Не знам какво се случва с живота ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам какво се случва с живота ми.
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1829 пъти
Здравейте, реших и аз да напиша своята история тук, тъй като съм доста отчаяна. На 22 г. съм, освен че съм млада разбрах, че съм и глупава. Ще се върна една година по рано. Попринцип от малка съм си любовчийка все си хващах гадже и така след поредната неуспешна връзка с доста неподходящ човек и на ръба на отчаянието дори исках и да се самообивам си намерих работа и тя ме вдигна на крака и ме върна в реалния живот. Така минаха два, три месеца и аз вече исках да си намеря приятел, споделих на моята най добра приятелка и тя ме запозна с едно момче, което и тя познаваше отскоро. Хванах се за него като отдавник за сламка беше идеалния мъж за мен, с 10 г. по голям от мен бивш затворник, това не ми пречише, никога не ми е пречило да подчертая такива ме привличаха, но и бивш зависим на херойн, това не го знаех, той ми сподели както и дее и този факт прескочих. След първата седмица се преместих да живея в тях с майка му всичките ходихме на работа и имахме идеални отношения, реших че е време да се махна от сестра ми вече, защото живеех при тях 7г. А тя е семейна и ми беше неудобно да се натрапвам повече, тъй като сме от провинцията, но завърших средното си в София. Всичко вървеше перфектно нямаше за какво да се скараме, майка му постоянно ми правеше подаръци реших да запиша да уча висше, той ме накара, а аз го слушах за всичко и записах след 4 месеца живот при тях исках дете и забременях винаги съм си мечтаела да имам дете и за мен кошмара започна. Бях бременна и той се продруса отново на херойн започна да си прави каквото иска криех от нашите, че зет им е наркоман и затворник, майка му си затваряше очите, тя ни издържаше неговите пари отиваха за херойна му. Разбрах, че има дългове към държавата околко 40 000 лв. и затова няма нищо на негове име, имат два апартамента в София и двата са на името на сестра му накарали са го да се откаже от наследство. Дадох му срок да спре да се друса докато родя и така 9 месеца кошмар седях там заради детето си давах му шансове след шансове не се прибираше и точно на денят на термина ми го заклучиха, точно когато трябваше да раждам. Мислех, че е на работа, а той е отишал да краде касетофони за да се на друса, след 5 дни родих, живях още един месец при майка му, с нея вече неможехме да се гледаме заради синъ й записах детето на мойте имена и родителите ми ме пробраха при тях. Тя му плати гаранцията, той излезе идваше да вижда детето ни, казах му да се оправи да си излежи присъдата да се изчисти от всичко и ще бъдем заедно. На мойте родители много им тежи за мен тормозат се заради мен, нейскат да го виждат не знам какво да правя за напред в живота си, явно не слъчайно детето не се роди по рано, дали бог ме опази от него не зням много съм самотна мн ми тежи, че така стана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 13a043f3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Щом е зависим от хероин, оправяне няма. Лиши го от родителски права и си гледай сама детето. Още като си разбрала, че е бил в затвора нещо е трябвало да ти светне, че той не е наред.
Вашите ти помагат, гледай си детето.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 98e855303c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бил престъпник-не й причило, бил наркоман-не й пречило. С тези критерии за мъж, толкоз. Сега сама с дете вече ще ти пречи.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 967bc6bb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   От цялата работа разбрах че си глупава,харесваш затворници които са с десет години по-големи от теб,които били идеални за теб,правиш деца на хероинови наркомани,и мозакът ти-е колкото стафида това разбрах аз.Това е живота,това са жените,тъпи тъпи,жалко че нормалните мъже сме сами,а на боклуците винаги им върви.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7a3f01926e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   след 1 седмица познанство да живеете заедно, а след 4 месеца да забременееш си е пълна безотговорност. просто си търсила на чий врат да се обесиш и като не ти се е получило, си нещастна.
какво можеш да направиш: да си гледаш детето с помощта на вашите, да работиш и да му осигуриш най-доброто, на което си способна

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 38d1dd0b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В тази история ме е жал само за ТВОИТЕ родители, но и те си имат сами вина, защото ако не те възпитат от самото начало да имаш проблем с престъпници, то после последиците правилно са за тяхна сметка Не разбрах просто защо си забременяала от този боклук. Неговите родители също са ясни - меки гани - вместо да го отхвърлят и затвярят в някоя комуна или психо диспансер, те му помагат и го изкарват от затвора. Нямам думи

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1591c25070
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти разчитай бог да те опази, като сама нямаш акъл. Как си седяла заради детето при него? Искаш да кажеш че си заслужава да изтърпиш всичко само за да има детето ти баща наркоман. Просто и мене ме е яд да си губя времето да ти давам съвети. Но толко да нямаш елементарно майчинско чувство какъв баща да избереш на детето си??? Отивай си при вашите да те гледат и ти да си гледаш сама детето и тоя човек наркомана една идея по настрани.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 70d4206e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Такива мъже казваш, че те привличали, такъв мъж си си намерила! Не виждам от какво се оплакваш? Ударила си кьоравото, щом имаш връзка с мъж, отговарящ на твоите критерии, че и дете имате.

Е, бил престъпник и друсал - нали ти такива си ги харесваш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker