвал е някой път, че ако беше момче, щеше да яде бой, ама е от старото поколение. Но като му казах, че е момиче след 3Д-то-беше щастлив! Живо негово копие. Ние също късно си я направихме.
До авторката-тоя твоичкия да не си го взела от каменната епоха? !
Е, може и да е Чичо, знаем ли.. И 21 да е прав.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 30c8a9505b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Колко да е интелигентен? Че да вярва на китайски календар, а да не знае, че полът се определя от сперматозоида. Жените ставали курви. Като майка му ли? Или като жена му? Жените стават каквито бащите ги възпитат. И се женят за нещастник, ако баща им е нещастник.

Или е рядко тъп, или наистина не е искал още дете и се чуди как да се измъкне. А че не избира дрешки с тебе, това е нормално. За мъжете децата започват да съществуват чак с раждането.

Като иска син, да се взима в ръце, да изкарва пари и да правите деца до мъжко. Само с искане не става. Нещата се правят с правене.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 30c8a9505b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Второ, с генетичен материал от кожна клетка може да се оплоди яйцеклетка. Така че ако някой върви към заместване, това сме ние мъжете. Разбирам, че се чувстваш застрашен от науката и затова я отричаш. В крайна сметка явно само това можеш да предложиш на една жена - генетичен материал.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c8881d4a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Здравей авторке,

честита бременност!

Не се притеснявай,авторке-днес си бременна с момиче,а след една година ще си бременна и с момче. Кандидат-бащата да не с еогорчава толкова. Нека след раждането на дъщеря си да се приготвя да става баща и на момче. Авторке,не прави аборт,роди си момиченцето си и не обръщай внимание на мъжа ти. Успокой го и му кажи,че ще му родиш и момче.
Пожелавам на авторката да има и момче.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 364c2e9cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Дай му да прочете ей това:

http://www.mama24.bg/article/6176502

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b73897c585
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Защо след като родиш дъщеричката ви, не се опитате да направите момче щом толкова иска мъжа ти.
Лично на мен не ми пука детето ми от какъв пол ще е.
Ако и при втори и трети опит се роди момиче тогава мъжа ти трябва да се сърди единствено на себе си че мъжките му гени са по-слаби от женските му.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 625db15722
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Аз, ако съм на твое място ще му покажа вратата малко да се позамисли какви ги върши и ако иска да е родител на детето ми да се държи адекватно. Едно бебе ми стига!

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d07865073a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   41, много си войнствена бе! Ще му покажеш вратата, ако къщата е твоя, а ако пък не е, вратата ще остане за теб! Той ясно и е казал на какъв пол дете иска да е родител! След като няма късмет, няма! Съветът ти към авторката да му показва вратата може да е с обратен ефект, защото той носи парите в къщи, а не се знае жилището на кого е. По добре ще е авторката да му каже, че и тя е искала много момче, но съдбата е решила друго, или може да го "увери", че следващото ще е момче, защото уж така била чула от някого. Благородната лъжа е за предпочитане по някога, от колкото жестоката истина!

 
  ...
преди: 7 години, 11 дни
hash: 26bc622b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Като мине време да се пробва пак за момче

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: 26bc622b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Има подобна тема на тази тук мисля че се казваше Мъжът ми е разочарован, че ще имаме момиченце. и се питам дали не си същата авторка написала двете теми

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: b5bf05ebe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   О, боже. Не казваш на колко години сте. И аз като по-малък имах огромното желание само за момчета. Вече съм на 32 и ми е все тая. Нямам още деца, но ако един ден се оженя и имам дете/деца нямам никакви претенции към пола на дететето. Първо нагледал съм се вече на всякакви и момчета и момичета. И после станали мъже и жени. По-важното е да е здраво детето, добро и умно. Те докато станат на по 20 е все тая дали са момчета или момичета. След това съм виждал дъщери как се грижат ежедневно за родителите си и мъже които ги тормозят за пак ежедневно за пари и пиене. В този случай кое ще предпочетеш - дъщерята или сина. Разбира се има и обратния вариант, момичето се ожени в другия край на българия, а момчето си е близо до родителите.
Всичко е въпрос на късмет и съдба. За това е важно да са здрави и добри и умни. Пък да става каквото ще.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 5ae2a9352b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Мисля, че “човека“ до вас е насилник. Детето ви все още не се е родило, а той вече издевателства над него и вас психически. А когато се роди и започне да реве постоянно? Предполагам, че ще започне и физическо насилие срещу вас. Помислете за бъдещето си на вас и вашето неродено
все още детенце.

Желая ви безпроблемна бременност и спокойствие. Дано се роди здраво и да ви радва.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 700873f7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   46 Каква стойност имат повече, да не би да го продават.

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 419afb2823
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Всички мои познати предпочитат да имат дъщери. И тези със синовете, правят планове за още деца, за да им се роди момиче. Винаги дъщерята ще се погрижи по-добре за родителите си, по-нежничка е, по-обичлива. Другото е остарели разбирания от миналия век, на които някои изостанали индивиди все още държат. Важното е децата да са здрави, другото няма значение.

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: cac65f3086
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   И е прав сега като се замисля мъжа ти...в цикъл съм, горещо ми е и ме боли ужасно корема - чувствам се прецакана от еволюцията.
Ще ми се и мъжете да можеха да изпитат това удоволствие...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 дни
hash: 700873f7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Дали е момиче, или момче най-важното е да се обича много :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: fc82b451dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Колко двойки не могат да имат деца, стана изключително трудно за поколението нормалното зачеване и здравите дечица, вие тук сте тръгнали да се сърдите и недоволствате от пола на бебето. Две мои приятелка на по 27г., спортуващи и интелигентни жени от по година правят опити със съпризите си и не става. Това е ужасна болка.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 дни
hash: e4b43bb84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

60.   Зарежи го този тъпунгер!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker